سلامنقل قول:
چند مگ گرفتید و مگی چند؟
Printable View
سلامنقل قول:
چند مگ گرفتید و مگی چند؟
سلام دوستان توی سرویس های ptp من پرسیدم از پیشگامان میگن توی طرح اختصاصی ما بهتون اون رادیو فرستنده رو به صورت امانی میدیم و شما فقط باید از طرف خودتون یک رادیو تهیه کنید هزینه بسته ptp اختصاصی هم معقول به نظر شما ارزش داره بخریم مخصوصا برای پینگ تایم و این که شرکت های شاتل و اسیاتک باید جدا بخریم وصل کنیم که قیمتش خیییلی بالا تره ....
نقل قول:
شاید p2p نباشه و مولتی پوینت باشه .. اپراتور عقلش نمیرسده گفته رادیو امانی میدیم
من پارس آنلاین داشتم عالیه
شما اختصاصی خریدین از پارس انلاین ؟ حالا فردا باز ازش دوباره میپرسم اما گفت امانی میدیم نمیدونم والانقل قول:
نقل قول:
نه از نماینده پارس آنلاین خریدم ولی اینترنت ش پارس آنلاین بود
حتما بپرس . اون خانمی که تو شرکت گوشی رو ورمیداره هیچی ... حالیش نیست . و بعضی موقع ها راست و دروغ را عمدا یا سهوا قاطی میکنند. که به شما بندازن .
حالا هر شرکتی باشه
سلامنقل قول:
چند گفتن بهتون سرویس رو؟
پهنای باند هست یا وایرلس اشتراکی؟
منظور اپراتور از اختصاصی خرید پهنای باند اختصاصی بوده که میشه به عبارتی حدود هر مگابیت 100 هزار تومن ماهانه (یادم نمیاد دقیق چند بود ولی یه چیزی بین 90 تا 120 تومن بود ماهانه)نقل قول:
اون بسته های اختصاصی که تو وب سایت هست فقط اسمش اختصاصی هست و پهنای باند اختصاصی نیست و در ضمن از دو سال پیش دیگه پیشگامان رادیو امانی نمیده رو این سرویس ها (به خاطر هزینه ها که انقدر رفته بالا دیگه صرفه اقتصادی نداره براشون)
فکر میکنم منظور پیشگامان از اختصاصی که نوشته اینه که میتونن روی اون سرویس p2p بدن به جای p2mpنقل قول:
دوستان از میان این انتن های رادیویی برند میکروتک برای ptmp کدوم ارزش خرید بالایی داره میشه یک راهنمایی بکنید این مدل های lite 5 و lite 5 ac که خود شرکت بهم پیشنهاد کرد خیلی قدیمی بود سال 2013 و این که قیمتشم به قیمت دلاری اصلا نزدیک نبود لطفا راهنمایی کنید دلارم که داره میره بالا باز :mellow:
سلامنقل قول:
ما قبلا LHG5 استفاده کردیم و راضی بودیم ازش