ببخشید اشتباه شد آره asus است
Printable View
ببخشید اشتباه شد آره asus است
سلام دوستان!
من قصد خرید یه مانیتور ال سی دی تا 400 تومن را دارم، ترجیحا واید باشه و 19 یا 20 اینچ باشه، ضمنا من اهل بازی و فیلم هستم و می خوام یه کنسول نسل جدید هم بگیرم( آینده) به خاطر همین موضوع رزولشن هرچی که به Hd نزدیک تر باشه بهتره، کیفیت تصویر هم در حد پولی که می دم باشه، خلاصه در حد پولم کیفیت تصویر می خوام( طراحی زیاد مهم نیست) و مارک هم زیاد اهمیت نداره
ببینم چی پیشنهاد می دید، راستی بتونم پیداشم بکنم( تهران) یعنی جنس کم یاب معرفی نکنین!
:41:سلام
من یک لب تاب ان ای سی مدل vy22s/rf-l دارم اما راه اندازاشو ندارم به خصوص کارت گرافیک
اصلا مار سخت افزارهاشو نمیدونم ولی اینو میدونم همه ارجینال هستند با مشخصات.......
سی پی یو 2.2 فول _ رم 512(ولی مینویسه384) _ گرافیک 128 _ هارد 40 _ کومبو _
لطفا راهنمایی کنید چون هیچ راه اندازی ندارم
سلامنقل قول:
باید بری توی سایت nec مدل لب تاپت رو پیدا کنی و درایور ها رو دانلود کنی و بعد نصب کنی
[COLOR="Red"]با سلام lcd های wide با اندازه معمولی چه تفاوتی دارد
( چه مزیتی دارد ) [/COLOR]
لطفا اگه کسی در مورد Lcd های واید اطلاعاتی داره بگه.
خوبه ؟بده ؟ معایب و محاسنش چیه ؟
بی اف 1750 دارم و با کارت گرافیک انویدیا اف ایکس 5200 داره به خوبی کار میکنه
به نظر من این مدل بهترین مدل دنیاست
زنده باد سامسونگ
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مانیتور الجی مدل t730puدارم .بعد از پنج ماه وسط تصویر یک نقطه سیاه افتاد که مربوط به کارت گرافیک نمی شد و با مراجعه به نمایندگی لامپ تصویر را عوض کردن ولی بعدا متوجه شدم همان نقطه حالا در با لای تصویر وجود دارد لطفا من را راهنمایی کنید و بگویید آیا لامپ تصویر مورد دارد اگر بله آیا لامپ تصویر های الجی ایراد فنی دارد .
دوستان lcd من وقتی یک صفحه سیاه مثل اسکرین سرور را نشان میدهد این صفحه را یک دست نشان نمیدهد.
بعضی از قسمتهای آن کمی روشنتر است. مثل این میماند که روی ال سی دی یک گرد و خاک خیلی ضعیف نشسته باشد بعد روی بعضی از نقاط آن را دست کشیده باشید.
البته در حالت عادی چیزی دیده نمیشود .فقط در زمنهای سیاه و خاکستری اینگونه است.
به نظر شما ایا ال سی دی من مشکل دارد؟
داوود4547 سلام ببینم مدل مانیتورت چی و جه مارکیه امیدوارم که سامسونگ نباشه !!.