بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

بیگانه ها ( فرازمینی ها ) - UFOs ؛ زیست فرازمینی

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه

نوشته بالا نحوه درست گزارش یک مشاهده است.
مسئله, تفاوت قائل شدن بین دو موضوع متفاوته بنام مشاهده و استنباط .
گزارش دیده شدن یک سفینه فضایی متعلق به بیگانگان , در پی دیدن یک منبع نوری در آسمان, خطای خلط این دو مبحثه. بسیاری از اخبار غلط به این شکل ایجاد میشن.

نقل قول:

در اواخر سال 1962 دكتر (كارل ساگان)

مشاور حيات فوق زميني! در خدمات ارتشي

ايالات متحده، خطاب به جلسه جامعه

موشكي آمريكا گفت: " ما بايستي براي اين

احتمال كه توسط موجودات هوشمندي از

فضاي خارج مورد ملاقات قرار گرفته باشيم،

خود را آماده كنيم و حتي احتمال دارد كه آنها

براي اين بازديدها از پايگاههايي در كره ما استفاده مي كنند!".

دكتر (هارولد اوري) عضو انجمن مريخ شناسي و دانشمند هسته اي در يك بيانيه چنين اظهار داشت:

" اين امر كاملا محتمل است كه حيات ديگري در جهان هوشمند تر از ما وجود دارد!".

دكتر (هارلو شيپلي) مدير رصدخانه "هاروارد" در برابر دكتر (اوري) مي گويد: " ما اكنون بايد اين امر را گريزناپذير بدانيم كه جهانهاي ديگري با موجودات متفكر وجود دارند".

در سال 1963 سرتيپ ( جان مك ديويد) دستيار فرمانده كل قوا، در شهر " دكاتور" سخنراني كرد و خطاب به حضار گفت:

"مردم مجبور خواهند شد در آينده ي نزديك اين حقيقت را كه زمين دانه ي ارزني در جهان لايتناهي نيست، بپذيرند...بشر تنها يكي از انواع اشكال حياتي است كه تحت عنايت خدا قرار گرفته است و اين كه ديگران از ما خيلي برتر هستند."

پس بياييد با ايمان به بي حد بودن آفرينش و لايتناهي بودن جهان خلقت در پي پيشرفت و بهبود زندگي خود و همنوعان خود باشيم و اين مقالات و تجربيات را فقط براي سرگرمي مطالعه نكنيم بلكه حقيقت آنها را درك كنيم و به آن اعتقاد داشته باشيم.
نوشته های بالا رو جدا کردم. همگی کاملا صحیح هستند. بله امکان وجود حیاتی غیر از ما در عالم وجود داره.
  • 05-03-2010, 17:42
    Babak
    __________________________________________________ _________________________________

نقل قول:

منم نظری مشابه با شما دارم .به نظرم این پدیده ( تله پاتی ) وجود داره ولی 100 درصد ماهیتش معین نیست .

//

دوستان یه موضوعی بود پیرامون کسایی که از یه جای خیلی دور میتونستن محتویات جعبه ای رو که در مکانی نا مشخص ( برای اون افراد ) وجود داشت رو ( البته نه 100 درصد ) تا حدود زیادی درست پیشبینی کنند ... اون موضوع با تله پاتی ارتباط داره ؟؟

فکر میکنم اشاره به نظریه ای باشه که من به نام نظریه پسی میشناسم.
    یکی از بهترین نمونه ها
    در آزمایش ها اگر آزمایش شونده با درصدی بالاتر از میانگین آماری میتونست محتویات رو حدس بزنه نتیجه یک موفقیت برای آزمایش ثبت میشد. 1 مثبت
    در آزمایش ها اگر آزمایش شونده با درصدی کمتر از میانگین آماری محتویات رو حدس مسزد ( یعنی نمیتونست حدس بزنه) نتیجه باز هم موفقیت برای نظریه ثبت میشد . با این توجیه که ناخود آگاه مخاطب قصد مقومت در مقابل توانایی فرد داشته. 2 مثبت
    در آزمایش ها اگر نتایج هیچ نتیجه ای نمیدادن ( حدس ها با میان گین آماری یکسان بود) نتیجه رو خطا در آزمایش تلقی میکردن و اون رو کنار میزاشتن.
    همونطور که میبینید در هر صورتی ( چه شکست و چه موفقیت) نتیجه این آزمایش موفقیت برای این نظریه تلقی میشه.
    این نظریه هرگز قابل رد شدن نیست.

نقل قول:

اون موضوع با تله پاتی ارتباط داره
    یه سوال دارم درباره تله پاتی: آیا اونها که تله پاتی دارن از تله پاتی برای تماس با هم استفاده میکنن یا تلفن؟ میخواستم بدونم موبایل میخرن یا نه.
  • 05-03-2010, 18:26
    Babak
    نقل قول:

این یه ویدو مربوط به پرواز شی ناشناس بر روی اسمان که در اخبار پخش شده
    حجم 4.5 مگابایت
    سرور مدیافایر
    فرمت flv
    لینک دانلود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بشقاب پرنده وسطی یک حلقه بازی بود ( از همونا که دور کمر میچرخونن) که توی آب انداخته شده بود. تصویر برداری از زیر آب.
  • 05-03-2010, 19:23
    Reza Azimy_RW
    نقل قول:

بشقاب پرنده وسطی یک حلقه بازی بود ( از همونا که دور کمر میچرخونن) که توی آب انداخته شده بود. تصویر برداری از زیر آب.
    این حرف از خودتونه یا منبعی چیزی اینو گفته ؟ یکم با عقل جور در نمیاد از زیر اب چنین تصویری به دست بیاد ! در ضمن من فیلمو ندیدم فقط از روی عکس گفتم . اخه دوربین با حرکتش زیر اب روی اب موج ایجاد میکنه و ... ..... ....
  • 05-03-2010, 19:26
    mohsen_1363
    فکر نمیکنی هوا باشه نه اب ؟

داشتن براش الگو ارائه میدادن دوست عزیز که تو هوا مثل توی اب شناوره
    حلقه سبز اول در مورد اون نظرتو لطف میکنی ؟
    یه حلقه تو اب هم فکر نکنم ارزش نشون دادن تو اخبار رو داشته باشه
    :10:
  • 05-03-2010, 22:03
    Reza Azimy_RW
    درسته البته اگه قرار بود یه چیز تقلبی درست کنن از این تکنیک ساده تابلو استفاده نمیکردن با تکنیکهای کامپیتری خیلی بهتر از اینو میشه ساخت .
  • 05-03-2010, 23:17
    Mohammad Hosseyn
    نقل قول:

دوست عزیز من هم ادعا نمیکنم اطلاعاتم بالاس خیلی هم اطلاعات ناجوری دارم چون رشتم این نیست میدونم اصلا هم در حد شما نیستم بخام باهاتون بحث کنم ولی اینا چیزای خیلی سادس ! :
    خوب ببین من چیزی رو که دیدم و تجربه کردم رو نمیتونم بیام اینجا بگم وجود نداره ! به نظر من هیچ چیزی هم خارج از علم نیست و همین چیزها فقط از نظر علمی هنوز ثابت نشده ولی نه اینکه وجود نداشته باشه !
    مثلا همین مثلث برمودا رو ( تا چند سال پیش ) کسی نمیتونست بگه چون از نظر علمی ثابت نشده پس چنین چیزی وجود نداره !!!
    وجود داره ولی از نظر علمی ثابت شده نیست . همین چیزی که من الان میگم هم وجود داره ولی هنوز از نظر علمی ثابت نشده . و نمیشه اسمشو گذاشت متافیزیک .
    مثلا خود من هم همین انژی که اجسامو تکون میده رو بارها تلاش کردم بفهمم چیه که بیشتر به همون الکتریسیته ساکن میخورد ! و هیچ وقت نگفتم این یه انرژی جادوییه و دلیل علمی براش وجود نداره !

سر وجود یا عدم وجودش هم بحث هست ... اما منم گفتم خوشبینانه ببینیم ... وجود داشته باشه . من بحث رو میبرم به سمت مبحث اصلی تاپیک ... مثلا منم امشب یه شیئ نورانی ببینم تو آسمون ... خوب دیدن چیزی رو انکار نمیکنم ... اما قرار نیست با علم ناقص خودم استدلال بیارم که ...

بحث من سر توجیه دیده هاست ... نه وجود اونها ...

گرچه سر وجود این مباحث هم شک های بسیاری هست . مباحث متافیزیکی جاش اینجا نیست ... اینجا بیشتر باید روی بحث اصلی و محوری مانور بدیم .

امیدوارم متوجه منظورم شده باشید ...

نقل قول:

درسته البته اگه قرار بود یه چیز تقلبی درست کنن از این تکنیک ساده تابلو استفاده نمیکردن با تکنیکهای کامپیتری خیلی بهتر از اینو میشه ساخت .
    از این تابلوترش هم وجود داره ... بارها در همین تاپیک عکسهایی گذاشته شده بود که مبنای قضاوت بودن ... اما بعدا مشخص شده به طرز مضحکی دستکاری شدن .

میتونید به پست های چند ماه قبل رجوع کنید . نمونه هاش زیاده .
  • 06-03-2010, 00:53
    mohsen_1363
    نقل قول:

از این تابلوترش هم وجود داره ... بارها در همین تاپیک عکسهایی گذاشته شده بود که مبنای قضاوت بودن ... اما بعدا مشخص شده به طرز مضحکی دستکاری شدن .

میتونید به پست های چند ماه قبل رجوع کنید . نمونه هاش زیاده

من اپ لود میکنم قضاوتش پیش خودتون
    دیگه چی بگم :10:
  • 06-03-2010, 01:41
    minizoro
    پارسال نه پیارسال دوست خود من تصویر چند بشقاب پرنده رو در شب برداشته بود با موبایلش که داشتن به زمین اشعه های لیزری با رنگهای مختلفی میزدن ... مثل این میموند که دارند شلیک میکنن (در منطقه ای در تبزیز) این تصویر ها رو موقعی گرفته بود که برای سیگار کشیدن رفته بود تراس خونشون ... که متوجه اونا در فاصله 0.5-1 کیلومتری میشه و فیلم میگیره با موبایلش ... من خودم فیلمشو دیدم ...ولی دیگه الان یکم ارتباطم باهاش کم شده وگرنه فیلمشو میگرفتم آپلد میکردم... خیلی جالب بود ... اشعه های قرمز ... آبی ... زرد ... و... 

خلاصه...
    در ضمن ... مجله دانشمند هم چند سال پیش در بخش «ماورا دانش» چندین گزارش سلسه وار برای اثبات/ و گزارش مستند دیدن این بشقاب پرنده ها داده بود که البته تو ارشیوم دارم اینارو...
  • 06-03-2010, 10:11
    Mohammad Hosseyn
    نقل قول:

در ضمن ... مجله دانشمند هم چند سال پیش در بخش «ماورا دانش» چندین گزارش سلسه وار برای اثبات/ و گزارش مستند دیدن این بشقاب پرنده ها داده بود که البته تو ارشیوم دارم اینارو...
    در مورد این گزارشات هم فکر کنم اینجا بحث شده بود... من خودم چندتاییشون رو خونده بودم ... حتی در اون مجله هم عکسهای جعلی استفاده شده بود ... گزارشات هم خیلیاش از لحاظ منطقی نمی خوند ...
  • 06-03-2010, 15:12
    Reza Azimy_RW
    نقل قول:

میتونید به پست های چند ماه قبل رجوع کنید . نمونه هاش زیاده .
    واقعا خیلی زود یه چیزی رو باور میکنید !
    دوست عزیز احتیاجی هم نیست یه نظری که کاملا مشخصه چنین چیزی نیست رو تایید کنید برای کوچیک کردن یه نفر دیگه . حده اعقل میتونستید برای تاییدش زیر پستشو تشکر بزنید .
    من موندم چطور چنین چیزی رو تایید میکنید اونوقت ...( برای بعضیا متاسفم ). خداییش یکم روی یه موضوع فکر کنید ! اخه یه حلقه بازی میتونه مثل لامپ از خودش نور متساعد کنه ؟ یا طرف اینقدر بیکار بوده دوربین زده اب و ..........

با یه دایره توی 3D MAX ساختن و بهش Bloom دادن به راحتی میشه اینو ساخت اونوقت بعضیا اینقدر فکرشون محدوده که روشهای ساده ای مثل این به نظرشون میرسه !

اصلا ماشاالاه اینقدر روشن فکر توی این تایپیک هست که احتیاجی به نظر من نیست ! من هم دیگه توی این تایپیک نظر نمیدم پس تا دلتون میخاد این پستو نقل قول کنید و جوابهای غیر منطقی بدید چون دیگه کسی نیست جوابتونو بده !
  • 06-03-2010, 20:45
    Shayan Arya
    نقل قول:

نوشته شده توسط Reza Azimy_RW
    بعضیا اینقدر فکرشون محدوده که روشهای ساده ای مثل این به نظرشون میرسه !

اگر فکر کنیم یک حلقه نمیتونه وسیله مسافرت بین سیارات باشه باز هم فکرمون محدوده؟
    حداقل بشقاب از این جهت قابل قبولتر هست :46:

نقل قول:

اصلا ماشاالاه اینقدر روشن فکر توی این تایپیک هست که احتیاجی به نظر من نیست ! من هم دیگه توی این تایپیک نظر نمیدم پس تا دلتون میخاد این پستو نقل قول کنید و جوابهای غیر منطقی بدید چون دیگه کسی نیست جوابتونو بده !
    جدا میخوام نظر شما رو در مورد شکل این وسیله بدونم :10:
  • 07-03-2010, 00:07
    mohsen_1363
    [QUOTE=Shayan Arya;4735791]اگر فکر کنیم یک حلقه نمیتونه وسیله مسافرت بین سیارات باشه باز هم فکرمون محدوده؟
    حداقل بشقاب از این جهت قابل قبولتر هست :46:

اها فهمیدم پس شبکه نوا ی ، بلقارستان میخواست به یوفوها بگه با یه حلقه نمیشه بین سیارات مسافرت کرد
    برین یه دونه بشقابشو بسازین :20:

شاید درون اون حلقه چیزی باشه و ما نبینیم شاید تو یه بعد دیگه باشه
    اصلا مگه هر چیزی رو که ما نبنیم وجود نداره ، حتما میدان مغناطیسی هم وجود ندار ه؟
    میشه نظرتونو بگید؟
  • 07-03-2010, 01:30
    mohsen_1363
    نقل قول:

درسته منم بخاطر همین میگم هیچ متافیزیکی وجود نداره . هز چیزی ممکنه یه روزی در علم توجیه پیدا کنه . اما این درست نیست که قبل از اینکه ما چیزی رو علمی اثبات کنیم (چه وجودش و چه توجیه اون) از اون بهره برداری علمی کنیم و اونو بخوایم تحمیل کنیم .
    پس به نظر شما هر چیزی که با فیزیک نشه فرمولی براش پیدا کرد
    بی پایه واساسه
    اگه یه روزی تو علم ما توجیهی پیدا نکرد چی ؟ یعنی بالاتر از از علم بشریت بود یا اصلا تو قانونهای فیزیک ما جای نگرفت یعنی فیزیک ما گنجایش اون علم رو نداشته باشه
    اون وقت چی؟ نمبشه گفت متا فیزیک حتما بهش میگن علم غیر فیزیک.
    به نظر شما خداوند تمام علوم رو بر مبنای فیزیک ما بنا کرده. من که فکر نمیکنم

• 07-03-2010, 15:50
    Babak
    نقل قول:

این حرف از خودتونه یا منبعی چیزی اینو گفته ؟ یکم با عقل جور در نمیاد از زیر اب چنین تصویری به دست بیاد ! در ضمن من فیلمو ندیدم فقط از روی عکس گفتم . اخه دوربین با حرکتش زیر اب روی اب موج ایجاد میکنه و ... ..... ....

توي فيلم سه تا بشقاب هست . منظور من از وسطي اون بود. نه ايني كه وسطه عكسه. فيلم رو دانلود كنيد
  • 07-03-2010, 17:32
    B U L U T
    نقل قول:

بی پایه واساسه
    اگه یه روزی تو علم ما توجیهی پیدا نکرد چی ؟ یعنی بالاتر از از علم بشریت بود یا اصلا تو قانونهای فیزیک ما جای نگرفت یعنی فیزیک ما گنجایش اون علم رو نداشته باشه
    به نظر شما خداوند تمام علوم رو بر مبنای فیزیک ما بنا کرده. من که فکر نمیکن
    البته نظر من و من هبچی نیمدونم در مورد یوفو ها

نقل قول:

بی پایه واساسه
    نه بی پاییه و اساس نیست بلکه در اینده پاییه و اساس میگیره
    و تا اون روز انسان نمیتونه درک کنه
    در این صورت میره به بخش ماوار و متاو ... که انسان ها جایگاهی براشون ساخته

البته به نظر من اینده دور گذشته نزدیک هست
    یعنی همه چی یه چرخه هست عین یه دایره
    شاید دایره من و شما متفاوت باشه و شاید دچار کمی و کاستی های نسبت به هم باشه ولی
    یک چرخه هست
  • 07-03-2010, 18:08
    mohsen_1363
    نقل قول:

توي فيلم سه تا بشقاب هست . منظور من از وسطي اون بود. نه ايني كه وسطه عكسه. فيلم رو دانلود كنيد

دوست من من واقعا تعجب میکنم
    خوب تابلو که وسطی یه حلقه زیر ابه ،منم که همون اول گفتم احتمالا براش اگو ارائه میدادن
    تازه اگه اینقدر بچه گانه بود تو اخبار نشون نمیدادن ، ثانیا من اینجا پست نمیزدم
  • 07-03-2010, 21:22
    Shayan Arya
    نقل قول:

نوشته شده توسط mohsen_1363
    شاید درون اون حلقه چیزی باشه و ما نبینیم شاید تو یه بعد دیگه باشه
    اصلا مگه هر چیزی رو که ما نبنیم وجود نداره ، حتما میدان مغناطیسی هم وجود ندار ه؟
    میشه نظرتونو بگید؟

من درباره اون چیزی که می بینیم پرسیده بودم ولی شما با خیال پردازی درباره چیزی که نمی بینیم جواب دادی...
    هدف من از این سوال، یادآوری اشکال مختلف یوفوهاست که به عنوان نمونه بشقاب ، توپ ، هرم ، استوانه و این آخری هم حلقه بود :18:
    برای من که تقریبا مشخصه چرا اینقدر شکلهای متنوع داریم و بعید نمیدونم در آینده اشکال هندسی دیگر هم در آسمان دیده بشه... ولی شما که به این یوفوها اعتقاد دارید نظرتون در این مورد چیه؟

آیا ما با یوفوهایی از سیارات و تمدنهای گوناگون روبرو هستیم؟
    آیا تقاوت شکل این یوفوها نشان دهنده پیشرفت تکنولوژی در تمدنی خاص و در نتیجه بهینه سازی شکل سفینه ها در طول زمان است؟
    و یا اینکه به خاطر تکنولوژی بسیار پیشرفته بیگانه ها اصلا شکل سفینه فضایی براشون مهم نیست و فقط از روی سلیقه هر کارخانه یوفوسازی مدل خاصی تولید کرده؟

• 07-03-2010, 22:32
    Reza Azimy_RW
    دوستان اگه نارزاحتی پیش اومد ببخشید بحثها فقط برای بالا بردن اطلاعات بود . بیایید رفیق باشیم !:31::10:

دوستان یه سوال یه خبری یه جایی خوندم یه کشوری بشقاب پرنده ساخته که 10 متر از زمین فاصله میگره و با سرعت نمیدونم چقدر حرکت میکنه بدون صدا . و نمیدونم با چه قیمتی میفروشه ! میخاستم بدونم از تکنیکهایی مثل هلکوپتر درش استفاده شده یا ...
    کسی اطلاعی نداره ؟

ویرایش :
    عجب پست همزمانی شد ( با Marichka ) !
  • 07-03-2010, 22:33
    Marichka
    سلام

لطفا و موکدا؛ دوستان در مسیر بحث تاپیک یعنی "بیگانه ها - UFOs - و پایان دنیا؛ علم در برابر شبه علم " حرکت کنید و مطلب ارسال بفرمایید. برای این که نمای کلی تاپیک رو در هر لحظه توی ذهن داشته باشید خودتون رو بذارید جای کاربری که با توجه به عنوان تاپیک میخواد در بحث ها شرکت کنه ولی وقتی وارد تاپیک میشه در مورد هر موضوعی مطلب می بینه مگر موضوع خود تاپیک!

همینطور دوستان قدیمی تری که بحث رو تا جایی پیش می برن و موقع بازگشت انتظار دارن پاسخ به سوالاتشون رو ببینن ولی با مطالبی کاملا متفاوت و بدون ارتباط مواجه میشن ...

پستهای خارج از حیطه (در مورد مسایلی از قبیل متافیزیک، روح، پلیس 110، ... ) حذف شدند.

پیشاپیش از عزیزانی که طبق روال مطلب ارسال می کنن، ممنونم
    پایدار باشید :)
  • 07-03-2010, 23:52
    mohsen_1363
    نقل قول:

من درباره اون چیزی که می بینیم پرسیده بودم ولی شما با خیال پردازی درباره چیزی که نمی بینیم جواب دادی...
    هدف من از این سوال، یادآوری اشکال مختلف یوفوهاست که به عنوان نمونه بشقاب ، توپ ، هرم ، استوانه و این آخری هم حلقه بود :18:
    برای من که تقریبا مشخصه چرا اینقدر شکلهای متنوع داریم و بعید نمیدونم در آینده اشکال هندسی دیگر هم در آسمان دیده بشه... ولی شما که به این یوفوها اعتقاد دارید نظرتون در این مورد چیه؟

آیا ما با یوفوهایی از سیارات و تمدنهای گوناگون روبرو هستیم؟
    آیا تقاوت شکل این یوفوها نشان دهنده پیشرفت تکنولوژی در تمدنی خاص و در نتیجه بهینه سازی شکل سفینه ها در طول زمان است؟
    و یا اینکه به خاطر تکنولوژی بسیار پیشرفته بیگانه ها اصلا شکل سفینه فضایی براشون مهم نیست و فقط از روی سلیقه هر کارخانه یوفوسازی مدل خاصی تولید کرده؟

شما به شکلش اعتراض داشتی منم خیلی واضح و صریح جوابمو گفتم
    چرا اتفاقا من هم شکل های متفاوتی دیدم که هیچ شباهتی باهم نداشتن واینکه با چند تمدن رو به رو هستیم
    من هم مثل شما بی اطلاع هستم
    ولی احتمالا یک نوع نیستند
    واسطه اونایی که یکم به دین معتقدند باید بگم
    این سوال از حضرت علی (ع) پرسیده شد در مورد اینکه به غیر از ما در این جهان مخلوغات هوشمند دیگری هم زندگی میکند
    وایشون در جواب گفتند بله ،چهل نوع حیات دیگر نیز وجود دارد
    شرمنده اگه سوئ تفاهمی پیش اومد
    250 عکس از یوفوها :10:
    نقل قول:

کد:

http://spacejay.com/Evidence/Ufo-Fotos/Ufo-Fotos-01.htm

• 08-03-2010, 03:50
    mohsen_1363
    هانیو
    گفته شده هیتلر در زمان خودش با یوفو ها در تماس بوده
    که با کمک تکنولوزی اونها تونسته چندین بشقاب پرنده نیز تولید کنه که تولیدشون
    ادامه هم داره
    منبع این وبلاگ رو من قرار دادم که میتونید متن کامل داستان رو بخونید و عکسهاشم چیزه که من دو سه تاشو اپ کردم
    کد:

http://ufolove.wordpress.com/2009/09/25/%d8%a8%d8%b4%d9%82%d8%a7%d8%a8-%d9%be%d8%b1%d9%86%d8%af%d9%87-%d9%87%d8%a7%d9%8a-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d8%a2%d9%84%d9%85%d8%a7%d9%86/
    سوالی که من از دوستان دارم اینه که اگه ما احتمال کمک یفو هارو انکار کنیم این پیشرفت المانها رو باید
    در نتیجه چه چیزی بدونیم ؟
    در حالی که در قرن حاضر کشو ر ما از ساخت یه کایت عاجزه :27:
  • 08-03-2010, 04:29
    mohsen_1363
    ایجاد دایره ای نورانی در ابرهای اسمان روسیه
    پخش از شبکه rt مسکو
    [PHP]http://www.mediafire.com/?zezhmnmtzd1[/PHP]

شکل جدیدی از یوفوها قضاوت به عهده دوستان

لینک دانلود ویدوها باحجم مجموع 2مگ
    نقل قول:

کد:

http://www.mediafire.com/?nz0mnzman5y

نقل قول:

کد:

http://www.mediafire.com/?tggzinnmiz1

:19:
  • 08-03-2010, 12:38
    Shayan Arya
    نقل قول:

شما به شکلش اعتراض داشتی منم خیلی واضح و صریح جوابمو گفتم
    چرا اتفاقا من هم شکل های متفاوتی دیدم که هیچ شباهتی باهم نداشتن واینکه با چند تمدن رو به رو هستیم
    من هم مثل شما بی اطلاع هستم
    ولی احتمالا یک نوع نیستند
    واسطه اونایی که یکم به دین معتقدند باید بگم
    این سوال از حضرت علی (ع) پرسیده شد در مورد اینکه به غیر از ما در این جهان مخلوغات هوشمند دیگری هم زندگی میکند
    وایشون در جواب گفتند بله ،چهل نوع حیات دیگر نیز وجود دارد

کاری به اعتقادات شما ندارم، چون اختلاف نظر ما در مورد مسافرت مخفیانه این مخلوقات هوشمند به زمین هست نه امکان وجود یا تعدادشون...
    البته این نکته رو قبلا بارها دوستان دیگر تذکر داده بودند و من فقط یادآوری کردم :46:
  • 08-03-2010, 15:47
    seymour
    4 پيوست (پيوستها)
    نقل قول:

ایجاد دایره ای نورانی در ابرهای اسمان روسیه
    پخش از شبکه rt مسکو
    [PHP]http://www.mediafire.com/?zezhmnmtzd1[/PHP]
    :

این پدیده (که مربوط میشه به 4-5 ماه پیش)، مورد توجه گسترده قرار گرفت و همون موقع توسط دانشمندان و متخصصین هواشناسی خیلی ساده توضیح داده شد و حل شده... (تفاوت یه پدیده واقعی با خیلی از مشاهدات یوفو که اینجا مطرح شده همینه که این یکی رو همه می بینن و میشه در موردش نظر دقیق/قطعی داد، و دیگری رو صرفاً یه نفر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیده، و نمیشه فهمید که آیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده، یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تصویر، یا اینکه کلاً [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده... و یا اینکه فرازمینی ها بودن!) .. بهرحال:

اصطلاحاً به این نوع ابر میگن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (hole punch یا fall streaks) که گاهی در نتیجه نفوذ توده هوای سرد بوجود میاد ... متخصصین هواشناسی شیوه تشکیل این ابرها رو می دونند که اساساً در نتیجه تعادل بین بلورهای یخ و قطرات آب هستش که با وجود سرمای شدید، هنوز یخ نبسته اند... غلظت رطوبت در میانه ابر بیشتر میشه و پایین تر میاد، در نتیجه اون شکل خاص رو می گیره.. بعد از مدتی هم بخش میانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه و جلوه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به خود می گیره (عکس زیر و عکسهای ضمیمه)...

*اگه دوست دارید یه پدیده به همین اندازه زیبا و به همین اندازه مشکوک ببینید، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کنید... یه پدیده طبیعی و زیبای دیگه که چقدر هم ادعاهای عجیب و غریب باعث شده!
  • 08-03-2010, 23:23
    seamack
    با سلام به همه دوستان ;
    آدرس زیر حاوی تکه فیلم جالبی هست که ادعا شده امریکا در سال 1962 روی مریخ فرود اومده نه در 1975:
    کد:

http://www.4shared.com/file/237036860/8bb962c9/Mars_Landing_1962.html
  • 09-03-2010, 01:48
    Mohammad Hosseyn
    نقل قول:

بی پایه واساسه
    به نظر شما خداوند تمام علوم رو بر مبنای فیزیک ما بنا کرده. من که فکر نمیکنم

نه از نظر من یه پدید زمانی میشه روش قضاوت کرد که از نظر علمی اثبات شده باشه . نه اینکه پدیده بی پایه و اساسه یا اینکه جهان بر پایه فیزیک بنا شده .

بلکه جهان قراره با فیزیک توصیف بشه (علم) . خوب بعضی ها قبول ندارن . خلاصه کلام .

بهتره این بحث تموم بشه و بریم سراغ همون یوفو و ... (تا پست های بیشتری پاک نشده :31:)

این مورد آخری هم که دوستمون seymour توصیح دادن از روی فیلم کاملا مشخ بود که هیچ شیئ وجود نداره ... فقط یه چیزی مثل ابر وجود داره که از داخل محو میشه و به شکل حلقه در میاد ... خوب نکنه یوفو های جدید بصورت گاز انتقال پیدا می کنن .
    --------------------------------------
    نقل قول:

خداییش من قبل تر ها تصویر های بهتری می دیدم از یوفو ها ... که بعضیهاشو خودم مونده بودم ...

مشخصه که یکنفر رفته در یک منطقه با دوربین تصویر برداری کرده و بعدا با ویرایش تصویر یوفو رو روش گذاشته ... برای متوجه شدن قضیه کافیه به فیلم اول توجه کنید ... فوکوس ها اصلا با هم نمیخونن و وقتی زوم میکنه روی جسم مخصوصا واضح میشه که شیئ و محیط جدا هستن .

در مورد شیوه های برتر یوفو سازی هم میتونید به این لینک سری بزنید ... مطالب جالبی داره ...

کد:

http://www.ebtx.com/mars/utubeufo.htm
  • 09-03-2010, 04:06
    C0OPeR
    سلام
    دوستان توصیه میکنم مستند Ancient Aliens رو ببینن . خیلی جالبه ! البته بیشتر مطالبی که گفته میشه توی همین تاپیک دوستان در موردش بحث کردن ولی خیلی از مطالب رو در کنار هم و هدف دار مطرح میکنه . خلاصه دیدنش خالی از لطف نیست .

• 09-03-2010, 05:27
    mohsen_1363

نقل قول:

خداییش من قبل تر ها تصویر های بهتری می دیدم از یوفو ها ... که بعضیهاشو خودم مونده بودم ... نمونش همین دوتا که دوستمون گذاشتن ...[/COLOR]

مشخصه که یکنفر رفته در یک منطقه با دوربین تصویر برداری کرده و بعدا با ویرایش تصویر یوفو رو روش گذاشته ... برای متوجه شدن قضیه کافیه به فیلم اول توجه کنید ... فوکوس ها اصلا با هم نمیخونن و وقتی زوم میکنه روی جسم مخصوصا واضح میشه که شیئ و محیط جدا هستن .
    با سلام خدمت دوستان
    من نمیدونم چرا بعضی ها اگه در مورد چیزی اطلاعات ندارن یا چیزی رو که قبول ندارند ، بدون اینکه مدرکی بیارن ، فقط میخوان بگن نه
    بعدش شروع به مثال زدن و ارائه نظرهای شخصی میکنند
    شبکه fox news رو فکر میکنم همتون ، از اسم و اعتبارش شنیده باشید
    و فکر میکنم این شبکه به اندازه کافی متخصص مجرب داشته باشه که فرق یه عکس جعلی
    با اصلی رو تشخیص بده تا اونو تو اخبارش پخش کنه و حیثیت خبریش رو زیر سوال نبره ؟
    این اتفاق هم مربوط به 20 مارچ 2008 هست
    و نمونه های دیگری نیز در مکزیک و سایر شهر ها دیده شده که در همین ویدو خبری نمونه عکس هایی نیز پخش شده
    دوستانی که مایل دیدن اطلاعات بیشتر در مورد این نوع یوفوها هستند این نوع یوفو ها
    UFO DRONEنام دارند
    که بایه سرچ کوچیک تو گوگل یا یوتیوب روشن تر میشید
    لینک دانلود ویدو
    نقل قول:

کد:

http://www.mediafire.com/?mulgbymynym

در ضمن این اخرین پست من تو این تاپیک هست امیدوارم تو این مدت جای کسی رو تنگ نکرده باشم :10:
    بدرود
  • 09-03-2010, 12:41
    Shayan Arya
    Edited by Marichka

لطفا موارد خلاف تاپیک رو نقل قول نکنید و فقط از دکمه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده بفرمایید!

نقل قول:

در ضمن این اخرین پست من تو این تاپیک هست امیدوارم تو این مدت جای کسی رو تنگ نکرده باشم

محسن جان شما هم اگر تاپیک رو از ابتدا مطالعه کنی (به خصوص پست های آقا بابک و seymour) متوجه میشی که یک جریان یوفوسازی توسط عده ای آدم بیکار به وجود اومده که از زمان بیگ بنگ تا الان کلی مدرک و عکس و داستان درست کردند و هنوز هم به کارشون ادامه میدن...

اگر میبینی من یا دوست دیگری بعد از اینهمه یوفو تقلبی دیگه به عکسهای جدیدتر اعتقادی نداریم و حتی اونها رو مسخره میدونیم دلیلش بی اعتبار شدن کل این قضیه به خاطر دورغگویی ها و صحنه سازیهای فراون هست، نه بی احترامی به شما که عکس رو گذاشتی تا بررسی بشه :10:

نکته دیگه اینکه بعضی دوستان از جریان توطئه قدرتهای بزرگ در مخفی کردن موضوع یوفوها صحبت میکنند ولی از کنار جریان مسخره یوفوسازی (حداقل در مورد اون مواردی که بعد از بررسی همه قبول داریم جعلی بوده) به راحتی عبور میکنند و نمیگن هدف این جریان چیه؟

اگر شما هم قبول کنید که عده ای بیکار (من به توطئه اعتقاد ندارم) پشت بسیاری از مدارک و داستان های منتشر شده هستند، شاید دفعه بعد فیلم یا عکسی رو که میگذارید از نظر خودتون هم قابل بررسی باشه و چند کلمه در مورد اون چیزی که میبیند نظر بدید و نقدش کنید.

:11:
  • 09-03-2010, 13:24
    Mohammad Hosseyn
    بنده چند سالی هستم با دوربین های دیجیتال کار میکنم ... تصویری که شما گذاشتید کاملا مشخص بود که جعلیه ... چون تو اون موقعیت این دید کلوزآپ و زوم های دقیق و کاملا آرام خیلی تعجب آوره. انگار طرف داشته فیلم سینمایی میگرفته . + اینکه این فیلم بردار هم مثل اینکه زیاد حوصله نداشته سوژه به این باحالی رو ... فقط یک دقیقه فیلم ؟؟؟!!
    کیفیت بالای فیلمبرداری هم نشون میده همه چیز از قبل آماده بوده .

ما دلیل و مدرک هم رو می کنیم شما می گی از سر تعصبه یا بی اطلاعیه ...

یه لینکی هم بود تو این صفحه فک کنم در مورد عکسهای یوفو ... 90درصد اونها شامل اون قضیه ای میشه که بابک عزیز توضیح داده بودند ... همون درب قابلمه و ... .

از این مدل تصاویر زیاد دیدیم و بسیاریشو علائم تقلبی بودن رو دارن .... اما قبلا تصاویر جالب تر بود ... یوفو هم یوفو های قدیم :27:
  • 09-03-2010, 14:09
    seymour
    نقل قول:

لینک دانلود ویدوها باحجم مجموع 2مگ
    :19:

صرفاً گرافیک کامپیوتری هستند ... خود سازنده اش هم انتهای ویدئو این رو ذکر کرده (و البته به شکل طعنه آمیزی، در عنوان هر دو فایل هم واژه CG به معنای گرافیک کامپیوتری ذکر شده!) ... اگه به YouTube دسترسی دارید، میشه حتی طراحی های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرافیکی که سازنده از روش انیمیشن نهایی رو درست کرده رو هم دید...

نقل قول:

شبکه fox news رو فکر میکنم همتون ، از اسم و اعتبارش شنیده باشید
    و فکر میکنم این شبکه به اندازه کافی متخصص مجرب داشته باشه که فرق یه عکس جعلی
    با اصلی رو تشخیص بده تا اونو تو اخبارش پخش کنه و حیثیت خبریش رو زیر سوال نبره ؟
    این اتفاق هم مربوط به 20 مارچ 2008 هست
    و نمونه های دیگری نیز در مکزیک و سایر شهر ها دیده شده که در همین ویدو خبری نمونه عکس هایی نیز پخش شده
    دوستانی که مایل دیدن اطلاعات بیشتر در مورد این نوع یوفوها هستند این نوع یوفو ها
    UFO DRONEنام دارند
    که بایه سرچ کوچیک تو گوگل یا یوتیوب روشن تر میشید
    لینک دانلود ویدو

اینها همه برمی گردن به همون مورد اول که یکسال پیش ساختگی بودنش اثبات شده (ویدئوها بالا هم 2007 هستند) .. نمی دونم ویدئو رو کامل دیدید یا نه، اما اساساً موضوع برنامه این هستش که دو نفر بازرس خصوصی توسط اعضای یک فوروم استخدام شده اند تا مشخص بشه که محلی که این تصاویر گرفته شده کجاست تا شاید اینطوری هویت فرد مشخص بشه.. همین.. یعنی صرفاً از این نظر جالب بوده..

تیتر برنامه (cold case) هم اشاره به همین داره:cold case یعنی پرونده ای که بدلیل خاصی (اینجا: یافتن فردی که عکسها رو ساخته) دوباره باز شده... و ضماً خود مجری هم در دقیقه پایانی ویدئو میگه که "این کلیپ سال پیش رد (debunk) شد"...
  • 09-03-2010, 14:29
    seymour
    نقل قول:

گفته شده هیتلر در زمان خودش با یوفو ها در تماس بوده
    که با کمک تکنولوزی اونها تونسته چندین بشقاب پرنده نیز تولید کنه که تولیدشون
    ادامه هم داره

منبع این وبلاگ رو من قرار دادم که میتونید متن کامل داستان رو بخونید و عکسهاشم چیزه که من دو سه تاشو اپ کردم
    کد:

http://ufolove.wordpress.com/2009/09/25/%d8%a8%d8%b4%d9%82%d8%a7%d8%a8-%d9%be%d8%b1%d9%86%d8%af%d9%87-%d9%87%d8%a7%d9%8a-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d8%a2%d9%84%d9%85%d8%a7%d9%86/

این شایعه یوفوهای نازی (اصطلاحاً Reichsflugscheiben) بیشتر البته به ساخت بشقاب پرنده توسط نازی ها مربوطه تا ارتباط هیتلر با یوفوها (=بیگانه ها؟ -- چون گفتید "با کمک فنآوری اونها").. ضمناً ادعای مذکور، اعتبار بسیار اندکی داره و هیچ سند و مدرک معتبری در این زمینه ارائه نشده، و اغلب درحد داستانهای تخیلی و حکایت های مورد علاقه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] های آلمانی باقی مونده و پایه علمی اندکی دارن.. باز اگه موردی هست، بگو تا روش بحث کنیم...

(من البته براساس همون صفحه/لینک عرض می کنم) شک دارم ارزشش رو داشته باشه که زیاد به وبلاگی که گفتید بها بدیم: جدا از اینکه ایرادات ناشیانه داره (مثلاً نویسنده نمیدونه که Antarctica همون قطب جنوبه، و نه یه محل خاص در قطب جنوب!! ضمن اینکه املاش هم غلط اندر غلطه؛ نوشته انتراتیکا --- یا پاراگراف چهارم اصلاً بحث تبدیل واحدهای سرعت یه صفر کم داره و بی ربط شده!!)... بهرحال ترجمه ای از این متن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؛ اما دوست ایرانی مون جایی هم که دلش خواسته تخیل(!) به خرج داده و مثلاً مدعی شده که هیتلر بعد جنگ رفته آرژانتین؛ در حالیکه در همون قسمت متن اصلی، هیچ اشاره ای به اسم هیتلر نشده! ..

در مورد عکسها هم من یه مرور سطحی که کردم (جدا از بعضی عکسها که بوضوح ساختگی هستند و از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفته شده)... مثلاً عکسی که ادعا شده هیتلر و یه بشقاب پرنده رو نشون میده، در واقع فوتوشاپی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش.. یا عکس بشقاب پرنده روس روبروی کوه، فوتوشاپی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... عکسی هم به نام لازار گذاشته که اشاره اش به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده که راجع بهش صحبت کرده ایم... (من اینو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته ام: وقتی در مورد چیزی که میشه صحتش رو چک کرد دروغ گفته میشه، چطور انتظار دارند اونچه نمیشه صحتش رو چک کرد باور کنیم؟!!)

پست های مشابه (با مضمون اغراق ناشیانه!): تردید در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] – ویدئوی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - موزه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 37 از 90 اولاول ... 273334353637383940414787 ... آخرآخر