اصلا 28 تیر واسه چی می خوایین دور هم جمع بشین؟
Printable View
Jak جان این برای بار دوم ... خواهشا اینجا رو چت روم نکنید ....
اگه با کسی کاری غیر از مسایلی که باید در فروم عنوان بشه داری بهش پیغام خصوصی بده ....
لزومی نداره اینجا همه از حال و احوال پرسی شما با خبر بشن که ...
بازم میگم این برای بار دوم بود بهتون تذکر دادم ....
بچه های لوسش نکنید دیگه... هر کی پایه س 28 تیر پارک لاله کنار مجسمه ابوریحان(خودم نمیدونم کجاس دقیقا !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ساعت 5 بعد از ظهر
بهتره یه آمار بگیریم ببینیم کیا میخوان بیان. ( کیا 100% کیا بخ احتمال زیاد و ....)
منم چه پریدم وسط... برو بچس منم میام... پس 28 تیر برم زیر اون فلش قرمزه وایسم دیگه... راستی ساعت چند؟
من يكي نميدونم بالخره يكي بايد شيرني و دسر بده شمامم كه گردن سامانه!!!
برو بچ اهواز نمیتونن قرار بزارن؟؟؟بهبهانم خوبه ها من پایم
اینجا فقط و فقط برای تهرانی هاست. برای شهرهای دیگه توی انجمن متفرقه هستش. می تونی یه سرچ هم بزنی.نقل قول:
بیچاره این گردنه من که همیشه یه چیزی روشه .....:31:نقل قول:
باشه بابا لا اقل مینوشتید مال تهرانیهاست که پامو توش نزارمنقل قول:
دوست عزیز شما تازه واردی هنوز بچه های اینجارو نمیشناسی!!نقل قول:
ما الان بیش از یک ساله که باهم رفیقیم.(از طریق انجمن) ................
حالا تصمیم گرفتیم(البته برای بار چندمه ولی من برای اولین بارمه که میخوام برم) دور هم جمع بشیم همدیگه را ببینیم....
به نظر شما اشکالی داره؟؟؟؟؟
شما هم اگه تهرانی میتونی بیای...خوشحال میشیم که با جدیدالورودا آشنا بشیم...
دقیقا با حرف اقا مهدی موافقم ....
منم میخوام برای بار اول برم ... ولی چه رفتنی ... اینجور که بوش میاد 70 60 تومنی واسه شام بچه ها پیاده شدیم ...
عجب شبی میشه ...
اقا ميشه يه همراه اورد...........البطه همراه گشنه ها ...........خيلي گشنه .......شوخي كردم:31:
اقا من 17/5 سالمه نيام اونجا بگبن بچس..........:20:
اشکالی نداره پسرم اتفاقا خیلی بهتره ... :21:
اصلا یه پیشنهاد دارم ..
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن...:27:
خرج ما هم کمتر میشه ....
من يكي رو ميشناسم 8 سالش 3 تاي من ميخره.........نقل قول:
اشکالی نداره پسرم اتفاقا خیلی بهتره ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا یه پیشنهاد دارم ..
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خرج ما هم کمتر میشه ....
البته اگر کسی رو نکشه.!!! راستی از همين الان برای من دوتا بگير.(پيش من جايزه داری)نقل قول:
داش سامان سیرابی گلاسه من سرجاش هست دیگه ؟ من فلافل و از این چیزا با معده ام نمیسازه ها ....
اره محمد جان ... سیرابی گلاسه تو رو 3 4 روز مونده به قرار میرم سفارش میدم ....
راستی غیر از سیرابی دیگه چی به معدت سازگاره ...؟
نقل قول:
منم میخوام برای بار اول برم ... ولی چه رفتنی ... اینجور که بوش میاد 70 60 تومنی واسه شام بچه ها پیاده شدیم ...
نقل قول:
فقط افراد زیر 15 سال بیان ... اخه معدشون کوچیکتره راحت با یه فلافل و نوشابه سیر میشن... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
البته اگر کسی رو نکشه.!!! راستی از همين الان برای من دوتا بگير.(پيش من جايزه داری)
ميگم
ميگم سامان به خاطر شام شما چقدر متقاضي سرقرار زياد شد ، تحويل بگير (ميگم اقا سامان دق نكني تااون موقع ):31:نقل قول:
داش سامان سیرابی گلاسه من سرجاش هست دیگه ؟ من فلافل و از این چیزا با معده ام نمیسازه ها ....
یعنی این همه ادم واسه شام من میخوان بیان ؟؟؟؟:28:
خدا به خیر بگذرونه ... فکر کنم همه 110 هزار عضو بیان :27:
حالا که شام میدن من هم میام.
خسته نباشید ...
