پس شما بگو تاپيك بازي بدرد چي ميخوره ؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
آقا جون این تاپیک مثل یه lunch center می مونه فقط خیلی خلاصه و مفید OK !!!!
الي براي يه بازي تاپيك نميزنن كه!!!!!!!!
Printable View
پس شما بگو تاپيك بازي بدرد چي ميخوره ؟؟؟!!!!!!!!نقل قول:
آقا جون این تاپیک مثل یه lunch center می مونه فقط خیلی خلاصه و مفید OK !!!!
الي براي يه بازي تاپيك نميزنن كه!!!!!!!!
بچه ها یه سری به تاپیک فوری این بازی تو قسمت اخبار بازی ها بزنید جدیدترین خبرها درباره lunch بازی توش نوشته شده !!!:
شک داری نگاه کن !کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=217559
تا الان تاپیک بازی که زده می شد اخبار اومدنش هم تو همون تاپیک بازی زده می شد و در صورتی که تاپیک بازی باید درباره خود بازی و مشکلاتش صحبت بشه نه درباره قیمتش و نمی دونم چند تا CD هستو کجا دارن اینجور بحث ها جاش تو یه لانچ سنتر هست .نقل قول:
به نظر شما اخبار يه بازي مربوط به بازي نميشه!!!!!!!!!؟؟؟!!!نقل قول:
تا الان تاپیک بازی که زده می شد اخبار اومدنش هم تو همون تاپیک بازی زده می شد و در صورتی که تاپیک بازی باید درباره خود بازی و مشکلاتش صحبت بشه نه درباره قیمتش و نمی دونم چند تا Cd هستو کجا دارن اینجور بحث ها جاش تو یه لانچ سنتر هست .
و به همين دليل تاپيك بازي رو ميزنن تا تمام مباحث مربوط به اون بازي در تاپيكش عنوان بشه .....
اخبار درباره خود بازی چرا ولی نه اخبار موجودیتش در بازارو تعداد DVD هاش و اینجور چیزهانقل قول:
هنوز لینک دانلودی از بازی نیست پس امکان پخشش توی اروپا کم هست.
ادیت: همین الان یک لینک دانلود اومد:
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2282112&postcount=26
چه گیری دادین ها بنده خدا داره واسه شما تلاش میکنه دیگه کار بدی نمیکنه که.
اسم تاپیک که عجیبه به نظرت بهتر نیست حداقل اسم تاپیک رو درست کنی البته تو همون تاپیک بازی هم می شد اینا رو مطرح کرد.
يعني چي؟ يعني شماها هنوز بازي رو ندارين؟!!!!!!
مگه ميشه؟
من دارمش. ميشه بگين با چه سيستمي راحت اجرا ميشه و حداقل سيستم مورد نيازش چيه؟
من که صبر میکنم سایت ایران دیسک که نسخه ناقصشو به همراه پچ ازش خریده بودم نسخه اصلیشو بزاره به سایت های دیگه اعتماد ندارم شاید سفارش بدم دوباره نسخه ناقصو برام بفرستند
دوست عزیز نسخه ای که شما داری نسخه اصلی نیستنقل قول:
آقا این مطمئنا اصلیه؟ دانلود کنم؟:11:نقل قول:
راست میگه!نقل قول:
از من میپرسی مطمئن نیستم چون کاوری که گذاشته فیک هست... یکم بیشتر صبر کن.نقل قول:
زدم دانلود بشه! کمش اینه که میفهمیم فیک بوده! :46:نقل قول:
راستی، وقتی دانلود شد ، چه جوری بفهمم اصله؟ منظورم اینه که بدون اینکه تا اورشلیم برم.
بابت لینک ها هم ممنونم.
دستت درد نکنه :10:
:11:
از كجا بايد بفهمم؟ ماله من 2 DVD هستش. گمون نمي كنم دمو باشه!!نقل قول:
کسی نگفت دمو که.نسخه اصلی نبود.یعنی باگ داشت.4 مرحله کمتر داشت و از همه مهمتر یجاش از بازی میپرید بیروننقل قول:
آها.نقل قول:
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووكي :19::19::19::19:
تا حالا 6 پارت دانلود شده.
کسی میدونه چه جوری باید فهمید اصله یا نه؟
بدون اینکه تا اورشلیم برسی؟
یه نکته دیگه که نسخه اصلی علاوه بر اون چهار تا اضافی که داره در منوی تنظیماتش هم در قسمت گرافیک برای تنظیمات جزئیات گرافیکی هم هر خطش 4 تا قسمت داره نه مثل اینی که ماداریم . (نسخه فعلی 3 قسمت داره)
خوب امروز 9 April و چند تا از معروف ترین سایت های torrent این بازی رو که نسخه اصلی هم هست رو برای dl گذاشتند و بیشتر افرادی که به اصلی بودنش شک دارن باید گفت که این نسخه در آمریکای شمالی اومده و میشه گفت که این تورنتها هم مربوط به همون نسخه میشه !!!
ساعت 6:30 صبح به وقت ایران
اينجا را ببينيد A-H Entertiment جان زحمت كشيدن ونسخه اصلي را واسمون گذاشتن
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=2283140&postcount=159
بله نسخه اصلي بازي 100 درصد اومده و بايد امروز يا فردا شركتها بازي رو بدن بيرون.
