خودم می خواستم اینکارو بکنم ولی اصلا نمی شه گلد جمع کرد :n03:نقل قول:
Printable View
خودم می خواستم اینکارو بکنم ولی اصلا نمی شه گلد جمع کرد :n03:نقل قول:
نقل قول:
شما باید از منابعتون محافظت کنید در صورتی که اونا رو گذاشتی اطراف مپت و به راحتی با آرچر میشه زدشون
این مپی بود که من استفاده میکردم ( شیش ماه پیش ) مپ خوبی بود ...
ولی پیشنهاد میکنم تون هال رو بزارید بیرون ، خیلی بهتر میشه مپ رو چید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروش اکانت از 50 تا 600 الی 700 هم من قیمت داشتمنقل قول:
لول 51 رو من 60 فروختم
حالا چه فرقی میکنه دوست عزیز :دینقل قول:
اما نه اینطور نیست , اکثریت تیم از افراد در حیطه های فعالیتی مختلف تشکیل یک کمپانی رو دادن و هیچ ارتباطی با هم ندارن
چرا !؟ من تو هر اتک دارم بالای 150 هزار میزنم میلاد !نقل قول:
سطح تروفی رو تا 1400 برسون شاید وضع یکم بهتر بشه بعد دباره کاهش بده به 1250 تا 1350
نقل قول:نقل قول:
شما خوبی دوست خوبم فقط چند نکته :
- Air Defense رو حداقل به 4 آپگرید کن
- Mortar هارو یک سطح افزایش بده
- روی Barracks ها زیاد کار کردی دیگه فعلا لازم به آپگرید نیست
- تمامی دیوار ها حداقل سطح 6 باشن
- سعی کن به یک شکلی Spring Trap هارو داخل بچینی
سطح نیرو ها به چه شکله ؟
+
برای جمع کردن منابع 2 راه وجود داره :
1) تمرکز روی یک منبع
2) پیدا کردن و گشتن زیاد برای کلن هایی که هردو منبع رو زیاد داشته باشن
برای مثال در روش اول شما فقط طلا لازم داری , در اینجا شما میزان منابع Elixir خودت رو برای هر حمله محاسبه میکنی و سعی میکنی کلن هایی رو پیدا کنی که میزان طلای بالا و میزان اکسیر حداقل برای نیرو سازی بعدی شمارو داشته باشه .
برای مورد دوم هم که داستان مشخص هست یا باید شانس بیارید که در اوایل گشتن یه مورد خوب پیدا کنید یا باید انقدر طلا خرج کنید ( برای مثال 100 هزار ) تا یه کیس 300-400 هزار تایی پیدا بشه تازه اونم اگه باز شانس بیارید قدرت دفاعی در حدی باشه که بتونید همشو بزنید.
اینم 3 حمله ی آخر ما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بازیکن تیم ملی رو چرا زدی :n02:
یه ترفند توپ یادتون بدم حال کنید
توی بواستک میتونید تا زمانی که نت قطع نشه ! ( از سمت سرویس دهنده منظور) خودتون رو آنلاین نگه دارید :n09:
برنامه اتو کلیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برنامه به صورت خودکار هر چند ثانیه کلیک میکنه(میتوانید مشخص کنید هر چند ثانیه یکبار کلیک کنه)
پس از نصب و اجرای بازی برنامه کلیک خودکار رو نصب و اجرا کنید فقط و فقط گزینه ثانیه رو از 5 به 3 تغییر بدید و بعد استارت کنید،حالا توی بازی روی یکی از کلکتر ها و یا مثلا روی یک دیوار کلیک کنید و همه چیز رو به حال خود رها کنید ! هر 3 تانیه روی اون چیزی که انتخاب کردید کلیک میشه و در نتیجه شما آنلاین محسوب میشوید:n02:
ممنون بابت راهنمایی ها :n16:نقل قول:
ظرفیت اردوگاه : 200 نفر
سطح نیرو ها :
Giant + Archer = 4
Barbarian داره می شه 4
Wall Breaker + Baloon + Goblin + Wizard = 3
Healing Spell = 3
Lighning Spell = 4
واسه بدست آوردن منابع هم معمولا اتک می دم
هر اتک حداقل 100 هزارتایی می گیرم.
با این استراتژی :
90 تا گوبلین + 5 تا وال بریکر + 6 تا جاینت + 70 تا آرچر
منم قبلا اتک هام همین طوری بود ولی 2-3 روزه خیلی بد شده max 150 k میشه !!!نقل قول:
دقت کردید بالون + درگون توی لول های بالا چقدر باگ میشن ؟؟؟ وقتی با تعداد زیاد حمله میکنن air Defense کم میارن و راحت مپ با خاک یکسان میشه
خیلی هم باگ نیست برای اینکه کلی زمان و هزینه صرف ساخت این نیرو ها میشه در ضمن شما اگه کلنتون پر باشه و ایر دفنس ها و بمب ایر ها رو خوب اپ کنید افراد هم لول به سختی میتونن مپتون رو کامل بزنننقل قول:
منظورم clan war بودش چون به هیچ عنوان صرف نمیکنه با این نیرو ها اتک معمولی رفتننقل قول:
بهترین راه برای بدست آوردن اکسیر تو th8 چی ه ؟؟
من معولا با 25تا جاینت + 1 هیلیر + 4 wallbreaker + آرچر حمله میکنم و بیشتر موقع ها 100% میشه ولی مقدار اکسیر که خرج میشه خیلی زیاده و اصلا صرف نمیکنه!!!
منم یک چند وقتیه به دوستانی کلشی پیوستم :دی و به لظف این تاپیک حواسم به جم هام بود و ازش مراقبت کردم ( فقط یه جا دستم خورد 80 تا جم ناقابل پرید :دی )
اما سوال :
بهترین زمان برای اپ کردن خونه چه موقع هست ؟ من الان TH 5 میخوام اپ کنم به 6 ...
دفاعی ها و دیوار ها همه اخرین لول ممکن هستن اما معادن ها هنوز جا دارند .... TH اپ کنم و بعد ادامه اپ معادن یا ابتدا هر چیز ممکن قابل اپدیت شدن سپس TH؟