اين قضيه جواد چيه؟نقل قول:
Printable View
اين قضيه جواد چيه؟نقل قول:
منظورشون اینه که این سی پی یو هم یه روز خز میشه و به چشم در پیت بهش نگاه میکنن!!!:31:نقل قول:
سلام به همگی:40:
من تازگی یه سیستم بستم ولی هنوز cpu رو نخریدم.مشخصات سیستم هم اینه:
motherboard: asus striker II extreme(nforce 790i ultra sli-pci express 2)
memory:corsair 2gb 1333 ddr3
vga:asus 8800gt top
برای cpu بین e8400 و q6600 شک دارم. تنها استفاده ام هم بازیه و هیچ کار دیگه ای جز بازی ندارم. شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟:40:
نقل قول:نه عزیزم هیچ وقت کسی به چشم در پیت به 6600 نگاه نمی کنه. چیزی که جواد میشه دست همه میوفته و اینم اتفاقا کیفیتشو میرسونه که چه طوری می تونه کل بازار مصرف رو پوشش بده.نقل قول:
شما مادربرد اورکلاکر خیلی خوبی دارید.هم چنین حافظه های گرون قیمت خوبی هم دارید. به نظر من با توجه به هزینه هایی که کریدید و سطح قطعاتی که بستید q4850 ببندید بهتره ولی اگه فقط مصرف بازی دارید 8400 بخرید گرچه هنوزم به اعتقاد من q6600 تو این رنج قیمتی از همه cpu های دیگه سره.نقل قول:
دوست عزیز اگه برای بازی میخوای e8400 عملکرد بهتری داره:46:نقل قول:
دوست گرامی من قصد دارم برای کار با max یک سیستم تهیه کنم در مورد سخت افزار چیزی بلد نیستم
حداکثر تا 1.3 هم میتوانم برای کیس هزینه کنم خودم سیستم زیر را انتخاب کردم اما دوستا ن نظرات متفاوتی داشتم که مرا کمی گیج کرده درخواست میکنم علاوه بر پاسح به این ایرادات سیستم پیشنهادی خود را هم بگویید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مادر بورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا ati 4850
ولی دوستا ن میگوییند که جدیدا asus پس از یک سال دچار مشکلهایی در بایوس میشود q6600 زا امتحان پس داده تر میدانند و 4850 را با اینکه پایینتر از 9800 است به دلیل قیمت در حد بصف با صرفه تر میدانند
در آخر شما بین این زحع ها کدام را توصیه میکنید
q6600
q9300
مسلما Q9300 از Q6600 سرتره ولي اگه بتوني يه Core2 Extreme بگيري كه خيلي توپ ميشهنقل قول:
سلام
امروز رفتم که Q6600 بگیرم دیدم شده 228 تومن.تازه یارو گفت فردا دو سه تومن میاد روش و چون محدودیت مالی دارم نمیدونم از خیرش بگزرم یا صبر کنم قیمتش میاد پایین؟
سلام
دوستان با 65 تومن Cpu:Intel E2180
چطوره؟یه کم در موردش توضیح میدید(قابلیت هاش و ......) و پردازنده های دیگه چطور؟
micro system عزیز ماشا الله شما تو همه تاپیک های سخت افزار فعالیت میکنید ممنونم و موفق باشید!:40:
سلام دوستان ميشه قيمت دسته دوم pentium D 3.2 GHZ 935 چنده؟ و يه cpu خوب ميخوام كه از كارت 9600GSO تا آخرين قدرتش استفاده كنه؟ و قدرت تقربيش چند برابره CPU منه؟ آيا سرعت سيستم بيشتر ميشه يا نه؟ در زمن مين من GIGA 945p-s3
مياد پايين جنس تموم شده يكي دو نفر بيشتر ندارند ملت هم خب ميدوني چطورند ديگه مثل گرگ ميمونن يكي خوابش برد ميخورننشنقل قول:
البته من اينها رو حدس ميزنم(طبق تجربه) ولي شما موضوع رو توي تاپيك اخبار بازار مطرح كن دوستان شايد دليلش رو بدنند و اينكه كي ارزون ميشه
اين رو هم يه نگاهي بنداز بد نيست:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=197422&page=24
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2601764&postcount=221
میشه کسی در مورد l2 cach توضیح بده و تاثیر کمتربودن را در q9300))که 6144 است را با q6600که 8192 است را تشریح کند چون من همیشه تصورم این بود که زیاد بودن کچ امتیاز است
اگر کسی نمودار مقایسه عملکرد این دو cpu را دارد لطفا بگدارد چون من برای خرید قدری گیج شده ام
با سلام.....
دوستان من مي خواستم {به دليل كندي سرعت كامپيوتر}،سيستمم رو ارتقا بدم ولي در مورد cpu موندم كه چي بگيرم در مورد قيمت بين 70 تا 100 هزار تومان باشه لطفا منو راهنمايي كنيد.
|*سپاس*|
/*يا حق*/
مشخصات سيستم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست مننقل قول:
دوست من کش یه حافظه بسیار پر سرعت
و همچنین با قیمت بالا :20:
این حافظه چندین برابر سرعت بیشتر از رم است ( خیلی بیشتر)
سرعت L1 رو تویه یه مقاله خونده بودم 23 گیگ سرعت داره و L2 تقریبان 20 گیگ سرعت داره
مقالشو رو اگر پیدا کردم در این قسمت قرار می دم:10::11:
Q9300 در كل بهتر هست بخاطر فركانس بيشتر - باس بيشتر - ساپورت SSE4.1 تو معماري Core ثابت شده كه كش از درجه اهميت كمتري برخوردار هست.نقل قول:
از نظر قابليت اوركلاك هم q9300 تا 3500 و اون يكي تا 3600 اور ميشند و تو اين فركانسها هم قدرت هر دو تقريبا يكيه ولي ..کد:http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/core2quad-q9300.html
يه ولي مهم هست كه من اول بهش توجه نكردم و ميخاستم بجاي Q6600 اون يكي يعني 9300 رو بگيرم : به علت باس بيشتر اين 9300 يه مادبرد گرون قيمت ميتونه 9300 رو تا فركانس 3500 اور كنه مثلا Asus rampage formula و GA X48 DQ6 كه قيمتهاشون بترتيب 330 و 380 تومن هستند ولي Q6600 رو با يك مادبرد 90 تومني هم ميشه تا 3600 اور كرد.
تو اين لينك ميتونيد ببينيد كه كش سطح 2 تو معماري Core از اهميت چنداني برخوردار نيست
کد:http://xtreview.com/review204.htm
من قصد داشتم از مادر بورد asus -maximus formula استفده کنم آیا به نطر شما این مادر برد جواب میده و چگونه میتوان این امر را تشخیص داد
بهتره شما کل سیستم رو عوض کنید!نقل قول:
سيستم پيشنهادي شما چيه.!!؟؟نقل قول:
|*سپاس*|
سوالم خيلي تخصصيه؟نقل قول:
من حدود 150 - 200 تومن براي cpu دارم شما چه مدلي را پيشنهاد مي كنيد؟ (intel)
E8400 حدود 180 تومننقل قول:
من حدود 150 - 200 تومن براي cpu دارم شما چه مدلي را پيشنهاد مي كنيد؟ (intel)
Core 2 Quad Q6600نقل قول:
من میخوام 150 تومن واسه سی پس یو بدم اما واقعا نمیدونم کدومو بگیرم.از اینتل یا ای ام دی.
کارممم بیشتر گرافیکی است.راهنماییم کنید چه مدلی و چه قیمت هایی دارند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا باز هم سی پی یو های amd ( مانند athlon 64 x2( گرمای زیادی تولید می کنند؟ ( منظروم این نیست که گرمای زیاد آنها با فن قدرتمند کنترل بشه)
ه چرا یک سی پی یو از amd با معادل اون از اینتل تفاوت قیمت زیادی دارند؟
تقریبان اکثر متخصیصن سخت افزار پسی ورد
اینتل رو پیشنهاد می دن
به نظر من هم اینتل خیلی خوب هستتت
و معمولان کش های اینتل خیلی بیشتر از کش ها amd هست ( که شاید به نوع نقطه قوت هم حساب شود)
منم خودم هنوز اینتل نخریدم ولی از زمانی که کامپیوتر رو شناختم همیشه گفته می شود اینتل قدرتی تر هست و تقریبان برای همه کاریی ها خوب هست:10::11:
بستگی داره منظور شما از گرمای زیاد چی باشه! این درسته که نسل جدید CPU های AMD گرمای بیشتری نسبت به این نسل Intel تولید می کنند ولی این گرما اونقدری نیست که بخواد مشکلی بوجود بیاره یا نشه کنترلش کرد. در کل مشکل حرارتی وجود نداره.نقل قول:
تفاوت قیمت زیادی بین CPU های هم رده وجود نداره.
هر دو کمپانی محصولات خوبی توی این رده قیمت دارند. :46:نقل قول:
اتفاقا اتلون 64 X2 ها خيلي خنك بودند حتي خنك تر از pentuim D dual Coreنقل قول:
آیا باز هم سی پی یو های amd ( مانند athlon 64 x2( گرمای زیادی تولید می کنند؟ ( منظروم این نیست که گرمای زیاد آنها با فن قدرتمند کنترل بشه)
سريهاي قديمي AMD مثل دوران - اتلون و حتي اتلون 64 سوكت 754 (كه اين يكي X2 هم نداشت) گرم ميكردند
نه معادلهاي هم تفاوتهاي قيمت چنداني ندارند مثلا Q6600 رو اگه معادل phenom 9850 بدونيم (البته Q6600 يه ذره بهتر) هر دو قيمتهاشون حدود 210 تومن هست.نقل قول:
ه چرا یک سی پی یو از amd با معادل اون از اینتل تفاوت قیمت زیادی دارند؟
محصولات جدید AMD که به Phenom معروف هستن هم مشکلات گرمایی زیادی دارن و همچنان نسبت به پردازنده های Intel Core خیلی ضعیفترن.نقل قول:
یه بررسی جنجالی از سایت Anandtech که هر چی دلش خواسته از محصولات جدید AMD عیب گرفته
البته این سایت همکار اینتل هست و یه جورایی شریک هم در امر تبلیغات به شمار میرن
کد:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=3344
با تشکر بسیار از جواب دوستان عزیز alidadash و MicroSystem وStream
من موندم که amd بگیرم ( تو رده athlon 64 x2 مثلا 4800 ) یا اینتل بگیرم؟
الان تو مساله گرمایش اونا گیر کردم! چون من با سیستم روزی بیش از 12 ساعت کار گرافیکی خواهم کرد!
بودجه هم برای سی پی یو حدود 70-80 تومن در نظر گرفتم
لطفا نظر خودتونو بفرمائید
تشکر فراوان
اصلا نگران اين موضع نباش سستم من 24 ساعته داره برنامه سنگين ران ميكنهنقل قول:
اما اگه واقعا ميخواي يه پردازنده خنك بخري E7200 بخر حدود 120 تومن كه 45 نانومتري هست(هر چي اين كمتر باشه پردازنده خنك تر هست)
نقل قول:
نه بابا ما که دیگه مثل شما 24 ساعته نیستیم!
پس با اجازتون اگه فرقی نمیکنه athlon 64 x2 4800 یا یکی دو تا بالاتر از اون رو میگیرم
برد خوب برای این رنج سی پی یو از گیگا یا ایسوس چیه ؟ ( البته بشه بعد یکی دو سال با ارتقای سی پی یو بازم از برد کار کشید!:31:)
بودجت به E7200 نميرسه؟ خيلي پردازنده خوب و خوش قيمتيه ها.نقل قول:
خیلی پردازنده خوبیه من دیروز با مادربرد EliteGroup P35T-A تست اورکلاک کردم از 2500 تا 3400mhz تونستم به راحتی بالا ببرمنقل قول:
حرارت هم در حالت بار کامل 60 درجه رسید نهایت:20:
قیمتش هم حدود 135 هزار تومان هست:10:
درود
به صرف هست که طرف Amd نرین هم از نظر کارایی در مقابل اینتل حرفی برای گفتن نداره و هم اینکه از نظر ارتقا و آینده نگری خرید پردازنده های این شرکت کار اشتباهیه.
شما تو هر رنجی طرف اینتل بری ضرر نکردی
اگه بتونی بودجتو بیشتر کنی و E7200 بخری, بهترین انتخاب رو انجام دادی
چند روزي اوضاع CPU خوب نيست همين E7200 به 125 هم رسيده بود دوباره گرون شدنقل قول:
خوب دوستان اونجوری که شما میگین بهتره E7200 بردارم
گفتین که 120 تومن هست
پس یه مادربرد معرفی کنین واسش ،که هم جمع بودجشون با سی پی یو حول و حوش 250 باشه ( قطعات دیگر هم هستند آخه اونا هم بودجه میخوان:31:) و هم بردی باشه که همونجوری که گفتم بشه چند سال بعد اگه سی پی یو رو یکی دو ورژن بالاتر ارتقا دادیم، کامل ساپورتش کنه!
راستی حالا این رنج سی پی یو های Core 2 duo که تو یازار هستند همشون سوکت 775 هستند دیگه ؟
منظورم اینه که بعد چند سال برای ارتقای سی پی یو از نظر سوکت مشکل پیش نمیاد؟
لطفا یکمیم در مورد این FSB توضیح بدین! آخه خیلی شنیدم اما نمیدونم دقیقا چیه و تو انتخاب سی پی یو چه تاثیری داره!
ضمنا من زیاد اهل اورکلاک نیستما ( یعنی بلد نیستم!):31:
تشکر فراوان
فعلا كه گرون شده متاسفانه ولي احتمالا تا يكي دو هفته ديگه باز ارزون ميشه.نقل قول:
مادبرد هم تو تاپيك مادبرد بپرسي بهتره
اينتل قراره آخر اين سال ميلادي سوكتش رو عوض كنه بنابراين احتمالا براي ارتقا به مشكل بر ميخوري
اگه هم بخواي صبر كني تا سوكت جديد بياد و قيمتش معقول بشه حداقل يك سال طول ميكشه.
FBS در Multiplayer ضرب ميشه تا فركانس پردازنده بدست بياد هر چي اين FBS بيشتر باشه بهتره ولي اوركلاك رو محدودتر ميكنه
از حوصله ای که به سوال ها خرج میدید واقعا ممنونم:11:
یعنی اینتل قراره سوکت سری core 2 duo روهم عوض کنه یا فقط quad به بالاتر؟
amd چطور؟ اون هم میخواد سوکتش رو عوش کنه؟( برای Athlon x2(
E7200 تو multi tasking کاراییش چطوره؟ amd چطور؟
ببخشید که اینقدر سوال میپرسم!
تشکر دوباره
:20: