داییم یه آشنا تو بندر عباس داره بهش گفته 1 عدد آرکید با پست برام بفرسته البته بعد عید که قیمتا پایین تر میاد قیمت گفته 370 بهش میشه اعتماد کرد .
داییم یه آشنا تو بندر عباس داره بهش گفته 1 عدد آرکید با پست برام بفرسته البته بعد عید که قیمتا پایین تر میاد قیمت گفته 370 بهش میشه اعتماد کرد .
نقل قول:
ببخشید حق با شماست دوست من ولی منظورم این بود که می خواستم بدونم اختلاف قیمت جهانیش با قیمتش تو ایران چقدره؟
منم شما مایه دار حساب کن نزدیک 600 تا دارم می خوام یه 360 ای بگیرم که اصلا مشکل نداشته باشه یعنی 3 چراغ قرمز نده و تا هر وقتم دوس داشته باشم باهاش بازی کنم و محدود به 2 یا 3 ساعت در روز نشه
اگه شما جای من بودی چه انتخابی می کردی؟
لطفا کامل توضیح بدین مثلا زفیر بهتره یا فالکون؟ هیلو چه رنگیه؟ آیا مدل پیشنهادی شما احتیاج به لوازم جانبی داره یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگر من جای شما بودم همونطور که گفتم ( يکم به نوشته هام توجه کنيد ) ظاهرا شما پولداريد و براتون فرقی نميکنه . پس اگر از رنگ هيلو خوشتون مياد 100% هيلو بگيرين اگر نه فقط الايت ( الايت با رنگ سياه خيلی شيکتره )
رنگ هيلو سبزه و برای بعضی ها خوشايند نيست. ميتونی تو گوگل عکس هاشو ببينی.
به قيمت جهانی هم کار نداشته باش اینجا ایرانه.!!فالکون از نظر کيفيت ساخت و البته موندگاری از زفير بهتره اما در حال حاضر از هيچکدومشون خرابی اعلام نشده حتی زفير.! پس نگران نباش بشين روزی 5 ساعت بازی کن، البته يادت نره طرز نگاه داری هم فرق ميکنه.
نقل قول:
خوبه.!
[QUOTE=mazi_z_PSP;2197703]ببين دوست من انگار شما اصلا فرق ديسک کپی و اصل رو نميدونی. اصلا فرقی نميکنه ديسک پلی باکس باشه يا هرچيزه ديگه ای . مهم اینه که رايتی نباشه . يعنی اصل باشه. هر ديسکی با هر مارکی که به شما زير 20 هزار تومان قيمت دادن بدون که حتما کپی هست و نميشه رو ایکس باکس اصل اجرا کرد. ديسک های اصلی از 30 هزار تومان به بالا قيمت دارن.!!
[SIZE=1]دليلی که ایشون تو امضاشون آوردن اصلا قابل قبول نيست و به نوعی مشکل خودشونه. اگر حوصله فارسی کردن کيبورد رو ندارن پس بهتره فقط تماشا کنن.!
ettefaghan midonam va shoma ham tanha kasi nisti ke midoni, faghat to iran nistam nemidonam chand 100 ta model dicse taghalobi peyda mishe
dovomandam hosele daram keyboardo farsi konam, vali hosle nadaram beshinam 3 roz yad begiram jaye har harf kojast. shoma beman keyboarde farsi bede chashm vasaton farsi type mikoanm.
بازم ممنون از راهنمایی های خوبت من چون تو دبی و اوکراین آشنا دارم پرسیدم ولی در این شکی نیست که از لحاظ قیمت اونجاها از ایران خیلی بهتره اما مشکلش اینه که بازیهای کپی رو نمی خونه برای رفع این مشکل چقدر باید پیاده شیم؟نقل قول:
خوب اگر من جای شما بودم همونطور که گفتم ( يکم به نوشته هام توجه کنيد ) ظاهرا شما پولداريد و براتون فرقی نميکنه . پس اگر از رنگ هيلو خوشتون مياد 100% هيلو بگيرين اگر نه فقط الايت ( الايت با رنگ سياه خيلی شيکتره )
رنگ هيلو سبزه و برای بعضی ها خوشايند نيست. ميتونی تو گوگل عکس هاشو ببينی.
به قيمت جهانی هم کار نداشته باش اینجا ایرانه.!!
فالکون از نظر کيفيت ساخت و البته موندگاری از زفير بهتره اما در حال حاضر از هيچکدومشون خرابی اعلام نشده حتی زفير.! پس نگران نباش بشين روزی 5 ساعت بازی کن، البته يادت نره طرز نگاه داری هم فرق ميکنه.
لطفا درباره مدل 65 نانومتری هم توضیح بدین و در آخر مدل های الیت و هیلو نیازی به لوازم جانبی ندارن مثلا به فن و...
[QUOTE]
بازم ممنون از راهنمایی های خوبت من چون تو دبی و اوکراین آشنا دارم پرسیدم ولی در این شکی نیست که از لحاظ قیمت اونجاها از ایران خیلی بهتره اما مشکلش اینه که بازیهای کپی رو نمی خونه برای رفع این مشکل چقدر باید پیاده شیم؟
لطفا درباره مدل 65 نانومتری هم توضیح بدین و در آخر مدل های الیت و هیلو نیازی به لوازم جانبی ندارن مثلا به فن و...
[/QUOTE]
بله دوست من همينطوره قيمت های اونجا بسيار بهتره. حداقل 200 هزار تومان زيره قيمت اینجا.!!
دوست من شما اگه الان بری يک مغازه و يک کنسول بخری بازم بازی های کپی رو نميخونه.! وقتی که کنسول رو ميخری همونجا برات کپی خور ميکنن که از 20 تومان هست تا 60 تومان که بستگی به نوع درايوت داره که اونم شانسيه.!
مدل های 65 نانومتری به مادربرد های فالکون ميگن که کمترين مشکل رو دارن و البته کمترين حد گرما. کيفيت ساختشون هم بسيار بالا هست.
اما در کل فالکون با زفير فرقی نميکنه چون از هيچکدومشون مشکلی گزارش نشده. پس گير ندين.!
مدل های الايت و هيلو و آرکيد هم هيچ نيازی به تجهيزات اضافی ندارن. اما فقط مدل آرکيد يک هارد کم داره که به جاش يک مموری 256 تو جعبه هست که برای سيو بازی هم زياده.!
[QUOTE]dovomandam hosele daram keyboardo farsi konam, vali hoslenadaram beshinam 3 roz yad begiram jaye har harf kojast. shoma beman keyboardefarsi bede chashm vasaton farsi type mikoanm.[/QUOTE]
پسر جان فکر کردی من از چی استفاده ميکنم؟ فکر کردی منم کلی تمرين کردم تا جای حروف فارسی رو پيدا کنم؟
نه ، دنبال راه چاره گشتم ، با مديران صحبت کردم و اونا يک برنامه تبديل فينگليشی به فارسی رو بهم معرفی کردند که بهترين برنامه ای هست که تو عمرم ازش استفاده کردم. حجمش هم خيلی خيلی کمه. پس بپر بورو دانلود کن.
نقل قول:
http://www.en2fa.blogspot.com/
دوستان قيمت كنوني مدل آركيد چند است؟
[[/COLOR][/B]QUOTE]dovomandam hosele daram keyboardo farsi konam, vali hoslenadaram beshinam 3 roz yad begiram jaye har harf kojast. shoma beman keyboardefarsi bede chashm vasaton farsi type mikoanm.[/QUOTE][/RIGHT]
پسر جان فکر کردی من از چی استفاده ميکنم؟ فکر کردی منم کلی تمرين کردم تا جای حروف فارسی رو پيدا کنم؟
نه ، دنبال راه چاره گشتم ، با مديران صحبت کردم و اونا يک برنامه تبديل فينگليشی به فارسی رو بهم معرفی کردند که بهترين برنامه ای هست که تو عمرم ازش استفاده کردم. حجمش هم خيلی خيلی کمه. پس بپر بورو دانلود کن.
[/QUOTE]
agha man ino kheili vaght pish donbalesh bodam , vali kar nemikone to kampioteram. nemidonamam chera
نقل قول:
دوستان قيمت كنوني مدل آركيد چند است؟
آرکيد : 450-550 بستگی به انصاف فروشنده داره.
نقل قول:
agha man ino kheili vaght pish donbalesh bodam , vali kar nemikone to kampioteram. nemidonamam chera
اون ديگه مشکل خودته. اگر بخوای ميتونی راه حلی براش پيدا کنی . ديگه هم این بحث رو تمام کن. به مديران اطلاع داده شد.!
خودشون بر رسی خواهند کرد.
سلام
ببخشید هارد elite به premium می خوره؟
ببين دوست من اولا که من اینارو 7 تومان ميخرم.!! بحث کيفيت هم رو نکنيد که ديگه دارم ديوونه ميشم. چند وقت پيش کلی بحث کرديم که هر درايوی به يک نوع ديسک جواب ميده. ممکنه درايو شما با پلی باکس خوب کار کنه اما ماله من با فوجی و ورباتيم بهتر ميکاره!! البته اکثر درايو ها با پلی باکس مشکل دارن برای همين اسمش بد در رفته.!
حالا چرا می زنی؟:sad:
نقل قول:
سلام
ببخشید elite به premium می خوره؟
چی؟ يعنی چی الايت به پريميوم ميخوره؟!!!
دوستان عزيز و عاشقان ایکس باکس،! من از امروز تا 16 فروردين ميرم سفر . خيلی کم ميتونم آنلاين بشم و جواب سوالات شما عزيزان رو بدم. پس غيبت من رو ببخشيد و اميدوارم که بتونم باز هم به سوالات شما جواب بدم.
ممنون
سلام دوستان.
یه مطلبی رو در یک وبلاگ دیدم که به نظرم جالب اومد اینجا هم قرار بدم.
این وبلاگ 5 بازی برتر کنسول X360 در سبک RPG رو معرفی کرده که با هم نگاه میکنیم.
5 - Marvel Ultimate Alliance
این بازی زیبا با گرافیک کارتونی و زیبای خودش برای 360 منتشر شد که باید در نقش SpiderMan جلوی Dr. Doom و افرادش رو میگرفتید که دنیا رو به نابودی نکشند. داستان بازی و نحوه ی بیان اون زیبا بود که با میان پرده ها بیان میشد. با اینکه این بازی جزو بازیهای سنتی و اصیل کنسول 360 نیست، اما باز هم روند جالب و زیبایی داره.
4 - Eternal Sonata
این بازی زیبا هم چند وقت پیش منتشر شد و خوشبختانه طرفداران دو آتشه ی سبک RPG رو ناامید نکرد متاسفانه خیلی ها به این بازی زیبا توجه ی نکردند اما آنهایی که آن را انجام دادند واقعا شیفته ی آن شدند. در این بازی شما وارد دنیای جالب یک آهنگ ساز به اسم Feredric Chopin میشوید. سبک بازی هم به صورت نوبتی است و شما را نزدیک به 25 ساعت در خود نگه میدارد.
3 - Lost Odyssey
این بازی آخرین بازی RPG بود که برای 360 منتشر شد و اتفاقا بازی جالبی هم از آب درآمد، اما برای طرفداران سبک JRPG. این سبک مخصوص بازیکنان ژاپنی هست و بیشتر این بازیکنان از داستان سردر میآورند و از آن لذت میبرند. اما باز هم تجربه ی بسیار زیبایی هست و باید آنرا تجربه نمود. گرافیکهای زیبای بازی به لطف استفاده از موتور قدرتمند Unreal بسیار زیبا هستند و مبارزات را دو چندان زیباتر میکنند. لودینگهای طولانی و داستان نه چندان جذاب بازی که تا حدی تخیلی است، فاکتورهاییهستند که بازی را از قرار گرفتن در رتبه ی اول باز میدارند.
2 - Mass Effect
Mass Effect به معنای واقعای یک بازی مخصوص است. گرافیک و صداگذاری بازی عالی است و شخصیت پردازی آن تاکنون بهترین چیزی است که دیده ایم. و مهمترین قسمت یعنی داستان، به بهترین نحو بیان شده که در بازیهای کامپیوتری بی نظیر است. این بازی با تمام این ویژگی های خوب چه بدی میتواند داشته باشد؟ مشکل این بازی کوتاه بودن آن است که حدودا 20 ساعت طول میکشد تا تمام ماموریتها را انجام دهید. و بعد از آن کار دیگری نیست که انجام دهدید. و این دلیلی است که آن را از اول بودن باز میدارد.
1 - The Elder Scrolls IV: Oblivion
این بازی تقریبا تمام چیزهایی را که Mass Effect دارا بود، را یک جا جمع آوری کرده. گرافیک، صدا، موسیقی، داستان و ... همگی زیبا هستند. اما چه عاملی باعث شد که رتبه ی اول را به خود اختصاص دهد ؟ Guilds. این یک قسمت جداگانه از بازی است که تقریبا 15 ساعت طول میکشد تا آن را تمام کنید. این قسمت واقعا جذاب است؛ ماموریتهای جدید و داستان دیگر که با داستان اصلی بازی رقابت میکند. همچنین یک دنیای بزرگ برای جست و جو و انجام ماموریت. تمام این قابیلتها در یک دیسک جمع آوری شده که واقعا باید به سازندگان آفرین گفت وآنها را تحسین کرد. این یک بازی زیباست و باید جزو آرشیو شما باشد.
منبع : N4G
موفق باشید
سلام من میخوام 360 بگیرم (قبلا ps3 داشتم که جونم در اومد) قیمت الایتش الان چقده ؟؟؟
xbox 360 core : 400
xbox 360 premium : 560
xbox 360 elite : 800
arthas جان کلا صبر کن بعد از فروردین الان خیلی گرونه
الایت الان 800تومنه بعد از عید تا چقدر امید هست که ارزون بشه ؟؟؟
نمی دونم ولی چرا elite ?
premium های جدید که با hd cable اومده عین elite فقط هاردش کمتره
عمرا هم نمی سوزه ( سه چراغ نمی شه)من خودم از اینا دارم
تازه اگه هارد می خوای می تونی جدا بگیری با قیمت premium جمع بزنی 700 بیشتر نمی شه !
اگه از رنگ الایت خوشت میاد فکر کنم می تونی قاب مشکی بخری
حله؟!
نه حل نيست. !
اولا که الان من تهرانم قيمت تمام شده الايت و کور که شما قيمت دادی از اين کمتره و نميگم که بحث اضافه پيش نياد.!
من از قديم گفتم اگر ميخواين پريميوم بگيريد بريد هيلو بخريد بهتره. 100% تضمين هم ميکنم. اگر هم پول نداريد آرکيد بهترين گزينه است اينم 100% تضمين ميکنم فکر کور و پريميوم رو هم اصلا نکنيد!!
پيمان جان از خبر رسانيت هم بسيار ممنونم.
نقل قول:
مازیار جان 100% تضمین میکنم تو راهنمایی علوی2 بهت خوش گذشته
سلام آخرش پرمیوم بهتره یا الایت ؟؟؟ نظر خودم که الایته
کسی قیمت داره ؟ تو تهران
ارکید
راستی یه سوال این ارکید پورت hdmi داره ؟
صفحه قبل قیمتها هست
این قیمتا که دادی رو نمیدونم از کجا اوردی چون من تو دبی که هستم این قیمنا دقیق 2 برابرن.مثلا ارکید شده 850 درهم که میکنه212500 تومان و الایت شده 1600 درهم که میکنه 400000 .با این وجود یعنی تهران هینقدر گرانه من فکر نمیکنم.نقل قول:
سلام اقا من میخوام کنسول بخرم و میخوام بدونم که با توجه به این که ps3 انلاینش مجانیه و در عوض کپی نشده و یا این بلو ری رو میخونه و xbox نه کدوم رو پیشناهاد میدین؟
سلام.نقل قول:
درسته که سیستم آنلاین ps3 مجانی هست. اما آیا به گستردگی xbl هست ؟ این رو هم در نظر بگیرید که ماه اول به طور رایگان میتونید از خدمات لایو استفاده کنید و از ماه بعد باید هزینه ی اندکی رو پرداخت کنید که فکر میکنم در مقابل خدمات خوبش، قیمت زیادی نیست. در ضمن، فکر نمیکنم نگرانی در رابطه با درایو 360 و بازیهاش وجود داشته باشه. این کنسول بازیهای با کیفیت رو روی یک dvd 9 داره . نمونه ی بارزش هم بازی Gears of War هست. پس از لحاظ فضا نگرانی نیست. . بنده، هم اکنون کنسول X360 رو دارم و ترجیح میدم . بازیهای عالی، خدمات آنلاین خوب و ... به هر حال تصمیم نهایی با خود شماست.
موفق باشید
راست میگه ps3 نخر ، درسته پرفروشترین کنسوله ولی پدر ادم در میاد من خودم به خاطر همین بازیهای گرونش میخوام 360 بخرم در ضمن الایت بلوری هم میخونه
نه عزیزم اونم فقط DVD 9 میخونه !نقل قول:
سلام دوستان...
کسی هست یه قیمت قابل اطمینان از مدل های XBOX تو تهران بده .
هر چی زود تر باشه بهتره . اگه امشب باشه که عالیه .
ممنون ...
ببخشید ...نقل قول:
نه عزیزم اونم فقط Dvd 9 میخونه !
من فکر کردم بلو ری هم میخونه
.::\ ببخشید /::.
آقا من این قیمت ها رو روز 28/12/86 از مغازه ی البرز پرسیدم می خواهین زنگ بزنید
88362477
فروشگاه البرز
راستش من می خواستم یه مدل دالان (بازی) یا همون Arcade رو بگیرم اما بعدش با اطلاعاتی که به دست آوردم به این نتیجه رسیدم که برای اجرای بازی های ایکس باکس 1 روی آرکید حتما باید هارد داشت و بازی ها هم از روی هارد اجرا میشن و متاسفانه هارد 120 گیگش خیلی هم گرونه.اگه اینجوری باشه میرم یه ایکس باکس 1 می خرم. نگید که xbox1 قدیمیه و برو با بازی های 360 حال کن. چون نسل قدیمی شو تجربه نکردم اصرار دارم که 1 رو هم تجربه کنم.
حالا می خوام بدونم یه همچین چیزی صحت داره ؟
اگه جواب بله باشه:
متاسفانه یه گام بر می گردم عقب تر و یه ایکس باکس 1 می خرم.. و یه چند تا سوال دیگه پیش میاد:
الف: آیا هنوز وجود خارجی داره ؟
ب. اگه داره قیمتش چنده ؟
پ. بازی هاش هنوز پیدا میشه ؟
ت. هارد داخلی هم داره ؟
اگه جواب خیر باشه:
مسلما یه آرکید می خرم.
نکته: بیش از 450 مایل نیستم که رو 360 هزینه کنم. پس الیت و غیره نمی خرم.
و در پایان...
ممنون از اینکه جوابمو دادین یا ندادین.
راستی تا یادم نرفته میشه یه تخمینی هم بزنید که بعد از عید قیمت ها تا چه اندازه پایین میاد ؟
بله... داره.نقل قول:
راستی یه سوال این ارکید پورت hdmi داره ؟
نقل قول:
البته شما میتونید Premium هم بگیرید تا بتونید با نصب یک آپدیت بازیهای Xbox رو هم روی اون اجرا بکنید.
الف : بله، هنوز فروشگاهایی هستند که این کنسول رو میفروشند .
ب : والا دقیق نمیشه گفت، اما این کنسول از ps2 گرونتره . حدودا 200 تومان.
پ : بله، چرا که نه. این کنسول حدودا آرشیوی به اندازه ی 500 تا بازی زیبا داره!
ت : خیر.
در آخر توصیه میکنم قبل از خرید اطلاعات کافی رو جمع آوری کنید و سپس برای خرید اقدام کنید .
موفق باشید
مرسی.. میشه یخورده بیشتر در مورد این به روز رسانی توضیح بدی ؟نقل قول:
البته شما میتونید Premium هم بگیرید تا بتونید با نصب یک آپدیت بازیهای Xbox رو هم روی اون اجرا بکنید.
این آپدیتی که میگی نرم افزاریه یا به اصطلاح یه چیپ سته ؟
یه مشکل دیگه... این پریمیوم ها براشون مشکل به وجود نمیاد ؟
مثلا نمی دونم سه چراغ قرمز و فن اضافی و غیره ؟
صبر کن ببینم. 560 تومن ؟ نه فکر نکنم حتی بهش نگاه کنم.
OMG به نظر تو هیچ عقل سلیمی این کارو می کنه ؟نقل قول:
ب : والا دقیق نمیشه گفت، اما این کنسول از ps2 گرونتره . حدودا 200 تومان.
به خاطر همین می خوام این کنسول رو هم تجربه کنم. حالا هارد دالان چنده ؟نقل قول:
پ : بله، چرا که نه. این کنسول حدودا آرشیوی به اندازه ی 500 تا بازی زیبا داره!
ممنون از توصیه هات..نقل قول:
در آخر توصیه میکنم قبل از خرید اطلاعات کافی رو جمع آوری کنید و سپس برای خرید اقدام کنید .
Thanks
بله، یک آپدیتی برای این کار وجود داره که میشه از سایت xbox دانلود کرد و روی cd ریخت و کنسول رو آپدیت کرد. اما مشکلی که این روش داره اینه که نمیشه بازیهای کپی رو اجرا کرد و فقط میشه بازیهای ارژینال رو با کنسول انجام داد .نقل قول:
این مساله رو قبلا هم گفته بودم ؛ کنسولهایی که بردشون Launch بوده ، یعنی کنسولهایی که در سال 2005 عرضه شدند، بیشترون مشکل دار بودن و 3 چراغه میشدند. اما از سال 2007 و حتی 2006 این مشکل تا حد زیادی حل شد ( با استفاده از هیت سینک جدید که مستقیما هوای داغ رو به بیرون راهی میکرد .) البته هنوز هم این مشکل گرما وجود داره، اما تا حد خیلی زیادی حل شده. احتیاجی به فن هم نیست و فقط با استفاده ی درست میشه از این مشکل جلوگیری کرد . ( چند ساعت بازی چند ساعت استراحت دادن به کنسول ). باور کنید هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.نقل قول:
این پریمیوم ها براشون مشکل به وجود نمیاد ؟
این کنسول با یه مموری یونیت 256 مگابایتی باندل میشه .نقل قول:
حالا هارد دالان چنده ؟
ممنون و موفق باشید
خب چه کاریه که بری xbox 1 بخری فقط برا اینکه بازی های شو تجربه کنی خیلی از بازی هاش رو ps2 هم هست و تقریبا یکیا مثلا سری فیفا gta و خیلی از بازی های دیگه رو جفتشون بوده و فقرقی بین شون نیستنقل قول:
حیف 200 هزار تومنت که می خوای xbox یک بخری
حداقل یه 50 تومن دیگه بزار روش یه wii بخر
البته Xbox عناوین اختصاصی خودش رو داشت که اصلا روی ps2 منتشر نشدند. مثل : Doom 3, Halo 2, Dead or Alive 3, Full Spectrum Warrior.نقل قول:
در ضمن این دوستمون هم اشاره کرد که اگر Xbox هارد نداشته باشه، 360 میخره.
درسته.. اما سوالم یه چیز دیگه بودا ... من گفتم هاردش چنده.. قیمت داری ؟نقل قول:
این کنسول با یه مموری یونیت 256 مگابایتی باندل میشه .
خب می دونستم اینم جزء یکی از سوالات قراره بشه.. درسته.. بیشتر عنوان ها بین دو کنسول مشترکه اما مشکل اینه که داداش کوچیکم از چیت کد استفاده کرد و زودتر از من پلی 2 خرید.. منم حسش از بین رفت که برم یکی دیگه بگیرم.. یادم رفت که بگم پلی 2 برای خودم نبود.. به هر حال بازی کردم اما نه زیاد.. چون اولا دوست دارم کنسول مال خودم باشه و دوما اینکه چون مال خودش بود نمی ذاشت زیاد بازی کنم..نقل قول:
خب چه کاریه که بری xbox 1 بخری فقط برا اینکه بازی های شو تجربه کنی خیلی از بازی هاش رو ps2 هم هست و تقریبا یکیا مثلا سری فیفا gta و خیلی از بازی های دیگه رو جفتشون بوده و فقرقی بین شون نیست
حیف 200 هزار تومنت که می خوای xbox یک بخری
حداقل یه 50 تومن دیگه بزار روش یه wii بخر
خداییش حق داشت.. من که پلی 1 داشتم یادمه حتی نذاشتم درست و حسابی دسته رو بگیره..
به هر حال کاشکی بشه هر دوشو تجربه کنم.
نه... اشتباه کردی.. من گفتم اگه قیمتش در حدود 200 تومن باشه میرم 360 میخرم.. بابا ایکس باکس 1 200 تومن ؟نقل قول:
در ضمن این دوستمون هم اشاره کرد که اگر Xbox هارد نداشته باشه، 360 میخره.
کدوم آدم عاقلی اینکارو می کنه.. یه دالان بگیرم 400 تومن که خیلی بهتره.
حالا این حقیقت داره که بازی های ایکس باکس 1 از رو هارد دالان اجرا میشن ؟
اینم خیلی ارزش داره چون می تونی کلی بازی کپی کنی رو هارد و خیالتم راحته از بابت لنز دستگاه.
خوب اگه میخوایید هارد رو جدا بخرید به نظرم به صرفه نیست ... قیمت هارد هم حدودا 90 هزار تومان هست .نقل قول:
درسته.. اما سوالم یه چیز دیگه بودا ... من گفتم هاردش چنده.. قیمت داری ؟
بله خب، این خیلی بهتره .نقل قول:
نه... اشتباه کردی.. من گفتم اگه قیمتش در حدود 200 تومن باشه میرم 360 میخرم.. بابا ایکس باکس 1 200 تومن ؟
کدوم آدم عاقلی اینکارو می کنه.. یه دالان بگیرم 400 تومن که خیلی بهتره.
البته این کار شدنی اما مراحل کار خیلی زیاد هست . در ضمن، هر کدام از بازیهای Xbox حدودا 4 گیگ حجم دارند که اگر روی هارد ریخته بشن، هارد سریعا پر میشه که دیگه فضا برای دانلود از لایو نمیمونه . عاقلانه ترین راه، همان اجرا کردن آنها از روی درایو دستگاه هست . در رابطه با لنز دستگاه هم نگران نباشید، تا زمانی که به درستی ازش استفاده بشه، هیچگونه اتفاقی براش نمی افته. دیسکهای نامرغوب و سرعت رایت بالا، دشمنان درایو کنسول هستند . اگر این مسائل رعایت بشن، هیچ اتفاقی برای درایو نخواهد افتاد .نقل قول:
حالا این حقیقت داره که بازی های ایکس باکس 1 از رو هارد دالان اجرا میشن ؟
اینم خیلی ارزش داره چون می تونی کلی بازی کپی کنی رو هارد و خیالتم راحته از بابت لنز دستگاه.
موفق باشید
ممنون از اینکه کمک می کنی. یه چند تا سوال دیگه. امیدوارم از جواب دادن خسته نشی.نقل قول:
خوب اگه میخوایید هارد رو جدا بخرید به نظرم به صرفه نیست ... قیمت هارد هم حدودا 90 هزار تومان هست .
1. حالا هارد ارزون تر نداریم ؟
2. بزرگی این هاردها چقدره ؟ مثل هارد کامپیوتر بزرگه ؟
3. میشه هاردشو به کامپیوتر وصل کرد برای ریختن موزیک و غیره ؟ اگه بشه بازم به عنوان یه هارد قابل حمل قابل ستایشه.
چه مراحلی ؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟نقل قول:
البته این کار شدنی اما مراحل کار خیلی زیاد هست .
سعی می کنم زیاد روش بازی کپی نکنم. و همه شون که 4 گیگ حجم ندارن. امکان داره بعضی ها 500 مگ باشه. بعضی ها 2 و غیره.. بستگی به نوع بازی داره.نقل قول:
در ضمن، هر کدام از بازیهای Xbox حدودا 4 گیگ حجم دارند که اگر روی هارد ریخته بشن، هارد سریعا پر میشه که دیگه فضا برای دانلود از لایو نمیمونه .
حالا این لایو اهمیتش چقدر بالاست ؟
با dial-up هم میشه بهش وصل شد ؟ سرعتش مناسبه ؟
راستی یه چند تا نکته دیگه...
این 360 های دالان مثل مدل های قبلی صداش مثل بوینگ ه ؟ یا خیلی بهبود پیدا کرده ؟
قیمتش تا بعد از عید رو چقدر تخمین میزنی ؟