من كنكور سراسريش رو ميدونم 4 مرداد ماهه. توي سايت سنجش / فني حرفه اي زمان برگزاري سراسري رو زده.نقل قول:
پس من رياضيم ضعيفه همون مبتكران رو بگيرم؟؟؟؟؟گاج كه اصلا خوب نيست فقط اسم در كرده.
من كنكور سراسريش رو ميدونم 4 مرداد ماهه. توي سايت سنجش / فني حرفه اي زمان برگزاري سراسري رو زده.نقل قول:
پس من رياضيم ضعيفه همون مبتكران رو بگيرم؟؟؟؟؟گاج كه اصلا خوب نيست فقط اسم در كرده.
از نظر من آره...اما به فروشنده بگو اندیشه سازان سابق - مبتکران تست ریاضیش رو می خوام...مبتکران خالی نگیری!نقل قول:
اسم مولفاش رو بگی بهت می ده... عکس روی جلد ریاضی 1 :آفتابگردان ریاضی 2 جلد اول:بردار جلد دوم شطرنج...
یه کم تست هاش سخته...ولی هرگز فکر نکن که کنکور شما رو آسون می گیرن...
موفق باشید
سلام بچه هاامروز داشتم کتاب کار قلمچی رو ورق میزدم دیدم که تو فیزیک 1 از بخش عدسی ها سوال دادهمگه برنامش عوض شدهلطفا جواب بدید فوریه!
سلامی گرم در سرمای شدید و زیر صفر زمستان
ببخشید نظرتون در مورد این دو کتاب چیه؟
کنکورت را قورت بده
خودم می توانم
نویسنده: آقای بهروز فمی تفرشی (پیروز)
در مورد چی اند؟ لطفا توضیح دهید.
قابل توجه بچه هاي کانوني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بیشتر توضیح بدید؟:11:نقل قول:
بچه ها کتاب تست هندسه چی خوبه.
من برای هندسه 1 از اندیشه سازان - مبتکران (مولف:فرهاد ابوالقاسمی) استفاده می کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کتاب خیلی خیلی خوبیه...npi درجه هم از هندسه 1 سفید گاج بهتره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(با اون آلفردوی بی مصرفش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام
بچه هایی که کانون می دن،ترازاتون چند می شه؟من حدود 5500 هستم می خواستم ببینم امیدی به قبولیم هست یا نه؟؟
سلامنقل قول:
من کتاب کنکورت رو قورت بده رو دارم کتاب خوبیه در مورد کنکوره
چیز های زیادی توشه مثلا قبل کنکور چی کار:11::46: کنی , بعد کنکور چی کار کنی! , چه جوری برنامه بریزی , چه جوری انتخاب رشته کنی , چه جوری درس بخونی و ... کلا کتاب خوبیه بگیری ضرر نمیکنی
والا من 2 سال پیش چندتا کتاب بردم، یادم نیست دقیق ،فقط می دونم به ازای هر کتاب یه مبلغی از کتابائی که می خواستم بخرم کم کرد.نقل قول:
زنگ بزن از خودشون دقیق تر بپرس.
نقل قول:
ببینم این جبرانی اسفند همونی نیست که به ما گفتن باید اسفند امتحان بدیم؟؟؟:9: مگه چه اشکالی داره نکنه اینطوری نشه کنکور داد؟؟؟؟ :37:من یکی که 3 تا گذاشتم واسه اسفند
سلام
این آزمون زیاد بی دقتی کردم
ادبیات پیش=====> 37 %
ادبیات 2=======> 90%
عربی========>78%
معارف پیش====>60%
معارف پایه=====>78%
زبان پیش======>87%
زبان 3========>87%
.................................................. ..........
دیفرانسیل========>57%
ریاضی پایه========>57%
تحلیلی=========>40%
گسسته========>27%
هندسه 2=======>27%
فیزیک پیش======>60%
فیزیک 1========>82%
شیمی پیش=====>87%
شیمی 2=======>65%
.................................................. ...........
ریاضیا رو خیلی بد زدم و ادبیات پیشششششششششششش
سهیل کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(دلم برات تنگ شده)
در مورد بحثی هم که در مورد کتابا داشتید
به نظر من دروس مرتبط با ریاضی فقط 10 استاد
ای بابا!!:18:نقل قول:
برای بیان تفاوت بعضی ها می گن فلان چیز 180 درجه فرق می کنه بعضی ها می گن 360 درجه...منم گفتم npi درجه(یعنی n تا 180 درجه!)
تعریف حسابان و دیفرانسیلشو شنیدم ولی واسه ریاضی 1 و2 هیچی اون کتاب هایی که معرفی کرده بودم رو نمی گیره...(نفر 6 یا 7 ریاضی از حسابان و دیف 10 استاد استفاده می کرد)نقل قول:
سلام بچه ها بخدا دیگه میخوام درس بخونم یکی کمکم کنه باید از کجا شروع کنم شما رو دیدم ترسیدم من تا حالا درس نخوندم پیشنهاد میکنید از کجا شروع کنم ؟؟؟؟ همه جوره هم قانع ام فقط زیاد بهم فشار نیادراستی هردفعه یه برادری/خواهری کنید یه روش تستی بذارید من یاد بگیرم قول میدم دعاتون کنم فقط کاربردی باشه بیشتر برای ریاضیات و دیفرانسیل ممنونم
سلام به همه
چقدر اینجا بد شده دیگه هیچ کس نمیاد
کجاین بابا...
آقا سهیل شما کجایی؟ عجیبه هنوز نیومدی بگی ( درصد ها روی سایت قرار گرفت )
دلمون برات تنگ شده
قربونه همتون
یکی توی شهر ما پارسال رتبش 76 شده بود میگفت اگه از همین الآن هم که شروع کنید و خوب بخونید رتبه ی خوبی میارید(حتی در حد زیر 1000!!! اگه استعدادتون بدک نباشه)-----فقط بخون...!!!البته با برنامه...نقل قول:
سلام بچه ها بخدا دیگه میخوام درس بخونم یکی کمکم کنه باید از کجا شروع کنم شما رو دیدم ترسیدم من تا حالا درس نخوندم پیشنهاد میکنید از کجا شروع کنم ؟؟؟؟ همه جوره هم قانع ام فقط زیاد بهم فشار نیادراستی هردفعه یه برادری/خواهری کنید یه روش تستی بذارید من یاد بگیرم قول میدم دعاتون کنم فقط کاربردی باشه بیشتر برای ریاضیات و دیفرانسیل ممنونم
اگه منو تو هم کمتر بیایم بهتره:10:آخه کامپیوتر بد جوری آدم رو از درس باز میکنه!!در ضمن سهیل هم برای من و تو زندگی نمیشه...اونم بنده خدا داره زحمت برای خودش میکشه.پس بهتره ما هم بیشتر تلاش کنیم:11::5:نقل قول:
سلام دوستان
من کنکوری نیستم و دوم ریاضی هستم ولی می خواستم از همین حالا شروع کنم و درسامو مفهومی بخونم ... می خواستم از شما ها چند پیشنهاد بگیرم:
1-برای شیمی(2) و آزمایشگاه چه کتاب تستی بگیرم؟ البته معلممون میگه ره توشه کنکور بگیرید ولی کل شهرو زیرپام گذاشتم ولی گیرم نیومد
2-سوالات کنکور از بیشتر بدانید یا مطالب حاشیه کتاب میاد؟
3-می تونید جایی رو معرفی کنید سوالات کنکور سال قبل رو داشته باشه یا خودتون بزارید؟
4-من تو درس عربی ضعیفم ولی تو ریاضی و فیزیک معمولا امید کلاسمون هستم ..... آیا می تونم موفق باشم؟ به عبارتی دیگه عربی تو کنکور چقدرتاثیر داره؟
5-تو کنکور خارج از کتاب یا از کتاب های چند سال قبل سوال میاد؟
6-تو کتاب فیزیک(2)و آزمایشگاه و ریاضیات(2) کدوم بخشاش تو سال های آینده تکرار نمیشه؟
7-اگه پیشنهاد دیگه ای خودتون دارید بگید
با سپاس
الان هم شروع كني خيلي خوبه البته اگر پيوسته ادامه بدي . از روزي 1 ساعت شروع كن تا برسي به روزي 8 يا 7 ساعت، از اول به خودت فشار نيار. سعي كن روزي دو سه تا درس رو بخوني ،نه اينكه فقط يك روز بشيني شيمي بخوني اينجوري خسته ميشي. اول كتابهاي درسيت رو مفهومي بخون بعد برو سراغ كتاب تست.من خودم از هر درسي كه ميخونم چه معارف باشه چه درسهايي مثل آمار و رياضي نت برداري ميكنم اين بهم خيلي كمك ميكنهنقل قول:
من كه رشتم فني حرفه ايه. براي دروس عمومي غير از رياضي و تخصصي مدرسان شريف رو بخرم خوبه؟؟؟
این جا چه خفره؟؟؟؟:27::27::27:
من کی ام:21::21::21:
بابا خوب
کار داشتم نیومدم :27::27::27:
این دفعه گند زدم(از ماست که بر ماست)
رتبه 783:2::2::2::2:
ترازم 6967:2::2::2:
فعلا میرم
شما هم کمتر بیاین
کامپیوتر ادمو مشغول خودش میکنه
بذار کنکور تموم شبانه روز تو پی سی ورلدم
دفعه بعدی که پست میدم
شاید بعد عید باشه
فعلا بای:27::27::27::27:
خوب از سوالاتوننقل قول:
به ترتیب
مبتکران(اندیشه سازان) بهمن بازرگانی
و ده استاد
از حاشیه کتاب سوال کنکور میاد
و لی از بیشتر بدانید سه چهار سال اخیر نیمده(84 ریاضی یکی اومد
ولی ارزش وقت گذاشتنو نداره
عربی تو کنکور مهمه بهش میگن ریاضی عمومی:27::27::27:
ریاضی و فیزیکم شما هنوز چیزی نخوندید (نسبت به کل فیزیکی که باید امتحان بدی)
نه عزیز خارج از کتاب سوال نمیاد
از کتابای سالای قبل هم همینطور
فیزیک 2 فشار و تعادل گرمایی
ریاضی 2 تابع پوشا
انتقال محور ها و لگاریتم و تصاعد
البته الان کتاب جلوم نیست شاید بعضی مباحثو جا انداخته باشم
:27::27::27:
پیشنهاد دیگه ندارم
به غیر اینکه
از سال سوم حتما
در کنکور های آموزشی شرکت کن
با عرض سلام واحترام
من يك مشكل بزرگ دارم .من تو ثبت نام كنكور سراسري يك اشتباه بزرگ كردم و اون اينكه گروه ازمايشي را اشتباه انتخاب كردم وبه جاي گروه رياضي گروه انساني را انتخاب كردم .ايا هيچ راهي براي تغيير وجود داره؟
به خدا هر كي ميتونه كمك كنه و بگه من چيكار كنم؟اجرتون با سيد الشهدا به خدا به دادم برسيد....
به من گفتن كه اطلاعات مربوط به ثبت نام تو هفته دوم فروردين مياد رو سايت سنجش و امكان تغيير هست ولي نميشه گروه ازمايشي را تغيير داد؟ لطفا راهنمايي كنيد
سلام بچه ها ........
ببخشید من اصلا طرف این تاپیک نیومدم.
چون حسابی اعصابم خورد هست. هر جا میشینی بحث این قلمچی و سنجش لامصب هست....
واسه همین دوست دارم وقتی میام نت یاد این چیزا نیوفتم....:13:
اما دیدم نه یه سری مسائل و غیره هست که باید با همپایه ای ها بحث شه...
در هر صورت....
شرمنده زیاد تاپیکو دنبال نکردم... واسه همین ممکنه گاهی سوالام تکراری باشه...
=========
من : معین
رشته : تجربی
محل تحصیل : قزوین - سمپاد
===========
حالا یه سوال :
آقا این جران 50-50 چی شد؟؟؟؟؟
برای سال ما هم هست؟
دستت درد نکنه همچین سایتی برای فیزیک و شیمی نیست؟نقل قول:
این آزمون های قلم چی به درد می خورند؟ من بورس بودم ولی دیدم چون آزموناش الکی بودند انصراف دادم.
سلام
وای ی ی ی من دارم دیوونه می شم تو رو خدا کمک کنین. فکر می کنک با این وضع درس خوندنم هیچ خراب شده ای قبول نمی شم من هنوز اختصاصی های پایه رو شروع نکردم عمومی هاشم می گم بعد از عید می خونم از فیزیک پیشم هیچی حالیم نمی شه انتگرالم ای همچین خوب نمی فهمم حالا این وضع من بود
دوستام حدود 6-7 تاشون که پیش رو تموم کردند تابستون الان دارن دوره می کنن همشونم به غیر از دو سه نفرشون خیلی باهوشن خیلی ی ی ی...ترازای کانونشون کمه کمش 6500 هست مال من حدود 5500 هست 1000 تا اختلاف!!! واقعا دارم دیوونه می شم
با سلامی گرم بر دوستان گرامی!
گزینه 2 نسخهای از آزمون یار داده بیرون که تا سال 86 مجموعه سوالات توش باشه؟
چون توی سایتش زده بود فقط سوالات تا سال 84 توی آزمون یار هست ولی توی ایران زیاد به سایت اهمیت نمیدند (حتی اونهایی که در زمینه کامپیوتر به ویژه اینترنت کار میکنند!!!!)
سلام
هيچ كي شماره اي از سازمان سنجش نداره؟ به خدا من موندم چي كار كنم.........
زنگ زدم روابط عمومي سازمان سنجش يكي ادم بد اخلاق گوشي را برداشت گفت نميشه حالا ميگيد چي كار كنم؟
سلام
ببخشید میخواستم بدونم شماها روزانه به طور میانگین چه قدر درس میخونید؟
اگه ممکنه بگید چه جوری میشه ساعت درس خوندن را بالا برد؟
من ميدونم كه امكان تغيير وجود داره ولي من زنگ زدم روابط عمومي سازمان سنجش يك ادم بدخاق گوشي را برداش و گفت كه نيمه دوم فروردين مياد رو سايت و ميشه همه چيز را تغيير داد به جز گروه ازمايشي را!
شما مييگد راست ميگه يا نه
اگه شماره اي از سازمان سنجش داريد بزاريد
به خدا كمك كنيد بيچاره شدم
فعلا:نقل قول:
سلام
ببخشید میخواستم بدونم شماها روزانه به طور میانگین چه قدر درس میخونید؟
اگه ممکنه بگید چه جوری میشه ساعت درس خوندن را بالا برد؟
روزهای که مدرسه دارم بین 5 تا 6 ...
روزهای تعطیل هم بین 7 تا 9 .....
برای زیاد کردن ساعت مطالعه من بهت کتاب برنامه ریزی به روش قلمچی رو توصیه میکنم ...
اگه بخوای میتونی ...نقل قول:
من ميدونم كه امكان تغيير وجود داره ولي من زنگ زدم روابط عمومي سازمان سنجش يك ادم بدخاق گوشي را برداش و گفت كه نيمه دوم فروردين مياد رو سايت و ميشه همه چيز را تغيير داد به جز گروه ازمايشي را!
شما مييگد راست ميگه يا نه
اگه شماره اي از سازمان سنجش داريد بزاريد
به خدا كمك كنيد بيچاره شدم
این قدر بهشون زنگ بزن تا درست حسابی جوابتو بدن ...
سلام
از میان دوستان کسی هست که مثل من با سوالات قرابت و تناسب معنایی ادبیات مشکل داشته باشه؟ برای قوی شدن توی این زمینه چه راهکاری پیشنهاد میکنید؟
من بر عکس شما فقط با اینا مشکل ندارم...نقل قول:
آخه معلملمون اینو باهامون خوب کار کرده...
مثلا باید دنبال کلمه کلیدی بگردی....
اگه تونشتم چند تا سوال واست میزارم...ولی قول نمیدم...
ببینم شما اینجا همه تون دفه اوله کنکور میدین یا کسانی هستن که برا سال دوم می خونن یا قصد دارن این کارو بکنن؟
من سال دومي ام. الان يك ماهه شروع كردم دارم ميخونم البته با اين ظرفيتهاي دانشكده هاي فني بايد زودتر شروع ميكردم.نقل قول:
ببینم کی میتونه این سوالو حل کنه؟! :31:
" به ازاری چه مقادیری از n مبدا مختصات یک نقطه بحرانی برای تابع y=x^3n-2 است؟(^ نماد توان است.) "
اینجا همه کنکورین! 4 تا گرینش رو باید بدی! اونوقت دیگه سوالت زیادی آسون میشه :31:نقل قول: