این دو اسمه بودن دوربینها هم عجب دردسری شده
می دونستی در آمریکای شمالی به s9600 می گن s9100
حالا من این همه ریو رو که می دیدم سراغشون نمی رفتم فکر می کردم یه دوربین دیگه است
چشم بادامی ها مارروهم گرفتن
این دو اسمه بودن دوربینها هم عجب دردسری شده
می دونستی در آمریکای شمالی به s9600 می گن s9100
حالا من این همه ریو رو که می دیدم سراغشون نمی رفتم فکر می کردم یه دوربین دیگه است
چشم بادامی ها مارروهم گرفتن
دوست گلم این قیمت واسه دوربین عکاسی اونهم فقط به خاطر فیلمبرداری پول دور ریختنه.نقل قول:
مثل اینه که شما بری یه ساعت 1000 دلاری بخری به خاطر اینکه پشتش آینه داره.بعد ببندیش رو دستت آینش بمونه پشتش.
دوستانی که میخوان برای یه دوربین خوب که SLR نباشه بین 450 تا 500 هزینه کنن Panasonic LX-3 واقعا شاهکاره. سایت dpreview که مختص آزمایش کردن دوربین های عکاسیه گفته کیفیت عکساش به مراتب از Canon G10 بهتره.
بچه فقط تو خرید دوربین خیلی دقت کنید و توی رنج قیمت مورد نظرتون تمام دوربین هایی که بهتون پیشنهاد میشه رو یه چک کنید
و اون جند تا مدل رو با هم مقایسه کنید من خودم از اچ50 خوشم میومد اما به من FZ28 هم پیشنهاد شد که اصلا نگاش نکردم حالا که مقایسشون میکنم میبینم fz28 بهتره:13::41::41::41::41::41:
و خیلی بد که شما یه دوربینو بخری و از یه دوربین دیگه خوشت بیاد:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fz28 خیلی امکانات بیشتری نسبت به h50 داره و حیف که من اصلا توجهی به این برند نداشتم
البته انتخاب اول من w150 بود که همه میگفتن ... پول بذار روش T300 بخر موقع انتخاب T300 همه گفتن تو که داری اینقدر هزینه میکنی .... بذار روش T500 بخر :31:خلاصه اینقدر اومد بالا تا رسید به H50
تو خرید دوربین اگه پولتو هی 20-50 ببری بالا انتخاب های بهتری میتونی داشته باشی:31::31::31::31:
نقل قول:دوست عزیز H50 هم دوربین خیلی خوبیه اونقدر هم ازFz28 کمتر نیست تنها برتری پانا داشتن فرمت RAW و فیلم برداری HD است که فرمت RAW برای کسانی حسن محسوب می شه که خیلی از فتوشاپ سرشون بشه اما حجم عکسهای این فرمت هم ندیدم از 15 مگ کمتر باشه
فیلم برداری HD هم هرچند برای من خیلی مهمه اما واقعا تفاوت آنچنای بین H50 و Fz28 در کیفیت و شفافیت وجود نداره امکان زوم در حین فیلم برداری در H50 هست نمی دونم در Fz28 هم وجود داره
راستی یه سوال از Fz28 دارا و H50 دارا موقع زوم در فیلم برداری صدای موتور زوم هم ضبط می شه یه نه؟
با حرف شما کاملا موافقمنقل قول:
لاقل باید به همون اندازه که پول می دیم به همون اندازه هم دوربین کیفیت بهتری داشته باشه اگه قراره دو دوربین در یک رده یکیشون 100 گرونتر باشه باید یه چیز بردبخورش بهتر از دیگری باشه و الا فیلم برداری اش به جای 1280*750 باشه 1980*1280 چیز جالبی نیست چون این امکان ارزش 10 تومن اضافه ترم نداره
با سپاس
آره ضبط میشه اگه خیلی فضا ساکت باشه مشخصهنقل قول:
البته فکر کنم فکوس fz28 بهتره
چون خیلی از این دکمه ها رو اچ50 نیست خودتون ببینید
همچنین fz28 آپشن بیشتری داره
بعد این IA تو دوربین های پانا کارش چیه؟
سلام.اينجوريام كه ميگي نيست.H50 جزو دوربين هاي خوب و پرفروش بازاره.عكس هايي كه گرفتي مويد اين مطلبه.اينم در نظر بگير پاناسونيك قيمتش حدود 80 تومن گرونتر از سوني هست.به نظر من دوربين هاي اين رده در كيفيت عكس تفاوت زيادي با هم ندارن چون سنسور همشون يه اندازه ست و تفاوتشون در امكاناتيه كه ارائه ميدن كه اونم نميتونه زياد در كيفيت عكس موثر باشه.شما اگه واقعا به عكاسي و كيفيت عكس علاقه منديد 1-2 سال ديگه وارد دنياي SLR بشيد.دوربين هاي اون رده واقعا با هم ديگه تفاوت دارن اما SLR-Like تفاوت زيادي ندارن.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:1من فعلا در سطح مقدماتی هستم پس دوربین حرفه ای بدردم نمی خورهنقل قول:
2اگه فیلم برداری با کیفیت خوب داشته باشه که چه بهتر
3فعلا خانوادگی چاپ میکنم ولی میخوام کیفیتش بالا باشه
4خیلی کنون رو دوست دارم
5 تا 1تومن مشکلی ندارم
6 برند هایی که خودم دیدم sx10 و sx1 و g10 کنون هستند ولی من که نفهمیدم کدومشون بهتره (کیفیت عکسم واسم خیلی مهمه):41::41:
جناب Danger اين حالت عكاسي كه يك رنگ خاص رو انتخاب ميكني و بقيه سياه سفيد ميشن تو كدوم MODE قرار داره؟؟؟؟
تو دفترچه متعلقات دوربینم 3تا لنز هست یکی تله یکی واید یکیم کلوز آپ
فیل تر هم 3 تا هست
pf fill ter
nd fill ter
mc protector
واسه pf نوشته با این فیل تر قطبی مدور انعکاس سطح را بر طرف کنید یا کنتراست رنک را افزایش دهید
واسه nd نوشتهنیم سازی ایجاد شده توسط آشکار سازی بیش از حد که در هوای صاف ساحل دریا مناظر برفی یا مکان های دیگر اینچنینی اتفاق می افتد را از بین میبرد
اون یکیم لنز رو از گرد و خدشه محافظت میکنه و چند لایه دولبه ای بازتاب را کاهش داده و عبور نور را افزایش میدهد
یه ring light هم هست که نوشته چراغ حلقه واسه عکاسی بزرگ امکان روشنایی موثر سوژه در حین تصویر برداری بزرگ را فراهم می آورد و موقعیت تنظیم نور بر روی دوربین برای مجموعه ای از شرایط تصویر برداری
حالا به نظر شما کدومو اول بگیرم (کدومش حالب تر و مفید تره)
اول لنز؟ کدومش
یا اول فیل تر؟ کدام فیل تر
دوربین من این مود رو نداره:41: خودم با فتوشاپ روش کار میکنم:8:نقل قول:
حالا وضعيت مشخص شد.SX1 الان مطمئنم قيمت بالاي 700 تومن داره و پس از 1-2 ماه 200-300 تومن پايين مياد و ضرر ميكني.پس SX1 رو يا حذف كن يا صبر كن قيمتش معقولانه تر بشه.G10 هم دوربين جديدي هست و با توجه به سنسور بزرگش بايد عكس هاي با كيفيتي بگيره اما مشكل اينجاست اونم قيمتش بالاست و مدتي بعد مثل G9 پايين مياد.درسته شما بودجتون حدود 1 ميليونه اما اينم بدونيد كه پول اضافي نديد براي چيزي كه ارزش اون پول رو نداره مثل G10 و SX1.شما ميتونيد يه دوربين عكاسي تهيه كنيد مثل sx10 ,Fz-28,H50 و مابقي پولتونو يه دوربين فيلمبرداري با كيفيت و امكانات فوق العاده و كيفيت Full HD و داراي هارد ديسك بگيريد.چون دوربين هاي عكاسي درسته كه فيلمبرداري ميكنند و كيفيت خوبي دارند اما دوربين هاي فيلمبرداري از لحاظ امكانات و كيفيت و ........ در سطح بسيار بالاتري از فيلمبرداري نسبت به دوربين هاي عكاسي هستند.اينم يه راهه ديگه كه ميشه بهش فكر كرد.نقل قول:
آهان!!
فقط توی رتوش عکس داخل دوربین شما میتونی سوژتو رنگی نگه داری بقیه رو سیاه و سفید کنی البته نبه صورت دقیق
اینم یه عکس با افکت های مختلفی که با دوربین بهش دادم
فقط ببخشید من کیفیتشو آوردم پایین تا زود آپ بشه
تا کی صبر کنم تا ارزون بشن (قیمت هر 3تا در حدود 500 تومنه)نقل قول:
واگر ارزون شدن کدومشون از بقیه بهتره؟
مرسي.فكر كنم sx10 اين قابليتو داره و خيلي عملكرد عالي داره.
پس چطور شده این g10 امتیازش بالا شده؟نقل قول:
لطفا سوال رو کامل جواب بده؟
مطمئني SX1 قيمتش 500 تومنه؟؟؟؟اگه اينقدره قيمتش مناسبه ولي بعيد ميدونم.قيمتش بايد بالاي 700 تومن باشه.در مورد افت قيمت بگم كه تو ايران هيچ چيز مشخص نيست.يادمه S5is قيمتش 330 بود و الان رو قيمت 430 وايساده و پايين نمياد.يه دفعه اي ديدي اومد پايين شايدم نيومد.اما معمولا دوربين هم مثل موبايل چون جديداش روز به روز مياد تو بازار بعد از مدتي(شايد بيشتر از 6 ماه)قيمتش مياد پايين.حتما قيمت دقيق SX1 رو بپرس.نقل قول:
ببخشید که مزاحم میشم
میخوام که دلم مطمئن بشه بعد برم بخرم
به نظر شما دوربینixus 90 دوربین خوبیه تو همین قیمت بهتر از اون هست؟:20:
fz28 این قابلیت رو داره؟ یعنی حین عکس گرفتن همه رو سیاه سفید کنه فقط سوژه رو رنگی نگه دارهنقل قول:
اون وقت تو این دوربین ها روتوش هم هست؟
g10 جزو دوربين هاي خاص و خوبه كانن هست.اينكه من يه مدل ديگه رو ميگم دليل بر اين نيست كه اون يكي بد تره.ببينيد g10 شايد خيلي دوربين بهتري از بقيه باشه اما نسبت به قيمتش ارزششو نداره با اين پول ميشه يه slr گرفت.درسته؟؟؟؟؟من دليلم براي عدم انتخاب g10 قيمت غير واقعيه اونه و گرنه g10 از هر لحاظ دوربين خوبيه.اگه ميتوني با قيمت اون و اينكه يه مدت ديگه كاهش قيمت زيادي پيدا ميكنه كنار بياي بگيرش.در انتخاب دوربين بايد همه ي موارد و بالاخاص قيمت رو بايد مد نظر داشت.نقل قول:
پس اونتوری که من فهمیدم تو دسته ی دوریین های غیر حرفه ای کنون به ترتیب بهترین دوربین ها ایناستنقل قول:
sx1
g10
sx10
g9
درسته؟
البته بدون در نظر گرفتن قیمت
فكر كنم يه اشتباهي پيش اومد.اينكه من گفتم Sx10 اين قابليتو داره مربوط به پاسخ به Danger عزيز بود كه در مورد حالت عكاسي تك رنگي بود و دوست عزيزمون Mh_attai اشتباهي فهميدن كه در پاسخ به پست ايشونه.نقل قول:
ميشه گفت اينا دوربين هاي خوبين.اينم بگم اينكه ما سري G , S رو با هم مقايسه كنيم درست نيست.اگه SX1 & Sx10 رو مقايسه كنيم درسته چون تو يه رده قرار دارن اما G و S نه.شما سعي كن نظر سايرين رو هم بپرسي چون همه چيز را همگان دانند.اون سايت عكاسي كه بهت معرفي كردم اساتيد واقعا عالي داره.اونجا هم كمك ميگرفتي بهتر بود.نقل قول:
دوربين خوبيه اما زومش كمه.sx110 رو با زوم 10 نپسنديدي؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:چون برند کانن دوست دارید و از لحاظ بودجه هم مشکل ندارید به نظرم همین sx10 بهترین گزینه می تونه باشه چون هم کیفیت عکساش عالیه هم فیلم برداریش خوبه
شما اگه به پانا هم فکر کنید fz28 هم گزینه عالی به نظر میاد
با سپاس
با توجه به بحث سوالم را یکبار دیگر تکرار می کنم
با توجه به هم قیمت بودن sx10 و g9 آیا g9 که افت قیمتش را کرده گزینه بهتری نیست
به این مقایسه نیز توجه کنید
کد:http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare_Result2.asp?Cam1=DC-Can-G9&Cam2=DC-Can-SX10%20IS
نقل قول:با شما موافقم قرار نیست پول بی خود بدیم واسه چیزی که ارزش نداره
دوست عزیز بهتر شما اول به سوالاتی که در پست 1451 اومده جواب بدید و از اون لحاظ تکلیف خودتون روشن کنیدنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز و اساتید گرامی
می خوام دوربین Kodak Z1015 IS اینجا معرفی کنم خواهشمندم در مورد این دوربین نظراتتون در فروم مطرح کنید
قیمت در حدود 350 تومان
مشخصات كلي دوربين
نام دوربين
Kodak Z1015 IS
دوربين ديجيتال کداک زد 1015 آیاس
نوع دوربين
نيمه حرفه اي (SLR-Like)
تاريخ معرفي
2008/07/10
ساخت
قيمت
تومان
جنس بدنه
وزن
375 گرم
ابعاد
109 × 74 ×77 ميليمتر
مشخصات حسگرو تصاوير
دقت حسگر
- 10 مگاپيكسل
- 10 مگاپيكسل موثر
ابعاد حسگر
2.33/1 اينچ
نوع حسگر
CCD
شركت سازنده حسگر
اندازه تصوير
3648 × 2736 و 3648 × 2432 و 3648 × 2064 و 2592 ×1944 و 2592 × 1728 و 2592 ×1456 و 2048 ×1536و 2048 × 1360 و 2048 ×1152 و 1800 × 1200 و 1920 × 1080 و 1280 × 960
نسبت ابعاد تصوير
4:3, 3:2, 16:9
فرمت غير فشرده تصوير
RAW
فيلم
با ابعاد 1280 × 720 و640 × 480 و 320 × 240 و با سرعت 30 فریم در ثانیه
مشخصاتلنز
لنز
28-420 میلیمتر (15برابر)
لرزشگير تصوير
دارد
زوم اپتيكال
15 برابر
زوم ديجيتال
5 برابر
محدوده ديافراگم
F3.5 - F5.4
فوكوس
60 سانتيمتر
فوكوس دستي
دارد
فوكوس اتوماتيك
ندارد
حالت ماكرو
دارد
فوكوس در حالت ماكرو
20 سانتيمتر
فاصله يابي
چند ناحیهای و متمرکز برمرکز و نقطهای
عكسبرداري
سرعت شاتر
1000/1 تا 16 ثانیه
زمانسنج خودكار
(SelfTimer)
2 یا 10
حساسيت
(ISO)
اتوماتیک (3200-80) و 80و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و (3200 و 6400 در حالت 3.1 مگاپیکسل موثر)
تنظيم سفيدي
(White Balance)
4 حالت از پیش تنظیم شده
عكسبرداري پي در پي
با سرعت 1.1 فریم درثاینه و حداکثر 3 تصویر
فلاش
فلاش داخلی با برد 5.0متر
مشخصات صفحهنمايش
صفحه نمايش (LCD)
TFT LCD
سايزصفحه نمايش (LCD)
2.5 اينچ
دقتصفحه نمايش (LCD)
230,000 پيكسل
جشمي
الکترونیکی
سايرمشخصات
نوع كارت حافظه
SD/SDHC card + Internal
كارت حافظه همراه دوربين
49 داخلیمگابايت
اتصال به كامپيوتر
USB و خروجي ویدیو
كنترل از راه دور
ندارد
باتري
یون لیتیوم KLIC-8000 کداک
شارژر باتري
دارد
ساير قابليبت ها
نقل قول:
اينكه من نظر ميدم در مورد اين 2 تا دوربين دليل بر اين نيست كه هر دو تاشونو داشتم و باهاشون كار كردم.مواردي كه من ميگم بيشتر بر اين استواره كه مثل شما در موردشون مطلب خوندم و نظر شخصيه منه.sx10 يكي از پرفروشترين دوربين هاي حال حاضره كه ميشه گفت كار نسبتا ساده اي داره و امكانات خوبي ارائه كرده.اما در مورد G9 بايد بگم كه اين دوربين جز دوربين هايي هست كه به صورت Raw عكاسي ميكنه كه اين نوع عكسبرداري نيازمند دانش بالاي عكاسي و پردازش هست كه به شخصه من يكي نميتونم ازش استفاده كنم و بايد مدت ها كار كنم كه تا به طور كامل بفهمم كه چيه.يه سري به پست هاي زير بزن شايد كمكت كنهکد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=8046
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=6810
کد:http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5496
نقل قول:
در پست 1451 چیزی نیافتم بیشتر راهنمایی کنید
این سوال را باتوجه به افزایش قیمت sx10 و افت قیمت g9 کردم
هردو الان قیمتشان 420 است
فکر کنم یه مود در دوربینهای پانا سونیک که شش کار ذیل رو انجام می ده مطالب به نقل از سایت پانا سونیکنقل قول:
كافيست به سادگي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را انتخاب نموده و بدين وسيله لوميكس شش عملكرد تشيخص واصلاح را فعال كرده و عكسهايي زيبا را در جا و هر زمان به شما ارائه خواهد نمود.
برای دیدن عکسهایی در حالت خودکار هوشمند روی لینک زیر کلیک کنید:
تشخيص لرزش
MEGA O.I.S. - بدون لرزش دست!
حسگر هاي ژيرو لرزش دست را تشخيص داده و يك لنز O.I.S. جهت جبران لرزش و جلوگيري از تاري ناشي از لرزش دست جابجا مي شود. اين سيم كاملاً نوري بوده و بر روي CCD يا پردازش تصويري تأثيري نمي گذارد و بدين ترتيب شما خواهيد توانست تصاوير واضح و دقيق و بدون افت كيفيت برداريد . از بين دو حالت انتخاب نماييد . حالت 1 در تمامي زمانها جهت جبران پيوسته روشن مي ماند.حالت 2 به محض رها كردن شاتر و جهت به دست آوردن كيفيتي برتر شروع به كار مي كند .مدلهاي جديد لوميكس همچنين داراي تعيين موقعيت خودكار مي باشند كه بسته به سطح زوم حالتها را تغيير مي دهند
تشخيص حركت
كنترل هوشمندISO - بدون تاري ناشي از حركت !
به كمك كنترل ISO هوشمند، دوربين مي تواند تشخيص دهد كه آيا سوژه در حال حركت مي باشد يا خيز اگر سوژه در حال حركت باشد كنترل ISO هوشمند، ميزان حساسيت ISO و سرعت شاتر را متناسب با آن تغيير خواهد داد.بدين وسيله شما مي توانيد عكسهايي زيبا و واضح برداريد ،حتي زمانيكه از كودكان كه ثابت نمي ايستند ،عكس بر مي داريد.
تشخيص چهره
تشخيص چهره AF/AE* - بدون پرتره هاي خارج از تنظيم فاصله كانوني صحيح!
عملكرد تشخيص چهره ، چهره ها را در هر جا ي فريم كه قرار داشته باشند شناسايي نموده و بهترين تنظيم فاصله كانوني و ميزان نور دهي را انجام خواهد داد. بدين وسيله خواهيد توانست عكسهاي پرتره زيبا و واضحي را به آساني برداريد .اين عملكرد تا 15 چهره را در يك فريم شناسايي مي نمايد وبه طور خودكار با تغيير موقعيت آنها تنظيمات را تغيير مي دهد. در مدل هاي جديد ، تشخيص چهره حتي در صورتي كه چهره در حالت نيمرخ قرار گيرد نيز فعال مي ماند و به شما اجازه برداشتن پرتره هايي زيبا از نيمرخ را نيز مي دهد.
*Not offered on all models
تشخيص صحنه
انتخاب كنده صحنه هوشمند* - بدون تنظيمات پيچيده !
هنگامي كه دوربين در حالتهر بار كه عكس بر مي داريد اطمينان خواهيد يافت فرقي نمي كند كه صحنه چيست يا سوژه كدام است.به كمك انتخاب كننده صحنه هوشمند ، كه تمامي كارهاي پيچيده را براي شما انجام خواهد داد ، شما از عكاسي به آساني بيشتر از هر زمان ديگري لذت خواهيد برد.
* در حالت iA هنگامي كه فلاش خاموش است حالت پرتره در شب تشخيص داده نخواهد شد ، در حالت منظره شبانه نيز ، در صورتي كه فلاش در حالت خودكار قرار داشته باشد ، تشخيص داده نخواهد شد.
تشخيص نور
نور دهي هوشمند - بدون ميزان نور دهي بیش از حد يا كمتر از حد لازم!
دوربين به سرعت تصوير درون فريم را تحليل نموده و ميزان روشنايي را در نواحي اي كه به دليل نور كم، نور پس زمينه يا استفاده از فلاش بسيار تاريك هستند ، تنظيم مي نمايد. با تنظيم ميزان روشنايي در نواحي تاريك، اين عملكرد تصاويري طبيعي ارائه خواهد داد تصاويري كه بسيار نزديك آن چيزي هستند كه چشم انسان به طور طبيعي مشاهده مي كند. برخي مدلهاي جديد به شما اجازه تنظيم اين جلوه در حالت پايين استاندارد و يا بالا را مي دهند.
Adjusting the brightness of dark areas this function produces natural images that are close to the way they actually look to the human eye.
تشخيص سوژه
AF ردياب* - بدون فرصتهاي عكاسي از دست داده شده !
به محض اينكه بر روي سوژه خود فاصله كانوني را تنظيم نماييد ، AF ردياب به صورت خودكار تا زماني كه دكمه شاتر را فشار دهيد آن را دنبال مي نمايد . هنگامي كه شما درحال گرفتن عكس از يك سوژه فعال باشيد مانند كودكان و حيوانات خانگي، اين عملكرد شما را از نيمه فشار دادن دكمه شاتر به صورت
پي در پي جهت تنظيم دوباره فاصله كانوني بي نياز مي گرداند.
قابليت AF ردياب به شما اطمينان مي دهد كه آن فرصتهاي عكاسي كه يك بار در زندگي اتفاق مي افتند را از دست ندهيد
.
* جهت استفاده در حالت iA ، AF ردياب را مي بايست از پيش در منوي تنظيم انتخاب نمود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلاح قرمزي چشم ديجيتال
حالت iA همچنين به شما كمك مي كند كه مشكل قرمزي چشم را زمان استفاده ار فلاش در عكسهاي نداشته باشيد
كاهش قرمزي چشم براي فلاش داخلي بدين ترتيب عمل مي كند كه پيش از فلاش اصلي يك فلاش كوچك اوليه ساطع مي نمايد.علاوه بر اين به كمك قابليت اصلاح قرمزي چشم، مشكل قرمزي چشم به صورت خودكارتشخيص داده شده و به صورت ديجيتال اصلاح مي شود.
نقل قول:
ببینین دوست عزیزم.کیفیت عکسبرداری g9 بهتر از SX10 هستش ولی در کل یه سری معایبی هم داره .اولیش اینکه حتما و حتما باید از فلاش خارجی استفاده کنین.وگرنه فلاش خودش در حد کمپکت ها و شایدم کمتر باشه.
اگر به فرمت camera raw علاقه دارین و بعدا حوصله خواهین کرد که باهاش کار کنین(معمولا تنظیم هر عکس در Photoshop elements با این فرمت حداقل یکی دو ساعتی زمان خواهد برد و حوصله)g9 انتخاب بهتری است.
یه زمانی سونی هم از این رده دوربینا می زد با کد V و مدل V3 اش هم گل کرده بود.ولی بعدا کلا حذف شد چون خواهانی نداشت.
ولی اگه دوربینی میخواین که همه چیزش رو خودش باشه،فلاش قوی،لنز با کیفیت تر و خوش دست تر و با کیفیت تر،Sx 10 رو پیشنهاد می کنم.
G9 یه جورایی دوربین زنیط قدیمیه(نمیدونم باهاشون کار کردین یا نه؛ولی اون زمانی که فیلمی ها رند بازار بودن،این دوربین روسی که قیمتش هم یک پنجم کنون و یاشیکا بود،خیلی دوربین با کیفیتی بود فقط تنها مشکلی که داشت این بود که همه چیزش دستی بود؛اسمش هم عیب نذاریم چون من خودم با این دوربین یاد گرفتم عکاسی رو.دقیقا همه چیز دست آدمه.)
این مود همون مود اتوماتیک است که پاناسونیک روش اسم گذاشته همین.نقل قول:
یقینا حق با شماستنقل قول:
اما مطالب فوق در سایت پاناسونیک بود محض اطلاع بد نیست اینا رو هم بدونیم
ببخشید دوست من منظورم پست شماره 1431 بودنقل قول:
درکل شما نیازها و خواسته هاتون باید بدونید تا بچه ها بتونن کمکتون کنن
با سپاس
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما در این پست ذکر کرده اید که این دوربین فوکوس اتوماتیک ندارد با اینکه دارد . سعی کنید منابعتان از سایتهای فارسی اللخصوص سایت هایی مانند دیجی کالا نباشد.
سایت زیر یک منبع خوب برای این منظور می باشدبنظر بنده مشخصات خوبی دارد ولی رنج فوکوس ماکرو 20cm در مقابل ماکرو 0 , sx10 جالب به نظر نمی رسه و برای کسانی که به ماکرو گرافی علاقه دارند خوشایند نیست.کد:www.dpreview.com
با کمال احترام
خوب درسته این مود اتوماتیک مانند سایر دوربین ها است ولی با این توضیحات دوستمان بیانگر این است که هوشمند تر از سایر دوربین ها عمل می کند و این آسانی و راحتی کار با دوربین را فراهم می آورد و لازم نیست شما دائم مد های مختلف را انتخاب کنید . یک مد qmenu هم دارد که تمام تنضیمات ضروری دوربین فقط با فشردن یک دکمه نمایان میشه و اینم یک نکته مثبت محسوب می شه.کلا یکی از شعا رهای تبلیغاتی شرکت سازنده آسانی کار با این دوربین است .نقل قول:
G9 الزاما فقط با RAW عکس نمیگیره و با فرمت jpg هم می توان عکس گرفت. فقط مشکل کار اینکه ویندوز این فرمت را نمی شناسه و باید از کد های مخصوص برای شناسایی به ویندوز استفاده کرد که بنده مجبور به نصب ویندوز ویستا شدم چون هر دوربین کدهای مخصوص خود را دارد و کد مربوط به دوربین بنده مخصوص ویستا بود. و اگر نخواستید دچار چنین در دسرهای شوید کارخانه سازنده دوربین یک سری نر افزار برای کار با فرمت RAW , همراه دوربین عرضه می کند که به آسانی می توان با این فرمت کار کرد و آن را تبدیل به فرمت دلخواه کرد و همچنین از برنامهAdobe Camera RAW هم می توان برای این منظور استفاده نمود و الزاما نيازمند دانش بالاي عكاسي و پردازش نیست با کمی مطالعه می توان به راحتی با این فرمت کار کرد. تفاوت عمدش با سایر فرمتها این است که این فرمت یک فرمت خام است و حجم بالا تری داردو jpg یک فرمت فشرده تر که جزئیات و کیفیت تصویر در فرمت RAW بالا تر است و بنا به کاربد می توان این مود را انتخاب نمود. در همان سایت می بینیدکه افراد زیادی دنبال هک نرم افزاری برای دوربین های خودشان(البته برای دوربینهای کنن) هستند تا به این قابلیت دست پیدا کنند. پس این نشان دهنده اهمیت بالای این فرمت است.نقل قول:
RAW در برابر JPG
فرمت RAWکد:www.akkasee.com/articles/007164.htm
با کمال احترامکد:http://www.akkasee.com/articles/category/153/