پخش زنده مراسم افتتاحیه به همراه مراسم ویژه جام جهانی از شبکه Merci TV تایید شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hotbird : 11054-27500-H-5/6
Yahsat : 11958-27500-V-7/8
پخش زنده مراسم افتتاحیه به همراه مراسم ویژه جام جهانی از شبکه Merci TV تایید شد.
Hotbird : 11054-27500-H-5/6
Yahsat : 11958-27500-V-7/8
شبکه هایی که بازیها رو پخش می کنند افتتاحیه رو هم معمولا پخش می کنننقل قول:
منظورش بعدا بود... آره لینک دانلود ازش گیر میاد.نقل قول:
آقا این شبکه سه چی شد؟ از رو ماهواره بدر نمیشه دید؟!!!! آنتن نداریم ما! این چه مسخره بازیه
فکر کنم تو جام جم هم بذاره.یه نگاهی بنداز.نقل قول:
من کنداکتور کانالها رو که نگاه می کردم ، کانالهای زیر هم مراسم افتتاحیه و هم بازی افتتاحیه رو نشون خواهند داد:
1) SRF zwei
2) TVP Sport
3) TRT1
و ...
مراسم افتتاحیه از ساعت 10 شب به وقت تهران، با کارناوال خیابانی شروع خواهد شد. در ساعت 11 شب نیز مراسم ورزشگاه پخش خواهد شد و در ساعت 30 دقیقه بامداد جمعه 23 خرداد، شاهد پخش بازی میزبان با هموطنان برانکو خواهیم بود.
برنامه پخش کامل مسابقات جام جهانی در کنداکتور پکیج srg ssr سوئیس منتشر شد.
کانالهای RSI La 2 / HD و RTS Deux / HD و SRF Zwei / HD تمام بازیها را پخش خواهند کرد.
+
طی روزهای گذشته دو کانال beIN Sport 1,2 France که جزء کانال های بین اسپورت جهت کشور فرانسه در ماهواره هاتبرد هستند در سرور های شیرینگ با ثبات نسبی بازگشایی شدند..
اگر فرض رو بگیریم که طی روزهای اینده مالکین سرور ها و تیم های متخصص شبکه بتونن مشکل این کانال ها در شیرینگ رو به طور کامل حل کنند و بازگشایی این کانال ها رو به ثبات برسونند خدمتتون عرض کنم که این کانال ها نیز جام جهانی رو با کیفیت HD پوشش خواهند داد.
این دو کانال در پکیج اصلی بین اسپورت در ماهواره های نایل ست و سهیل ست زیر مجموعه پکیج اصلی به شمار میرن..
عزیزان کسی اینجا به د*یش گردان مخصوصاً بخش u*sals آشنایی کامل داره؟مشکل دارم
میدونم بعد از پخشش منظورم بود.نقل قول:
نقل قول:
من باز هم میگم احتمال پخش نشدن بر رویه ماهواره بدر بسیار کمه
ولی برای احتیاط اگر زیر پوشش ترکست هستید این ماهواره رو نصب کنید
دوستان که به جهت 10 درجه شرقی دسترسی دارند احتمالا امسال هم فرکانس های فید وجود داره و میتونید به صورت رایگان و با کیفیت بسیار بالا بازی ها رو دنبال کنید
صدا هم احتمالا انگلیسی می باشد
این جریانش چیه؟نقل قول:
دوستان که به جهت 10 درجه شرقی دسترسی دارند احتمالا امثال هم فرکانس های فید وجود داره و میتونید به صورت رایگان و با کیفیت بسیار بالا بازی ها رو دنبال کنید
صدا هم احتمالا انگلیسی می باشد
چی لازمه؟ باید چکار کنیم؟
من الان ویدئوش رو از یه جا دانلود کردم دیدم. کجا این ویدئو رو منتشر کرده این گروه؟ تو صفحه فیسبوق که چیزی نیود.نقل قول:
گروه حکر های ناشناس(Anonymous) در پیامی بین اسپورت را به دلیل محروم کردن فقرا از تماشای بازی ها تهدید به حک کرد
نبود که؟!
من کارت ----- روی کامپیوترم دارم ایا راهی داره بتونم جام جهانی ببینم؟
ماهواره من روی یاهست هستش:n03: