اره شاتل هم ميگن بده و مثل اويل نيستش
Printable View
اره شاتل هم ميگن بده و مثل اويل نيستش
اينترنت ماهواره اي تو مشهد جايي نمايندگي نداره ؟
اينترنت ماهواره يا بيسيم؟
بيسميم كه نداره
ماهواره كه فقط يه كارت بخري هله براي بكطرفش
براي دوطرفش نميدونم
چرا لایزر هست هم وایرلس داره هم وایمکسنقل قول:
تو مشهد ميده؟
نقل قول:
3تا7 عموميه!
اگه سروري كه دانلود ميكني مثل رپيد شير. ميتونيد با 150بگيري . تقريبا 1گيگ ميشه! ولي روز هم عاليه با 100ميگيرم . سرعتم 512 ..
يعني چي عموميه؟نقل قول:
يعني رايگان نيست!
عزيز نگفتم كه خصوصي!نقل قول:
گفتم عمومي . يعني واسه 128 يا 1مگ فرقي نداره همه با يك سرعت دانلود ميكنن
من امروز شارژم داشت تمام ميشد. رفتم يكم تيزبازي دراوردم . از ساعت 10ديشب تا همين الان دارم رايگان دانلود ميكنم!
:40:اينم امنيت بالاي صبانت:40: كه خيلي راحت گول ميخورن!
حيف كه سرعت روز پايين با 20بيشتر نميشه دانلود كرد ولي خوب ارزشو داره تا الان هم 4گيگابايت شده
تو پی ام برام توضیح میدی چجوری؟نقل قول:
من امروز شارژم داشت تمام ميشد. رفتم يكم تيزبازي دراوردم . از ساعت 10ديشب تا همين الان دارم رايگان دانلود ميكنم!
خواستی هم اینجا بگو هر جور راحتی
من يك ماهه گرفتم. نامحدود. 30000تومان.نقل قول:
بدك نيست. سرعتش مثل صبانت كم و زياد نداره. يعني تو اكثر ساعات شبانه روز سرعتش ثابته. ولي شبها 2 تا 6 سرعت دانلودش بهتر ميشه.
به من هم توضیح میدی چه کار می کنی؟:10:نقل قول:
چگونه ؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من ميخواستم يه اشتراك adsl بگيرم . پيش شماره تلفن هم 27 هست يعني منطقه طلاب . از كدوم شركت بگيرم . با فن آوا تماس گرفتم كفتند كه براي اين منطقه ندارند و ساپورت نميكنند
كدوم شركت تو مشهد برا اين پيش شماره سرويس ارائه ميدند لطفا راهنمايي كنيد .
اگه تعرفه هاش رو هم داريد بذاريد ممنون ميشم
دوست عزيز مايش يه زنگه. به شاتل و صبانت واسياتك زنگ بزن ببين منطقه شما رو ساپورت ميكنه با نه.
سلام
سرعت شبانه صبانت افت كرده؟واسه من داغونه
با سلام
من سرویس ADSL 'VTJL ام وقتی قبض تلفن امومده بود نوشته بود 5300 تومن مگه ماهی 2000 تومن نیست
کسی راهنمای کنه
سلام....نقل قول:
خير...تا ونجا كه من ميدونم ماهي 3000 تومان هست...البته واسه من هر دوماه 5800 مياد...من از صبانت اشتراك دارم...
