جوابی ندادید.اما من هم به جرگه امنیا دار ها پیوستم.
Printable View
جوابی ندادید.اما من هم به جرگه امنیا دار ها پیوستم.
البته قراره بگیرم.
راستی امنیا چینیه یا کره ای ؟چه قیمتی هستند این دو نوع؟
لطفا سریع جواب بدین؟
چینیش هم تو بازاره؟قیمتش چنده؟
از کجا بفهمم چینیه یا کره ای ؟
خواهشا جواب بدید دیگه
سلام اولا HTC تایوانیه نه آلمانی
در مورد امنیا کلا سامسونگو کره میزنه
و قیمتش حدود 400_420 هستش
نه عزیز ، آلمانی کجا بود ، تایوانیه :46:نقل قول:
والا شدنش که میشه ، ولی از اونجا که اختلاف قیمتش زیاد نیست ، با گارانتی بگیرید که خیالتون راحت تر باشه.
نه عزیز ، نظر منکه مهم نیست، من خوبیها و بدیهاشون رو گفتم ، تصمیم و نظر رو شما باید داشته باشید.نقل قول:
بله همونطور که گفتم امنیا بوت لودرش ضعیفه و موارد معدودی پیش میاد که هنگام تعویض رام(ویندوز موبایل)، گوشی به رحمت ایزدی میپیونده. تاچش هم اگر فشار زیاد روی صفحه وارد بشه خمیدگی پیدا میکنه و باید تعویض بشه. اگر این دو مشکل رو نداشت ، من دیگه اسمی از دایموند نمیاوردم و میگفتم همون امنیا رو بگیرید، ولی اینهارو باید گفت. خیلی ها ترجیح میدند یک گوشی با دوربین ضعیف تر و کمی کندتر داشته باشند، ولی عوضش اون دو مشکل رو نداشته باشند.
یه بنده خدایی امنیا رو میده 350 تومن اونم 16 گیگ میده.نو هم هست .منظورم اینه که آکبنده .عجیب نیست؟
یه لحضه ازش کلمه چینی رو شنیدم.شک کردم
نظرتون چیه؟
DIAMON بگیر خودت رو راحت کن!نقل قول:
370 تومن صفر کیلومتر!! :)
اقا ای دایموند 2 چجوریاست؟
منظورم از نظر طول عمر هست و مهمتر از همه طول عمر صفحه!!!
من {من که نه!}دنبال یک ppc هست هستم که 7-8 سال حد اقل عمر کنه! البته نه با خیلی مواظبت:31::31:
در ضمن عمر باطری در مصرف سنگین حد اقل 2 روز باشه:27:
دوربین مهم نیست!
موزیک یه کم مهمه!
از همه مهم تر کیفیت هست:31::31::31:
راستی این دایموند 2 کارت گرافیلی داره{تو gsm زده }
خلاصه مشکلاش رو بگید یا یه مدل با معیار بالا و با صفحه خوب و htcحتل امکان و صفحه بزرگ{3.2 خوبه}..... :20::20:
راستی حد اکثر 500 تومن!
و ایا میارزه از جایی مثل علاعدین دست دو دایموند2 رو خرید؟
چند گیر میاد؟
ممنون:11:
دایموند2 هم مثل نسخه ی اولش گوشی مناسب و بسیار کم اشکالی هست که میشه به راحتی پیشنهادش داد.نقل قول:
بعیده 7-8 سال نگهش دارید ، ولی خوب به هر حال از نظر طول عمر خیالتون راحت باشه. تاچش هم مشکلی نداره و کیفیت خیلی خوبی داره، ولی خوب کلا صفحات تاچ بسته به نوع استفاده ، بالاخره بعد از چند سال به تدریج خراب میشن.
عمر باطریش اونقدرا خوب نیست و از اون نظر متوسط (یا حتی پایین تر از متوسط) هست.
از نظر صدا هم خوبه ، منتها نه به خوبیtouch HD !
همونطور که گفتم مشکل خیلی ناجوری نداره و شاید بشه قابل توجه ترین ضعفش رو همون باتریش عنوان کرد که البته با یه سری اقدامات نرم افزاری بهبود پیدا میکنه و کسانی که استفاده میکنند چندان ناراضی نیستند.
در اون بازه ی قیمتی و پایین تر ، x1 و امنیا هستند که در چندین تاپیک در همین بخش در موردشون بحث شده.
برنامه هاي پاکت پيسي
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
و سايت زير:کد:http://www.softempire.com
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:کد:http://pocketpc.mihanblog.com
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم
برنامه هاي پاکت پيسي
قراره منم پاکت پيسي دار بشم .امنيا 16 گيک.تو تاپيک هاي مختلف خوندم که ويندوز موبايل برنامه نداره يا کم داره.اما حالا که خودمم ويندوز موبايل دار ميشم.رفتم يه سرچي زدم.او وه،درست مثل ويندوز پيسي خدا تا نرم افزار داره.البته اينو هم بگم که تقريبا 60 درصدش مال آيفون و پالمه.اما اونقدر برنامه زياده که همون 40 درصدم خيلي ميشه.البته خيلي هاشون ترياله.البته من وقت نکردم دنبال کرک هاشون بگردم.آخه هنوز نخريدم وگرنه جيگرشو در ميارم.
براي مثال يه سري به سايت زير بزنيد:
و سايت زير:کد:http://www.softempire.com
اما خوب من يه تازه کارم البته تو کار با پاکت پيسي. و سوالات زيادي از فکرم ميگذره. مثلا:کد:http://pocketpc.mihanblog.com
يه 12 سالي که کامپيوتر دارم و 3 سالي هم لپ تاپ.خلاصه ،هر بلايي که بگي سرشون آوردم .کامپيوترم که شده جيگر زليخا.بارها شده روزي 2 بار ويندوز عوض کردم و هزار تا برنامه نصب و پاک کردم ولي ماشا ا... آخ هم نگفتن.حالا اين سوالات برام پيش اومده که:
1-آيا ميشه تو پاکت پيسي هم، ويندوز رو عوض کردم.البته شنيدم ميشه.بعضي جاهام شنيدم که گفتن که گوشي ديگه روشن نميشه و يا مشکل دار ميشه.لطفا اين مسئله رو برام روشن کنيد.
2-اگه برنامه هايي نصب کردم،و اونارو بعدا آنيستالشون کردم آيا ويندوز سنگين نميشه؟برنامه هاي يوتوليتي و پاک کردن رجيسترها وجود داره و آيا به ويندوز آسيب نمي رسونه؟
3-شايد خيلي از برنامه ها کرک نشده باشن يا فعلا کرک نشدن.بنابراين پس از زمان مشخصي از کار ميفتند و در صورت تمايل ،در صورت وجود ،يا بايد نرم افزار هايي که زمان رو به نحوي تغيير ميدن که نرم افزار زماندار براي هميشه کار کنه استفاده کرد و يا ويندوز رو عوض کرد. آيا اين فعل و انفعالاتي که روي گوشي صورت ميگيره براش سنگين و مضر نيست؟ البته وقتي اسمش ،ويندوز موبايله قاعدتا نبايد اتفاقي بيفته اما من که هنوز امتحان نکردم .
4-آپديت ويندوز چطور .مشکل ساز نيست؟
لطفا اساتيد به 3 سوال بالا جواب بدن.ممنونم
سلام.تا 300 تومن ppc خوب هست که بخرم؟
Touch vivaنقل قول:
به غیر از viva چی؟
70 تومن برید بالاتر و یک دایموند بگیرید تا از امکانات و کیفیت کاملا بالاتری بهرمند بشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و همچنین Touch 3G
تا 650 تومن چی پیشنهاد میدید؟
سلام
400 تومن بهترین PPC چیه؟
Dimaond 2 میاد تا حدود 400 تا قبل از عید؟
i8000 یا امنیا 2نقل قول:
صفحه نمایشگر خوب و بزرگ amoled باتری خوب دوربین 5 خوب و سرعت زیاد که شامل cpu 800 میشه...
هوس htc کردم از این برند چی پیشنهاد میدید؟
اگه بتوني يكم ديگه بزاريد روش...ميتونيد پرو 2 بگيريد...جز دوربينش امكانات خوبي داره...+...كيبور كامل...نقل قول:
ولي امنيا 2 هم خيلي خيلي خوبه...:31:
سلام
400 تومن بهترین PPC چیه؟
Dimaond 2 میاد تا حدود 400 تا قبل از عید؟
من میتونم یک کلام به شما بگم Omniaنقل قول:
اما این کار درستی نیست ، بهترین PPC اونی هست که نیازها و علایق شما رو به بهترین شکل تامین بکنه.
اول بفرمایید اولویت ها و نیازهاتون چی هست و سابقه تون با پاکت پیسی چگونه هست، تا بتونم یه پیشنهاد دقیق بهتون بدم.
ممکنه ، ولی احتمالش زیاد نیست. اگر سامسونگ بود میگفتم بله ، ولی دستگاههای HTC افت قیمتشون خیلی کمتر هست. (مخصوصا تو ایران)
بالاخره یکی جواب داد!
من خودم تا حالا گوشی هام سیمبین دار بوده : 6120 - 6220 - 5800 اینقدر ور رفتم بهشون که دیگه از سیمبین زده شدم، یه چیز حرفه ای تر میخوام! به همین خاطر رفتم سراغ WM و برنـــــد HTC!
چیزهایی که مهمه:
1. صفحه نمایش بزرگ و رزلوشن مناسب
2. مولتی مدیا قوی (ساپورت فورمت های مختلف، کیفیت صوت و تصویر بالا)
3. رم و CPU قوی برای اجرای برنامه ها و بازی های سنگین!
4. قیمت حدود 400 (تا اسفند)
من کشته مرده Diamond 2 شدم که ظاهرا بدون گارانتی 480 تومن هست. (من فقط با گارانتی دیدم 590) اگه اون نشد امنــــیا میگیرم! البته کیبرد اکسپریا هم خیلی وسوسه انگیزه!
فکر کنم باید همون امنیا بگیرم! من 8گیگ میخوام آخه مموری 16 گیگ دارم. گارانتی اصلیش چیه؟ اگه با گارانتی اصلی بگیریم، ROM فارسی نصب میکنه؟
خوب پس از اونجا که اولویت کیبورد ندارید، امنیا و دایموند 2 گزینه های مناسبی هستند برای شما.
امنیا محدودیت قیمتتون رو جوابگو هست و نسبت به قیمتش امکانات و خصوصیات خیلی خوبی داره، منتها یه سری اشکالات خاص هم داره که بارها و بارها گفته شده (اگر نمیدونید بگید تا بگم براتون)
دایموند 2 هم خوب اون اشکالات خاص امنیا رو نداره ، رزلوشن بالاتر و استاندارتری داره ، رمش بالاتره و چیپست گرافیک قوی و خوبی داره (چیزی که امنیا از نبودش رنج میبره) و خوب البته به نظر من طراحی ظاهریش چندان جالب نیست.
گارانتی اصلی امنیا مایکروتل هست. رام فارسی ؟!!! منظورتون ساپورت زبان فارسی (خواندن و نوشتن) هست ؟
من اول یه تشکر از شما بکنم! بخش PPC فروم خیلی یخه! هیچکس جواب نمیده!نقل قول:
خوب پس از اونجا که اولویت کیبورد ندارید، امنیا و دایموند 2 گزینه های مناسبی هستند برای شما.
امنیا محدودیت قیمتتون رو جوابگو هست و نسبت به قیمتش امکانات و خصوصیات خیلی خوبی داره، منتها یه سری اشکالات خاص هم داره که بارها و بارها گفته شده (اگر نمیدونید بگید تا بگم براتون)
دایموند 2 هم خوب اون اشکالات خاص امنیا رو نداره ، رزلوشن بالاتر و استاندارتری داره ، رمش بالاتره و چیپست گرافیک قوی و خوبی داره (چیزی که امنیا از نبودش رنج میبره) و خوب البته به نظر من طراحی ظاهریش چندان جالب نیست.
گارانتی اصلی امنیا مایکروتل هست. رام فارسی ؟!!! منظورتون ساپورت زبان فارسی (خواندن و نوشتن) هست ؟
منم از همون مشکلات میترسم! دقیقا نمیدونم ولی هم اینجا هم موبایلستان رو که دیدم به نظرم اومد یه خورده مشکل داره! اگه لطف کنی و توضیح بدی ممنون میشم!
دایاموند 2 اینجا با گارانتی 590 هست توی سایت ها بدون گارانتی 480 هم دیدم. حالا نمیدونم تهران بدون گارانتی گیر میاد؟ اگه هست چنده؟ اگه 480 باشه امیدی هست که بیاد تا حدود 400 (تا بهمن و اسفند)، نیست؟ اگه بتونم 100% دایاموند 2 میگیرم چون هم عاشق قیافه اش هستم هم بالاخره htc یه چیز دیگه است، رزولوشن صفحه و رم گرافیکی و ....!
منظورم از رام فارسی این بود که فارسی بخونه ( SMS , PDF , WEB ) و بنویسه! یاس شنیدم همچین ساپورتی داره!
در مورد کیبرد هم اتفاقا من خیلی دوست دارم که کیبرد داشته باشه ولی هم Pro هم Pro2 قیمت های بالایی دارند! X1 هم که گوشی مالی نیست! (قیافه که نداره، دوربینشم ضعیفه، شتابسنج هم نداره!) به خاطر همین کیبرد رو ذکر نکردم! اگه شما چیز دیگه ای میشناسی، معرفی کن!
دوستان بین این سه گوشی کدومو انتخاب میکنن؟ htc hero htc magic htc touch hd
شاید samsung inov8 گرفتم... ببینم کسی ppc سراعغ نداره که قیمتش حدودا با این یکی باشه و بهتر از 8510 باشه؟
خواهش میکنم ، خوشحال میشم از کمک کردن به دیگران. اتفاقا من هم به همین علت سعی میکنم اینجا به کاربران کمک کنم ، وگرنه فعالیت عمومیم در فرومهای دیگه ای هست.نقل قول:
خوب ببین دوست عزیز ، امنیا بوت لودرش ضعیفه ، ولی اونطوری هم نیست که فکر کنی اگر رام عوض کنی مثلا 10% احتمال داره گوشی مرخص بشه! اگر اصول رو رعایت کنی ، احتمالش خیلی کمتر از 0.5% هست.
یک مشکل دیگه هم خم برداشتن صفحه ی تاچ هست که اگر حساسیته تاچش رو ببرید بالا و مراقب باشید فشار بیش از حد به صفحه وارد نشه ، مشکلی نخواهید داشت (البته نه برای مدت خیلی طولانی)
بقیه ی مشکلاتش هم یا عمومی و ریز هستند و یا بصورت نرم افزاری برطرف میشن.
در مورد فارسی هم اصلا فکرش رو نکنید، خودتون به راحتی میتونید با نصب یک فایل (یا دو تا نهایتا) ساپورت فارسی رو روی دستگاهتون داشته باشید.
کیبورد هم اگر فاکتور مهمی هست براتون ، میتونید 2ماه صبر کنید تا امنیا پرو بیاد و قیمتش تعدیل بشه (حدود 550 میتونید بگیرید)
سوال دیگه ای داشتید بپرسید.
خوب اول باید دید آندرویید میخواید یا ویندوز ! بر این اساس HD جدا از اون دو مورد دسته بندی میشه.نقل قول:
حدود قیمت مورد نظرتون رو بفرمایید ، من متاسفانه رو قیمت گوشی های عادی به روز نیستم.نقل قول:
inov8 رو گوشی شاپ زده 425 بدون گارانتی و 560 با گارانتی اصلی مایکروتل.....
نظرتون چیه دوستان؟ چی بگیرم؟
نقل قول:
گوشی شاپ گرون میده میتونی ارزونترم گیر بیاری ... 380 تا 400
چقدر میخوای هزینه کنی؟
حالا اون بحث های قبلی به کنار!
وین موبایل ارزون چی هست؟ غیر از تاچ ویوا!
تو همین قیمت ها باشه خوبه.....
یکی دو مدل از O2 هست ، Acer هم داره 4 مدل با قیمتهای مختلف وارد بازار میکنه که امکانات خیلی خوبی دارند و قیمتشون هم خیلی مناسبه. فکر کنم کمترینش حدود200-225 دلار بود.نقل قول:
الان دیگه چیز بدردبخوری در اون حدود به نظرم نمیرسه.
بین 400 تا 500 گزینه های مناسب ، امنیا ، X1 و دایموند2 هستند. که بسته به نیازتون میتونید از بینشون انتخاب کنید. مزایای دایموند2 نسبت به امنیا رو در صفحه ی قبل برای دوستمون عنوان کردم. میتونید چک کنید همون رو. اگر سوالی داشتید در خدمتم.نقل قول:
بیخیال این ارزون ها شدم، یا امنیا یا دایاموند2!!!نقل قول:
vیکی دو مدل از O2 هست ، Acer هم داره 4 مدل با قیمتهای مختلف وارد بازار میکنه که امکانات خیلی خوبی دارند و قیمتشون هم خیلی مناسبه. فکر کنم کمترینش حدود200-225 دلار بود.
الان دیگه چیز بدردبخوری در اون حدود به نظرم نمیرسه
اگر اختلاف قیمت حدودا 70 تومنیش برات فرق چندانی نداره ، به دلایل متعددی پیشنهاد میکنم دایموند2 بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با تشكر از راهنمايي همه شما دوستان
من ديروز علا بودم و diamind 2 بدون گارانتي رو خريدم 470
x1 هم 415 بود(با يه رم4)
كلا بنظرم گوشي خوبيه ولي جاي دست روش خيلي ميمونه
متاسفانه برام فرق چندانی داره! وگرنه منم به مزیت های بیشمار دایاموند2 نسبت به امنیا باخبرم! چه میشه کرد؟نقل قول:
اگر اختلاف قیمت حدودا 70 تومنیش برات فرق چندانی نداره ، به دلایل متعددی پیشنهاد میکنم دایموند2 بگیری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ان.شا.الله تا بهمن اگه اومد رو 400 دایاموند2 میگیرم!
مبارکتون باشه ، بله اون مشکل اثر انگشت رو داره مثل پدرش.نقل قول:
فکر میکنم با اومدن لئو ، بقیه HTC ها احتمالا کمی پایین میکشه قیمتشون. البته 400 رو زیاد امیدوار نیستم، ولی امیدوارم برسه که شما هم راحت بخریدش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با سلام
با قيمت 550 هزار تومان چه چيزي رو پيشنهاد مي ديد؟