نمی دونم چرا دوستان همه چیز رو با هم قاطی می کنن؟!
هزینه اینترنت در ایران بالا و غیر منصفانه است و قبول دارم ولی چرا یهو اینو مطرح می کنید؟! مگه ایرانسل به شما صلواتی سرویس می ده؟!
من دارم میگم این سرویس، اصلا اون چیزی که تبلیغشو می کنن نیست! نه سرعت بالایی داره و نه پایداری! همین الان مودم من کنار پنجره در منطقه ای که در مشهد باید آنتن داشته باشه (هفت تیر)، آنتنش قطع شده، از دیشب هم چندبار اذیت کرده!
خوب من بابت این مودم آشغالی ۳۰۰ هزار تومان پول دادم (با منت ۲۰ درصد تخفیف نمایشگاه). برای یک بسته یک ماهه با ۳ گیگ حجم روزانه (۱.۵ گیگ شبانه) ، بدون مالیات ۱۴ هزار تومان پول دادم . مجانی که نبوده!
من صرفا این مودم رو به خاطر تعریفی که بابت پایداریش و پینگ پایین می کردن و جابجایی و مسافرت هایی که میرم خریداری کردم ولی اصلا اونی که میگن نیست!
همین الان هم مودم MR7350 دارم و با بسته ۱۰۰ گیگی FDD-LTE ایرانسل کیفیت و پوشش بهتری رو توی نقاط مختلف مشهد و تهران تجربه کردم. یا مثلا بسته بی نهایت رایتل رو خریدم و با گوشی هات اسپات می کنم و به نسبت خوبه. ۵۰ تومان ماهی میدم ولی هم مکالمه رایتلم نامحدوده (تعداد زیادی از دوستان و اقوام طی ماه های گذشته به رایتل اومدن)، هم ۵۰۰ دقیقه مکالمه همراه اول و ایرانسل دارم (که برای مصرف تلفن من زیاد هم هست)، ماهی هم ۱۰ گیگ روزانه و ۲۰ گیگ شبانه دارم.
خونه هم پارس آنلاین خریدم با ۶۰ گیگ ترافیک ۶۰ هزار تومان اونم روی مودمی که ۴-۵ ساله دارمش! سرعت هم با اینکه سیم کشی ساختمون زیاد خوب نیست تا ۹ مگ به راحتی میده. شب و روز هم کندی سرعت ندارم!
حالا نمی دونم چرا وقتی میام از این مودم ۳۰۰ هزارتومان با بسته های نسبتا گرونش شکایت میکنم، دوستان میان میگن مگه جاهای دیگه بهت میدن؟! آره میدن! شب و روزش هم سرعت یکیه!
انگار ایرانسل شب و روزش یکیه! همین الان توی تاپیک اینترنت نسل ۳ و ۴ ایرانسل توی همین سایت بری همه شاکی هستن که چرا شب ها سرعت میاد پایین یا مثلا سیم کارت قطع میشه و ... که همه بامبول های ایرانسل هست!
کسی از دوستان هم اگر شک داشت می تونم از سیم کارت نسل ۴ ثابت و مودمش در هر زاویه و هر متنی که خواست، عکس بگیرم و اینجا آپلود کنم!
در یک کلام : الکی پولتون رو بابت این سرویس هدر ندید! نه سرعت بالایی داره (فعلا به صورت میانگین کمتر از ۹ مگ - در بهترین شرایط اونم پیکش میرسه به ۱۶)، قیمت هم که تعریفی نیست! در نظر داشته باشید که باید نزدیک ۳۹۰ (خارج از نمایشگاه) پول مودم بدید که هزینه کلی شما رو افزایش میده! پایداری هم اصلا رضایت بخش نیست. توی همین مکان فعلیم (مشهد هفت تیر) با اینکه 4G معمولی ایرانسل آنتن دهی کمی داره ولی قطع و وصلی بسیار کمتری داره (تهران هم همینطور بود)