عزيزم :27:نقل قول:
بايى بري به تاپيک مربوطه ok?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
عزيزم :27:نقل قول:
بايى بري به تاپيک مربوطه ok?
براي كدوم مدل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نقل قول:
برو ى به Sent ىاخل Masseg اون بالا تعداد مسج هاي فؤستاىه شده هس:8: ت
راستی برنامه mp:8: :8: 3 player داریم که صدارو قویتر پخش کنه برا گوش دادن با هدفون می خوام :8:
نقل قول:هاااااااااااااااااا دست شما درد نکنه . برای p990 می خوام بی زحمت .نقل قول:
سلام بر دوستان . خستهنباشید.
آقا یه درخواست. کسی می تونه والپیپرهای اوریجینال گوشی رو برای من آپ کنه . منظورم همونایی هست که وقتی گوشی رو می خریم. توش هست .
خیلی ممنون.
عزیزان
گوشی p990i نیشترین رمی که میتونه ساپرت کنه چند گیگ است که تو بازار هم باشه
قیمتش هم اگه بگید خیلی خوب تره ها
جدی میگی !!!نقل قول:
:41:
یعنی مشتی ضرر کردیم :18:
4 گیگ هستنقل قول:
تو بازارم پیدا میشه
قیمت نمی دونم
سلام ببخشيد مزاحم مي شم ميخواستم بدونم براي اپديت p990 با ديل آپ چقدر طول مي كشه
من همينكه بابام حقوق گرفت به جمع شما مي پي وندم
سلام دوستان عزیز .
یه سوال :
این محافظ Lcdهایی که واسه P990 هست بدرد می خوره ؟ یعنی ضرری نداره؟
سلام دوستان من 1 سوالی داشتم پی 990 حداکثر چه حافظه رمی رو ساپورت میکنه؟ و قیمت رم 1 گیگیش چنده ممنون
نقل قول:
هااااااااااا جواب در صفحه ی قبل . البته من عملا دیدم وقتی یه نفر2 گیگ انداخته راضی نبوده !
نقل قول:
آقا کسی نمی خوادبرایما والپیپر های اوریجینالپی 990 و آپ کنه.:19:
کسی تا حالا رم چهار گیگ روی p990i گذاشته
مشکلی پیش نمیاد یا اذیت میکنه
؟؟؟؟؟
تم رو p990 چجوری نصب میشه؟!!!!!!!!!!!!!
اگه با ديل آپ حدود 9 ساعت و با اينترنت dsl حدود يك ساعتنقل قول:
بخر گوشي خوبيه:8:
دوستان عزیزم و بویژه متاپکس گلم از راهنمایی های ارزشمندتان سپاسگذارم/لطفا درصورت امکان من رو درخصوص دریافت نرم افزاری که بتونم از p990i بعنوان کنترل تلویزیون یا ماهواره استفاده کنم راهنمایی فرمایید.
ضمنا متاپکس عزیزم از اون سایتی هم که آدرسشو واسم گذاشتی با گوشیم رفتم خیلی جالب بود اولین وب سایتی که برای سرویس gprs طراحی شده /ممنونم از لطفت.راستی من تا حالا از سیم کارت اعتباری ایرانسل استفاده می کردم ولی امروز از طریق انتخاب طلائیی ایرنسل یک خط دائمی با شماره ای همانند همراه دولتی ام خریداری نموده ام که تا یک هفته دیگه بدستم می رسه فقط و فقط هم بخاطر سرویس اینترنتش حالا یه سوال استفاده مداوم از اینترنت واسه گوشی ضرر که نداره ؟ واسه مقابله با ویروس های لعنتی همون انتی ویروس مکافی که اون دفعه زحمتشو کشیدی واسم گذاشته بودی کافیه یانه ؟اگه نه پس راهنماییم کن!!! لازم بذکراست اون انتی ویروسه فقط گوشیو چک می کنه و رو مموری کارت هیچ کاری انجام نمی ده این بده خوب مگه نه ؟(فقط درایو c چک می کنه)!!!!!!!!!!
دوست عزیز اگه موقع Scan کردن Location to scan رو بزاری رو external media درایو d و اگه بزاری رو All media هم c و هم d رو Scan میکنهنقل قول:
دوستان من موندم رم 1 گیگ بگیرم یا 2 آیا سرعت 2 میاد پیین؟ لطف کنید قیمت هر کدوم رو بگید ممنوووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو ووون
سلام
آيا ميشه برنامه هاي سيمبين نوكيا رو روي سري پي سوني اريكسون نصب كرد؟ منظور اصليم اينه كه اگه كسي برنامه باز باشه سري پي سوني اريكسون به دردش مي خوره يا نه؟
لطفا يه حرفهائي پاسخ بده
سلام
آيا ميشه برنامه هاي سيمبين نوكيا رو روي سري پي سوني اريكسون نصب كرد؟ منظور اصليم اينه كه اگه كسي برنامه باز باشه سري پي سوني اريكسون به دردش مي خوره يا نه؟
هر کدوم رو بگیری فرقی نمیکنه فقط حافظه ی گوشی بیشتر میشه چون p990 تا gb 4 ساپورت میکنه به نظر من 2 gb بگیری بهتره قیمتش از 22 23 توم فکر نکنم بشتر باشهنقل قول:
دستت درنكنه خود موبال فرو شيا اين كار رو ميكنن؟نقل قول:
آپدیت 6 ساعت طول میکشه نه بیشتر باید آ پدیت رو از 9 10 شب شروع کنی در صورتی که شما 1 خط تلفن داری باید دیر تر دانلود رو شروع کنی اگه کسی زیاد زنگ بزنه و dc بشی باید مرحله ی اول رو دو باره شروع کنی >مرحله ی اول 2 ساعتو خورده ای مرحله های آخر برای دانلود فریم ویر 3 ساعت و خورده ای :31:نقل قول:
دست شما هم درد نكنه
بله برنامه هاي سري nنوكيا به راحتي روي اين گوشي نصب مي شه:10:نقل قول:
لطفا یه حرفه ای هم به این سوال پاسخ بده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام دوستان عزیز
حالا که این مخابرات همچین تر زد به کاسه کوزه ما !!!!! میخواستم یه سری اطلاعات در مورد گوشی بدم که چطوری بفهمین اصله یا نه !!!!!
گوشی اصل به هندس فری بلوتوث میاد و البته دوستان خوب ما اون روبرمیدارن مه قیمت اصلی اون 125000 تومنه . که بعدا شما میتونید دوباره بخرید .پس دوستانی که فکر میکنن قیمت پایینه یه کمی اشتباه کردن .
در ضمن یادتون باشه که گربه بهر رضای خدا موش نمیگیره !!!!
قیمت 990 اصلی 560 تا500 تومنه البته با گارانتی .
البته بعید میدونم که ای طوری باشه . اگه سیستم عامل به هم بخوره میشه ولی سری ان نوکیا uiq3 نیستنقل قول:
مسج های فرستاده شده کنارش شماره داره ! دیگه کنتور میخواد چی کار ؟
لطفا يه اينكاره پاسخ بده...
سلام
دو تا سئوال خيلي اساسي دارم:
يك: آيا p990 نيز همانند ساير گوشيهاي سوني اريكسون داراي ضعف محدوديت حافظه مسيج ميباشد؟
دو: آيا ميتوان تمامي برنامهها و بازيهاي سيمبين (sis) نوكيا رو روي p990 نصب نمود؟
يك دنيا ممنون اگه پاسخ مناسب و صحيح به من بدهيد
شانس رو نیگا حالا که ما گوشی رو آپ کردیم . فایل فونت واسه فریم ور قبلی اومده !!!!!!!
دوباره سلام عرض شد
به نظر شما n73 بگيرم يا p990؟ البته بدون در نظر گرفتن كيفيتهاي دوربين پيشنهاد بديد
خيلي خيلي ممنون
سلام به بروبکس P990 هز نوع i
اقایون لطفا یکی تنظیمات gprs رو بطور کامل اینجا بزاره تا ما هم ببینیم چطور میشه...
(یه امتحان بکنیم اگه حال داد یه اعتباری به p990 تزریق کنیم)
عزیزم تنظیمات gprs رو خود ایرانسل پس از چند مدت که سیمکارت تو گوشی باشه برات میفرسته اگه بخوای زودتر بیاد با اپراطور تماس میگیری میگی برات بفرسته Okنقل قول:
هر دوشون عالی هستن ولی من چون n73 الان قیمتش خیلی مثل اینکه اومده پایین n73 میگرفتمنقل قول:
1:خیر به اندازه ی مموری میتونی از msg کار بکشی و msg ذخیره کنی و مموری p990 زیادهنقل قول:
2:خیر ولی شاید بعضی ها شو بشه ولی نه
بیلچه جان والپیپر هارو آپ کردم ولی برای بعد از آپدیته و فکر کنم یه کم فرق داشته باشه . حالا خودتون یه نگاهی بکنید
نقل قول:
:8: عزیز منم میدونم میفرسته
اما فقط چند دقیقه میخام این خطو بزارم تو گوشیم و تست کنم. (خط خودم نیست) که اگه حال کردم یدونه اعتباریشو بگیرو...
لطفا یکی این تنظیمات و بزاره دیگه ه ه ه ه ه ه ه ه ه............:19:
نقل قول:
نه دوست عزیز برنامه های نوکیا روی P990 نصب نمشن.اگه می شدن که باید کلاهمون و مینداختیم هوا.سیستمهای گوشیای سری 60 نوکیا هیچ کدوم UIQ نیست.دوستمون گفت ممکنه بعضیاشون ممکنه نصب بشن,ولی بعید میدونم این قضیه رو:31: :13:
نقل قول:
دوست عزیز من P990 اپدیت کردم فونتهای فارسی رو هم که دوستان گذاشته بودن به راحتی عمل کردن.(البته اگه منظورت فونت فارسی بود):46: