قیمت دیروز ان95 8گیگ در دبی
610 هزار تومان...
کی گفته 400؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
400 که ان82 هست...
Printable View
قیمت دیروز ان95 8گیگ در دبی
610 هزار تومان...
کی گفته 400؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
400 که ان82 هست...
دوستم بی شهور دروغ میگفت ممنون که کمک کردی حتما چینی بوده میخواست بندازه بهش یه قیمت متعادل گفته وسوسش کنه
ممنون از کمکت
سلام بالاخره 8 گیگ گرفتم از همین الادین چون کسی رو تو دبی نداشتم.حالا چند تا سوال و مشکل دارم
1- دفترچه انگلیسی در جعبه موجود نبود و فقط دفترچه عربی بود.
2- موقع reply کردن sms طول می شکه تا صفحه جدید باز شه می خواستم ببینم طبیعییه یا نه
3-زمان شارژ دوم 3 ساعت طول کشید ولی بازم full نشد.مشکل از کجاست؟
ممنون می شم راهناییم کنین
البته تو نمیدونم کدوم سایت بود( GMR یا Shop.ir ) دیدم که بدون گارانتیش حدود 650 اینا بود. با گارانتی اصلی زده بود 720 یا 750
نقل قول:
مبارک باشه. چند حالا؟ :20:
620 با گرانتی طلایی(ایرانیه.فکر کنم الکی باشه):41:نقل قول:
خیلی عالیه یه گزارش از دووم شارژتم اقا به ما میدی؟
بهمون بگو که چقدر شارژت دووم اورد
2روز تازه من کار زیادی هم انجام ندادم.حتی اهنگ هم گوش نکردم.فقط چند تا sms و چند تا زنگ همین
خب بعدا که راه اوفتاد یادت نره؟
ممنونت میشم.
من این گوشی رو چند روز پیش خریدم بدون گارانتی الان 3روزه من توش اهنگ و تم میریزم فرداش میبینم همش پاک شده و گوشی فارسی هستش میگه حافظه انبوه قالب بندی شود و وقتی okمیزنم قالب بندی میکنه و تمام اطلاعاتش پاک میشه بعد دوباره میریزم دوباره همین پیام میده .بعضی وقتا اصلا چیزی توش نیست میگه حافظه پر هست. گوشی رو نو خریدم.میخوام بفروشمش چند میخرن
مستر ریست و فلش رو بیشتر توضیح بده اگه جایی هم میشناسی بگو ممنوننقل قول:
چی الکیه؟ گارانتی؟ اصلا خودتو ناراحت نکن. همه میدونن که تو ایران گارانتی الکی هست و حتی اگه با گارانتی اصلی 750 ! تومان هم میگرفتی اگه مثلا طوریشم بشه بازم بهونه میارن و پول تعمیر رو میگیرن!نقل قول:
به هر حال مبارکه.
620 از کجا گرفتی؟؟؟
الان 610 قیمت تو دبی هست...
تو تهران بدونه گارانتی 670 تا 680...
مطمیینی؟؟؟؟
امروز من پرسيدم بدون گارانتي 670 تومن
از الادین گرفتم .2 روز پیشبه قیمت 620نقل قول:
حالا کسی به ما کمک می کنه؟
1- دفترچه انگلیسی در جعبه موجود نبود و فقط دفترچه عربی بود.
2- موقع reply کردن sms طول می شکه تا صفحه جدید باز شه می خواستم ببینم طبیعییه یا نه
پنج شنبه 2/5 طبقه ششم علا الدین واسه دوستم خریدیم 600 باطریشم از همونیه که راجع بهش بحث می کردین.نقل قول:
شَیراز با گارانتی پلاس 660 تومن
بدون گارانتی 640
قیمت 8 گیگ داره به قیمت واقعی اش نزدیک میشه
به نظرم تا 550 هم جا داره و ارزون میشه
لطفا به پست دوستمون دقت کنید...نقل قول:
اخر عاقبت گوشی خریدن از ایران همینه...(اونم با این قیمت ارزون)...
من نمیدونم چی بگم...
680 تومان قیمت 2/2/87....
با گارانتی اصل 720 تومان...
اونوقت این دوستمون خریده 620 و اونکی خریده 600...(قیمت های واقعا ارزون و جنس چیپ)...
امیدوارم به مشکلات بیشتر نخورید...
هر راهنمایی خواستید در خدمتم...
کسی کمک نمی کنه؟نقل قول:
دفترچه انگلیسی در جعبه موجود نبود و فقط دفترچه عربی بود.
عزیزم پست من شما رو قانع نکرد؟؟؟؟
من 10 بار گفتم...
گوشی وقتی تو ایران میاد...تمام متعلقات و جنس های درجه 1 رو گوشی رو بر میدارن...(می دزدن)...و جنس درجه 3 جاش میذارن...
وقتی شما گوشی 680 تومانی بدونه گارانتی رو میای 600 یا 620 می خری 100 درصد یک مشکلی داره...
هیچ ارزونی بی دلیل نیست...
شما تمام جنس های درجه 1 رو از رو گوشیت بر داشتن و جنس در جه 3 گذاشتن...
اون شارج هم مشکل از باطری و شارجرت هست...(که درجه 3 گذاشتن)...
به نظرت چقدر طول می کشه که به این قیمت واقعی برسه ارزش صبر کردن داره یا نه:21:نقل قول:
این 550 که میگی ماله ایرانه یا دبی:13:
javabe soale ghablim ro ham kasi nadad
hazine poste goshi az dobey be iran che ghadr mishe
bad vaghti post konan hododan che ghadr tol mikeshe ke be dastam berese?i
نقل قول:
اگه دبی اشنا داری بده واست با مسافر مطمین بفرسته...
هزینه ی پست دبی خیلی زیاده...
از کجا بفهمم باتریم اصله یا نه؟
با سلام این تاپیک شده فقط بحث قیمت من دو جا مشکل خودمرو رو گفتمکسی اعتنایی نکرد تا اخرش این 8گیگ لعنتی رو فروختم 500با هزار التماس به یارو که از 480تومن اومدرو500 که گوشیم نو هستش و و...بدبخت دیگه خبر نداره که گوشی مشکل داره البته به این علاالدین حلاله هر چی گوشی خراب بدی از بس ادمهای ...... گوشی رو که بهت میفروشن با هزار دلیل و دوز و کلک پولتوازت میگیرن باتری و شارجرقلابی و همه چیز غیر اصلی اونوقت که میخوای بفروشی میگن بابا این لوازمش غیراصلیه از خود من میخریدی من اصلی دارم این گوشی فنلاند نیست این لیبل فنلاندو ........تا ازت مفت بخرن خلاصه n958gقیمت600تومن شنبه ساعت 19علاالدین. گوشی داره میاد پایین ان شاءا... اگه بذارند این حروم ......
با سلام این تاپیک شده فقط بحث قیمت من دو جا مشکل خودمرو رو گفتمکسی اعتنایی نکرد تا اخرش این 8گیگ لعنتی رو فروختم 500با هزار التماس به یارو که از 480تومن اومدرو500 که گوشیم نو هستش و و...بدبخت دیگه خبر نداره که گوشی مشکل داره البته به این علاالدین حلاله هر چی گوشی خراب بدی از بس ادمهای ...... گوشی رو که بهت میفروشن با هزار دلیل و دوز و کلک پولتوازت میگیرن باتری و شارجرقلابی و همه چیز غیر اصلی اونوقت که میخوای بفروشی میگن بابا این لوازمش غیراصلیه از خود من میخریدی من اصلی دارم این گوشی فنلاند نیست این لیبل فنلاندو ........تا ازت مفت بخرن خلاصه n958gقیمت600تومن شنبه ساعت 19علاالدین. گوشی داره میاد پایین ان شاءا... اگه بذارند این حروم ......
با عرض معذرت 2تا پست شد از بس دلم برای گوشیم تنگ شده
سلام به همه دوستان وبرادران عزیزم
من گوشیم رو 4/12 از اهواز خریدم باطریش ژاپنیه مثل همون عکسی که اقا اکتور گزاشته بودن
ولی شارژرش زده چین و یک ساعت و پانزده تا بیست دقیقه فول شارژ میشه بعد یک روز تا یک روز و نیم
بیشتر دووم نمیاره تازه نور صفش هم رو متوسط ... بنظر شما مشکل از گوشمه یا از باطری و شارژر ؟
ممنون میشم اگه به سوال من پاسخ بدید . دوستدار شما sadegh
1 روز یا 1 روز و نیم بهت شارج میده؟؟؟
بابا از معمولی هم که کمتره شارجت...
استفادت تو چه حده؟؟؟
معمولا 45 دقیقه ای شارج میشه...
استفادت اگه فوق سنگین هم باشه اینقدر شارج کم نمیده دیگه...
تازه نور ال سی دی هم رو متوسط؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟عجب.. ............................
شما به احتمال زیاد باطری و شارجرت تقلبی هست...
اخه باطری اگه میدین زاپن هم زده باشه و کارکرد اینقد کم باشه حتما تقلبی هست...(درجه 3 هست)...
منم این مشکل رو داشتمنقل قول:
شما یه باتری جدید میگیری این شارژرت رو هم میندازی دور.
ببخشید وقت نداشتم حرفم رو با دلیل بگم
گوشی ها وقتی وارد ایران میشن مخصوصا ان 95 و ان95 8گیگ شارژراشون به خاطر دوشاخه بودن برق ایران تعویض میشن و این شارژرها خیلی بیکیفیت هستند و بعضی از اونا مشکل جدی دارن و بسیار زود در 15 دقیقه شارژ میکنن این نوع شارژر ها باتری رو که بار اول شارژ میکنی خراب میکنن
من 3تا باتریم داغون شد تا فهمیدم مشکل از شارژر بوده شما اگه شارژر رو عوض کنید و یه باتری جدید بگیرید مشکلتون حل میشه من چند تا 8گیگ دیگه هم دیدم که این مشکل رو داشتن
استفاده درحد معمولیه .
شارژرم از نوع سه شاخه ای وخیلی کوچیک
اقا اکتور جان میشه لطف کنید یه عکس از شارژرت بزاری تا اگه خاستم یه وقت بگیرم کلاه سرم نره
و از کجا اصل گیر بیارم
با تشکر sadegh
چشم وقت بکنم حتما میذارم...
saddegh جان گوشی منو تو شبیه به همه .منم حدود 2روز یا کمتر دوم میاره 1:15یا20 شارژش فول میشه و شارژرش هم چینیه.باطریشم میشه گفت چینه.من از دبی گرفتم.بنظر من گوشیت هیچ مشکلی نداره.البته من قرار بود یه باطری از دبی بگیرم( اونجا40 درهم)ولی این پسر خاله ی گیجم نفرستادش(اون الان ایرانه بهش میگم در مورد این سوالاتمون انجا از فروشده بپرسه).گفتم با یه باطری جدید امتحان کنم نشد.البته بعضی از این اقایون یه جا گفتن 4 روز دوباره خودشون یه جای دیگه جواب دادن حدود 2 روز نهایتا3روز.واسه همین من میگم گوشیامون هیچ مشکلی ندارن
sparts shoma az goshit razi hasti ya na
lavazeme goshit asle hamash?i:13:i
والا چی بگم باطریش از اون باطری هایه که دوستان میگن ژاپنیه ولی توی چین سر هم میشه.شارژرش دوشاخست و چینی.توی جعبش(البته اینو دوباره توی دبی چک کردم نبود)بند و دستمال نبود گفتم شاید به ورژنش ربط داشته باشه چون زبان فارسی توی اخرین ورژن اضافه شدههمراش دفترچه ی فارسی هم بود.یه کابل USP ویه فیش رابط tv
واسه همین موارد که گفتم باید مثل بچه ی ادم رفت و یه گارانتیه اینترنشنال گرفت.من از بابت گارانتی بد اوردم پولم کم اومد وگرنه از اونجا با گارانتی میگرفت خیالمم راحت بود
key gerefti shoma
ba garanty onja che ghadr tafavot gheymat dare ba inja
fekr mikoni age az iran ba garanty migerefty behtar bod????i
من اخرای بهمن گرفتم.اونجا با گارانتیه داخلیه دبی612 تموم شد(البته اکه پولمو تی ایران تبدیل میکردم فکر کنم 590 تموم میشد)ولی با اون همه تماس تلفنی و...چون ادم خودشم اونجا نیست من میگم نمی صرفه .گفتم که من اگه الان بخوام بخرم راحت یه اینتر نشنال میگیرم(از باطری و شارژرش مطمئن باشی).اگه من باشم میمونم 96 بیاد چون دیگه به 95 و وسایل همراش نمیشه اعتماد کرد این بلای ما سرت میاد