سهم من از دوري تو چيزي جز دلتنگي به اندازه درياها ،نگاهي تاريك همچون شب هاي بدون مهتاب و لحظه هايي كه ثانيه به ثانيه ميگذرند نيست .پس اي دوست بشنو صداي دلتنگي مرا
Printable View
سهم من از دوري تو چيزي جز دلتنگي به اندازه درياها ،نگاهي تاريك همچون شب هاي بدون مهتاب و لحظه هايي كه ثانيه به ثانيه ميگذرند نيست .پس اي دوست بشنو صداي دلتنگي مرا
من همه ي قصه هام قصه ي توست اگه غمگينه اونم از غصه ي توست
مي دوني زيباترين خط منحني دنيا چيه ؟ لبخندي که بي اراده رو لبهاي يک عاشق نقش مي بنده تا در نهايت سکوت فرياد بزنه : دوستت دارم
ممنون از دوستان عزیز .
بعضی از این اس ام اس هاتون واقعاً بی نظیرن .
استفاده کردیم ...
باز هم تشکر ... و ادامه بدید !
عشق من تو باش نه براي اينکه در اين دنياي بزرگ تنها نباشم.تو باش تا در دنياي بزرگ تنهاييم تنها ترين باشي......
---------- * -----------
ميدوني اين چيه؟؟؟
اين تويي .. تو تك ستاره آسمون دل مني...
ميدوني طبق آخرين آمار كم جمعيت ترين جاي دنيا كجاس؟
.
.
نميدوني؟
.
قلب منه كه فقط تو توي اون ساكني!
ديگه از چشمم افتادي ...
.
.
.
فهميدي ، افتادي صاف تو قلبم
ميگن قلب آدما اندازه مشتشونه ولي چطوري يه دنيا مهربوني يه آسمان صداقت يه كهكشان محبت يه دريا عشق تو مشتت جا شده؟...
هزار شاخه گل رز... يه بقل پيچک سبز... يه سبد سيب و انار... ميسپارمش به تو... ببر سر 4راه بفروش...سودش نصف نصف...!!!...
اگه خوابي بيدار شو .اگه بيداري بشين .اگه نشستي پاشو راه برو .اگه راه ميري بدو. اگه ميتوي يه پشتک بزن و خوشحال باش که از طرف من يه sms اومده واست...
ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلکه به زبان قلبم.... گوش کن ..تالاپ..تولوپ........
طبق قانون بقاي شادي هيچ شادي از بين نميره؛ . . . . . . . . . . . . . . بلكه فقط از دلي به دلي ديگه جابه جا ميشه.....
ديگه از چشمم افتادي
.
.
.
فهميدي ، افتادي صاف تو قلبم
شنیدم که یکی اسم تو رو زمزمه میکنه ...ولی وقتی برگشتم ببینم کیه دیدم که تنهام...اون وقت بود که فهمیدم قلب من بوده که داشته بهم میگفته که چقدر دلتنگته
چه فایده ای داره زیبایی بدون عقل...خوشگلی بدون جذابیت ..پول بدون شادی..لبخند بدون احساس و زندگی بدون تو
بعضی وقتها چشمام به قلبم حسادت میکنه ..میدونی چرا؟؟
چون تو همیشه تو قلبمی ..ولی از چشمام دوری ..
مي دوني ادما بين (الف )تا (ي) قرار دارند بعضي ها مثل (ب) برات مي ميرند مثل (د) دوستت دارند مثل (ع) عاشقت ميشن مثل (م)منتظرت مي مونند تا يه روز مثل (ي) يارت بشن
آدم عزيزانشو فراموش نميکنه بلکه به نديدنشون عادت ميکنه.....تقديم به کسي که عادت به نديدنش مثل فراموش کردنش غيرممکنه
عشق چيست؟ 3 ثانيه نگاه، 3 دقيقه خنده، 3 ساعت صفا، 3 روز آشنايي، 3 هفته وفاداري، 3 ماه بيقراري، 3 سال انتظار، 30 سال پشيماني
مي دونيد بهترين دوست کي هستش؟ کسي که اولين قطره اشک تو رو مي بينه دوميشو پاک مي کنه و سوميشو تبديل به خنده مي کنه
چقدر دوست داشتم یک نفر از من می پرسید چرا نگاهت غمگین است؟ چرا لبخندهایت بی رنگ است؟ اما افسوس.....!!!! افسوس که هیچ کس نبود همیشه من بودم و تنهایی پر از خاطره، آری با تو هستم که از کنارم گذشتی.....وحتی یک بار از من
ميخوام بگم دوستت دارم... نه به 21 زبان زنده دنيا... بلکه به زبان قلبم....
گوش کن: تالاپ..تولوپ...
10 تا شاخه گل رو بگیر جلو آینه حالا بشمر دیدی 11 تان آخه خودتم گلی
آرزو مي كنم: زندگي مال تو...مرگ مال من راحتي مال تو...گرفتاري مال من شادي مال تو....غم مال من همه مال تو ولي تو مال من
بي تو نه امور جهان لنگ ميشه نه بين زمين و آسمون جنگ ميشه ، نه كوه آب ميشه نه آب سنگ ميشه ، فقط دل من واسه تو تنگ ميشه
محبت تو را می پذیرم بی آنکه دغدغه های فردا را داشته باشم زیرا فردا بیش از امروز دوستت خواهم داشت
اگر مي توانستم مجازاتت کنم از تو مي خواستم به اندازه اي که تو را دوست دارم مرا دوست داشته باشي
جان اسیر دل....دل اسیر دوست.....دوست چه میداند؟؟دل اسیر اوست
امشب مرا غم دیوانه کرده در خانه ی دل ، کاشانه کرده امشب غرورم را فدایی میکنم من ای دل برایت دست و پایی میکنم من امشب به کویش میروم ، با گریه سویش میروم شاید دلش را ، با اشک خود آتش زنم در تاب و در تب افکنم ، یکبار دیگر میروم امشب به سویش میگویم از دردم برایش امشب به کویش میروم ، با گریه سویش میروم
گر نیایی تا قیامت انتظارت می کشم. منت عشق از نگاه پر شرابت می کشم. ناز چندین ساله ی چشم خمارت می کشم. تا نفس باقیست اینجا انتظارت می کشم
من به زيبايي چشمان تو غمگين ماندم وبه اندازه هر برق نگاهت به نگاهي نگران، تو به اندازه تمام تنهايي من شاد بمان
بهترين لذت دنيا زمانيه كه اصلا انتظارش رو نداري و زيباترين اونا دوست داشتن است . پس حالا كه انتظارش رو نداري، دوستت دارم
كاش بداني روشن ترين ستاره بخت مني . پس بتاب و دنياي مرا روشن كن
تو اون فرشته اي كه وقتي در فصل بهار قدم ميزني برگ درختان انتظار پائيز را مي كشند تا جاي پاهات رو بوسه بزنند
تصوير چشمان تو را در رويا ها كشيدم، باغ گلي از جنس مريم ها كشيدم، تو گم شدي در جاده هاي ساكت و دور، من هم به دنبال نفس هايت دويدم
من آهنگ غریب روزگارم. غمی بی انتها در سینه دارم. تمام هستی ام یک قلب پاکست. که آن را زیر پایت می گذارم
شبي از شبها تو به من گفتي كه شب باش: من كه شب بودم و شب هستم و شب خواهم بود به اميدي كه تو فانوس شب من باشي
بين گل ها تو گل سرسبدی ، چه كسی گفته عزيزم تو بديی ، تو به خوبی همه جا شهره شدی ، ليلی نيست پيشت عددی
دوستان را یادکردن عارنیست، یک اس ام اس کمتر از دیدار نیست، دوستان را دوستی کن در حیات، بعد مردن دوستی در کار نیست.
فعلا بسه
چقدر خوبه ادم يكي را دوست داشته باشه نه به خاطر اينكه نيازش رو برطرف كنه نه به خاطر اينكه كس ديگري رو نداره نه به خاطر اينكه تنهاست و نه از روي اجبار بلكه به خاطر اينكه اون شخص ارزش دوست داشتن رو داره اگه من يكي از دوست هاي خوبت هستم، اين رو برام سند كن! يا اين پيغام رو براي همه دوست هاي خوبت بفرست . ببين چند تاش به خودت برمي گرده! اگه 7تاش بهت برگشت، بدون دوست داشتني هستي