سلام
من میخوام پست اولم فقط توی صفحه اول ثابت باشه و بقیه پست ها از زیر اون شروع بشن و هروقت خواستم بتونم عوضش کنم
در ضمن از میترا استفاده میکنم
کسی میتونه کمکم کنه ؟ :(
Printable View
سلام
من میخوام پست اولم فقط توی صفحه اول ثابت باشه و بقیه پست ها از زیر اون شروع بشن و هروقت خواستم بتونم عوضش کنم
در ضمن از میترا استفاده میکنم
کسی میتونه کمکم کنه ؟ :(
سلام..
من میخوام یه سایت دانلود سنتر راه بندازم..
بعد از گذشت مثلاً 1 سال، امکانات دیگه ی سایتم رو میخوام راه اندازی کنم. امکاناتی از قبیل اخبار، انجمن و ...
سؤالم اینه، واسه شروع که میخوام فقط تو سایت لینک واسه دانلود بزارم، باز از جوملا استفاده کنم که واسه بعدم که میخوام سایتم رو ارتقا بدم به مشکل نخورم ؟
اگه آره، یه مشکل دارم :
لینک هایی که من تو سایت واسه دانلود میذارم، حداقل حجمشون 15 تا 20 مگابایته، در صورتی که تو قسمت مدیریت جوملا حداکثر حجم فایل واسه آپلود 8 مگابایته. واسه حل این مشکلم، باید از قسمت مدیریت هاستم (cpanel) اقدام کنم یا میشه این حداکثر حجم رو تو مدیریت جوملا بالا برد ؟
این سؤالم رو قبلاً مطرح کرده بودم، ولی جواب نگرفتم. الآن چون با جدیت بیشتری دنبال راه اندازیه سایتم هستم، دوباره مطرحش کردم..
یه سری کامپوننت های مدیریتی هست که این امکانات زیادی به administrator میده
اونارو امتحان کنید فکر کنم این مشکلتون حل بشه
سلام من جوملای نسخه 1.5.3 رو روی سروم نصب می کنم ولی وقتی وارد سایتم میشم هیچی نمی یاد
وقتی رو سرورم می ریزم حدود 12 تا از پوشه ها سایزش رو صفر زده . در حالیکه قبل از نصب وقتی تو فایل زیپش می رم سایزشون صفر نیست .
مثلا اندازه فایل instal.php برابر با 4.345 است ولی وقتی رو سرورم نصب می کنم صفره . باید چی کار کنم.
نسخه1.0.8رو براحتی نصب می شه
ممنونم می شم کمک کنین
اگه اسم چندتا از اون کامپوننت ها رو واسم بذارید ممنون میشم..نقل قول:
سلام
من با سیستم خود هاستم که فعلا تا انجام کارهای سایت فری هست نصب کردم ولی این ورژن 1.5.3 رو داشت فقط من نصب کردم !
ایا میتونم اپدیت کنم این رو بدون نیاز به نصب مجدد سریع آپدیت کنم ؟
در ضمن من یادم رفت مسیر کنتل پنل ام رو بگیرم ! کسی میتونه بگه این مسیر چیه ؟
نقل قول:
از کامپوننت hoomla explorer استفاده کنید ..
نقل قول:
حجم پوشه رو زده 0 اما فایلهای توی پوشه هستند و مشکلی پیش نمیاد ..
شما مشکلی برای نصب دارید ؟؟
نقل قول:
اره میشه به راحتی اگر فایل منیجر داره هاستتون + قابلیت زیپ میشه راحت به ورژ 1.5.6 ارتقا داد ...
مسیر کنترل پنل توی هاستهای مختلف فرق داره ( مجانی ها )
پولی هایی همکه از سی پنل استفاده میکنندد اینه domain . com /cpanel یا domain . com :2082/
قابلیت زیپ رو داره ولی با فایل های بزرگ مشکل داره نمیدونم چرا ! اصلا کلا وقتی تکه تکه هم میکنم زیپ رو نمیتونه سریع انزیپ کنه !نقل قول:
اره میشه به راحتی اگر فایل منیجر داره هاستتون + قابلیت زیپ میشه راحت به ورژ 1.5.6 ارتقا داد ...
بابت مسیر من باید چیکار کنم از کجا میتونم بفهمم ؟
هاست منByethost و ادرس سایت هم زیر میذارم !
کد:http://benygh.co.cc/
نقل قول:
خدمت شما ..
محدودیت زیپ داره احتمالا که با زیپ مشکل داره هر چی هم صبر میکنید درست نمیشه ..کد:http://cpanel.byethost.com/
واسه محدودیتش از نرم افزار اف تی پی استفاده کن دوست عزیز!
سلام
برای زیپ اپلود کردن از FTP استفاده میکنم ولی برای باز کردنش که باز هم همون مشکل هست !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دارم ! من الان ورژن 1.5.3 رو نصب کردم چطور باید تو کنترل پنل جوملام برم ؟
چرا از خود cpanel برای انزیپ استفاده نمیکنیدنقل قول:
مدیریت سایتالبته اگه تو root نصب کرده باشید اگر داخل فولدر دیگری ذخیره کردید اون رو هم اضافه کنیدکد:www.siteshoma.com/administrator
سلام
من جوملای 1.5.3 رو با سیستمی که خود سایت در اختیار داده بود نصب کردم ولی توی نصبش فارسی داشت ولی بعد از نصب متوجه شدم فارسی نیست !
دارم توی پوشه Htdocs فایل زیپ رو با Ftp اپلود میکنم و بعد هم میخوام برم با پنل سایت انزیپ کنم !
یک سوال دارم ! منظور از Root کجاست ؟ محلی که اولین جایی هست وارد هاست میشیم ؟ اونجا فایلی هست با عنوان اینجا هیچ فایلی را آپلود نکنید !
الان من فایلم رو با که 1.5.6 بود که لینکش رو تو صفحه ی اول گذاشتید نصب کردم !
ولی فایل بعد از ریفرش کردن پیج بعد از اتمام آپلود غیب شد ! چه کنم ؟
سلام
ببخشید من ورژن 1.5.6 رو روی هاست آپلود کردم ! ولی چون هاست اون حجم رو پشتیبانی نمیکرد چند تکه کردم فایل رو !
حالا مشکل من اینه که تو سری اول لیست فایل های آپلود شده رو اورده بود ولی تو سری های بعد فقط 100 در صد اون بالا بود !
به هر حال من اقدام به نصب کردم ! ولی الان تو قسمت زبانش فقط انگلیسی داره ! چطوری میتونم این رو به فارسی تغییر بدم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خسته نباشید
من لینکی از آموزش ندیدم
از بچه ها کسی اگه همون آموزش که پاک شده رو آپ کنه ممنون میشم
از توی مرکز دانلود جوملا فایل زبان فارسی رو بگیریدنقل قول:
سلامنقل قول:
من تو سایت اصلی جوملا فایل فارسی رو سرچ کردم و Full Translate برای جوملا پیدا کردم ولی مثل اینکه فایل رو برداشتند !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
فارسی ساز تمام ورژن های 1.0نقل قول:
کد:
فارسی ساز ورژنهای 1.5کد:http://persianpc.parsaspace.com/ali.pcshimi/webdesign/joomla/1.0.x/lang/farsi.zip
کد:
کد:http://persianpc.parsaspace.com/ali.pcshimi/webdesign/joomla/1.5.x/lang/fa-IR.zip
سلام
توی کدوم مسیر کپی کنم این فایل ها رو ؟
بعد از کپی کردن توی زبان ها زبان فارسی نیز میاد ؟
بعد یک سوال :
ورژن های 1 و 1.5 با هم چه فرقی میکنند ؟
چون من دیدم که ورژن های ادامه ی ورژن 1 هم توی سایت ها برای دانلود هستند !
ممنون
فايل كپي كردني نيستنقل قول:
نصب كردني نيست
از منوي installer
اگر هنوز نصب نكرديد جوملا رو
حتما از ورژن 1.5.6 استفاده كنيد
زبان فارسي رسمي هم در سايت جوملا موجوده
از فارسي سازهاي ديگه استفاده نكنيد
سلام
من جوملا را روی سیستمم بصورت لوکال(روی xampp) نصب کردم.
ولی مشکلی که هست ویرایش صفحه اصلیم یعنی index.php هست. روشی برای ویرایش سریع و بدون کد نویسی صفحه اصلی وجود داره؟ روشی که مثل طراحی با فرانت پیج راحت باشه.
خوب اون فايل كه با فرانت پيج قابل اديت هستنقل قول:
ولي بايد كدنويسي بلد باشيد
البته بستگي داره بخواهيد چه نوع ويرايشي كنيد
چون الان نوع قالب 1.5.6 خيلي فرق كرده
سلامنقل قول:
زبان فارسي رسمي هم در سايت جوملا موجوده
از فارسي سازهاي ديگه استفاده نكنيد
من ورژن 1.5.6 رو نصب کردم ولی تو مراحل نصبش فارسی داشت ولی وقتی سیستم بالا اومد من زبان فارسی ندیدم !
چیکار میتونم کنم ؟
نقل قول:
شما پوشه languages رو چک کنید ببینید فارسی داره یا نه هم توی سایت هم ادمین
نه نداره !نقل قول:
شما پوشه languages رو چک کنید ببینید فارسی داره یا نه هم توی سایت هم ادمین
در ضمن من نتونسم فارسی ساز برای 1.5 رو نصب کنم !
نقل قول:
اون پک فارسی ساز رو توی پوشه زبان بریزید و انزیپش کنید ....
من ورژن 1.5.3 رانصب کردم. برای ویرایش صفحه اول سایتم کجا باید برم؟؟؟نقل قول:
من توی تمپلیت مورد نظرم فایل index.php را تغییر دادم ولی این تمپلیت کل سایت را عوض میکنه.
نقل قول:
شاید منظورتون front page هست ..
اگر اینه باید از توی منوهاتون و منوی صفحه اصلی تغییرش بدید
سلام یه سوال شاید تکراری باشه اگه هست بگین تو کدوم پسته ؟
چه جوری می تون فایل های فلش رو تو جوملا استفتده کنم ؟
توي اديتوري كه متن را مي نويسيدنقل قول:
گزينه اضافه كردن فلش هم هست
شرمنده میشه واضح تر بگین محسن جان:46:نقل قول:
من از جوملا استفاده می کنم مثلا می خوام تو گوشه صفحه ام یه فایل ساعت فلش بزارم . چطور باید اینکارو کنم ؟
می تونم تو قالبه دستکاری کنم ؟(ایا باید فایل فلش مورد نظرم رو تو قسمت قالب مربوطه ام اپ کنم )
ممنون می شم اگه کمل توضیح بدی با جزئیات واسه یه مبتدی:40:
سلامنقل قول:
یعنی کسی نمیخواد مارو هم تحویل بگیره!!!!!!!!
نقل قول:
دوست عزیز نوشته که در حال تغییر .
وقتی تغییر کرد میتونید بگیرید
با سلام.
آقا من تو سایتم از 3 تا دوماین مجزا استفاده میکنم. به عبارتی هر کدوم از این آدرسها رو که وارد میکنم یه سایت بالا میاد. حالا به یه مشکلی برخوردم که نمیدونم از کجا حل میشه.
وقتی یکی از آدرسها رو وارد میکنم و مثلا رو یکی از اخبار کلیک میکنم تو صفحه بعدی آدرس عوض میشه و میره روی یکی دیگه از دوماینها.
این مشکلو چجوری میتونم حل کنم. یعنی اینکه وقتی ادامه خبر رو میزنم آدرس عوض نشه؟!
اینم بگم که من قبلا از نیوک استفاده میکردم ولی الان که اومدم رو جوملا به این مشکل برخوردم.
ممنون
سلام
ببخشید من می خوام که یه سیستمه فروش هاست ایحاد کنم حالا می خواستم بدونم که برای اینکه اون را توی جوملا ایحاد کنم چی کار باید بکنم
قالبی که روش هست هم میخوام خیلی شیک قشنگ باشه به طوری که مشتری بتونه به ما اعتماد کنه
حالا با این اوصاف می خواستم بدونم که بهترین انتخاب چیه
رایگان میشه همچین کاری کرد؟
یا مثلا اگه تا 100 بخوام خرج کنم بهترین انتخاب جولا هست یا چیز های دیگه
با تشگر فراوان
با
بستگي به نسخه تون دارهنقل قول:
قالب براي سري 1 يا 1.5 خيلي زياده
قالب هاي پولي را هم مي توني توي سايت هاي وارز پيدا كني
فقط مي مونه فارسي سازي
كه بدي يكي برات انجام بده
كه قيمت بالايي هم نداره
در مورد اکسپورت و ایمپورت دیتا بیس از لوکال به سرور یکی از دوستان شفاف یه توضیحی بدن.مطالب کاملا پراکنده و جسته گریخته هستن.
برو به بخش phpmyadmin
اونجا از پنل سمت چپ روي اسم ديتابيست كليك كن
يك صفحه جديد باز مي شه
بالاي صفحه گزينه هاش مشخصه
براي اكسپورت هم گزينه mysql 4 را انتخاب كنيد
آخر صفحه هم گزينه save as file و همچنين گزينه gizip را انتخاب كن
سلام ...کد:http://joomfa.org/downloads1/com_ponygallery_2_3_0_joomfa.tar.gz
من جوملا 1.5.6 رو سایتم نصبه ...
میخوام یه بخش گالری داشته باشم ..
الان این لینک بالا رو نصب میکنم ... اتفاقی نمیفته ...
یکی میگه چطوری باید نصب کنم ؟
ممنون
•♥•