دوست عزیز سایت های تاینی و ایران فیلم راحت ریموت میشن اگه اکانت ندارید هم میتونید از سایت 30nama16 استفاده کنید و همچنین از آپلودسنترهای 4upld و uploadkade.....موفق باشیدنقل قول:
Printable View
دوست عزیز سایت های تاینی و ایران فیلم راحت ریموت میشن اگه اکانت ندارید هم میتونید از سایت 30nama16 استفاده کنید و همچنین از آپلودسنترهای 4upld و uploadkade.....موفق باشیدنقل قول:
همچنین minitoons.irنقل قول:
Fardadownload
----------
Farsroid
کلا لینک دانلود هر سایتی رو که دوست دارید بندازید تو آپلودسنتر.اگه شد چه بهتر... و اینکه در ساعتهای مختلف امتحان کنید و منتظر این نباشید که او دایره لود به اتمام برسه.
Follow Your Instinct!
سلامنقل قول:
با گوشي نميشه نميدونم چرا حتي آپلود هم نميشه كرد چه برسه به ريموت كردن فقط با سيستم
نرم افزار هم از آدرس معلومه
مربوط به تنظيمات مودم
ايسوس بخش سرعت و نمايش حجم از همه بهتر دانلود سرور
در ضمن با دانلود سرور هم نميشه از شاتل گرفت به آدرس ذخيره ميكنه
در صورتي كه بايد به اسم ذخيره كنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
مرسی من همه مراحل رو درست رفتم حتی اکانت تاینی ویژه هم دارم ولی اصلا نمیتونم باهاش بگیرم روی 4upld هم اکانت رایگان ساختم تست کردم بازم نشد. اکانت ویژه رپیدپارس هم دارم اونم نشد. حتی از سایتایی که لینک مستقیم میزارن هم نتونستم هیچ فیلم و سریالی ببرم روی شاتللندم . تنها سایتی که تونستم ازش بریزم روی شاتللند سافت۹۸ بود که چند تا ویندوز و آفیس و فتوشاپ و .... گرفتم کاش یکی بتونه راهنماییم کنه بگه دیگه چکار کنم!! من یه مقدار سریال و فیلم لازم دارم!!!!نقل قول:
بعدش میشه بفرمایید چه آیتمایی ممکنه تاثیرگذار باشه مثلا میفرمایید روی گوشی نمیشه. یا مثلا شما روی چه مرورگرایی از روی کامپیوتر جواب گرفتین یا با پافین یا اوپرا مینی برم چطوره؟ رو سیستم کروم بهتره یا فایر فاکس ؟
Sent from Tapatalk
من لینک فیلم 1 گیگی رو از سایت تاینی روی شاتل لند در کمتر از 5 دقیقه ریموت میکنم از مرورگر فایر فاکس هم استفاده میکنمنقل قول:
عزیز شما که لینک می گیری از تاینی صبر کن که تبدیل به اپلودین بشه بعد ریموت کن درست میشه شما صبر نمیکنی همون تاینیو میزنی برا همین نمیرهنقل قول:
Sent from my LT26w using Tapatalk
ممنون بازم تست میکنمنقل قول:
دوستانی که موفق شدن باتوجه به تجربشون فکر میکنن حدودا هر یک گیگ رو که بخواد ریموت کنه رو شاتللند با یک تب باز مرورگر متوسط چقدر طول میکشه. ؟ و اینکه اگه مثلا بعد از یه مدت کامپیوتر رو خاموش کنم خودش ادامه پیدا میکنه یا قطع میشه و حتما باید تا آخر مرورگر باز بمونه؟!!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سایتی نیست که به شاتل پیشنهاد بدیم بجای اینکه این طرح رو در یک ماه خاص بزاره
در طول سال بزاره
ولی حجمشو محدود کنه
مثلا هر شخص هر ماه میتونه هشتاد گیگ استفاده کنه
الان 2 روزه که دیگه نمیشه از تاینی (آپلودین) هم انتقال دادنقل قول:
چه عجیب
من همین که لینک دانلود رو میزنم برا ریموت وا نمیسم سریع صفحه رو ریلود میکنم برای لینک بعدی
پشت هم شاید ده گیگ رو بتونم تو 5 دیقه ریموت کنم
اگه اپلود سنترش کسب درامد میداشت فیالی که من اپ کردم رو ببینید چه قد دان داشته:n33: