کسی تو این انجمن پاسخگو نیس
Printable View
کسی تو این انجمن پاسخگو نیس
سلام من یه مشکلی دارم؟ نمی دونم چرا هر وقت لاین را وصل می کنم کجکی است چه کار بکنم
سلام ببخشید ایکس مد روی بلو استیک کار میکنه ؟
سلام کسی پاسخ منو میده؟من مرحله اولو واسه روت رفتم ولی توی فولدر output هیچ فایلی وجود نداره
.نقل قول:
نه خیر کار نمیده .!
اقا یکش کمک کنه بلواستک من این ارور رو میده:
it seems your system has been upgrade please click on ok to run bluestacks app player
بعد هرچی میزنم رو اوکی همین پیامو میده
:n34:
سلام دوست عزیز اول نگاه کن سیستم شما 32 بیتی است یا 64 بیتی بعد می خوای در برنامه نویسی ازش استفاده کنی اگر می خواهی استفاده کنی کلاً این نسخه رو حذف کن و از سایتی که برات می فرستم دانلود کن انشاء الله نصب می شه نگران نباش هر چیزی و مشکلی در ضمینه برنامه نویسی اندروید داری به ایمیل من پیام بده در عرصه وقت پیام شما را خواهم داد یا علی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
خیلی وقته از برنامه blue stacks استفاده میکنم اما امروز وقتی اومدم ورژن جدیدش رو نصب کنم به مشکل برخوردم جوری که نمیتونم برنامه رو به اصطلاح uninstall کنم و هنگام نصب ورژن جدید خطای زیر رو میده[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
من نسخه جدید رو نصب کردم (0.9.27.5408 روت شده) اما میگه دستگاه شما گوگل پلی رو پشتیبانی نمیکنه و نمیتونید اکانت جیمیل رو اضافه کنید. نسخه قبلی درست بود (0.9.11.4119) چه باید کرد؟
آیکن گوگل پلی هم نمایش داده نمیشه با اینکه نصبه. play games هم همین ارور رو میده
تو ستینگ جا برای اضافه کردن اکانت داره اما جیمیل رو نمیزاره اضافه کرد.
من نسخه جدید رو نصب کردم (0.9.27.5408 روت شده) اما میگه دستگاه شما گوگل پلی رو پشتیبانی نمیکنه و نمیتونید اکانت جیمیل رو اضافه کنید. نسخه قبلی درست بود (0.9.11.4119) چه باید کرد؟
آیکن گوگل پلی هم نمایش داده نمیشه با اینکه نصبه. play games هم همین ارور رو میده
تو ستینگ جا برای اضافه کردن اکانت داره اما جیمیل رو نمیزاره اضافه کرد.