حداقل نمره ی قبولی رو بگیرین کافیهنقل قول:
ولی در کل با توجه به کنکور داشتن معمولا کار سختی پیش رو ندارین
اگه مستمر ندارین سعی کنین نمره پایان ترم رو خوب بگیرین در اون صورت دبیر هم نمیتونه از این هوسا بکنه فوقش اعتراض میزنین و درست میشه.
Printable View
حداقل نمره ی قبولی رو بگیرین کافیهنقل قول:
ولی در کل با توجه به کنکور داشتن معمولا کار سختی پیش رو ندارین
اگه مستمر ندارین سعی کنین نمره پایان ترم رو خوب بگیرین در اون صورت دبیر هم نمیتونه از این هوسا بکنه فوقش اعتراض میزنین و درست میشه.
من برای ریاضی در طول سال جزوه معلممون رو مرتب خوندم و حل کردم ، وقتی هر فصل تموم میشد هم از خیلی سبز تستاشو میزدم . تو دوره هم بسته به فصل یکی از این دو تا رو(برای معدود فصل ها هر دو) کار میکنم .نقل قول:
آزمون امروز با اینکه بازم ترازم بد شد ، خیلی راضی بودم چون پیشرفت از نظر استرس و بی دقتی رو احساس میکردم و میشه گفت برای اولین بار در این یه سال بی دقتی نداشتم :
ریاضی 80 ، بهم تراز 8000 داد .(4 تا مقاطع رو نزدم : دی)
فیزیک 75 بهم 7600 داد .
زیست هم 80 که 7300 داد . یه دور دیگه قارچا رو خونده بودم ، تا 90 میرفت . یه کم مثال های انواع قارچا رو قاطی کردم و 3 تا تستو از دست دادم .
ولی شیمی رو خیلی کم زدم(48% با توجه به راحتی نسبیش) که البته دلیلش این بود که اون حفظیای ته الکترو رو نخونده بودم که فیکس یک سوم سوالا از اونا اومد .
همین شیمی یه تنه ترازو کشوند زیر 7000 .
عمومی ها عربی 90 ، زبان 100 ، دینی 70 و متاسفانه ادبیات 60 . این تاریخ ادبیات بد داره کار دستم میده .
کلا دیگه تراز قلمچی برام مهم نیست و فقط رفع اشکال میکنم . به محض اینکه اومدم اون حفظیای آخر الکترو رو برای مثال خوندم ، و چند بارم همه ی این بخش های حفظی فصل رو بلند بلند تکرار کردم(گالوانی روی-مس ، سلول سوختی ،خوردگی آهن و 3 روش جلوگیری ازش ، روش کلی برقکافت ، با اون 4 حالت خاصش)
مشکلم با زمین شناسیه ی روز کامل وقت میگیره! ترجیح میدم اون ی روز خلاصه نویسیامو برا کنکور دوره کنم میتونم نرم؟ مشکلی پیش نمیادنقل قول:
(میدونم بی ربطه من یکم وسواسیم ولی) اگه امسال کنکور دربیام یا درنیام این زمین شناسیه برام دردسر نمیشه؟
امتحان پایان ترم نرین؟نقل قول:
نه بهتره حتما برین البته اگه امتحان ندین و حتی قبول نشین در صورت قبولی در دانشگاه بازم شهریور فرصت دارین ولی اصلا به دردسرش نمیارزه خودتونو درگیر اینچیزا کنید.
آقایون ببخشید زمان برگزاری مراسم کیه؟! و چه چیزایی برای شرکت در مراسم لازمه؟!
ممنون:n01:
هر گروهی کنکورش متفاوته. 21 یا 22 خرداد .نقل قول:
برای شرکت در مراسم دو عدد ساندیس + یه کلچه یا تعدادی خرما و انجیر خشک لازمه به همراه دو عدد مداد تراشیده شده و مدادتراش و پا کن با کیفیت. به همراه کارت ورود به جلسه که از قبل اثر انگشت روش زده باشین. کارت شناسایی هم ببرین بد نیست شاید لازم شد.
فقط شرمنده این کارت ورور به جلسه رو از کجا پیدا کنیم برادر؟
نمیشه جای اونا پیتزا ببریم(شوخی:n01:)
کارت ورود به جلسه اواسط خرداد از ایت سازمان نجش ارائه خواهد شد و باید برین پرینت بگیرین.نقل قول:
پیتزا رو که نمیزارن ولی نون پنیر رو میزارن. من خودم حلوا با نون حصیری برده بودم :n02:
امیدوارم موفق باشین .نقل قول:
واسه کنکور 95 تاپیک ایجاد نمیکنین ؟