موفق باشيد...:11::11::11:
من از آشنا استفاده ميكنم راضي هم هستم درسته بيسيم نيست و 15 تومني سرم بابت نصب كلاه رفت ولي هر شب حداقل 700تا 1گيگ دانلود دارم كه مجانيه و به قيمتش ميارزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] http://www.4321.ir فعلا تو مشهده ولي نوشته بود كه تو استانهاي ديگه هم به زودي اجرا ميشه.... من ديگه نگاه نكردم .... تو سايت 4321 تعرفه هاش به صورت شير فهمي نوشته شده !!!! ضرر نميكني يك نگاه بنداز مثلا يك ساله 128كيلو 9گيگ دانلود با محدوديت8 صبح تا3 بعدالظهر 51 تومن 256 هم 67 تومن
به قول خودش 4321 تعرفه متنوع از 3تا 8 صبح هم كه شبانه است و رايگان
صبانت گفت امسال کردن ماهی 1000 تومن برای همین ما 9 گیگ را بجای 30500 میدیم 36500
ماهی 3000 تون هزینه آبنومان adsl گه مخابرات میگیره و چون قبض ها دو ماهه میاد میشه 6000 هزار تومن تو هر قبض
این آبنومان رو هم مخابرات میگره به ISP هام ربط نداره که بخوان کم یا زیاد کنند فقط بعضی ها مثل صبانت این آبنومان رو هم خودشون از مشترکین میگیرن و دیگه رو قبض نمیاد
شماره و آدرس وب سايت رو اگه لطف كنيد بذاريد ممنون ميشمنقل قول:
با تشكر
الان صبانت 3 ماهه 128 رو با ترافیک 9 گیگ میده 39200 حقیقتا ستمه . اگر کسی الان از سرویس شرکت دیگه ای استفاده می کنه که ارزونتره بگه لطفا . سایت رو هم معرفی کنید .
تو سایت صبا نوشته دیگه 6000 تومن قبض بابت adsl کنسله . انگار6 تومن از 39 تومن صبانت همونه .
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز من 128 صبا دارم کجا سرعتش 1هست دیگه زور بزنه تو روز 16
شب هم که افتضاح شده قیمتش هم که سه ماهش 30 بود کردن 36 حالا شده 39 واقعا گندش رو در آوردن
ولی ایرانه و مجبوریم سر کنیم
دوستان کسی هست که از اینترنت هسا استفاده کرده باشه؟
سرویس دهیش چطوریه؟
فن آوا 128 سه ماه با 4 گيگ محدوديت رو ميده 24 توماننقل قول:
کد:www.fanavagt.com
سلام دوستان
ببخشید من از دوستان چند تا سوال دارم اول سرعت دوستان هست برای من روزانه 15و16 دانلود میکنه سرویس 128kb به هر جا که زنگ زدم میگن شما همین سرویس را خریداری کردید و باید همین سرعت را بده ؟
شبهاهم سرعت را یگان هم چند شبی میشه که سرعت 25kb بیشتر نمیزنه برای شما هم همین سرعت را میزنه یا نه؟
و از دیرزم سایت thepiratebay.org را ف ی ل ت ر کرده اینا نمی دونند هرکس که ای دی اس ال میخره برای دانلود فایلهای بزرگ هست و یکی از سایتهای که جامع هست این سایت هست که همه از ان استفاده میکنند. و منده چند روز دیگه بیاد rapidshare.com را هم ف ی ل ت ر کنه و قیره سایتها
خیلی از سایتهای دیگه هم را به اشتباه تا حالا ف ی ل ت رکرده !!!
سلام....
ببينيد دوست عزيز از نظري حرفي كه اونها زدن كاملا درست هست...شما براي به دست آوردن سرعت دانلود بايد سرعت خودتون رو بر 8 تقسيم كنيد...( 128 بيت سرعت شما است درنتيجه سرعت دانلود 16 بايت ميشه...( اگه بيت و بايت رو جابه حا نوشتم دوستان لطف كنن بگن...))
اما عموما سرعت دانلود رو از اين بيشتر ميدن اما چند وقتي هست كه صبا هم سرعت دانلودش تا 20 افت كرده...در صورتي كه من 5-6 ماه پيش تو روز با 110 از رپيد شير فايل دانلود ميكردم...
بحث ف ي ... هم كه ديگه احتياجي به توضيح نداره...
موفق باشيد....
دزسته اگه نياز به سرعت بيشتر داريد بايد از شركتي كه حالت توربو داره استفاده كنيد
يا سرعت بالا بگيريد(اداري)
سلام دوستان من
دست صبانت در نکنه انگاری بشتباه پیرده thepiratebay.org را به اشتباه ف ی ل ت ر کرده بوده حلا باز دوباره thepiratebay.org را باز کرده. thanks sabanet
در جواب دوست عزیم محمد جان من میدونم که سرعتی خریداری کردم باید 13 تا 15 کیلو دانلود کنه ولی دوستای من همین 12.8kb را خریداری کردن و دارند 100kb دانلود می کنند من بخاتر همین از صبانت اکانت خریدم اول 100kb دانلود کرد و بعد 15kb دانلود کرد .مندم چرا دوستان من 100 و من 15 دانلود میکنم؟برای شما جند دانلود میکنه؟
در جواب دوست عزیزم Gamemaster نمیدن دادا باید مهر شرکت یا کافینت داشته باشی. من از خدا هست که سریس 100kb خریداری کنم.
اگر شما شرکتی سراق دارید که سرعت 1mb به با لا و ماهی 50 تا 100 تومان میده معرفی کنید ممنون مشیم.
مرسی از دوستان
در جواب دوست عزيز اونايي كه دارن حالش ميبرن كم نيستن مثل دوست من تو دانشجوي سرعت مثل قديم توپ باحال ولي يكي ديگه ار دوستان تو كنار كوچه شهرداري منطقه 6 كه افتضاح ميگهسرعت
ديگه اينا شانسي برادر چه ميشه كرد
براي مطلب دوم خوب شركتي چيزي جور كن مثل من
کسی نمی دونه تو مشهد از کجا میشه مودم asus am 602 رو گیر آورد؟؟؟
اردیبهشت هم تموم شد و این صبانت دیگه پر رویی رو به اخرش رسونده من میگم همه کسانی که مدت زیادیه که منتظر و دیگه قصد فسق قرارداد رو دارن یک قرار بزاریم و همه با هم بریم جای سابین وقردادمون رو فسق کنیم یا اینکه همه با هم بریم و شکایت کنیم که من با دومیه بیشتر موافقم
من که قراردادم رو با صبا فسق کردم .البته یه 4 ماهی از زمان عقد قرارداد گذشته بود.الان هم رفتم سراق شاتل قرارداد بستم.
خودشون می گن ما خیلی می خواهیم سرعت رو بالا ببریم اما نمی ذارن این بالا پایین اومدن سرعت ها هم به خاطر اونه (خودشون می گن ها من نمیگم!) . اگه اینجوری که اینا می گن باشه همه چیز بستگی به 22 خرداد داره ...نقل قول:
اما اگه فکر می کنید اینجوری نیست خب بریم قرارداد رو فسخ کنیم بریم کجا ای دی اس ال بگیریم ؟؟؟ !!! جای دیگه ای بهتر از اینجا نیست شاتل که می گن قوانین درستی نداره سرعتش از صبانت هم بیشتره .
راستی یه سوال در مورد قیمت ها 3 ماهه 9 گیگ شده 39.5؟؟؟؟ اینجوری یعنی 9 تومن گرون شده خیلی زیاده یک دفعه ای !!
سلام...
صبانت ديگه داره شورشو در مياره...خيلي سرعتش بالاي كه 39500 مي خواد پول بگيره....واقعا رو داره...اگه همين طوري پيش بره 5-6 ماه ديگه كسي سراغ صبانت نميره...اگه ميخواد اين طوري ادامه بده بايد كم كم از تو مشهد بساتشو جمع كنه...
موفق باشيد...
از این دلیل ها نیارن چی بگن یک مشت دزد , یکی نیست بگه وقتی پرت خالی ندارین چرا همینطوری به ثبت نام ادامه میدید و پول مردم میگیرید و قول میدیدنقل قول:
خودم هم به خاطر همین قیمتش دو دل شودم ولی باید به فکر شارژ مجدد هم باشیم
من به فن اوا زنگ زدم گفتن که برای مخابرات صابری 1 هفته زمان میبره.
منتظر بالا رفتن قيمت ها باشيد (تقاضا زياد = گرون شدن)
الان پارس گرون كرده
کسی اگه از آشنا اکانت داره یا شاتل شرایطی که گرفته رو بگه .
اگه از صبانت فسخ کنیم و از بقیه بگیریم بازم 10 تومن برای راه اندازی باید بدیم ؟؟
بله چون هر شركت پولش جداست