آقا من بعد عمری میخوام ای دی اس ال بگیرم
از این فنا وا همین جوری خیلی خوشم اومده . چون ظاهرا مثل شاتل به گند کشیده نشده .
من خودم نظرم روی سرویس 512 P(M-G( هست . چون من معلوم نیست که هر ماه بخوام
مثلا حتما 5 گیگ دان کنم .
این سرویس به نظر من برای این خوبه که اولا شبانه و جمعه رایگان نداره که سرعتش به افتضاح
کشیده بشه ، دوما پول الکی به خاطر ترافیک بیشتر ندم که اگه استفاده نکردم ، دلم نسوزه
چون مثلا ترافیک 3 گیگی هم داره همین 512 اما ممکنه من مثلا یه ماه ، 10 گیگ دان کنم ، یه ماه
1 گیگ ، برا چی برم بی خودی یه سرویس چند گیگی بگیرم که اگه استفاده نکردم از همش پولم هدر
بره ؟ . برای همین فک کردم که اگه من یک گیگی ( همین سرویسو که عرض کردم ) بگیرم ، اگه به فرض
یه وقتی ، خواستم بیشتر از یک گیگ دان کنم ، ترافیک اضافه ( هر گیگ 5 و خورده ای هزار تومن ) ازشون
بگیرم . حالا منتظر نظرات شما عزیزان هم هستیم ...
یه چند تا سوال داشتم :
1 - این سرویسی که انتخاب کردم ، اصلا به درد بخور هست ، یا پیشنهاد دیگه ای داربد ( ما تا سقف
20 هزار تومن ماهانه هم شاید بتونیم بدیم ، فقط نمیخوام سرعتش از 512 کمتر باشه ، چون به اندازه
ی کافی ناراحتی اعصاب پیدا کردم به خاطر این دیال آپ ملعون ! )
البته یه ترسی که دارم اینه که نکنه این سرویس به خاطر ارزون بودنش ( 9 هزار و 900 تومن ) ، مشترکینش
زیاد باشن و سرعتش پایین اومده باشه ؟ برای همین هم نیاز به تجربه ی عزیزانی داره که از این سرویس
الان دارن استفاده میکنن ...
2 - اگه مثلا من توی ماه ، ترافیکم تموم شد ، مثلا ده روز دیگه مونده تا یه ماه تموم بشه ، و من ترافیک
یک گیگم تموم شد ، چه طوری میتونم شارژ کنم مثلا دو گیگ دیگه رو ؟ باید برم بریزم به حسابشون
و زنگ بزنم و برو و بیا داشته باشم ، یا مثل بچه ی آدم توی سایت حساب بانکی بدم ؟ یا اصلا همچین
چیزی امکان داره ؟ که من یه سرویس یه گیگی بگیرم ، هر وقت تموم شد ترافیکم و از لحاظ زمانی
وقت داشتم ، هر چه قدر دلم خواست گیگ اضافه کنم ؟ یا این که باید از قبل این کارو بکنم و بهشون
بگم که من دو گیگ مثلا این ماه اضافه میخوام ؟ .
3 - من اگه بخوام هر ماه هر ماه هی سرویس بگیرم ، چه جوری میشه ؟ یعنی مثلا به فرض من مهر
ماهو سرویس گرفتم ، بعد یه مسافرت سه ماهی برام پیش اومد و سه ماه خونمون نبودم ، دیگه هم
ازشون سرویس نگیرم تا بر گردم و دوباره برای دی ماه بخوام سرویس بگیرم . در این صورت باید دوباره بلند
شم برم شرکت و یه یه هفته صبر کنم و اینا ، یا از طریق اینترنت میشه حساب داد خودشون دو باره
( همون موقع ) فعال کنن یه ماه دیگه رو ؟
ببخشید دیگه ...