فونت رو از complex script ميزني ؟؟؟نقل قول:
يا از Latin text
Printable View
فونت رو از complex script ميزني ؟؟؟نقل قول:
يا از Latin text
نقل قول:
سلام
من هم دقیقاً همین کارو میکنم.فکر کنم مشکل از اینه که در قسمت لاتین نازنین وجود نداره.
از complex script تو لاتين كه فونت فارسي وجود ندارهنقل قول:
از همون جا بايد بزني latin text براي فونتهاي انگليسيهنقل قول:
يه كاري بكن توي Repalce از همون فرمت language رو بزن و زبان فارسي رو انتخاب كن به احتمال قوي درست بشه
درسته latin text براي فونتهاي لاتين هستشنقل قول:
يه كاري بكن توي Repalce از همون فرمت language رو بزن و زبان فارسي رو انتخاب كن به احتمال قوي درست بشه
نه ورديست جان اينها رو همه امتحان كردم جواب نداد. فكر ميكنم مشكل از ويندوز باشه حالا يا تفاوت ورژن يا چيزي ديگه. فارسي ساز كه روي ويندوزت نريختي؟؟؟نقل قول:
نه
ويندوزم اصله با فارسي خودش
منظورت اورجينال هست؟ يا همون كه دو سه هزارتومن ميدي ميخري؟نقل قول:
يه فايل نمونه برات ايميل كردم. كه 3 تا پاورقي اول فارسي هست و 3 تا پاورقي دوم كه حاصل تبديل فونت ميباشد انگليسي است روي سيستمت ببين، ببين چه جوريه؟
فايلي كه فرستادي رو ديدم براي من هم اينجا انگليسي هست ولي وقتي همون جريان زبان رو روش اجرا مي كنم درست ميشهنقل قول:
براي اون سي دي ها هم پول نميديم از دوستامون ميگيريم :)
اينبار روي يه سيستم ديگه هم امتحان كردم باز هم جواب نداد البته ويندوز اين سيستم xp sp1 ورژن 2002 بود و ويندوز خودم xp sp2 v.2050 ورژن 2002 بود البته اين رو هم بگم كه به احتمال زياد دو تا سيستم من ويندوزشون از روي يه سي دي نصب شده تفاوت سرويس پك 1 و 2 اون احتمالا به خاطر اين باشه كه سيستم خودم آپديت شده باشه.نقل قول:
براي سي دي هم بالاخره يه نفر اولي وجود داره كه پول داده باشه. اينم بگم كه اگه ميگفتي پول دادي و اورجينال خريدي توي ايراني بودنت شك ميكردم.
نه منظور من از اورجينال بودن اون معني اصليش نبود ، منظورم اين بود كه ويندوز فارسي شده نيست يعني از اونايي نيست كه اين شركتهاي ايراني توش دست ميبرن و تغييرش ميدننقل قول:
ويندوز من هم SP2 هست كه التبه از اينترنت هم آپديت ميشه
فايلت هم از اول انگليسي باز شد و لي با دستور جايگزيني كه بهش دادم اعدادش فارسي شد
به نظر من هم ممكنه عيب از سيستم ويندوز باشه
مشکل نوشتن اعداد فارسی
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان
چرا در بعضی وردها نمیشه اعداد فارسی تایپ کرد فقط انگلیسی تایپ میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون . مشکلی که پیش میاد اینه که فقط برای همون صفحاتی که این کارو انجام میدم درست میشه . مثلاً یه صفحه با فونت تیتره و صفحه دیگه نازنین! باید هر چند صفحه اینکارو انجام بدم. البته از اول که دونه دونه درست می کردم خیلی بهتره!:Dنقل قول:
نقل قول:
شما تو ورد این مسیر رو برید ببینید درست میشه
tools>options>complex scripts>numeral رو به حالت context بزارید.
اين به خاطر اين هست كه بعضي ها رو دستي درست كردين اگه از اول اين كار رو ميكردين با مشكل مواجه نميشديننقل قول:
سلام
دو تا مشكل توي 2003 دارم:
1- بعضي متن ها، غلط گير براشون كار نمي كنه. يعني زير كلمات غلط، خط نمي كشه. علت چيه؟
2- چند روزه وقتي عكسي رو داخل برنامه، Paste مي كنم، بيشتر وقتها، اون عكس نامرئي ميشه. يعني توي پرينت مي افته، اما توي خود سند ورد به صورت يه كادر سفيد نمايش داده ميشه. علت چيه؟
متشكرم
سلامنقل قول:
براي مشكل اولت بايد بري منوي tools و از زبانه spelling and grammar تيك گزينه Check spelling az you type رو بذاري تا غلطها را نشون بده (البته چون مي گي بعضي متنها ممكنه مشكل از جاي ديگه هم ناشي بشه)
براي مورد دوم هم بايد بگم برايمن هم همين طوري ميشد ولي نمي دونم چه جوري بعد از يه مدت خودش درست شد
البته من پس از واردكردن عكس ، اونا را بيشتر توي حالت In front of text قرار ميدم تو هم همين كارو بكن ببين مشكل حل ميشه
در2007 به جه صورت می باشدنقل قول:
توي 2007 هم بايد از قسمت چپ كادر word option گزينه advance رو انتخاب كني و بگردي دنبال همون باكس numeral و context رو انتخاب كنينقل قول:
وقتي پاورقي ميزنم خط بالاي پاورقي سمت چپ ميافته
چكار كنم كه خط بالاي پاورقي سمت راست بيفته
يا اصلاً كاملا بيفته
---------------------------------------------------------
1- يئبسينبتمسنيتب
--------------------------------------------------
1- بليبسيبسيب
نگاه كن ورديست جان، اين گزينه هاي Spell Checking و AutoCorrect به نظر درست ميان. اما نمي فهمم چرا غلط ها رو نشون نميده. مثلاً توي شكل، كلمه «بهداشت» رو عمداً غلط نوشتم ولي زيرش خط نمي كشه (براي همه كلمه هاي غلط همينطوره) ولي توي يه متن ديگه، خط مي كشه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمناً عكس ها رو نمي تونم In Front Of Text كنم چون ممكنه مكان عكس به هم بخوره. نكنه اين مشكل، ناشي از PDF Maker هايي هست كه نصب كردم؟! بايد يه امتحاني بكنم. آخه من 5-6 تا PDF Maker مختلف نصب كردم تا ببينم كدومش مي تونه لينك ها رو واقعاً توي PDF به لينك تبديل كنه. بايد برم حذفشون كنم.
سلام جواد جان
من فکر کنم واسه غلط یابی چون مد نظر تو متن فارسیه این غلط یاب ها خوب کار نمیکنن(مثل همه نرمافزارهایی که با فارسی مشکل دارند)
در مورد مشکل دومت هم من کاملاً متوجه نشدم که منظورت توی خود ورد هست یا اینکه تو پیش نمایش پرینت عکست جاش سفید میشه. اگه تو پیش نمایش سفید میشه باید تو قسمت option پرینت همه گزینهای بالا رو تیک بذاری جز reserv که بر عکس پرینت نگیره.
اما اگه تو خود ورد وقتی عکس رو وارد میکنی جاش کادر سفید در همون لحظه است از دستور order و گزینهfront bing استفاده کن. اما اگه بعد از یه بار سیو کردن و باز کزدن جاش سفیده احتمالا مسیر عکسی که وارد کردی رو تغییر دادی و ورد قادر به شناسایی عکس نیست(هرچند که نباید ابن گونه باشه)))(میلت رو چک کن)
سلام رفقا
دوستان با توجه به همه مسايل ذكر شده در رابطه با برعكس نويسي
در word من هنوز اين مشكل رو دارم
چه بايد كرد؟
جوادجاننقل قول:
من كه خودم تا حالا يه ديكشنري خوب براي نصب روي آفيس و غلط گيري فارسي پيدا نكردم.
اين ديكشنري شما كه در قسمت arabic هست رو هم نميدونم چيه (راستي يه نمونهاش رو بفرست من هم نصب كنم ببينم همين مشكل رو داره يا نه)
راستي توي همون صفحه اي كه بههداشت رو نوشتي يه F7 بزن ببين پيداش ميكنه
من هم تا حالا چندين نوع PDF Maker استفاده كردم ولي هيچكدوم مثل اوني كه مال خود 2007 هست نميشه . در ضمن من با هميني كه مال خود 2007 هست ، لينك رو هم امتحان كردم كه نتيجه توي پي دي اف هم بصورت لينك بود
يه بار با اون هم امتحان كن و نيز با اين نرمافزار هم يه امتحاني بكن
به نظر من هم تمام قبلي ها رو حذف كني بهتره
سلامنقل قول:
منظورت از برعكس نويسي رو كامل متوجه نشدم واضحتر بگين
ولي اينطور كه فهميدم اين كار فقط با wordArt امكان پذير هست
رفيق جان
مثلا كلمه فارسي رو تايپ ميكنم فاصله رو كه ميزنم كلمه برعكس ميشه
يا وقتي كلمه انگليسي رو به متن فارسي اضافه ميكنم ميره ابتداي جمله
و صفحه به هم ميريزه ...
ممنون از توجه شما
سلامنقل قول:
از راهنمايي آقا رضا و آقا ورديست ممنونم.
اين كه گفته شد، چون فارسي هست، غلط نمي گيره، اينطور نيست. در اون متن خاص، غلط هاي انگليسي رو هم نمي گيره. در حالي كه وقتي New Document مي سازم غلط مي گيره.
فكر مي كنم فهميدم ريشه كجاست ولي درمان رو نمي دونم:
وقتي به قسمت Tools> Language> Set Language ميرم گزينه Don't Check Spelling براي زبان فارسي تيك خورده (فقط در اون متني كه گفتم ايراد داره). اما وقتي تيك رو حذف مي كنم و OK مي كنم دوباره خود به خود اون تيك بر مي گرده و مشكل حل نميشه. وقتي F7 رو هم مي زنم ميگه هيچ غلط پيدا نشد.
در مورد اين كه ديكشنري رو ارسال كنم، من نمي دونم چطوري ارسال كنم. اون فايل Custom.dic كه به عنوان ديكشنري معرفي شده يه فايل خالي هست كه هيچي توش نيست. نمي دونم چطوري مي تونم غلط ياب خودم رو براتون بفرستم. سي دي ورد هم، قفل داره و نميشه فارسي سازش رو كپي كرد (البته ورد 2002 هست من گفتم 2003 كه فكر نكنيد با مال شما فرق داره).
در مورد استفاده از SaveAsPDf مايكروسافت براي ورد 2007 من كه اصلاً راضي نبودم. هم عددهاي فارسي رو تبديل به انگليس مي كنه، هم شماره صفحه ها رو حذف مي كنه. براي شما اينطور نيست؟ ولي با Sonic PDF امتحان كردم بهتر از بقيه جواب داد. حتي بهتر از Adobe Acrobat.
در مورد مشكل نمايش عكس ها هم مشكل حل شد. نمي دونم عيب از كدوم نرم افزار بود ولي اين دو تا رو حذف كردم ايراد برطرف شد:
1- NitroPDF
2- Pdf factory pro
اگه براي حل مشكل غلط گيري راهي به ذهنتون رسيد ممنون ميشم بگيد. اگه براي ارسال ديكشنري هم راهي هست بگيد تا بفرستم. ورد من غلط ياب نسبتاً خوبي داره. ولي نمي دونم چطوري ميشه واسه ديگران هم ارسال كرد.
متشكرم
دكمه Ctrl+Shift سمت راست رو بزن حل ميشه.نقل قول:
این کاراکتر غیر چاپی رو که در تصویر مشخص کردم برای چیه؟
سلام ؛ من از word 2007 استفاده میکنم ، هر از گاهی تعدادی از فایلهای word که ساختم و استفادشون میکردم (بازشون میکردم و محتویاتشون رو استفاده میکردم) خراب میشن ، یعنی موقعی که میخوام بازشون کنم چنین پیغامی میده : word was unable to read this document it may be corrupt try one or more of the following :
*open and repaire the file *open the file with the text recovery convertor
من هر دو تا کار رو انجام دادم یعنی
اول یه word 2007 رو باز کردم بعد از طریق open and repaire سعی کردم فایل رو باز کنم که نشد
دوما از طریق برنامه ء Docrepair v3.10 سعی کردم فایل رو تعمیر کنم که قسمتی از فایل رو تونست برام باز کنه و بجای قسمتهائی از اون نیز برام یک مشت علامت سوال گذاشته (البته بگم که کلیه ء متن من فارسی بود که موقع باز کردن فایل میگفت encoding تون رو مشخص کنید که پیش فرضش arabic windows بود و اگه من میخواستم اون رو به
unicod UTF8 تغییر بدم بلافاصله انتخابم دوباره میپرید روی arabic!!)
حالا لطف کنید راهنمائیم کنید که:
اولا چرا هر از گاهی یک یا چند تا از فایلهای word من خراب میشن؟؟!!
ثانیا" حالا باتوجه به نتیجه ندادن کارهائی که در بالا ذکر کردم با فایلهای خراب شدم چکارکنم؟چون اطلاعات داخلشون برام مهمه.
ممنون:41::18::19:
اگه متن شما فارسی بهتر از راست به چب بنویسی و وقتی میخوای یه کلمه انگلیش رو اضافه کنی alt+shift بگیر و کلمه انگلیش رو بنویس و قبل از اینکه فاصله رو بزنی دوباره alt+shift رو بگیر بعد اسپیس رو بزن و فارسی رو ادمه بده.نقل قول:
اگه متن انگلیسی بر عکس عمل کن.
[quote=javad2625;2008489]سلام
از راهنمايي آقا رضا و آقا ورديست ممنونم.
اين كه گفته شد، چون فارسي هست، غلط نمي گيره، اينطور نيست. در اون متن خاص، غلط هاي انگليسي رو هم نمي گيره. در حالي كه وقتي New Document مي سازم غلط مي گيره.
من متوجه مشدم منظورت رو کاملاً
اگه غلط یابت arbic باشه خوب دیگه تو اون لحظه متن انگلیش رو نمیگیره.و بالعکس
خراب شده فایلهای ورد میتونه علل مختلفی داشته باشه از جمله اینکه خود ورد بد نصب شده باشه و یا فونتها خراب باشن ودرست سیو نشده باشه و....نقل قول:
یه قسمتی هست به نام recent filee office که همیشه یه نسخه از کارای اخر میره اونجا میشینه ببین از اونجا میتونی باز کنی ببینی فایلت رو.
[QUOTE=علی علی علی;2010617]غلط يابش فارسي هست. توي متن هايي كه غلط ياب فعاله، همزمان كلمه هاي فارسي و انگليسي رو غلط گيري مي كنه. اما توي اون متن كه گفتم، هيچ كلمه اي رو غلط نمي گيره.نقل قول:
به نظر من اشكال از ويروسه. فكر نمي كنم راهي داشته باشه. سعي كنيد فايلهاي خراب رو با WordPad باز كنيد.نقل قول:
اگه نشد، قسمت هاي خراب رو از اول درست كنيد. و سيستم رو با يه آنتي ويروس روزامد چك كنيد.
در قسمت:
Start> Run> msconfig> startup
تمام گزينه ها رو به جز ctfmon غير فعال كنيد.
در منوي Open به جاي كليك كردن روي دكمه Open دكمه Open and Repair رو بزنيد ببينيد حل ميشه يا نه.
ضمناً هميشه از اسناد مهمتون زود به زود نسخه پشتيبان بگيريد كه اينجوري نشه. از بين رفتن اطلاعات واقعاً مصيبته.
سلام دوست عزيزنقل قول:
اين كاراكتر غيرچاپي كه گفتي مربوط به جداول ميشه و در پايان هر سطر يا انتهاي هر خانه گذاشته ميشه تا براي ورد مشخص باشه كه اينجا آخر سطر يا خانه است.
البته ميشه نمايش اون مخفي هم بشه
نه رفيقنقل قول:
به اين سادگي هم نيست
دوستان كسي ميتونه كمك كنه
تو پست 1580 کاملاً توضیح دادم فکر کنم ندیدی.نقل قول:
وقتی یه متنی رو از یه صفحه وب کپی مکنم تو word وقتی سیو میکنم ترتیب جملات به هم می ریزه و دیگه نمی تونم به طور صحیح متن رو بخونم می خواستم ببینم مشکل از کجاست؟
اگر متنتان فارسي است و در لابلاي آن لغات انگليسي هم وجود دارد ، به نظرمن تنها راه اين است كه به طور دستي آن را تنظيم كنيد . مثلا متن را انتخاب كرده و راست چين را بزنيد و ...