این ASUS P5E خیلی با حاله مخصوصا این کارت صداش که جداگانه تو جعبش هست,درست فهمیدم یا نه؟نقل قول:
فقط می خواستم بدونم کولینگش چطوره؟؟؟
و از کجا تهیه کنم ؟اگر قیمت بدید که دیگه..:10:
Printable View
این ASUS P5E خیلی با حاله مخصوصا این کارت صداش که جداگانه تو جعبش هست,درست فهمیدم یا نه؟نقل قول:
فقط می خواستم بدونم کولینگش چطوره؟؟؟
و از کجا تهیه کنم ؟اگر قیمت بدید که دیگه..:10:
بله مینهای ROG اسوس همه از این جینگولک بازیا زیاد دارن . قیمتشم 240-250 تومنه تو بازار ایران , رضا بری پیدا میکنی حتما . مینبورد خوبیم هست .نقل قول:
245 تومننقل قول:
asus p5e
قیمت حدودی Giga-x48-dq6 چقدر خواهدبود؟
SLI هست؟
مشخص نیست ولی بین 300-350 خواهد بود. ( اینتل هنوز چیپستی که از SLI پشتیبانی کنه عرضه نکرده و X48 هم فقط از Crossfire پشتیبانی می کنه.)نقل قول:
سلام
مین خوب برای (e6750-e6850) تو گیگا چی پیشنهاد میکنید ؟تو رنج قیمت 130-150
تو ایسوز چی؟ اونم 130-150
یکی از دوستان میخواستن مین برد بالا بگیرن.کمی تحقیق کردم.این مینها دو مدل هستند.X48T رمهای DDR3 و X48 رمهای DDR2 ساپورت هستند.باطری مرجع این مینها میتسوبیشی چین هست.کروس فایر ساپورت و قیمت جهانی X48 330$ و X48T 350$ هست.نقل قول:
قیمت حدودی Giga-x48-dq6 چقدر خواهدبود؟
SLI هست؟
پیشنهاد من ASUS P5K هست.نقل قول:
سلام
مین خوب برای (e6750-e6850) تو گیگا چی پیشنهاد میکنید ؟تو رنج قیمت 130-150
تو ایسوز چی؟ اونم 130-150
سلام من دونبال مادربرد asus Strike II Formulaَ میگردم.کسی میدونه کجا گیر میاد وحدود قیمتش چنده؟ممنون.
سلام دوستان
من حدود یه ماه هست که دنبال یه سیستمی هستم که همه چیزش رو به جز مادربورد خریدم. راستش مادربورد می خواستم Abit in9 32x-max wi fi بردارم که تا حالا نتونستم پیدا کنم, تهران هم پیدا نکردم. حالا می خوام یه مارک دیگه انتخاب کنم که موندم کدومشونو بردارم.
1- XFX NFORCE 680I SLI
MSI P7N SLI Platinum -2
می خواستم نظرتون رو در مورد این بوردها بدونم.
سیستم من:
CPU FSB: 1333
RAM: DDRII Bus 800 PC-6400
Graphics Card: XFX 8600 GTS 512 PCI-E 1
ضمنا این بوردها Geforce SLI هم ساپورت می کنند؟
مینبورد X38 اینتل بهتره . میتونی هزینه کنی یه Asus Maximus Formula بگیر باید حدود 300 باشه یا ارزون تر P5E بگیر 240-250 تومنه یا ارزونتر یه مین P35 بگیر , Abit IP35-Pro حدود 190-200 تومن .نقل قول:
دوست عزيز پيشنهاد مي كنم كه asus p5e رو با چيپست x38 با قيمت 245 و اين مادربورد هاي كه خودتون نام بردين XFX NFORCE 680I SLI از رده خارج شده......و مين msi كه نام بردين هم از چيپست جديد 750i استفاده مي كنه كه اين هم خوبه اگر براي sli مي خواهين...ولي فكر نكنم وارد بازار شده باشه به اين زودي...نقل قول:
ولي اگر نه sli احتياج نمي شه فكر كنم x38 انتخاب خوبي باشه ...:11:
Bracket عزيز منظورتون 250-240 بود آره...../ والا Abit IP35-Pro بسيار عالي است ولي به نظرم ديگه p35 خريدش به صرفه نيست همون x38و x48 هاي جديد گر چه تفاوت زيادي نداره ولي بهتره../:11:نقل قول:
اره 240-250 .خوب برای بودجه کمتر P35 هست دیگه X38 سری High-end هست .نقل قول:
ببخشید کسی جواب سوال منو نمیدونه؟:13:
از مادربوردهای 780i فقط XFX nForce 780i SLI پیدا میشه با قیمت 330 هزار تومان.نقل قول:
ببخشید کسی جواب سوال منو نمیدونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی اصلا دونبالش نگردم!!!
نه دنبالش نگرد!نقل قول:
سلام
مادر برد Asus P5E3 Premium تو بازار هست , یا هنوز وارد نشده ؟
الان DDR3 اصلا ارزش خرید نداره . برای همین سراغ مینبورد DDR3 ساپورت نرو .نقل قول:
آره. درست میگی. الان DDR3 خیلی گرونتره نسبت به DDR2 .نقل قول:
من یشتر به فکر آینده ام. و نمیخوام سیستمم رو به این زودیها عوض کنم.
و فکر میکنم DDR3 در آینده جای DDR2 بگیرن.
در ضمن من میخوام یه cpu چهار هسته ای بگیرم. و شنیدم که cpu های 4 هسته ای با DDR3 بهتر کار میکنن.
Asus maximus Formula تکنولوژی Cross Fire رو پشتیبانی میکنه:41:
راستی نظرتون در مورد Asus Striker Extreme چیه؟ دقیقا اون چیزیه که من می خوام! قیمتش چنده؟ میشه تو ایران پیدا کرد؟!!!
Striker Extreme به End of Life نزدیک شده. البته توی بازار هم گیر نمیاد. الان برای SLI بهترین گزینه XFX nForce 780i SLI هست با قیمت 330 هزار تومان. اگه هم قصد SLI ندارید چیپستهای X38 مناسب تر هستند.نقل قول:
برای اینکه درآینده مشکل ارتقا نداشته باشی اولین قطعهای که باید مورد نظر باشه Motherboard هست خو ب رم های DDR3 کم کم جای رمهای DDR2 رو پر میکنند و قیمت هم کم کم متناسب میشه.به هر حال اگه توانایی هزینه دارید نترسید و تهیه کنید.نقل قول:
آره. درست میگی. الان DDR3 خیلی گرونتره نسبت به DDR2 .
من یشتر به فکر آینده ام. و نمیخوام سیستمم رو به این زودیها عوض کنم.
و فکر میکنم DDR3 در آینده جای DDR2 بگیرن.
در ضمن من میخوام یه cpu چهار هسته ای بگیرم. و شنیدم که cpu های 4 هسته ای با DDR3 بهتر کار میکنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب بین asus M2N-E sli و giga M55s-s3?
برای ارتقا سیستم به منظور کارهای گرافیکی سنگین کدام بهتر است؟
لطفا به این مورد که تفاوت عمده این دو هسا خیلی توجه کنید:
asus دارار ی تکنولوژی SLI هستش با چیپست nVidia 500
giga دارای چیپست nVidia 550 هستش اما بدون sli و رم رو تا 16G ساپورت میکنه اما asus تا 8 g
لطفا نظر دهید و توی بحث شرکت کنید
این بوردی که شما معرفی می کنین دارای 2 اسلات Pci-e2 هست, آیا من می تونم کارت گرافیکی با اسلات Pci-e1 رو استفاده کنم؟sli چطور؟ من تو سایت های خارجی دیدم که نوشته بودن میشه استفاده کرد!
M55s بیتره , ولی بگو چقدر میخوای هزینه کنی شاید انتخاب های بهتری هم باشه دوستان کمکت میکنن .نقل قول:
بله مشکلی نداره. میتونین استفاده کنیننقل قول:
شما میخوای اصلا از SLI یا CrossFire استفاده کنی یا نه ؟نقل قول:
نظر شما راجع به مادربرد چیه حدود 800 تومن مایه دارم.برای بازی میخوام.چه مادربرد و (اگه از سایت اخراجم نمیکنید) cpu هم پیشنهاد بدید.مادر بردی که افت قیمتش رو کرده باشه.ترجیحا cross fire
بهتر نیست مادر برد رو مارک ارزونتر بگیرم و در عوض cpu رو بالاتر:
مثال!:
1.مادربرد:( elite group p35ta (cross fire هشتاد و هشت هزارتومن
پردازشگر:intel e6750 core2dou 2.66ghz - fsb 1333ghz - 4mb cache صدو نود هزارتومن
یا
2.gigabyte p35sl که نمیدونم کراس فایر هم هست یانه. صدو سی تومن
پردازشگر:intel e4600 - core2dou - fsb 1066mhz -2mb cache صد و سی تومن
کدوم؟ یا هیچ کدوم!!
پست من در مورد مشورت برای لیست قطعاتکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=221898
متاسفانه مدیر انجمن :11: پست منو بسته.اگه دلیلش اینه که نباید در مورد لیست صحبت کنیم و فقط تک تک باید در مورد قطعات صحبت کنیم که خسته نباشید واقعا.اگه پست رو در جای مناسبی ایجاد نکردم هم به عرض برسونم که مشکل از سایته که به من اجازه نداد.
مادر برد اگه میخوای در اون حد هزینه کنی خوبه ولی P35ds3l بهتره با یکم تفاوت قیمت.سی پی یو هم e8200 که قیمتش تقریبا همون e6750 ]ست ولی به جاش خنک تره و 6 مگابایت کش داره.نقل قول:
سلام من 8800 جیتی دارم با مادربرد 945 و cpu 3.4 full حالا موندم مین را عوض کنم یا cpu لطفا نظر بدین در ضمن رم 2 گیگ دارم که 800 mhz سرعت داره اما به خاطر مادربرد 533 شناسایی شده
CPU تون پنتیوم 4 هست ؟ اگه اره که ترمزه اصلا خودش , بعد مینبوردتون مدلش چیه ؟نقل قول:
آقایان اساتید به نظر شما cpu این مدل خوبه:
cpu 2core 2160 intel
اره پنتیوم 4 هست مادربردم 945 است giga
یکدونه e4500 بگیر خیلی به صرفه
حدود 120 تومن میتونم واسه برد هزینه کنم
اصلا بحث همینه که sli به درد من میخوره یا چیپست بالا؟
'واسه کارای گرافیکی
سلام به همگي دوستان
بين مينبورد ASUS P5K و ASUS P5KC ( به دليل پشتسباني P5KC از DDR 3 ) مانده ام . كدام را پيشنهاد مي كنيد ؟
ضمنا سيستمي كه ميخواهم جمع كنم :
3.0سي پي يو ( چون يكي گفت 3.2 نگير چون فنش اصل نيست و 3.0 BOX بگير ??? ) Intell 4 m cach dua; core
گرافيك 7200 ( ؟)
هارد 250 SATA2
پاور 530 green (؟)
با سپاس از همگي
مادربرد و پاورت برای این سیستم زیادی است گرافیک 8600 gts بگیر بهتره
چرا gts 8600 ?نقل قول:
يه خورده نسبت به 7200 گرون نيست ؟
البته اگه دليل خوبي داشته باشه چرا نه !
با عرض سلام خدمت دوستان عزيز
به نطر شما با CPU intel core tou due e4500 2.2 GHz
و VGA: XFX GeForce 8500 GT (512MB
motherboard: GIGABYTE GA-G31M-S2L
مينونه سيستم مورد تاييدي باشه؟
در ضمن بودجه مم از اين بيشتر جواب نميده اگه چيز بهتر تو همين رنج هست لطفا راهنماييم كنيد.
با تشكر فراوان