-
تبریک تبریک تبریک تبریک :n02:
از این به بعد چی باید بگیم دقیقا؟ 6 تایی ها؟ 4 تایی ها؟ 10 تایی ها؟ :n13::n02:
این بازی جای هیچ حرف و حدیثی رو باقی نذاشت، هر چند این حسرت باقی موند که چرا کمتر از 6 7 تا گل نزدیم ! این تیم شایسته ترین تیم برای قهرمانی هست و امیدوارم به حقش برسه.
تویه پرانتز اینکه از فردا باید رویه ادامه بازی ها تمرکز کنیم چون اگه تویه باد این برد بخوابیم تویه 1 هفته این جایگاهی رو که به چنگ و دندون به دست آوردیم، از دست میدیم.
-
چقد خوبیم ماااااا:n12::n12::n12:
حیف حیف حیف که میتونستیم حماسه 6تایی رو تکرار کنیم که درخشش رحمتی مانع شد
-
عالی بود. 4 تایی شدن هم خیلی خوبه، می خوام بدونم استقلالی ها از این به بعد می خواهند چه عددی رو نشون بدند.:n02::n02:
-
تبریک .
بعد مدتها دیدن دربی به من حسابی چسبید . تیم خیلی خوب بود و سنگ تمام گذاشت . فقط اگر کمی دقت بازیکنان بیشتر میشد حماسه 6 تکرار میشد .
اون پنالتی هم برای استقلال خیلی عجیب بود . من هر چی سعی کردم برخوردی ندیدم . حالا یا اشتباه از من بوده یا این که واقعن برخورد صورت گرفته .
در کل بسی لذت بردیم و امیدوارم تیم همین روند رو حفظ کنه و تمرکزش رو از دست نده . این تیم لیاقت قهرمانی رو داره . فقط نیاز به دقت و تمرکز بیشتر داره . هفته های پیش رو حسابی حساس و تاثیر گذار هستن و نباید امتیازها رو مفت و مجانی از دست بدیم .
به امید قهرمانی .
-
عجب بازی بود تبریک
پرسپولیس صدر جدول نرفت در چه بازی و چطور رفت
با شایستگی و بدون حرف حدیث!
هر تیمی غیر از پرسپولیس بخواد آخر فصل قهرمان بشه ظلم فوتباله و غیره
این تیم جذابیت تمام و کمال لیگـه با این تیم کسی بگه فوتبال ایران نمیبینم از لذت فوتبال کم برداشته
همه عالی بودن اما نقش یه مربی مثل برانکو غیرقابلانکاره
-
-
اقا ما با ده تا انگشت چه جوري هم چهار و نشون بديم و هم شش و؟؟؟
-
به به ... به به
درود به برانکو که تیم با این ترکیب تهاجمی فرستاد تو زمین و نو همون دقایق اول هم نتیجش دیدیم
فوق العاده کار کردیم ... فقط زیادی هیجان زده بودیم و موقعیت های الکی به استقلال دادیم ... فقط سوشا نکته منفی بازی بود که تن و بدنم میلرزوند
کاشکی قدر موقعیت ها میدونستیم و بیشتر گل میزدیم
جالبیش اینه که تیم رقیب 4 تا خورده و بازم بهترین بازیکنش دربازه بانش بوده
محسن ترکی هم که سنگ تموم گذاشت ... پناتی که اصلا نبود و گرفت و خطاهای الکی که برای اونا میگرفت و کارتایی که به بازیکنای ما داد
در کل داوری اصلا خوب نبود
-
پرسپولیس داره تمام اعداد رو به سود خودش ازشون میگیره:n08:دیگه از فردا عددی ندارن نشون بدن :n18:
بچه ها واقعا متشکریم:n40:
-
واقعا بازی فوق العاده ای بود. تیم مثل تیم های اروپایی بعد از جلو افتادن هم عطش گل زدن داشت.
باریکلا به برانکو با این انگیزه و شوری که از اول فصل داشت منم یاد قطبی مینداخت.
قهرمانی حق پرسپولیسه