تا اونجایی هم که من می دونم پهنای باند در اندیشه قابل انتقال نیست!
Printable View
تا اونجایی هم که من می دونم پهنای باند در اندیشه قابل انتقال نیست!
یه چیزی رو یادم رفت که بگم
فقط سرویس هایی که محدودیت حجمی دارن سرعتشون بالا هست ، و سرویس هاس نامحدود (مثلا 256 نامحدود) سرعت عادی رو داره
برای انتقال هم لازم نیست از ask مودم بخرین ، فقط به جای اینکه اشتراک رو از پارس تمدید کنین ، باید از ASK تمدید بشه
دوست عزیز شایعه پراکنی نکنید هفته پیش خودم به دوستم انتقال دادمنقل قول:
من زنگ زدم و از خود ASK پرسیدم
اینم سرعت من (همین الان) :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان حاظرم باهات 200هزار تومان شرط کنم.10مگ بهت انتقال میدم وقتی دیدی باید پولو بدی.حاظری؟نقل قول:
اگر حاظری تلفن ثابتتو بده زنگ بزنم اکی کنیم شرطو قرارو.همه هم شاهد هستند
از این ادرس انجام میشه داد
درضمن جالبه اندیشه الان جواب شمارو دادهکد:http://accounting.askiran.com/netbill-holder/user/login/
شما 10 مگ بهم بده ، روشش رو هم یاد بده
من 50 مگ بهت میدم
من الان 1,541 دارم
یوزر fad0180
نقل قول:
دمت گرم
خیلی نکته باحالی بود
میخواستم 128 نامحدود بگیرم پس با این حساب همون 256 با محدودیت 20 گیگ رو بگیرم بهتره.
البته در صورتی که پارس انلاین واقعا این کار کثیف رو کرده باشه اخه تو سایتش قسمت شهرستان ها هنوز محدودیت 20 گیگ رو گذاشته و نوشته بعضی شهرها با توجه به نیاز اون شهر علاوه بر این سرویس ها میتونند سرویس های دیگه رو هم بزارند
حالا فردا مستقیم میرم باهاشون صحبت میکنم اگه دیدم نه دارن نارو میزندد که منم تا 10.15 روز دیگه میام اندیشه ای میشم
اما در مورد مودم مطمئینی؟
پارس انلاین که فقط با مودم خودش کار میکنه.من قبل از پارس فن اوا داشتم.با مودم فن اوا رفتم گرفتم این قدر باز ی در اوردند که مجبور شدم مودم خودشون رو هم بگیرم.اندیشه هم فکر کنم باید مودم خودشون رو گرفت
بعد یه مورد دیگه
دوستانی که تجربه انتقال از یک شرکت به شرکت دیگری رو دارند راهنمایی کنند که چه قدر طول میکشه
مثلا پارس انلانی باید یک هفته از تموم شدن فن اوا میگذشت تا بتونه سرویس بده
اندیشه هم این طوریه
یعنی باید 1 هفته بدون اینترنت باشم؟
آره
در مورد مودم مطمئن هستم ، چون یکی از دوستام انتقال داد
اتفاقا رفت ASK پول داد
همون لحظه هم یوزر دادن بهش!!!
البته اینم بگم ، الا تو ASK
128 با 256 از نظر سرعت فرقی با هم ندارن ، هر دو سرعتشون 280 کیلو هست!
نقل قول:
از قرار معلوم این سرویس های جدید به سرویس های قبلی اضافه شده چون تو قسمت خرید انلاینش هم هم سرویس های قدیمی هست هم جدیدا بهش اضافه شده
از اونجایی که یکی از کاربرای همین سایت با گرفتن یکی از همین سرویس های جدید دانلود رایگان شبانش غیر فعال شده به نظر میاد تو این سرویس های جدید ترافیک شبانه رو حدف کردن
کد:http://91.98.31.86/OneBill/Login.aspx
گفتم که شرطو گذاشتم من 50 مگ نگفتم 200هزار تومان شرط گذاشتم وسط.درضمن اموزش هم نمیخواد اون ادرسی که دادم برید به راحتی انتقال بدید فقط یوزر کفایت نمیکنه 3تا گزینه نیازه سریال و یوزر و یه چیز دیگهنقل قول:
همون سریال و یه چیز دیگه مهمه دیگه :دی
دوست عزیز میگم توشه چرا متوجه نمیشی اخه تو بجای این حرفا یه بار بااون کنترل پنل لوگین کن.نقل قول:
درضمن این اطلاعاتیه که میخوام من مال خودمو دارم هرکسی باید مال خودشو داشته باشه
Username Serial Number Value Description
sسومی میزان اعتباریه که میخوای بدی.وبقیه هم تو کنترل پنل هرکسی هستش
نقل قول:
ممنون.قیمت TP-link wireless رو ندارین؟بهترینش همینه؟
من همیشه از اونجا لاگین می شم
الان میرم تست میکنم
دوستان یه مدت نبودم و مجددا باید برم مسافرت به همین خاطر زیاد در سایت نیستم
(حتی الان هم فرصت نکردم که به بخش خودم برسم)
صرفا اومدم برخی پست های مورد نیاز رو آپدیت کنم تا برای کاربران مفید واقع بشه
بهمین خاطر پست اول رو ویرایش کردم تا سوالات برخی کاربران پاسخ داده بشه
امروز صبح برای پاسخ جواب برخی کاربران به پارس وی زنگ زدم که چند نکته رو باید بگم
1- پارس آنلاین یک ساعت به ساعات رایگان خودش اضافه کرده و از ساعت 1:30 تا ساعت 6:30 صبح رایگان هستش
2- برخی سرویس ها در منوی جدید سرویس دهی پارس وی حذف شده که البته این بدان معنی نیست که سرویس حذف شده
این لیست ، لیست سرویس هایی هستش که با کاهش قیمت مواجهه شدند
و سایر سرویس ها با همان قیمت مصوب پارس آنلاین فعال است
البته گویا برای کاربران جدید تصمیم دارند صرفا همان سرویس های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را ارائه کنند
آن دسته از کاربرانی که قبلا سرویس هایی دیگه ای مثل 64 یا 128 (20 گیگ) داشتند
برای تمدید همین سرویسشون کافیه بصورت آنلاین شارژ کنند
یا اینکه با مراجعه به شرکت خواستار تمدید سرویس خود با همان نرخ قبلی شوند
اگه این تبلیغ واسه پارس آنلاین نیست پس چیه؟نقل قول:
اره امروز منم رفتم مستقیما باهاشون صحبت کردم
گفتش اونایی که قبلا داشتند میتونند دوباره همون سرویس ها رو بگیرند ولی به افراد جدید نه
به عبارتی سر افراد جدید رو گوش تا گوش میبرند و جالبه ادعا هم میکنند که ارزون شده !!!
دوستان من110مگ مونده پهنای باندم.از اندیشه ام.کسی نمیدونه بعد از اتمام پهنا اینترنتو اندیشه قطع میکنه یانه
؟
اگه قطع میکنه شبا میتونم استفاده کنم؟
ماه قبل برای من چینین چیزی پیش اومد ترافیکم تموم شد دیگه نتونستم کانکت شم فرداش رفتم تمدید کردم:46:نقل قول:
نقل قول:
اونایی که آنلاین تمدید میکنن.میتونن همون سرویس رو تمدید کنن.خودم ماه پیش نصف شب تمدید کردم.
هنوز کیفیت حفظ شده
شایعات بر پایین امدن سرعت بی اساس هست
میبخشید ولی تو عکسی که قرار دادید سرعت Download رو حدود 31.5 KB/s زدهنقل قول:
خدا رو شکر فعلا سرعت بالاست.
از دیشب پارس انلاین دچار نوسان سرعت شده
بعضی اوقات سرعت بالای 100 و بعضی اوقا زیر 50 هستش
به هر حال کمتر از 30 نیومده
ولی مثل روزهای قبل نیستش که سرعت مداوم بالای 130.140 بود
به هر حال هنوزم خیلی خوبه
دوستان من 2 شب (1 تا 6) دانلود میکنم از حجمم کم میشه. هر بار فایل 150 مگی دانلود کردم ولی شب اول 300 مگ و شب دوم 72 مگ کم شد .... (تو همون ساعات چک میکنم کم نمیشه ، صبح نگاه میکنم کم میشه) :19: :دی
برای شما ها اینطوری نشده ؟؟؟ (اندیشه)
نه ماله من کم نشدهنقل قول:
نقل قول:
مال من هم همینطور..
نه
آقا الان شمایی که اندیشه دارید سرعت دانلودتون با 128 چقدر هست از speednet نمی خوام سرعت دانلود واقعی بالای 250 پایین 250 یا چند در ضمن ممنون می شم روز و شب رو هم بیان کنید مثلا روز بیشتره یا شب
بازم ممنون از شما
روز و شب واسه من فرق نمیکنهنقل قول:
کلا بین 100 تا 150:20:
ببخشید شما منظورت کیلوبایت یا کیلوبیت؟نقل قول:
بایت.............نقل قول:
مشترکای dsl بد جور دارند میرند بالا!!! ارو اندیشه
می تونم بپرسم از کجا فهمیدین ؟و فکر می کنین دلیلش چی باشه؟نقل قول:
راستی اینطوری بد نمی شه اگه مشترکینشون بره بالا شاید سرعتشون بیاد پایین:3:
نوید جان ممنون ازت ولی دوسنان من که 128 اندیشه دارن می گن سرعنشون بالای 250 هست اونا هم 128 دارن حتی یکی از روفقا هم مغازه داره رفتم پشت سیستمش دیدم سرعت دانلودش موقع غروب بین 200 تا 280 متغیر بود البته مغازش تو مرکز 2 هستنقل قول:
ممنون می شم دوستان دیگه هم یه نظری بدن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سرعت دانلود پارس آنلاين هنوز عاليه البته اون 2 روز 13 آبان يه كم افت داشت...رشت ...گلسار ...پيش شماره 722
حالا این شانص بد منه که بالاتر نمیره...:41:نقل قول:
1- بالا رفته اگه خبر نداری باید یک سر بری شرکتشون ببینی که چه خبر اونجا.نقل قول:
2- چون سرویس خیلی خوبی داره میده
3- مهم اینه که با اینکه مشترکینشون خیلی بیشتر شده سرعت هنوز بالاست