فايلتون رو يه جايي در سرورهاي مجاني مانند rapidshare و ... آپلود كنيد و لينك اونو ارسال كنيدنقل قول:
يا اينكه برا من ايميل كنيد
Printable View
فايلتون رو يه جايي در سرورهاي مجاني مانند rapidshare و ... آپلود كنيد و لينك اونو ارسال كنيدنقل قول:
يا اينكه برا من ايميل كنيد
منظورتون از اينكه به حساب بياد يعني چي ؟نقل قول:
سوالتون نامفهومه
دقيق بگيد ميخوايد چيكار كنيد
سلام دوستان عزيزنقل قول:
=IF(E8=0;"";E8/G8-100%)
فرومل فوق يه ifكم داره اگه مي تونين كمكم كنيد
همونطور كه مي بينيد اگر e8 صفر باشه محاسبه نمي كنه
ولي اگر g8 صفر باشه پيغام ميده
ولي تگه هردو خونه عدد داشته باشند محاسبه درست انجام ميده
آيا ميشه با قراردادن يه if ديگه اين پيغام رو نشون نده
نكته ديگه اينكه ميخوام اگر فقط يكي از سلولهاي فوق داراي عدد باشه محاسبه كنه يعني تغييراتش 100 % بشه
فرمول در سلول c8 و فرمت سلول Percentage است
سلام،نقل قول:
بله با استفاده از custom format میشه این کار رو کرد. فرمتش هم این جوری میشه:
##-##-###-####
نقل قول:
من براي سوال اولت ميتونم يه راهنمايي حرفه اي بكنم
ولي هنوز سوال دوم رو متوجه نشدم
البته ممكنه با اين راهنمايي هم اون مشكلت حل بشه
كلا در مجموعه آفيس فايلهايي كه باز ميشن بر مبنآي يه فايل نمونه از پيش تعيين شده باز ميشن كه بهش گفته ميشه Template
شما ميتوني اينو تغيير بدي تا از اين پس فايلهاي اكسل بر مبناي اون باز بشن
به اين ترتيب كه فايل جديد باز كن و با تغيير خونه هاي موردنظر به فرمت text اونو ذخيره كرده و نوع ذخيره سازي رو excel template انتخاب كن و ان را در مكان زير ذخيره كن (البته در 2007)
C:\Documents and Settings\Your account name\Application Data\Microsoft\Excel\XLSTART
حالا مبناي باز شدن تمامي فايلها اين فايل اكسل هست
اين روش به احتمال زياد ميتونه مشكلت رو برطف كنه
در مورد دوم هم من منظورت رو از مثلث سبز و قرمز و ابي و ... اينا نمي فهمم
اگه منظورت خطاهايي هست كه اكسل ميگيره بايد نوع خطا رو بگي نه رنگ رو
يه بار ديگه سوالتون رو با تمام شرايط و از اول مطرح كنيدنقل قول:
شما سوال رو ناقص ميگيد و انتظار پاسخ كامل داريد !!!!!
سلامنقل قول:
محمدجان اين فرمتي كه اشاره كردي هنوز نقص داره و صفر ايتدا رو نمايش نميده
سلام دوست عزيز اين نمونه رو يه نگاهي بندازنقل قول:
ممنون
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/103888049/f651322d/Book1.html
آیکون اکسلش شکل یه a داره!قبلا دقت نکردم که پسوندش csv هستش!نقل قول:ممنون که کمکم میکنید!کد:http://rapidshare.com/files/230131946/TMIN.csv.htmlخیلی
قرار شد سوالتون رو تكرار كنيد بصورت كاملنقل قول:
شما فقط فايل رو فرستاديد
فايلتون رو دانلود كردمنقل قول:
اون بدون هيچ مشكلي باز شد
براتون تبديلش كردم به 2003
اينم لينكش
موفق باشيدکد:http://rapidshare.com/files/230151666/TMIN_In_2003.xls.html
نقل قول:آره حق با شماست:نقل قول:
##-##-###-###0
یا اصلا:
00-00-000-0000
ممنون!
سلامنقل قول:
فرمول در سلول c8 و فرمت سلول Percentage است
فرمول درصد تغييرات دو عدد رو نسبت به هم نشون مي ده E8/G8-100%
اگر هر دو سلولE,G داراي عدد باشه فرمول درست عمل كرده و جواب رو برمي گردونه
ولي اگر G خالي باشه پيغام (#DIV/0!) ميده يعني سلول مورد نظر با صفر تقسيم مي شود
اگر e8 خالي يا صفر باشه محاسبه نمي كنه و منتظر عددG مي شود بخاطر اون IF فرمول
ميده
ميخوام اگر در يكي از سلولهاعدد بود مثلاG محاسبه كنه ودرصد تغييرات رو نشون كه با توجه به سلولي كه عدد دارد تغييرات 100% يا 100%- مي شود
نمي دونم سئوالم رو خوب توضيح دادم يا خيرفكر كنم اگر اينا توضبحات رو بخوني و فايل و چك كني متوجه منظورم بشي
بازم ممنون ببخشيد اينقدر شمارو اذيت مي كنيم
تازه متوجه شدم که اين مثلث سبز رنگ که اگر international/view/current sheet ، راست به چپ باشد ، در شمال شرقي سلول مثلث سبز رنگ ايجاد مي شود و اگر جهت sheet ما چپ به راست باشد ، در شمال غربي آن .نقل قول:
البته علت نشان دادن اين مثلث سبز رنگ نيز تيک دار بودن Tools/Option/Error Checking ، گزينه ي Number stored as text ، مي باشد. و اگر در کامپيوتر شما وجود ندارد به علت تيک دار نبودن اين گزينه است.
و فقط وقتي که نوشته ي عددي اي در سلولي وجود داشته باشد و بعداً فرمت آن را به text تغيير دهم ، اين مثلث سبز رنگ ديده مي شود. که فکر مي کنم معني انگليسي آن نيز همين باشد.
و اما ، وقتي که اين مثلث ايجاد نمي شود ، يعني دابل کليک نکنم ، اين سلول کليدي که کاربرد عددي دارد اما در access ، به عنوان text در تعريف جدول تعريف شده است ، فراخواني نمي شود يعني در خود access ديده مي شود اما در نرم افزاري که پايگاه اطلاعاتي آن access است ، فراخواني نمي شود.
ممنون از اطلاعاتی که دادید فقط یک نکته رو می خواستم بگم اینکه فرمودید در excell نمیتوانیم (مبلغ 100000 تومان و فروردین تا شهریور) این مسئله رو حل کنیم در صورتیکه با گذاشتن یک filter این مسئله حل میشه بازم اگه من اشتباه کردم منتظر پاسختون میمونم. ممنون و متشکر
اين مطلبي كه اشاره كرديد مربوط به چي هست !!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟نقل قول:
خب شما يه IF اضافه كنيد كه اگه خالي بود اونو محاسبه نكنه و اگه نه محاسبه رو انجام بدهنقل قول:
نقل قول:
خیلی خیلی ممنون!
ولی چرا اینجوریه؟
آخه منم 2007 دارم پس چرا وقتی باز میشد اطلاعاتش قاطی پاتی نشون داده میشد؟
اصلا پسوند csv واسه چیه؟ با xls چه فرقی داره؟ یعنی من بقیه این فایلها رو هم به 2003 تبدیل کنم؟ ولی وقتی این کارو کرده بودم جواب نداد؟!!!!!!
سیستم من چیزی کم داره؟؟
ببخشید من زیاد با اکسل کار نکردم واسه گزارش کار به ما یه سری لیست داده دادند (حدود 2000 تا )که باید نمودارشون رو بکشیم
مشکل اینجاس که تمام داده ها توی یه ستون هستند (A) و عدد های زوج باید روی محور x قرار بگیرن و عدد فرد باید روی محور y باشه (A1,A2=X1,Y1= یک نقطه . A3,A4=X2,Y2 = نقطه دو ) می خوام بدونم چطور میشه بدون دردسر نمودارش رو بکشم
ممنون میشم
با سلام
مشکلی برایم در انجام کار با تابع vloolupپیش آمده که با مثال پیوست ارسال می شود با تشكر
کد:http://rapidshare.com/files/230965586/mesal.xls.html
[quote=mehrdad84;3764033]با سلام
مشکلی برایم در انجام کار با تابع vloolupپیش آمده که با مثال پیوست ارسال می شود با تشكر
[code] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
شما باید جدولی رو که می خواهید اطلاعات رو از اون بخونید فیکس کنید
به این صورت $A$1:$D$5
( با زدن کلید F4 )
توصیه می کنم فیلد چهارم رو FALSE انتخاب کنید
Live Links : 1/1
با تشکر از شما که به سوال قبلی من جواب دادید .نقل قول:
میخواهم در اکسل تعدادی اسم را با شماره (کد) به هم ارتباط بدهم. مثلا اگردر سلولی بنویسم علی در سلول دیگری کد 100 ظاهر بشود و بلعکس اگر عدد100 را بنویسم اسم علی ظاهر شود.با تشکر از دوستانی که جواب میدهند.
دركاربرگ اصلي كه به ضميمه ارسال ميشود مشكل به قوت خود باقي استنقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/231318811/mesal2.xls.html
[quote=mehrdad84;3766676]دركاربرگ اصلي كه به ضميمه ارسال ميشود مشكل به قوت خود باقي است
[code] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
شما جدول رو فیکس نکردید فقط یک سمت رو فیکس کردید
باید دو طرف جدول رو فیکس کنید
Live Links : 1/1
[QUOTE=m1d1y;3767707]با تشكر مجدد از جنابعالي در صورت امكان شما فايل فوق اصلاح (دو طرف فيكس) نمائيدو لينك دانلودفايل اصلاح شده كه فكر كنم راحترين روش از سايت رپيدشر است بگذاريدممنون مي شومنقل قول:
ضمنا براي نقل قول مطالب از دكمه نقل قول كه درسمت چب و پايين قرار دارد استفاده نمائيد بهتر مي باشد
میخواهم در اکسل تعدادی اسم را با شماره (کد) به هم ارتباط بدهم. مثلا اگردر سلولی بنویسم علی در سلول دیگری کد 100 ظاهر بشود و بلعکس اگر عدد100 را بنویسم اسم علی ظاهر شود.با تشکر از دوستانی که جواب میدهند.
نقل قول:
مهرداد88 اگه ممکنه یه توضیحی هم مرحمت بفرمایید. ظاهرا این فایل خودش نیاز به اصلاح داره.
با تشکر
سلامنقل قول:
علت اينكه برا شما خونده نميشه رو نميدونم
ممكنه كه آفيس درست و كامل نصب نشده باشه
يه بار اونو حذف و دوباره نصب كنيد
مورد خاصي كه بايد تنظيم بشه و بايد اون پسوند هم باز بشه
شما بهتره با توابع isodd و iseven در 2007 ابتدا در دو ستون ديگه فردها و زوجها رو جدا كني و بعد نمودار رو بكشينقل قول:
[quote=m1d1y;3764485][quote=m1d1y;3767707]نقل قول:[quote=mehrdad84;3767866]نقل قول:نقل قول:
دوستان عزيز در نقل قول گيري پست قبل درست عمل كنيد تا پستها و درست نمايش داده بشه و ظاهر تاپيك هم حفظ بشه
موفق باشيد
نقل قول:نقل قول:
اين پست ميتونه مشكلتون رو حل كنه
كمي بهش دقت كنين و باهاش كار كنين
اگه متوجه نشدين مشكلتون رو مطرح كنيدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=3741949#post3741949
اينم نمونه فايلتوننقل قول:
كه اصلاح شده
همونطور كه اشاره شده در پاسخ دوستمون بايد هر دو طرف فيكس بشه
کد:http://rapidshare.com/files/231574170/mesal2.rar.html
سلام دوست عزيزنقل قول:
تو پست اولي كه گفته بودم يه if كم داره نمي دونم كجا بذارمش كه جواب بده خودم هم لنگ همين هستم
اگه لطف كنيد زحمتشو بكشيد ممنونم
مرسي
خدمت شمانقل قول:
کد:http://rapidshare.com/files/231620310/Book1.rar.html
نقل قول:
نوشته شده توسط سپين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر از شما که به سوال قبلی من جواب دادید .
نقل قول:
نوشته شده توسط سپين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهرداد88 اگه ممکنه یه توضیحی هم مرحمت بفرمایید. ظاهرا این فایل خودش نیاز به اصلاح داره.
با تشکر
wordist عزیز آی کیوی من پایینه وموفق نشدم . مشکل من اینه که هنوز متوجه نشدم چگونه میشه یک کد برای یک کالا یا اسم تعریف کرد. مثلا اگر گفتیم کد محمد عدد 5 است به چه صورت باید این مورد را تعریف کرد.اگه ممکنه با یک مثال بنده را شرمنده نمایید.متشکرمنقل قول:
فرض كن سه ستون اطلاعات داري به ترتيب ستونهاي كد و نام و فاميل و چند رديف مثلا از A1 تا C5نقل قول:
مثلا ميخواي معادل كد 5 در ستون اول رو از ستون دوم بده (يعني نام معادل 5)
فرمولش اينگونه است
اعداد رنگي در فرمول معادل عبارات رنگي متن هستندکد:=vlookup(5;A1:C5;2;false)
سلام به همه دوستان عزيز
من يه ويندوز داشتم كه وقتي مي خواستم حرف "ي" رو بزنم بايد Shift+X رو مي زدم تا تايپ بشه بعد من تو Excel اسامي حدودا 8000 تا كتاب رو تايپ كردم . بعد از چند وقت من اون cd ويندوز رو گم كردم و مجبور شدم يه ويندوز ديگه نصب كنم كه البته اين ويندوز ديگه كليدهاش درست سر جاش بود .
حالا وقتي find رو براي پيدا كردن يه كتاب مي زنم هر كتابي رو كه توش حرف "ي" به كار رفته رو نمي شناسه و مي گه وجود نداره .
من بايد چكار كنم 8000 تا كتاب رو كه نمي تونم دوباره تايپ كنم ؟
ابتدا نرم افزار زير را نصب كنيدنقل قول:
با استفاده از اون ميتونيد هر نوع حرفي رو در هر جاي صفحه كليد كه خواستيد تعريف كنيدکد:http://www.4shared.com/file/105271501/a73e73f7/tray_layout.html
بعد ي مورد نظر رو تعريف كنيد
و بعد با يه جايگزيني ساده همه "ي" هاي موجود در متن كتاب رو به ي صفحه كليد خودتون تبديل ميكنيد
البته ميتونيد اين كارو هم نكنيد و فقط نوع ي موجود در متن كتاب رو به جاي ي صفحه كليدخودتن تنظيم كنيد تا پيداش كنه
سلام دوست عزيز
اين فايل رو كه لينكشو دادي ويروسيه
اما دستت درد نكنه من فهميدم چه كار كنم خيلي ممنون از راهنماييتون
سلامنقل قول:
علت اينكه كه سايت 4shared اونو به عنوان يه ويروس مي شناسه و معرفي مي كنه رو نمي دونم چون همين چند روز پي شدانلودش كردم و مشكلي هم نداشت و سايت هم اونو بدون مشكل ميدونست
در هر صورت دوباره آپلودش كردم و لينك قبلي رو هم اصلاح كردم
ممنون از اينكه تذكر داديد
موفق باشيد
با سلام
من در گزارش روزانه شركتم با مشكلي مواجه هستم كه در فايل پيوست شده شرح آن آمده است
لطفا دوستان راهنمايي لازمه بفرمائيد.با تشكر
کد:http://rapidshare.com/files/232820427/gozaresh.rar.html