با اجازه ی حاج امیر میخوام شفاف سازی کنم!!برید اونور شفاف نشید!!!!شوخی کردم!!!gilopa جان ما فرض رو براین میگیریم که دوربین کا750 و دبل 810 از لحاظ عکاسی بهتر از 5700 باشه!اصلا میدونید چیه ما در حال حاضر بدلیل وجود بعضی مسائل حرف شما رو از روی مصلحت هم که شده قبول میکنیم!ولی اصل مطلب از اینجا شروع میشه که:شما در جایی از سخنانتون گفتید که دبل 810 با امکاناتی نزدیک به 5700 قیمت بسیار پایینتری داره!!!میخواستم بدونم که به نظر شما این درسته که نوکیا بخواد 5700 خودشو با وجود دارا بودن قویترین سی پی یوی حال حاضر و همچنین با وجود داشتن جدیدترین ال سی دی (16 میلیون رنگ)و اسپیکرهایی بسیار بهتر از دبل 810 و دارا بودن امکانات اینترنتی بسیار کاملتر و مهمتر ازهمه دارا بودن چیپ موزیک قوی و دارا بودن فیلمبرداری mp4 و عکاسی در حد متوسط و دارا بودن بسیاری از امکانات سخت افزاری و نرم افزاری روز دنیا با قیمتی برابر با دبل 810 در بازار دنیا به فروش برسونه؟؟؟!!اگه شما توجیه منطقی و جواب منطقی برای این سوال من پیدا کردید که من تعظیم خواهم کرد ولی اگه توضیح منطقی در مورد این سوال پیدا نکردید بهتره دیگه اصلا دست به گوشی ها نزنید!!در ضمن 5700 به دلیل دارا بودن سی پی یوی قوی و سیمبین و ال سی دی یکسان با ان95 به نظر من باید با ان95 مقایسه بشه!!من متاسفم برای دارندگان 5700 که از این گوشی در مقابل استعمار جهانی دفاع نمیکنند!!!دارندگان 5700 با شما هستم:ایا شما راضی هستید که گوشی زیبا و پر قدرتتون رو با دبل 810 و کا750 مقایسه کنند؟؟؟در حالی که 5700 از همه لحاظ به غیر از دوربین ان73 و کا800 را در جیب ساعتی خودش قرار میده و همچنین از بعضی جهات با ان95 یکسانه!!در مورد سوال برخی دوستان در مورد کند بودن pause و play 5700 باید بگم که معلومه که این دوستان با ان70 و ان73 کار نکردند!!!در مورد تاخیر دراجرای بازیها و نرم افزارهای جاوا باید بگم که تمامی گوشیهای دارای سیستم عامل بازیها و نرم افزارهای جاوا رو دیر اجرا میکنند در حالی که در 5700 این تاخیر به 6 ثانیه کاهش یافته!!!در مورد اسکرول باید بگم کهاسکرول کوچک (مانند اسکرول گوشیهای سونی اریکسون)به خاطر گوچکتر بودن و تیز بودن نوک ان شصت دست اذیت میشه در حالی که در 5700 به دلیل بزرگ بودن اسکرول من مشکل دست درد گرفتن ندارم!!!در ضمن asphalt urban gt2 براحتی در گوشی من اجرا میشه!!quake رو امتحان نکردم!!!