سلام دوستان
کسی میدونه که قیمت 2گیگ رم crucial ballistix tracer 800 mhz چنده؟
Printable View
سلام دوستان
کسی میدونه که قیمت 2گیگ رم crucial ballistix tracer 800 mhz چنده؟
kasi nist javab bede?نقل قول:
دوستان سلام
میخواستم برم برای خرید هارد اما گفتم شاید با نبود بعضی از هارد ها توی بازار مواجه بشم
اگر لطف کنید الویت بندی این هاردهای موجود در بازار رو از لحاظ کیفیت بهم بگین ممنون میشم
بین هاردهای Seagate Barracuda.11 -Seagate Barracuda.10 - Samsung F1 Raid Class - و وسترن
متاسفانه مدل های وسترن رو نمیدونم
به نظر اساتید کدامش بهتره؟
بچه ها جواب این سوالو که ندادین
حداقل بگید رمهCorsair چطوری متوجه بشم که ریمارک نیست لطفن زود جواب ببدید چون می خوام هر چه زودتر یه رم تهیه کنمنقل قول:
اینطور که پیداست دوستان متوجه این پست نشدن چون جوابی بهش ندادن برای همین دوباره مطرح می کنم تا اساتید نظر بدننقل قول:
سلام
سیستم منmotherboard asus M2V , cpu Athlon x2 3800 am2 , ram Corsair 512 533 Vaule Select
بعضی وقتا تو وضعیتهای سخت , سیستم یه مقدار کند میشه (در حد چند صدم ثانیه که نصبت به مواقعه دیگه یه مقدار غیر عادیه)تو این لحظه ها نهایت CPU Usage رو 50 درصده برای همین به این نتیجه رسیدم که باید مشکل از Ram باشه و تصمیم گرفتم تا یه Corsair Xms2 800 2x1G DHX تهیه کنم تا شاید مشکلم حل بشه نظر شما چیه ؟
و اگر مدل بهتری نسبت به مدلی که مطرح کردم می شناسن (تو رنجه 70 تومان) معرفی و راهنمایی کنن
من می خوام رم سیستمم ( الان Geil 1GB dual chanell bus 800 ) ارتقا بدم چی پیشنهاد می کنین؟
Main: Asus M2N Sli Delux
چه رمی بخرم ؟باس 800 و دوال چنل می خوام 2 گیگ یا 4 گیگ. خواهشا مدل و قیمتش رو لطف کنین.
به نظر من شما F1 رو بگیر که حالا انتخاب خیلی خوبیه (بین همشون) توی بازارم فک و فراوون باید باشه.نقل قول:
من یه هارد اکسترنال 500 گیگ میخوام حدود قیمت 120 تومان
western my book buffer 8mg هست همین قیمت
maxtor buffer 16mg هم همین قیمته مکستور بهتر نیست؟
وسترن 500 گیگ بافر 16 این قیمتی نداره؟اصلا اینا بهترین گزینه ها هستند؟
1) هارد 320 بافر 16 مگ شركت Maxtor يا seagate (مثل اينكه maxtor هم تو seagate ادغام شده) چند است ؟
(گارانتي چي باشه معتبر تر است ؟)
*** هارد maxtor يا seagate رو بگيرم يا samsung يا هيتاچي يا .... ؟
-_-_-_
2) ram 1 GB DDR2 Kingstone چند قيمت است ؟ چه گارانتي يي معتبر است ؟
3) چرا بعضي از رم هاي Kingstone چيپ هايش هم kingstone است و بعضي ديگر نه ؟
چيپ اش kingstone باشد بهتر است ، يا چيپ متفرقه با برچسب kingstone باشد ؟
سلام بالاخره بعد از ماه هارد وسترن با گارانتی سازگار 500 گیگ خریدم و خیلی ازش راضیم تایلندی هم هست
از همه دوستانی که من را برای خرید این هارد راهنمایی کردن تشکر میکنم
من میخواستم بدونم فرق 250 گیگ اکسترنال پرتابل یا پرتیبل با 320 گیگ معمولی اکسترنال چی هست که قیمتاشون اینقدر فرق داره؟ چون 250 گیگ 8 مگ بافر داره و 320 گیگ 16 مگ. و همون طور که میدونید 250 پرتابل از 320 گرونتره.
دور و بر 80 یا 90 تومن باید باشه .نقل قول:
سلام دوستان!
من یه سیستمی دارم که مال 5 سال ÷یشه ... به یه سری مشکلات سخت افزاری برخورد کردم (بگذریم) که مجبورم قید ارتقا رو بزنم و یه سیستم دیگه دست و ÷ا کنم ...
در ابتدا این رو بگم که در مورد سخت افزار کام صفر کیلومترم ÷س اگه اسمی از یه سخت افزار رو اشتباه گفتم خواهشا" نخندین! خوب بریم سر اصل مطلب ...
من یه سیستم میخوام بخرم ( بدون مونیتور و سخت افزارهای جانبی مثل اس÷یکر و کیبورد و ... یعنی فقط کیس) حول و حوش 300 - 350 تومن تو این رنج چه رمی با یه قیمت ایده آل مناسب هست که در مجموع سیستم خریداری شده جوابگوی نیازهای زیر باشه :
1- کارهای گرافیکی کنم
2- کارهایی مثل طراحی وب رو بتونم باهاش انجام بدم
3- ویستا رو بتونه پشتیبانی کنه
4- تا حدودی هم بازی ها رو بتونه اجرا کنه ( ولش کن مهم نیست )
5- سرعت خیلی برام مهمه (هم در مورد کام و هم در مورد اینترنت)
رم فعلی من : RAM : 256 Mb
با تشکر
سلام ...
من فکر میکنم قطعات دیگه مثل Mainboard(مادربرد) از رم مهمتره. چون مثلا اگه یه مادربرد P5Q که 160 تومن قیمت داره بگیرید، میتونید 16 گیگابایت !!!! رم روش بذارید. پس فعلا یه رم 1 گیگ کینگ استون 20 تا 25 تومن بگیریدو بعدا که پول دار شدید هر چقدر خواستید رم روی P5Q بذارید. حتما به پیشنهادم فکر کنید چون با خرید این مادربرد هرگز پشیمون نمیشید . تازه کارتان هم راه میفته.
موفق باشید... پروفسور مسعود
سلام به نظرت خرید 2گیگ رم با باس 800 با این قیمت معقوله؟:13:نقل قول:
سلام علیکم.به نظرم معقول نیست. شما می تونید رم 4 گیگ پاتریوت با باس 800 بگیرید به قیمت 120000 تومن.
اگه 2 گیگ هم میخواید میتونید از مارکهای دیگه ای مثل همین پاتریوت یا ژل بگیرید که قیمتاشون پایینتره. ولی من همون 4 گیگ پاتریوت رو خیلی مناسب تر میبینم. موفق باشید.
مطمئنی پروفسور جان , این دوستمون 300-350 تومن پول داره به نظرت چقدر منطقیه که 160 تومنش رو پول مینبورد بده فکر نمیکنم هیچ وقت نیاز به 16 گیگبایت رم هم داشته باشه , یعنی فکر میکنی واقعا با 140-190 تومن میشه CPU,Ram,Hard,DVD-rw,PSU و کارت گرافیک معقول گرفت .نقل قول:
من فکر میکنم علی آقا اگه صبر کنه بودجش زیاد شه پشیمون نمیشه . با بودجه 500 تومن میشه اجناس معقولی گرفت.
اصلا درست نیست که پولش رو بده و یک مادربرد ضعیفی بخره که سال دیگه بندازتش دور. یه کم دندون رو جگر بذاره خیلی خوب میشه.
سلام. من این رم رو برای اورکلاک کردن میخواستم، و حالا به دنبال جایگزینی براش می گردم . کدوم رم با باس 1066 بهتره؟ لطفأ قیمت رو هم بگین. :31::20:نقل قول:
به نظر من يه مادربورد انبورد با چيپ گرافيكي قوي بگيري و بقيه پولتو رو ساير قطعات سرمايه گذاري كني بهترهنقل قول:
رم هم 2 گيگ بگيري خوبه مثلا برو سراغ OCZ GOLD XTC پك 2 گيگش قيمت خوبي داره
سلام . یه 2 Gb که زیادم گرون نباشه معرفی کنین به من.
چند گرفتی؟نقل قول:
80 تومان فقط 476380 'گیگ قابل استفاده هست یعنی چیزی در حدود 24 گیگ کمتر هست
ببخشید من باس رمام و باید از کجا بفهمم؟
سلام. رو خوده رم نوشته. البته می تونی از داخل بایوس ببینی یا می تونی از نرم افزار هایی مثلcpu_z و ...کمک بگیری.نقل قول:
سلام....نقل قول:
یه 2 گیگ پاتریوت(patriot) بگیرید که باسش 800 باشه با قیمت 60 -70 تومن کارتون رو راه میندازه.
اگه قیمتش زیاده کینگ استون ارزونه اما اصلا به درد نمیخوره.
سلام... حالا که فقط کلید کردید روی رم 2 گیگ من همون کرشیال رو با قیمت تقریبی110 تومن و باس 1066مناسب می بینم. فکر کنم OCZهم خوبه ولی قیمتش رو نمی دونم. :31: لطفا دوستان دیگه هم نظر بدن.نقل قول:
ممنون.نقل قول:
این "زمان تاخیر" و "ولتاز کاری" چیه ؟ چطوری باید مقایسشون کنیم ؟
OCZ DUAL GOLD800 2*1GB به قيمت 65 بگير خيلي عالي هست تايمينگش هم 5-5-5-15 هست كه خيلي راحت ميشه تايمينگش رو گذاشت رو 4-4-4-12نقل قول:
سلام. کروشال با باس 1066 همون اورکلاک شده مدل 800 مگاهرتزی :31: پس من همون 800 رو با 80 تومان بگیرم بهتره چون با اورکلاک می تونم فرکانسش رو به 1125 مگاهرتز برسونم:31::20::10:30000 تومان هم صرفه جویی می کنم و هیجانش هم بیشتره:31:نقل قول:
پروفسور جان کسی سری بالستیک رو برای کار با Office نمی خره برای اورکلاک میخره. توی اورکلاک این سری فوق العاده هستن.نقل قول:
Timing یا Latency(زمان تاخیر) در حقیقت وقفه ای هستش که ایجاد میشه وقتی که کامپیوتر می خواهد به اطلاعات روی رم دسترسی داشته باشه (هر چه پایین تر بهتر) ، ولتاژ کاری هم که مشخصه هر رمی که ولتاژ کاریش پایین تر باشه قابلیت اورکلاکش بالاتر میره.نقل قول:
نه عزیزم. رم مثل CPU نیست که سرعتشو این قدر ببری بالا. خیلی از رم ها فقط در چند ده مگاهرتز بالاتر از سرعت اصلیشون پایدار هستن و بعدش هم ناپایدار میشن.نقل قول:
رو خود رم ننوشته! :41:نقل قول:
بچه ها خيلي فوريه
رم 512 كرشيال رو يكي ميخواد جايگزين رم 256 كنه
به نظرتون خوبه ديگه نه؟
قيمت كرشيال 512 چنده؟
فوريه...
يا حق (:
به علت نوع گارانتي رم LIFE TIME WARRANTY خريد رم 512 توصيه نميشهنقل قول:
DDR1 يا DDR2 كدومو مي خوايو با چه باسي؟
نرم افزار CPU Z رو بگير از قسمت رم يه عكس بزار تا بهت بگيم باسش چندهنقل قول:
يعني نخره؟
آخه ميگه دست دو هست و ده هزار تومن دارن ميدن!!!
ميگه يه رمي ميخوام كه سرعت بره بالانقل قول:
ddr1 يا Ddr2 كدومو مي خوايو با چه باسي؟
و براي چند تا بازي
همين...
يا حق (:
ممنون از توضیحات مفیدتون.:10:نقل قول:
سلام
دوستان من 2 تا رم DDR دارم از نوع Gel حالا میخوام یک 512 دیگه هم بخرم چه مدلی پیشنهاد میدید ؟ و اینکه باید باس و ... رم جدید با قبلی بخوره ؟
ببين 4 نوع رم داريمنقل قول:
SD
DDR
DDR2
DDR3
اينها هيچكدومشون به هم نميخورند شما اول بايد ببيني مادبرت كدوم رو ساپورت ميكنه
تو قسمت memory نرم افزار CPU-Z نوشته كه رم شما چيه؟
اگه Ddr2 باشه قیمتش خوبه.ولی خوب برای بازیهای جدید دردی دوا نمیکنه(واسه بازی حداقل باید رم 2 گیگ با باس 800)داشته باشه.نقل قول:
يعني نخره؟
آخه ميگه دست دو هست و ده هزار تومن دارن ميدن!!!