:18:نقل قول:
من تجربه ای در زمینه شارژ کارتریج canon ندارم ولی تا حالا نشنیدم که رنگ را روی قسمت خروجی بریزند. معمولا کارتریجهایی که قابل شارژ هستند یک یا چند سوراخ بالای کارتریج دارند که رنگ را با استفاده از سرنگ و سوزن داخل اون تزریق میکنن.
Printable View
:18:نقل قول:
من تجربه ای در زمینه شارژ کارتریج canon ندارم ولی تا حالا نشنیدم که رنگ را روی قسمت خروجی بریزند. معمولا کارتریجهایی که قابل شارژ هستند یک یا چند سوراخ بالای کارتریج دارند که رنگ را با استفاده از سرنگ و سوزن داخل اون تزریق میکنن.
باید حذفش میکردم ولی گزینه ای با این مضمون وجود نداره.
دوستان چند روز پیش من یه پرینتر R270 خریدم 138 تومن و یه تانکشو خریدم 106 تومن.
حالا با یه بدبختی نصبش کردم چراغ جوهرش یه سره قرمزه و چراغ پاور هم چشمک میزنه.
موقع خرید تانک گفت بعد از نصب باید چند بار ریست کنی تا هوای داخل لوله بیاد بیرون ( مال من الان کلی هوا توشونه ).
حالا سوال من اینجاست که چه جوری باید ریست کنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا حنما باید از این دستگاههای ریست بخرم یا نه؟
دوستان خواهشا زودتر جواب بدن کارم گیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
ببین تمام کارتریج ها درست جا خورده این نوع پرینتر یه مقدار برنامه اش با دردسر نصب میشه شما برنامه پرینتر رو پاک کن دوباره نصب کن بزار کامل نصب بشه
ممنون از پاسخگویی سریعتون. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارتریجها درست نصب شده. برنامه اش هم به راحتی نصب شد.( مال 5150 ام از این بد قلق ها بود ) ولی باز دوباره نصبش میکنم.
یعنی اگه دوباره نصب کنم ریست میشه؟ ریست چه جوریه؟
الان که تانکها رو نصب کردم ( فکر کنم تو همه تانکها اینجوریه ) درش بسته نمیشه. این مورد مشکلی رو برای پرینتر درست نمیکنه؟
گفتیم تانک بگیریم راحت شیم ولی مثل اینکه تازه اول دردسره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این اپسون هم واقعا کیفیت ساختش پائینه. ( قطعات توش انگار از پلاستیک دمپایی ساخته شده و بسیار بسیار خشک است ) امیدوارم عمرشون مثل ظاهرشون نباشه.
دستگاه من ساخت فیلیپینه. (تفاوت کیفیتش با 5150 ساخت مجارستان از زمین تا آسمونه )
راستی میخام کارتریجهای فابریکشو بفروشم هر کی خواست PM بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جواد جون امروز برنامشو دوباره نصب کردم ووقتی دگمه جوهر رو زدم دیدم راه افتاد و هوای توی لوله ها رو گرفت و
مشکلم حل شد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی وقتی یه پرینت گرقتم دیدم تو رنگ سیاه خطهای کاملا واضحی وجود داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی کیفیتو رو photo می ذارم خطها کمتر معلوم میشه ولی کاملا مشخصه.
به تانک جوهر هم که نگاه میکنم میبینم مشکیش از همه کمتر مصرف شده. آیا این نشون دهنده مشکله؟
چیکارش کنم؟
یکی دو بار کلین کنی درست میشه
2 بار کلین کردم نشد که نشد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هنوز خطها با همون وضوح دیده میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو Properties-گزینه pirinter Preferences تبMaintenance گزینه nozzle check رو بزن ببین بهتر میشه
نقل قول:
4 بار کلین و nozzle check کردم حتی ذره ای بهتر نشد:41:
فکر کنم مشکل سخت افزاری داشته باشه.