مگی جون این فایله خرابه یعنی با e خودمون باز میشه و یه مطالب چرت و پرت مینویسه. چیکار کنم. :) و 6 و خورده ای مگا هست. اگه نشد چیکار کنم؟ شما به درستون ادامه بدید من ممکنه نتونم ادامه بدم.
Printable View
مگی جون این فایله خرابه یعنی با e خودمون باز میشه و یه مطالب چرت و پرت مینویسه. چیکار کنم. :) و 6 و خورده ای مگا هست. اگه نشد چیکار کنم؟ شما به درستون ادامه بدید من ممکنه نتونم ادامه بدم.
ناراحنم.
کمک
فايلت مگه چطوريه؟:18:نقل قول:
آره حجمش 6 مگه . باشه آخه ديدم دوست داري توي درسا باشي گفتم هممون با هم شروع كنيم
آقا علي .... انقدر سر كلاس چرت و پرت نگو تاپيكم منحرف نكن نمره انضباط هم ميدم. روشمم اينه كه به مديريت اطلاع ميدم مفهوم شد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درس بعدي هم اگر frnsh جان موافق باشن همين امروز شروع ميكنيم : كار با SimPE
:40::40::40:
Frnsh جان من با زيپ كم حجمش كردم تو ببين با وين رار باز ميشه يا نه؟
نقل قول:
حقیقت تلخه باشه نمی گم
هر طور راحتی
تازشم چرا frnsh بهانه کردی درس بده مردیم از بی درسی
درس ميدم عكسا هم آمادس خود شما دانلود كردي اونا رو يا نه ؟نقل قول:
:27:
نقل قول:
اره دانلود کردم ولی نصبش نکردم
بايد نصبش كنيد ببينيد كار ميكنه يا نه:10:نقل قول:
نه دیگه نمیخوارونم خودش اومد:40:نقل قول:
داداش درست صحبت کنا:13:نقل قول:
خانم معلم من یک چیزی میگم:11:
راستی اون شنبه که بد تره:21:
حالا بخث تاپیک رو عوض نکنین:40:
خانم معلم دارم میمیرم بدون درس
اینم یک شعر:
خانم معلم
دلم برای
درس دادنات
شعر خوندنات
کتاب ورق زدنات:40:
برای نمره دادنات
جیگرم معلمم
ناس ناس من معلمم
خوشکلم معلمم:40:
(خانم کی درس میدین؟:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:)
نقل قول:
نصب کردم SimPE این کار نکرد ولی اون یکی کار کرد
نقل قول:
بابا بیخیال (حقیقت تلخه )
خانم معلم درس بده تا این پگاه یک چیز نگفته :19::19::19::19::19::19::19:
خانم معلم گفتش که فردا درس میده چون امروز باید میرفت جلسه ی معلمین:19:
سلام
مگی جون من فایلرو پاک کردم وقتی دیدم خرابه.sorry
حالا هم دوباره دنلودش میکنم و ببینم با وین رر کار میکنه یا نه.
آره من عشق این تاپیک و درس دادنه شمام فقط اگه بتونم و کارام درست شه. چون گفتم یه وقت نشه گفتم که شما ادامه بدید و منتظر من نباشید. :)
من دانش آموز خوبیم
حالا شما هم ادامه بدید و عکسا رو بدید که بقیه منتظر من نباشن و درسشونو بخونن.
مرسی که تا حالا صبر کردید.
شما ادامه بدید من خودمو بهتون میرسونم. البته اولاش باید از مگی جون بپرسم که با این فایله چیکار کنم که اجرا شه.
:):):):):):):)
آقا من میرم دنلودش کنم نمیشه.
شما برید ببینید اشکال از منه؟ ببخشید که اینقدر اذیت میکنم. آخه اشکال من چیه؟
آخه این فایل فکر کنم چون آپلود شده و وقتش تمومه اینجوریه. با عرض معذرت. :31::20: این فایلا رو اونا پاک میکنن که فایلای جدید رو جایگزین کنن. حالا هم پاکش کردن و من نمیتونم دنلودش کنم. :18::37::45::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7::37::37::37::37::37::24::37::37::45: آخه من چقدر باید ضد حال بخورم؟
باشه من برات يدونه آدرس ديگه ازش ميزارم درس رو هم امروز ميدم چون بيكارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من كه گفته بودم وقتي simpe كار نكرد اون برنامه رو نصب كنيد شما اون موقع خواب بودي؟:21:نقل قول:
اينم از آدرس برنامه
Frnsh جان اينم از فايل منتها با 3 مگابايت حجمش كمتره زود دانلود ميشه:46:کد:http://download.microsoft.com/download/5/6/7/567758a3-759e-473e-bf8f-52154438565a/dotnetfx.exe
کد:http://heanet.dl.sourceforge.net/sourceforge/simpe/SimPE-Setup-Light-0.62.exe
اصلا هر كي اون برنامه ي بالا رو نصب نكنه من درس رو شروع نميكنم مگه هزار دفعه نگفتم ميخوايم با برنامه ي simpe كار كنيم شماها اصلا گوش نميديد.
نقل قول:
این که 22 مگا بایته دانلودش با اینترنت سرعت 64 من 50 دقیقه طول میکشه فقط دانلودش شما درسو بدید من تا شنبه خودمو می رسونم یک سری درس دارم که انجام ندادم دا ندم دست از سر ما بر نمی دارن
خيلي خوب :46: اما ديگه فكر نكنم 50 دقيقه طول بكشه:18:نقل قول:
درس رو كي شروع كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه نميخوايد درس بدم بگيد :19::19::19::19:
ناسی گریه نکن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
انشاالله درست میشه:40:
ما همه دست به دست هم میدیم تا بتونیم مشکلت رو درست کنیم تا از کلاس نری:40:
نمیگم که بندازیمت بیرون نه منظورم اینه که نمیتونی در کارای ما شرکت کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم معلم دانلود کردیم خوب بعد:40::40::40:نقل قول:
خانم ماکه داریم میزنیم تو فرق سرمون درس نمیدین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بدین دیگه این درس رو:40:
راستی خانم معلم داستان رو براتون میفرستم:40:
نقل قول:
سلام
مگی جون مرسی از این برنامه دارم دنلودش میکنم اگه خدا بخواد اجرا شه.
و در مورد اون برنامه ی بالاش من باید اونم بریزم؟ یا همونا که میریزم بسه؟
و در مورد تودی جون مرسی من حالا حالا ها نمیرم و سعیم رو میکنم که بتونم بمونم.:31:
انشاالله کار میکنه:40:نقل قول:
والا ما تا نتونیم مشکلات بچه هارو حل کنیم درست بردار نیستیم:11::21::27:
اینم یک شعر:
ما دست برداد نیستیم
ما همیشه هستیم
برای سر افراز بودن تاپیک
همیشه شاداب هستیم:40:
اگه مطمئن نبودم بد شانسم الان دیگه مطمئن مطمئنم.
:37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37: :37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::37::3 7:
یه برنامه ی نصب یعنی ستاپش بود. نصبش کردم و ریستارت هم کردم. بعد که اومدم بازش کنم ارور داد و گفت که برای اولین بار نمیتونید بازش کنید و منصرف شید.و این بار شکست خورده و نمیتونه ادامه بده. توی استارت رفتم و فایلاشو یکی یکی باز کردم همه همین ارور رو دادن. چیکار کنم؟ :19::19::19:
من سرعت اینترنتم 49 هست و نمیدونم چیکار کنم.
شما درستون رو بدید فوقش نمیتونم درسو دنبال کنم و مشق بنویسم. در عوض اون یکی برنامه رو دارم و هرکاری که با اون باشه رو میتونم انجام بدم.:31:
آسمون که به زمین نیومده.
ما تلاش میکنیم تا همه بتونن ما بیان:40:نقل قول:
حالا خانم معلم هم درس بده تلاش کردن برای تو فراموش نمیشه ما همراه با درس یک کاری هم میکنیم برات:40:
در نومیدی بسی امید است:11:
مرسی تودی جون.
اما من که نمیتونم یک نفری کار شماها رو لنگ کنم. شما کارتون رو ادامه بدید. اگه اصلا راهی نبود بی خیال میشم و میرم پای درس و مشقم. در عوض میتونم بیشتر درسای مدرسم رو بخونم. سود و ضررش با هم زده میشه و میمونه 1. اما حالا سعیم رو میکنم.
مگی جون شما هم دیگه درسو بده که بچه ها خیلی منتظرن. ببخشید که اینقدر اذیتت کردم. البته شاید راه دیگه ای هم باشه. خدا داند. :)
نقل قول:
بازم مرسی تودی جونم.
آره راست میگی. من توی هرکاری که زیاد تلاش کردم نتیجش رو هم گرفتم. حالا هم توی این مساله تلاشم رو میکنم(البته با کمک شماها:31::31::31:) تا ببینم چی میشه.
میرویم تا به جمع sims بازان ملحق شویم
تودی کدومش بهتره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جالبتره ؟؟؟؟
Bon Voyage
NightLife
Fashion Stuff
نه ما درس رو میخونیم بعد اینکه درست شد همه چی خودت رو به ما میرسونی:27:نقل قول:
:40::40:
هیچ شاگردی تنها نخواهد ماند
هیچ مشقی برای او بی زحمت نخواهد ماند:40:
:40::40:
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم برای یکی از سیمز بازان:40:نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر به تاپیک سیمز مراجعه نمایید:21:
همشون خوبه :40::40:نقل قول:
مخصوصا فشن:40::40:
خودم ندارمش ولی فیلمایی که ازش دیدم:40::40::40::40::40:
همه رو داشته باشی خیلی خوف میشه:40::40::40::40::40::40::40:
پگاه جان از اين به بعد هر دفعه من درس بدم خلاصش رو ميگه كه هي شماها نريد صفحات قبلي دنبال بگرديد:19:
تا چند لحظه ديگه درس ميدم لطفا صبر كنيد.......:10::8::8:
چشم خانم معلم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
به خودم هم تبریک میگم چون 1000 پست رو خودم دادم:40:
اينم از درس امروز : كار با Simpe :21:
اول بايد سيمز بادي شاپ رو باز كنيد و يكي از لباس ها رو كه دوست داريد انتخاب كنيد مثلا من اينو انتخاب كردم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب حالا ما ميخوايم اين رو با برنامه اي به نام Simpe هك كنيم و شكل لباس رو به وسيله ي برنامه ي milkshape 3d تغيير بديم البته كار با برنامه ي milkshape 3d توي درس بعديه
خوب بعد از انتخاب اين لباس ما از برنامه ي بادي شاپ خارج ميشيم و Simpe رو باز ميكنيم:
اول از همه بر روي منوي file و بعد open رو ميزنيم و بعد آدرس فايلي رو كه براي لباسمون درست كرديم بهش ميديم همون آدرس درسهاي قبل حال روي دكمه اي كه توي عكس مشخص شده كليك ميكنيم:
همين طور كه ميبينيد توي اون قسمت در سمت راست دور يك فايل ديگه هم خط كشيده شده كه اسمش afbodydresslongloose_sandfancy هست و ما بايد اسمشو به خاطر بسپريم.:46:
بقيه ي درس:
خوب ما توي برنامه به روي file و بعدش new ميريم تا يه صفحه ي كاملا سفيد داشته باشيم ما براي درست كردن Mesh يا همون هسته ي اصلي بايد اين 4 تا رو درست كنيم:
خوب پس اول از همه ميريم سراق درست كردن شماره ي اول:
- Resource Node
- Shape
- Geometric Node
- Geometric data Container
بايد بريد توي جايي كه سيمز رو ستاپ كرديد (سيمز 2 اصلي) و اين آدرس رو بريد :
EA GAMES\the sims 2\TSData\Res\Sims3D\Sims06.package
حالا اين صفحه مياد براتون كه بايد گزينه ها ي معين شده رو بزنيد :
راستی من یه فکری کردم در این باره.
مگی جون میگم فایله که حجمش زیاد بود چند مگا بود؟ آخه میشه تبدیل به rar کردش. روش کلیک راست که بکنیم یه گزینه داره که add to .......rar بعد با حجم کم وارد winrar میشه و حجمشم میاد پایین. من روی همون فایله که برام گذاشتید امتحان کردم حجمش به 300 و خرده ای کیلو بایت رسید.
اگه براتون زحمتی نیست اون یکی فایله که حجمش زیاد بود رو برام اینجوری کنید ممنون میشم. :31::11::40:
من تا 10 مگا بایت یا توی همین مایه ها (دقیق نمیدونم) شاید هم تا 20 مگا میتونم دنلود کنم. سرعتم حد اکثر 49 و حد اقل 44 هست.
مرسی:11::11::11::40::40::40:
راستی ببخشید اینقدر پست میدم. اما باید بگم که مگی جون فهمیدم مشکل از کجا بود. این ستاپ که مال simpe هست باید با یه برنامه ی دیگه هم دنلود شه یعنی اون برنامه برای اجرای simpe ضروریه. این آدرس اون فایلس:
و اینکه با توجه به حجمش من نمیتونم دنلودش کنم. :) sorry اما اگه یکی اینو دنلود کنه و حجمش رو پایین بیاره تا من بتونم بریزمش دیگه مشکلی ندارم. آخه توی ستاپ همین سیمپه هم میگفت باید این برنامه باشه. رفتم توی گوگل و فهمیدم که مشکل کجاس. توی همین سایته هم نوشته که باید این برنامه که اسمش هم net frame work v2.0 باشه تا simPE اجرا شه.
اینم آدرس کلی simPE که اگه کسی خواست بدونه:
فقط کمک ایندفعه کارسازه. منتظر یاری سبزتان هستیم. به قول تودی.
ممممممممممممنون میشم کلی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این sims تریپ حسودی نیست !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فكر نكنم حجمش از 22 مگا پايين تر بياد ولي خوب امتحان ميكنم ببينم چي ميشه :46: منم از همون سايت خود سيمپي اينو گذاشتم اينجا ديگه :10:نقل قول:
حسودي اي يه كمي:31:نقل قول:
مطمئن باش هرکی تا بتونه کمکت میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حتی من ببینم اگر داداشم بتونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم اون موقع تنها چیزی بود که به مخ فندقیم میرسید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خانم معلم امتحان کن انشاالله میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دستت درد نکنه خانم معلمممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خانم معلم من هستم حسود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]