آقا سامان من هم تازه عضو شدم ... اصلا دیدم اینجا شام میدن عضو شدم
آقا من تو سایت با 50.000 کاربر عضو بودم برای میتینگ فقط 20 نفر اومدن پس ...نقل قول:
خدا به خیر بگذرونه ... فکر کنم همه 110 هزار عضو بیان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیالت راحت بیشتر از 40 نفر نمیان:21:
خداییش اگه منم راه بدید ، من شام میخورم میام:11:نقل قول:
یعنی این همه ادم واسه شام من میخوان بیان ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منسور باشید
بچه ها يه پيشنهاد (البته با اجازه اقاسامان ):19: :19:
ميخوان چندنفري فرقي نميكنه حالا كي ، امضامون تغييربديم متن زيرو بزنيم :
:31: اعضاي محترم توجه توجه سامان روز ملاقات شام ميده :31:
هركي موافقه يا دستشو بگيره بالا يا يه پست موافق نظر بنده رو بده :10:
:18: :18: :18: :18: :42: :42: :25: :14:نقل قول:
تو هم ماشالا خوب بلدی دودمان یک نفر رو به باد بدیا ...
چقدر خوب بود همه مثل این دوستمون بودن .... دیگه هیچ مشکلی نداشتیم ...نقل قول:
Yata جان شما دست 8 7 نفر از فامیلاتون بگیر بیار عزیزم ....:27:
به جان خودم اگه نیای به هیچکی شام نمیدم
سامان شما یه سقفی تعیین کن مثلا بگو تا فلان قدر من شام میدم بیشتر از اون شرمنده... بعد هر کی میخواد بیاد اعلام آمادگی کنه تا اسمش ثبت بشه.
اولین نفر خودم..
سلام
یه خبر مهم ...
===============
دیشب سامان رو در حالی که یه وصیت نامه در دست داشته ، روی پشت بوم خونه شون پیدا کردن .
بلافاصله بعد از اینکه از اونکار منصرفش کردن ، یه مصاحبه هم باهاش انجام دادن که من فایل صوتیش
رو دارم . اما به علت غیر فعال بودن تگ URL نمیذارمش :27: :21:
متن وصیت نامه فاش نشده ، اما چند کلمه ی کلیدی از توش لو رفته که به ترتیب اینا بوده :
P30World ، قرار ، 28 تیر ، قصد جون ، ... شـــــــــام ... ، 110 هزار نفر ، بی پولی و ...
بقیه ی کلمات کلیدی رو به علت رعایت قوانین فروم نمیتونم بنویسم . عذر میخواهم . :20:
به همین دلیل ، و به علت لغو شدن شـــام شب 28 تیر ، قرار آخر این ماه به هم خورد و به خاطر
پیش آمدن مشکلات مشابه برای شام دهندگان قرارهای بعدی ، کلا دیگه هیچ قراری گذاشته نمیشه .
این تاپیک هم تعطیل خواهد شد بعد از پست من :27:
===============
به جون تمامــی شکلکهای موجود در فروم ، حرفهای من حقـــیــقـــت داره . :20:
ســامــــان جان بیا تایید کن تا ملت باورشون شه . سخته ، میدونم . ولی حقیقتـــو باید گفت ...
:11:
نقل قول:
کم کم میریم که داشته باشیم زیرآبی رفتن ســـامـــان رو ... :27:
بهونه نیار سامان جان . کاریه که شده . با این حرفا هم نمیشه ار زیرش در رفت :21: .
هوس کردم روز 28 تیر روزه بگیرم . نمیدونم چرا ... :31:
بچه هایی که پایه ان روزه بگیریم ، دستاشون ببرن بالا .
یه ثوابی هم به حساب سامان جان واریز میشه :46:
موفق و موید و پیروز و سربلند باشید .
یا حق
:40:
اره منم شاید روزه گرفتم (آخه گفتن که هرکی 28 تیر روزه بگیره خیلی ثواب داره:31: :31:نقل قول:
سلام بچه ها.
حالا کجا قراره شام بده این آقا سامان ما. ما هم بیایم.
:40:
حتما مي خواد بوف مهمون مون كنه!!!:21: :27:نقل قول:
به به Y@ta جان ,چطوری ؟ منو که میشناسی ؟دلم برات تنگ شده بود
سامان جون من جای تو بودم تا اطلاع ثانوی مفقود الاثر می شدم. وقتی آبها از آسیاب افتاد آفتابی می شدم.
تا حداکثر 5 4 تومن رو من حساب کنید ...:27: برادرا کسی اعلام امادگی نمیکنه ...:5:نقل قول:
نه عزیزم سامان بادی نیست که از این بیدا بلرزه ..:27:نقل قول:
من یه عمر زحمت کشیدم که یه اسم نیکو ازم به یادگار بمونه حالا به یه ندادن شام خرابش کنم ... نه نمیکنم حسن .. منو اغفال نکن حسن :9:
در ضمن او بابایی که میخواست خودکشی کنه دختر همسایتون بود .... اخه بهش جواب رد دادم :31:
من اینقدر خوشحال میشم میبینم که جوونای ما از این سنین به فکر واجبات دینی میرن و یک شب شام خوردن رو با یه روز روزه گرفتن عوض نمیکنن .... واقعا احسنتم :7:نقل قول:
بـــــــه :18: چه خبره .... اقا شماها مطمینید که اخبار و روزنامه ها چیزی اعلام نکردن ..؟؟؟نقل قول:
نه عزیزم بعد از ملاقات میخوام یه خاور بگیرم برورچ رو بریزیم تهش ببرمتون فرحزاد بهتون جوجه با الوترش بدم ... چطوره ؟نقل قول:
ای شیطون حداقل به فکر سیرابی گلاسه خودت باش ...نقل قول:
نقل قول:
عزیز دلم موقع روزه از اول صبح هستش تا لحظه افطار( منظور از زمان افطار همون زمانی هستش که قراره شام بدی...:31: )
:39: :39: :39: :39: :39: :39: :39: :39: ای وای اینقدر خندیدم دارم میمیرم :39: :39: :39: :39: :39: :39: .
ولی خودمونیم اگه قضیه شام آقا سامان حتمی هستش به احتمال 500 درصد یه جود خودم رو میرسونم :27:
وای چه قدر خندیدم :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: :16: .
خدا همتون رو به همه هر چی میخواین برسونه دلم گرفته بود :46: . الان :31: .
خوبه دیگه موضوع شام دادن ما شده سوژه خنده (شوخی کردم ):11:
ولی بازم خوبه حداقل این اقا مهدی یه مقدار خندید .... یه ثواب کردیم :27:
همه ی قسمتها را بیخیال اون قسمت مشخصه را بچسب. ما ها که اینها را بیاریم شما هم حتما میخوای شکمتو بیاری!؟!؟!؟نقل قول:
اقا دور از شوخی دیگه خواهشا بحث شام را بیخیال شید. حالا من یه چیزی پروندم یه ذره جنبه از خودتون نشون بدید. یهو دیدی مدیرا به خاطر این حرفها و شاید جدی گیرفتن قضیه به کل قرار را حذف کننند. (بعید نیست)
واقعا ازتون خواش میکنم که این بحث سام و احوالپرسی را بیخیال شید. من نمیگم شوخی نکنید بکنید ولی در حد و انداهز ی معمول و متعارف که دیگه حد اکثر 3 تا پست حواب داشته باشه من الان تقریبا 4-5 روز نیومدم فورم (به خاطر کنکور پس فردا ((التماس دعا)) ) حالا که اومدم میبینم که 5 صفحه اضافه شده و همه مربوط به شام دادنه سامان است. (که بحثی کاملا خیالی و عاری از حققیقته :31: )
کسانی که مطمئنند که تشریف می آورند الآن اعلام آمادگی کنند. که ما مرد و نامرد و مرد و قولش را بشناسیم.
در ضمن به یاد داشته باشد که:
پنج شنبه 28 تیرما 1386 ساعت 17 الی ... (دیگه حداکثر 21) آدرس: میدان ولیعصر بلوار کشاورز سر خیابان 16 آذر ضلع جنوب غربی پارک لاله کنار حوض ابوریحان بیرونی
لطفا در صورت هر گونه سوالی همینجا بپرسید حتما جواب داده میشود و یا با الفین و یا من به طور پیغام خصوصی و یا مسنجر در میان بگذارید.
من و الفین از اعضای اصلی و حتمی قارا هستیم.
باز هم خواهش میکنم که بحث شام را ادامه ندهید و شوخی را تا حد و اندازه ی متعارف انجام دهید.
سلام مصـطفی جان ...نقل قول:
دسـت شما درد نکنه دیگه ... یعنی ما هر چی توی چند روز گفتیم کشـــــک دیگه !!!!
نه دوست گلم :11:
سامی جون یا حرفی رو نمیزنه یا هر طوری هست سر حرفش وای میسته ...:27:
به قوله خودت وقتی همون ساعت 21 که داشتی تشریف میبردین خونه متوجه میشین که خیالی و عاری از حقیقت نبوده ...:5:
پس تا 28 تیر ...
من دوس داشتم elefin-d رو ببینم که اونم ......
رفه ی قبلم یه مشگل برام پیش اومد ایندفه شاید بیام
الفين كه پايست فقط مشكل سه پايست! آخه وقتي قرار كسايي بيان كه خودشون زيراب ميزنن ديگه واسه چي بياد من ازش پرسيدم ميگه من دوست دارم بيام ولي... گفت 50،50 مياد! دوستان جدا از شوخي اگر خدا بخواد منم ميام البته نه ساعت 21! :ي
آقا کوجا شام میدن؟؟؟بگین تا با بچه های تاپیک اصفهانی ها همه با هم بیایم! راستی راهمون میدن؟ ما از این ستاره ها نداریم!