دوستان یه خبر خوب فقط یه تشکر خوشک و خالی از ما بکنید:31:شوخی کردم
شرکت تکین نسخه ی اصل رو توی سایتش برای فروش گذاشته هم اکنون میتوانید این نسخه رو خزیداری کنید اینم سایتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مطمئن باشید که نسخ هی اصله چون من چند دفعه با خود مدیر شرکت چت کردم و این موضوع رو گفتم که اصل نیست دیروز هم بازم چت کردم گفتم اسم بازی رو بگو منم گفتم بعد اون لینکی که شما به عنوان بازی اصل تو چندتا تییک گذاشتین بهم داد و گفت باید اول تست کنم یعد برای فروش بذارم برای همین مطمئنم اصله.
من سفارش اینترنتی دادم شما هم اینکار رو بکنید.
موفق باشید.
سلام
این رو برای فروشگاه برای خرید حضوری فرستاده شرکت تکین ؟ نریم ببینیم هنوز ندارن ! مثلا پاسا÷ ولیعصر
اگر میخواهید بدانید که بازی Assassins.Creed روی سیستم شما اجرا خواهد شد یا نه به لینک زیر مراجعه نمایید (آنالیز سخت افزاری سیستم شما )
برگرفته از فروم سایت تکین(timan)کد:http://www.yougamers.com/gameometer/10247/?ss=1
اين شركت تكين مشكوك ميزنه.احساس مي كنم مي خواد سرمون گول بماله.دقيقا روز انتشار بازي،بازي رو گذاشته نوشته "نسخه كامل"!به نظر من يه روز ديگه هم صبر كنيم 2 نفر دانلود كنن يا بخرن و مطمئن بشن و به بقيه بگن بهتره.
سلام دوستان
یه نگاه به عکسای زیر بکنید. از تو سایت تکین گرفتم.اونجاهایی رو که دورشون با قرمز خط کشدیدم نگاه کنید.
فکر نمیکنم حجمشون فرق داشته باشه.
تصحیح چند تا باگ که تاثیر زیادی روی حجم نداره!
دوستان توجه کنید که حجم فایل Setup حدود 6 و نیم گیگابایت هست چون به صورت RAR یا فشرده هستش تو تمام لینکهای تورنتی هم که دیروز اومده همینقدر هستش ولی توی سایت تکین اگه قسمت پایین رو نگاه کنید میبینید که 12 گیگ حجم مورد نیاز هارد دیسک رو نوشته
موفق و سربلند باشید.:46:
درسته حق با شماست. پس مطمئن باشم که نسخه کامل هست؟نقل قول:
سلام
بالاخره نسخه اصلی رو کدوم شرکت زده؟
p30world نمی زنه؟
چرا تو gamespot به AC نسخه PC نمره 8.5 داده ولی به Xbox 360 امتیاز 9.0 داده؟؟؟:41:
قضیه ای الطیر با لباس سیاه چیه ؟؟
آخه من یه جایی عکس الطیرو با لباس سیاه دیدم؟؟
سلامنقل قول:
ببخشيد، ولي سايتش واسه من نمي اومد.
سيستم من اينه:
CPU: Intel 3.6 Full
RAM: 1GB
VGA: GeForce 8400 GS
با اين سيستم جواب ميده؟
دوست من اولا کارت گرافیکت اصلا برای بازی مناسب نیست!!نقل قول:
سلام
ببخشيد، ولي سايتش واسه من نمي اومد.
سيستم من اينه:
CPU: Intel 3.6 Full
RAM: 1GB
VGA: GeForce 8400 GS
با اين سيستم جواب ميده؟
دوما رم سیستم هم برای این بازی یه خورده کمه.اگر بتونی بکنی 2 گیگ کامل میشه.
اگر کارت گرافیک و رم رو بتونی افزاریش بدی هیچ مشکلی برای اجرای بازی نداری.
مشكل گرافيك چيه؟نقل قول:
من همين نسخه ناقص رو كه داشتم بدون هيچ مشكلي اجرا مي شد.
سلام دوستان
من دی وی دی assassin's creed رو قبلا گرفتم که یه دی وی دی بود . این بازی یکم تو سیستم من ریب میزنه . الآن همون بازی اومده دیروز تو بازار دیدم که 3 تا دی وی دی هست و مغازه دار گفت که مشکلاتش برطرف شده و بازی هم بصورت کامل هست ( همون که میگن چند مرحله اضافه تر داره ) . می خوام ببینم کسی تا حالا این 3 دی وی دی اش رو گرفته که بگه واقعا کار میکنه یا نه ؟
موفق باشید
خوب اگر مشکلی ندارین چرا سوال میکنین!نقل قول:
چند باگ و چند مرحله.در ضمن بازی از اول قرار بود 12گیگ باشه.یعنی هنوزم قراره 12 گیگ باشهنقل قول:
فکر نمیکنم حجمشون فرق داشته باشه.
تصحیح چند تا باگ که تاثیر زیادی روی حجم نداره!
:ازاطلاعات.شماممنونم
این نسخه 4 مرحله اضافی نداره.نقل قول:
اون 4 مرحله ای که میگن، 4 تا Challenge هست که نسخه PC نسبت به نسخه Xbox بیشتر داره. منظورم از Challenge همون کشتن بی سر و صدای Archer های رو بام، اسکورت کردن یکی تا جایی مشخص و ایناست.
قراره 12 گیگ جا بگیره که میگیره!:11: