با سلام- بنده يك داده هاي يك بانك sql server را درون table اكسس قرار دهم ولي هر كار مي كنم نمي توانم اطلاعات داخل SQL را در بانك اكسس قرار دهم لطفا مر را راهنمايي كنيد
Printable View
با سلام- بنده يك داده هاي يك بانك sql server را درون table اكسس قرار دهم ولي هر كار مي كنم نمي توانم اطلاعات داخل SQL را در بانك اكسس قرار دهم لطفا مر را راهنمايي كنيد
سلام آفیس 2010 به بالا یک نوع داده جدیدی که محاسباتی است اضافه کرده و می تونی هنگام تنظیم جدول ها نوع داده ات را از این نوع تعیین کنی
گزینه BANK WEB DATABASE در اکسس 2013سلامگزینه bank web database در اکسس 2010 وجود داشت اما در اکسس 2010 غیر فعال شده است ؟این گزینه رو چه جور استفاده کنم در اکسس 2013
سلام دوستان ، میخواستم یه لیست بازشو تو در تو (مثل بعضی از سایت ها که ثبت نام میکنیم اول اسم استان رو انتخاب میکنیم بعد از اون اسم شهرستان های همان استان در قسمت بعدی میاد بعد از انتخاب شهرستان نام شهرهای همان شهرستان بصورت خودکار میاد) بسازم باید چکار کنم ؟ ممنون
سلام
فایل Access ی در یکی از درایوهای Share شده ی سرور ( شبکه ) وجود داره که با پسورد باز میشه و محتویاتش رو میشه دید ولی نمیشه هیچ تغییری در اون به وجود آورد . همون فایل رو از اون درایو کپی می کنیم و به درایوهای اصلی خود ویندوز انتقال میدیم . میشه روش تغییرات دلخواه رو اعمال کرد .
دلیلش رو لطف کنید .
قربان شما
شاهین :11:
علیکم السلامنقل قول:
درون تنظیمات امنیتی خود فایل و احیانا درایو مد نظر باید دنبال جواب باشید.
روی فایل اکسس کلیک راست و properties رو بزنید بعد ببینید تیک read only فعال نباشد
همچنین روی تب security کلیک کنید و مطمئن شوید برای یوزر نیم every one همه دسترسی ها allow باشند
اگه نشد باز خبر بدین.
موفق باشید
:n40::n40::n40::n40::n40:
سلام
برای ریلیشن زدن ارتباط بین جداول در اکسس چطور میشه ارتباط چند به چند زد؟ فقط گزینه پیش فرض one to many داره.
سلام دوستان
یه مشکل حیاتی دارم و حسابی اعصاب منو خرد کرده... من برای ایجاد یک بانک اطلاعاتی تو شرکت از اکسس 2010 استفاده کردم... که شامل یه table با چندتا فرم و جستجو و ... حالا این فایل اکسس رو که با پسوند accdb ذخیره شده رو باید ببرم تو تبلت مدیرعامل که نوت10 سامسونگه با سیستم عامل اندروید... تمامی برنامه هایی که آفیس رو تو اندروید باز میکنن رو نصب کردم ولی هیچ کدوم فایل رو باز نمیکنن... می خواستم با یه پسون دیگه ذخیرش کنم اونم نمیشه... اکسس 2007 هم بازش نمیکنه... اگه نتونم ببرمش تو تبلت اینگار هیچ کار نکردم... خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه...
سلام دوستان
یه مشکل حیاتی دارم و حسابی اعصاب منو خرد کرده... من برای ایجاد یک بانک اطلاعاتی تو شرکت از اکسس 2010 استفاده کردم... که شامل یه table با چندتا فرم و جستجو و ... حالا این فایل اکسس رو که با پسوند accdb ذخیره شده رو باید ببرم تو تبلت مدیرعامل که نوت10 سامسونگه با سیستم عامل اندروید... تمامی برنامه هایی که آفیس رو تو اندروید باز میکنن رو نصب کردم ولی هیچ کدوم فایل رو باز نمیکنن... می خواستم با یه پسون دیگه ذخیرش کنم اونم نمیشه... اکسس 2007 هم بازش نمیکنه... اگه نتونم ببرمش تو تبلت اینگار هیچ کار نکردم... خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه...
سلام باید یه جدول واسط بسازی شامل اون چند فیلدی که قراره بینشون ریلیشن زده بشهنقل قول:
موفق باشید:n40::n40::n40::n40::n40:
دوستان عزیز و استادان گرامی خواهش میکنم کمک کنید .
بنده یه برنامه کارتیست انبارداری نوشتم و برای سه تا کاربر یوز و پسورد جدا گذاشتم و یک پسورد هم برای ادمین گذاشتم تا بتونم در مواقع خاص وارد disign view بشم و تغییرات رو اعمال کنم . چند روز پیش متاسفانه فایل security mwd را پاک کردم والان وقتی میخوام وارد برنامه بشم یا یکی از tableها رو دباز دکنم با ارور you cant open table you must administer permissions یا برای تغییر سطح دسترسی وقتی از گزینه tools و optiion وارد security میشم پیغام you cant chang permissions for table the change permission for this object you must have administer permission for it
حالا کلی هم اطلاعات انبار داخل اون هست و متاسفانه چند روزه محل کارم بشدت فشار میاره که مشکلو حل کنم اما نمیشه . تورو خدا دکمک کنید:n28:
سلامنقل قول:
امکان ارسال فایل وجود دارد؟
متاسفانه بعلت محرمانه بودن اطلاعات امکان ندارد به عکسهای زیر توجه کنید حتی وقتی با یوزر ادمین هم وارد میشیم مشکلو داریمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام مجددنقل قول:
بابا یه دو تا جدول بذار باقی رو پاک کن بعد فشرده کن و آپلود کن.
یکیش رو حل کنم باقی هم راهکارش دستم میاد بهت میگم.
به هر حال میل خودته
دوست ممنون از محبتت . اما این فایل در محل کاره و متاسفانه تمام یو اس بی ها و امکانات ارتباطی کیس بسته شده و نمیشه فایل رو کپی کرد . اگه واقعا راهکاری بلدی به ما بگو چون موقعیت کاریم در خطرهنقل قول:
دوست عزیز بالاخره تونستم فایل رو بگیرم تورو خدا زود جواب منو بدبدنقل قول:
دوست عزیز فایل رو گذاشتم چرا نمیبینیدشنقل قول:
؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
بخدا بیش از 20 ساعت فقط تا الان روش وقت گذاشتم و امیدوارم بزودی جواب بگیرم.
تا الان تنها چیزی که پیدا کردم این بوده که میگن دوباره یوزرها و گروپ ها رو تو یه فایل هم نام درست کن و از اون استفاده کن.
شما این روش رو هم امتحان کردی؟
یعنی یادت میاد چه یوزرها و گروپ هایی داشتی؟
منتظر خبر شما هستم
سلام دوست عزیزنقل قول:
بخدا بیش از 20 ساعت فقط تا الان روش وقت گذاشتم و امیدوارم بزودی جواب بگیرم.
تا الان تنها چیزی که پیدا کردم این بوده که میگن دوباره یوزرها و گروپ ها رو تو یه فایل هم نام درست کن و از اون استفاده کن.
شما این روش رو هم امتحان کردی؟
یعنی یادت میاد چه یوزرها و گروپ هایی داشتی؟
منتظر خبر شما هستم
متاسفانه مشکلم همیه گروپ ها رو یادم نمیاد و لی یکی از یوزرها jalili بود با رمز 86564014نقل قول:
سلام
من یه لیست از هزینه دارم با یه تعداد ایتم که روزانه باید باشه
و یه مبلغ دریافتی که از رو اون کسر میشه
و جمع هزینه و دریافتی هر روز به روز بعد انتفال پیدا کنه
اخر هر یه دوره باید تفریق دریافتی و هزینه رو داشته باشم
چیزی مثل هزینه یه کارگاه ساختمانی
امکانش با اکسس هست ؟
سلامنقل قول:
اکسس کارش همینه
شروع کن ساختنش رو، مشکل داشتی خبر بده
سلام
تعدادی فایل اکسل دارم که معولا 2 یا 3 ستون مشترک بین اونها وجود داره
نام افراد و کد آنها معمولا تو همه هست و بقیه ستون ها اطلاعات متفاوتی از این افراد داره
اگه بخام اینا رو با هم تجمیع کنم تو یه اکسل خیلی سنگین میشه و تعداد ستون ها زیاد میشه و در طول صفحه نمایش جا نمیشه
میخاستم ببینم امکانش هست با یه ظاهر نسبتا گرافیکی تو اکسس طوری طراحی بشه که مثلا کد افراد رو که میزنم همه اطلاعات مربوط به اون شخص رو از فایل های اکسل متفاوت سرچ کنه و تو یه صفحه نمایش بده ؟ اگه عکس افراد هم بشه اضافه کرد خیلی خوبه
فقط اگه امکانش هست یه راهنمایی کنید از چه قسمتی باید این کار رو انجام داد ؟
چندان با اکسس کار نکردم . اگر هم لینکی در مورد آموزش این موضوع دارید و اینجا بذارید ممنون میشم
با تشکر
سلامنقل قول:
اگه فایل ها رو برای من بفرستی برات این کارو انجام میدم
میتونی دیتاهاش رو هم پاک کنی. فقط دیتای نمونه توش بذار
ایمیلم رو تو مشخصاتم میتونی ببینی
درود
دوستان و اساتید وقتتون بخیر
چند تا سوال داشتم از دوستان در خصوص اکسس ۲۰۰۷ که ممنون میشم راهنمایی کنید
۱- من توی اکسس یک فیلد رو هیدن میکنم ولی با ریست سیستم و یا خاموش کردنش فیلد دوباره نمایان میشه .و میخوام این مشکل از بین بره .
۲- میخوام هر ۱۰ دقیقه اطلاعات به صورت اتومات ذخیره و سیو بشه و نیاز به دستور نباشه .
۳ـ میخوام اطلاعاتی که ذخیره میشه در جای دیگه ( یک درایو دیگه ) هم یک ذخیره ازش بوجود بیاد یعنی بک آپ بگیره.
۴- من از اتوماسیونی استفاده میکنم که خروجی اکسل میده و میخوام این خروجی رو به اکسس ارتباط بدم یعنی برام توی اکسس نمایش بده چون فیلد هاش یکیه و نمیخوام کپی پیست کنم میخوام ارتباط بوجود بیارم
۵ - برای اینکه از چند جدول بخوام گذارش تهیه کنم که در یک صفحه مجزا در اکسس نمایش بده باید چکار کنم .
مثلا من توی یک جدول اکسس نام / نام خانوادگی / میزان حقوق رو دارم
و در جدول دیگه مشخصات / میزان کارکرد / و دستگاه های نصب شده و میخوام از این دو جدول برام توی اکسس گذارش بگیره .
ممنون میشم ساده و روان و قدم به قدم توضیح بدید
پیشاپیش ممنونم از همگی
موفق وموید باشید
یا حق
- - - Updated - - -
ا عرض سلام خدمت اساتید بزرگروار
دوستان بنده یه برنامه با اکسس طراحی کردم . در اون از ساب فرم استفاده کردم . حالا میخوام دو تا کار رو انجام بدم
1- میخوام وقتی مثلا 2 تا کالا دریافت شد و در قسمت دریافت وارد شد بصورت اتوماتیک ستون موجودی 2تا اضافه کنه . در مورد واگذارشده هم کم کنه .
2- در مورد ستون شماره کالا آیا راهی داره وقتی شماره کالا در یک ستون وارد شد و به خانه بدی رفت شماره کالا قفل بشه تا نشه تغییرش داد مگر با درخواست رمز از کار بر
عزیزان من به شدت به این دوتاکار نیاز دارم و امیدوارم بتونید کمکم کنید
موجودی واگذار شده دریافتی شماره کالا
سلام
یه table درست کردم واسه مشخصات افراد ، ه یه ستونش جنسیت هست که به صورت کمبوباکس هست
از روی این جدول یه فرم درست کردم ولی حالا میخام توی فرم به جای کمبو باکس از option group یا option button برای جنسیت استفاده کنم
حالا چطوری تعیین کنم که مثلا عدد یک که مشخص کننده مرد هست توی ستون جدول جنسیت رو به مرد تغییر بده و شماره 2 به زن
- - - Updated - - -
سلام
یه table درست کردم واسه مشخصات افراد ، ه یه ستونش جنسیت هست که به صورت کمبوباکس هست
از روی این جدول یه فرم درست کردم ولی حالا میخام توی فرم به جای کمبو باکس از option group یا option button برای جنسیت استفاده کنم
حالا چطوری تعیین کنم که مثلا عدد یک که مشخص کننده مرد هست توی ستون جدول جنسیت رو به مرد تغییر بده و شماره 2 به زن
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]ا عرض سلام خدمت شما . بنده یه فرم دارم که میخوام کاربری که به برنامه لاگین میشه اسمش در ستون مربوط به یوزر ثبت بشه .
سلام، من يه جدول دارم كه ميخوام يه فيلد با عنوان (نام كالا) با مشخصات تركيب حرف و رقم و حداكثر 15 كاراكتر بسازم اما نمي دونم چطوري در بخش properties بايد اين مشخصات رو تعريف كنم. ممكنه راهنماييم كنيد. ممنون
با عرض سلام خدمت شما . بنده یه فرم دارم که میخوام کاربری که به برنامه لاگین میشه اسمش در ستون مربوط به یوزر ثبت بشه .
لطفا بنده رو راهنمایی کنید
سلام، من يه تمرين دارم كه خواسته دو primery key در يك جدول بسازم. چطوري ميشه كليد اصلي تركيبي در اكسس ساخت. يعني دو تا فيلد داراي كليد اصلي باشند. من وقتي ميخوام اين كار رو بكنم يكي پاك ميشه.
سلامنقل قول:
دوتاش رو با هم انتخاب کن
- - - Updated - - -
سلامنقل قول:
دوتاش رو با هم انتخاب کن
سلام
فرمی دارم شامل یه combo box و چند تا کلید که فرمهای دیگه رو لودمیکنه
فرمهای دیگه از روی Query ساخته میشن
میخام شرط Query برای استخراج رکورد ها رو برابر مقدار combo box در فرم اول قرار بدم
چطور این کارو انجام بدم
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
فرمی دارم شامل یه combo box و چند تا کلید که فرمهای دیگه رو لودمیکنه
فرمهای دیگه از روی Query ساخته میشن
میخام شرط Query برای استخراج رکورد ها رو برابر مقدار combo box در فرم اول قرار بدم
چطور این کارو انجام بدم
ممنون
مشکل حل شد
combo box شماره ردیف کلید رو ارسال میکرد نه مقدار اون رو
شرط Query رو در قسمت شماره دریف قرار دادم درست شد
سلام دوستان خسته نباشید . می تونید به من بگید record source در اکسس 2013 کجاست دقیقا . خواهشا کمک کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من میخواستم توی فرمی که طراحی کردم یه دکمه واسه جستجو توش قرار بدم که توی همون فرم نتیجه جستجو نشون بده . کسی بهم میگه دقیق چجوریه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی نیست بعد این همه ساعت جواب بدهنقل قول:
سلام خدمت آقایون مهندسین و اساتید محترم
من یک مشکل دارم در خصوص فیلد های فرمی که در اکسس ساختم .
میخواهم بعد از اینکه یوزر فرم رو باز کرد و فیلد ها مربوطه رو پر کرد به محض زدن دکمه اینتر یا tab فیلد پرشده دیزیبل بشه و دیگه توسط اون فرد قابل ادیت نباشه .
ممنون میشم از راهنماییتون
سلامنقل قول:
تو خصوصیت on click دکمه خودت بنویس
fieldname.Enabled = False
fieldname.Locked = True
با تشکر فراوان استاد عزیز
جسارت میکنم اگر بخواهم یک نمونه ارسال بفرمایید چون من وقتی این کار رو انجام دادم دیگه قابلیت ورود مطلب در فرمهای بعدی از فیلد مورد نظر گرفته شد.
ممنون میشم استاد عزیز