اکثر چیزها قدیمیشون بهترند...(البته توی ایران)....این ثابت شده...پس من به IR-TCI رای میدم...چون که ای ی ی ازش راضیم...:cool:
Printable View
اکثر چیزها قدیمیشون بهترند...(البته توی ایران)....این ثابت شده...پس من به IR-TCI رای میدم...چون که ای ی ی ازش راضیم...:cool:
پس شما فعلا با همین سیم کارتهای مخابرات خوش باشین.الان دنیا رقابت دوست عزیز این چه حرفی که چی قدیمی بهتر
تا حد زیادی از گذشته پرستی ماست و گرنه همیشه اینطور نیست;)
آقا بلاخره اين سرويس ها شامل حال چه كساني ميشه؟نقل قول:
چون تو سايت نوشته فقط اونايي كه از 21 بهمن تا 20 اسفند ثبت نام كردن
لطف كنين هركي از ايرانسل پرسيده يا ميدونه بگه تا مثل اون قضيه 30 دقيقه مكالمه رايگان تو پاچمون نره
دوستمون راست میگه تو سایت زده از 21 تا 20 اسفند!!نقل قول:
ما که نفهمیدیم برای ما هم هست یا نه، من یک میل به ایرانسل زدم، هنوز جواب نداده!!!!!!!
والا ما الان زنگ زدیم گفت برای کلیه مشترکین هست وگفت حتی برای آنهایی هم که از 21 بهمن تا 20 اسفند می خرند هم این خدمات رایگان هست حالا میخواین شما زنگ بزنید تا مطمئن تر شوید
پسنقل قول:
پيکان
بهتر
ار
ماکسيمات
دوست عزیز هر چی تو مدل خودش...نقل قول:
البته خیلی بجا اشاره کردی... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیکانهای مدل پائین ( 47-48-...) حدود 200000% بهتر از مدل های دهه 70 و 80 می باشد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میگی نه , خوب بگو نه !!!!!:biggrin:
نه
گلم
اشنباه
ميفرماييد
پس میگن که اون هایی که از 21 بهمن تا 20 اسفند ثبت نام کنند شامل حال بند 4 و 5 می شوند.