نه دموي مبارزه با اگنوس همونجا كه شمشير ويرژيل رو هم بدست مي يارهنقل قول:
کدوم دمو همونی که دختره تو کلیسا میخونه و نرو میره برسه به کلیسا ؟
داره جالب میشه ....
Printable View
نه دموي مبارزه با اگنوس همونجا كه شمشير ويرژيل رو هم بدست مي يارهنقل قول:
کدوم دمو همونی که دختره تو کلیسا میخونه و نرو میره برسه به کلیسا ؟
داره جالب میشه ....
چه جالب اصلا توجه نکرده بودم مرسی میرم یه بار دیگه هم ببینمنقل قول:
نه دموي مبارزه با اگنوس همونجا كه شمشير ويرژيل رو هم بدست مي ياره
من همه دموهاشو در آوردم نزدیک 4 گیگ شد کالکشن خوبیه ولی حیف یه انیم عین بازی میساختن با همین شخصیتها و همین
داستان اصلا فیلمشو میساختن با این داستان عالی فک کنم بتمن رو هم پشت سر میذاشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط یکم باید رو داستانش کار کنن هی مرده هارو زنده نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمو های بازی رو نمیشه از بازی خارج کرد؟
میشه چنتا از فنای بازی رو تو ضیح بدید؟
به به از کجا به این مهم دست پیدا کردی شما قربان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دمو های بازی رو نمیشه از بازی خارج کرد؟
چه فنی میخوای از کی میخوای مگه خود بازی همشو نگفته چطوری بزنی مطالعه کن تو قسمت استایل ها همونجا که میری میخری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میشه چنتا از فنای بازی رو تو ضیح بدید؟
این آهنگاش چطور استخراج می شه؟
D:\GAME\DEVILMAYCRY4\nativePC\sound\bgm\battle\sou rce
این مسیرش که دوستان قبلا گفتن پسوندشونو عوض کن درست میشه میتونی تبدیل هم بکنی
موفق باشی
دوست عزیز میشه بگی چطوری دموهاش رو درآوردی ؟نقل قول:
خیلی راه هست برای بیرون آوردن دموی یه بازی شما کدومشو میخوای ساده ترینش کپچره که به درد شما فک کنم بخوره .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از توی خود بازی هم میشه کشید بیرون که ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
میگم چه جوری میشه این کارو کرد
سلام
من تو مرحله 13 بخش لوست وودز گیر کردم باید چی کار کنم؟
توی چند صفحه قبل دوستان توضیح دادن.نقل قول:
فنهای بازی هم اگه روشون بری نوشته که چه دکمه هایی رو چه جوری باید بزنی.
مثلا 4 بار شمشیر پشت سر هم - 2بار شمشیر ، مکس ، 3 بار شمشیر - 1بار شمشیر ، مکس ، 3 بار شمشمیر و ...
اتفاقآ منم همینجا گیر کردم بگید چکار باید کرد؟نقل قول:
مرحله 13 رو سرچ کنین پیدا می کنین همه مراحل کامل توضیح داده شده
موفق باشین
باید به سمتی بری که سایه های بروی زمین که به صورت کمان هستند درحال دور شدن از روشنایی هستند ...نقل قول:
البته بايد خلاف جهت سايه بريد.نقل قول:
منم الان مرحله 14 هستم . امشب هم تونستم اون زن اژدها رو نابود كنم و اون پنجه ها رو بدست بيارم . دانته بااونا شبيه بروسلي شده.
یه سوال
داخل بازی یه سریس موجوداتی هستند که یک صفحه ی آبی دستشون هست و بهت کاری ندارن و هر چی هم که بهشون ضربه بزنید هیچیشون نمیشه اونا چین؟
یه سری هم دایره ی قرمز هست که وقتی بهش ضربه می زنی میگه شما نمی تونید با دستتون اینها رو از بین ببرید
این 2 تا چی هستن؟
آبیارو باید با دست شیطانی نرو بزنینقل قول:
قرمزام باید با دانته بزنی
بهت اورب میده
نقل قول:
یه سوال
داخل بازی یه سریس موجوداتی هستند که یک صفحه ی آبی دستشون هست و بهت کاری ندارن و هر چی هم که بهشون ضربه بزنید هیچیشون نمیشه اونا چین؟
یه سری هم دایره ی قرمز هست که وقتی بهش ضربه می زنی میگه شما نمی تونید با دستتون اینها رو از بین ببرید
این 2 تا چی هستن؟
به دست شیطانی ربطی نداره با شمشیر و هر استایلی میشه زد برای بدست آوردن ارب هستش فقط باید درجه ضربه هات رو ببرینقل قول:
آبیارو باید با دست شیطانی نرو بزنی
قرمزام باید با دانته بزنی
بهت اورب میده
بالا که آخریا رو باید با درجه Sss بزنی تا ارب بهت بدن که اگه با استایلها آشنا نباشی زدنشون تقریبا غیر ممکنه
موفق باشی
اقا ما هرچی زور زدیم تا فرق این بازی رو توی dx10 و dx9.c بفهمیم نتونستیم !!
کسی می دو نه این دو تا چه فرقی با هم دارند چون توی فریم که با هم متفاوتند؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اون هایی که آبی هست رو باید با nero بزنی
اونهایی هم که قرمز هست رو باید باdante بزنی
حالا اگه هرکدوم رو بخوای با یکی دیگه بزنی میگه شما قدرت لازم رو نداری
من امتحان نکردم ببینمنقل قول:
خوب ممکنه دایرکست 9 رو نداشته باشی
شاید هم اگه 10 رو داشته باشی رو 9 اجرا نشه اصلا
اما چرا فریم ریت می ره بالا؟
خوب دیگران نظرشونو بگن!
من فریمشو امتحان نکردم خودمم دایرتیکس 9 بازی کردم فقط یکی از دوستان رو ویسا بازی میکرد دیدم نسبتا فرق میکنه
سایه ها و مه و خیلی چیزای دیگه شفاف تر و بهتر هستن کاملا واضحه تفاوتشون
نقل قول:فریم ریت میاد پایین تر ولی شفافیت میره بالا.نمیشه به زبان توصیف کرد باید ببینی :31:نقل قول:
عجب دموهایی داره
یکی از بهترین بازی های عمرمو دارم انجام میدم
سلام
من بازی رو تو حالت دویل هانتر تموم کردم
حالتای دیگه فرق میکنه یا فقط سختره؟
فقط سختره هیچ فرقی ندارهنقل قول:
در موردسختیش بحث زیاده مراحلش فرقی نمیکنه همونه ولی کسایی میرن که خوره ی بازی باشن نه همه چون حوصله زیاد میخواد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان:11:
من سه تا سوال برام پیش اومده که بی زحمت لطف کنید و جواب بدید :10: . . .
اول اینکه می خواستم بپرسم مرحله های این بازی چطوریه ؟ منظورم اینه که داستانی رو جلو میبره و آخر بازی به جایی میرسه یا اینکه دو نفر همینجوری هی با هم می جنگند :31: ؟!؟ دوم اینکه این نسخه از بازی که پی 30 ورلد داخل فروشگاهش میفروشه برای نصب و کرک و اینا مشکلی نداره و به راحتی نصب میشه ؟!؟ سوم اینکه اگر قرار باشه بین Cod4 و این بازی یکیشون رو انتخاب کنم ، شما کدومشون رو پیشنهاد می کنید ؟!؟ :11::40:
1.باید همه سریشو بازی کنی تا داستان کلی دستت بیاد ولی این شماره یه داستان عاشقی مجزا هم دارهنقل قول:
اول اینکه می خواستم بپرسم مرحله های این بازی چطوریه ؟ منظورم اینه که داستانی رو جلو میبره و آخر بازی به جایی میرسه یا اینکه دو نفر همینجوری هی با هم می جنگن
اینو ندیدم و نمیدونم ولی اکثر نسخه ها تو بازار سالم و قابل اجرا هستشنقل قول:
دوم اینکه این نسخه از بازی که پی 30 ورلد داخل فروشگاهش میفروشه برای نصب و کرک و اینا مشکلی نداره و به راحتی نصب میش
Cod4 تو شماره چهار بهتر شد والا همون تفنگ ساچمه ای بود من شخصا اینو خیلی دوست دارم چون با بازیش بزرگ شدمنقل قول:
سوم اینکه اگر قرار باشه بین Cod4 و این بازی یکیشون رو انتخاب کنم ، شما کدومشون رو پیشنهاد می کنی
دو سه تا سری بازی هست هیچوقت طرفشونو به بازی دیگه ای نمیدم حتی Cod4
موفق باشی
من که 100% اینو به Cod4 ترجیح میدم
اون هر چی باشه اولو آخرش باید با تفنگای جنگی یه عده رو بکشی
ولی توی این با شمشیر یک حرکاتی می کنه این نرو که تا عمر داری یادت می مونه!!
دوستان cod4 و DMC4 هیچ ربطی به هم ندارنا
بابا این دو تا که سبکشون زمین تا آسمون با هم فرق داره نمیشه با هم مقایسشون کرد
این که تابلو بود گفتن نداره من در حالت کلی به لحاظ بازی بودن که هر دوتا مشترک هستن گفتم وگرنه این کجا وو اون کجا فعلا بین تمام بازیهایی که کردم اوله این بازی شاید اویل 5 بیاد و کنارش بزنهنقل قول:
دوستان cod4 و DMC4 هیچ ربطی به هم ندارنا
بابا این دو تا که سبکشون زمین تا آسمون با هم فرق داره نمیشه با هم مقایسشون کرد
بلاخره منم این بازی رو تموم کردم . واقعا این پایانش خیلی زیبا بود.
سلام یه نفر لطف کنه کامل توضیح بده چه جوری دموهارو از بازی خارج کنیم
به نظر من این کار امکان پذیر نیست چون دموها هم خودشون از طرحهای سه بعدی تشکیل شده اند.
خسته نباشی جووننقل قول:
بلاخره منم این بازی رو تموم کردم . واقعا این پایانش خیلی زیبا بود.
اینا بحثای نرم افزاری و باز کردن فایلای بازیه که کار یه دقیقه دودقیقه نیست شما برو قسمت نرم افزارینقل قول:
سلام یه نفر لطف کنه کامل توضیح بده چه جوری دموهارو از بازی خارج کنی
شما به کپچر بازی قناعت کنی بهتره با برنامه های مختلف میشه کپچر کرد اونم مال نرم افزاره
شدنش میشه یه مقدار کار میبرهنقل قول:
به نظر من این کار امکان پذیر نیست چون دموها هم خودشون از طرحهای سه بعدی تشکیل شده اند.
سلام.
من تازه این بازی رو گرفتم و یه ذره گیر دارم:
1-اول بازی دو تا گزینه هست human &hunter devil .اینا جریانشون چیه؟چه فرقی با هم دارن؟؟؟
2-این بازی که من دارم ظاهرا پورت شده هست از xbox360 واسه همین تمام دکمه هاش که میگه مال دسته اون هست منم نمیتونم بفهمم چی به چیه؟؟؟میشه برام بگید؟؟؟من مثیخوام با گیم پد بازی کنم که تقریبا شبیه ps هست.میشه بگید هر کدوم از اونا کدومند؟؟؟
1. devil hunter همون normal خودمونه و human هم همون easy هست . اگه اولین بارته رو human برو چون در غیر این صورت گیر میکنی .نقل قول:
2 . مثلث = Y
مربع = X
ضربدر = A
دایره = B
rb = r1
rt = r2
Lb = L1
Lt = L2
سمت راست دسته ی پلی استیشنه و سمت چپ هم دسته ی 360
واقعا ردیفه!! اخره بازیه الان مرحله 11 هستم
دانته رو خیلی پیر کردن :d
بازی کلا چند مرحله داره؟
سلاح رو چجوری عوض کنم ؟ یعنی شمشیر رو ؟
سلاح های نرو عوض نمی شن
20 مرحله ست
دانته هم پیر نشده فقط یه مرد جا افتاده شده
tanks
شخصیت جدید در اخر بازی ازاد میشه که باهاش به جایه نرو بازی کنیم؟