یک تشکر از آقای کواچ خوشتیپ...کم کم داره سایه سنگین ولاسکو رو کنار میزنه
Printable View
یک تشکر از آقای کواچ خوشتیپ...کم کم داره سایه سنگین ولاسکو رو کنار میزنه
نقل قول:
این بوبو چقدر شبیه راس تو سریال فرندر هست:n02:
حتی حالت هاش(عصبانیت ,نگرانی,خوشحالی ...) کنار زمین هم شباهت داره به راس.
من فکر میکردم فقط خودم اینجوری احساس میکنمنقل قول:
به نظر من اکت های کواچ خیلی شبیه راس هست از همون لحظه اول که دیدمش این موضوع برام جالب بود:دی
از نظر فیزیک و خصوصا موهاش هم کم شبیه نیست
اصلا عکس العمل هاش کاملا شبیه راسه :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------
در مورد تشویق ها منم با بوق و شیپور موافق نیستم. به نظرم اصلا مناسب داخل سالن نیستند. منی که از تلوزیون نگاه میکنم اعصابم به هم میریزه دیگه ببینید به سر اون بازیکنا چی میاد.
در مورد اون 1 2 3 گفتن هم فکر کنم تاثیر منفی رو تیم خودمون هم داشته باشه ، چون مهاجم به جای اینکه به فکر کار خودش باشه و ضربه رو در وقت مناسب بزنه ممکنه تحت تاثیر با 3 گفتن تماشاگرها بزنه . این موردی بود که کواچ هم توی مصاحبه بعد از بازی اول با برزیل بهش اشاره کرد.
بالاخره اون موردی که دنبالش می گشتم رویه سایت ورزش 3 اومد :
رقباي احتمالي ايران در دوربعد ليگ جهاني
نحوه گروهبندي و برگزاري مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال 2014 مشخص شد.
رقباي احتمالي ايران در دوربعد ليگ جهاني
اولين جشن ملي واليبال در آزادي، مهر ماه 1390 با قهرماني مردان ايران در آسيا رقم خورد؛ روز صعود به ليگ جهاني با پيروزي بر ژاپن در شهريور 1391 دومين بار بود که واليبال، آزادي را به ميزبان يک جشن ملّي بدل کرده بود و حالا آزادي آماده است تا پذيراي سومين جشن باشکوه واليبال باشد. جايي که مردان ايران با لهستان روبرو ميشوند و پس از کسب سه امتياز در بازي اول اگر موفق به کسب 2 امتياز از بازي دوم شوند، بدون نياز به امتيازهاي دو مسابقه آيندهشان در لهستان و همچنين بدون توجه به نتيجه بازيهاي هفته آينده ايتاليا – برزيل، ميتوانند صعودشان به جمع شش تيم فيناليست ليگ جهاني را در خانه با هواداران بينظير واليبال ايران در سالن دوازده هزار نفري آزادي جشن بگيرند.
در واقع حُسن 2 امتياز گرفتن از بازي يکشنبه در اين است که ايران، بي اما و اگر و محاسبه نتايج بازيهاي هفته آينده، صعود خود را مسجل کرده و از طرفي فخر و حماسه صعودش را همينجا با مردم نازنينش جشن ميگيرد. اگرچه براي کسب اين 2 امتياز، دو بازي ديگر در لهستان هم فرصت دارد و اصلاً چه بسا به همين 2 امتياز هم نياز نداشته باشد. فقط کافي است تا ايتاليا هفته آينده حداقل 5 امتياز از برزيل بگيرد، که اگر بگيرد ايران با همين 16 امتياز کنوني هم به مرحله نهايي ليگ جهاني صعود خواهد کرد.
مرحله نهايي ليگ جهاني واليبال روزهاي 25 تا 29 تيرماه در شهر فلورانس ايتاليا برگزار ميشود. اين ششمين ميزباني ايتاليا در مرحله نهايي ليگ جهاني است؛ همچنان که فلورانس پس از جنوا (1992)، رم (2004) و ميلان (1991 – 1994 – 1998) چهارمين شهر ايتالياست که ميزبان رقابتهاي اين مرحله است.
شش تيم حاضر در اين مرحله نيز در دو گروه سه تيمي ابتدا به صورت دورهاي با هم به رقابت ميپردازند و سپس تيمهاي اول و دوم هر گروه به صورت ضربدري برگزارکننده ديدارهاي نيمهنهايي خواهند بود. در ادامه، تيمهاي برنده اين مرحله براي کسب مدال طلا و بازندهها براي کسب مقام سوم مصاف خواهند داد. تيمهاي سوم هر گروه نيز بر اساس امتيازي که کسب کردهاند، بدون انجام مسابقه در ردههاي پنجم و ششم قرار ميگيرند.
بر اساس اعلام پيشين فدراسيون جهاني، در گروه اول اين مرحله ميزبان (ايتاليا)، تيم اول گروه دو (يکي از تيمهاي روسيه، آمريکا، بلغارستان، صربستان) و تيم قهرمان دسته دوم (22 تير ماه در سيدني مشخص ميشود) قرار ميگيرند.
در گروه دوم نيز دو تيم صعود کننده از گروه يک (دو تيم از ميان: ايران، لهستان، برزيل) همراه با تيم دوم گروه دو (يکي از تيمهاي روسيه، آمريکا، بلغارستان، صربستان) به رقابت ميپردازند.
=====
بنابراین عملا فرقی نمی کنه چندم صعود کنیم چون در هر صورت با لهستان یا برزیل و احتمالا روسیه همگروه خواهیم شد.
از دوطرف میشه به این گروه نگاه کردنقل قول:
جنبه ی مثبت اینه که ایران با لهستان یا برزیل هم گروه میشه و دیدیم که میتونه اونا رو شکست یده. احتمال اینکه توی این گروه بتونه صعود کنه بیشتر از گروه دیگست
جنبه ی منفی اینه که در صورتی که تو گروه دوم بشه برا نیمه نهایی باید با ایتالیا بازی کنه که واقعا امسال یک سر و گردن از بقیه تیم ها بالاتره
به امید رفتن روی سکو :n19:
جنبه مثبتش بهتر از منفیه چون فعلا هدف بودن بین 4 تیم برتره. البته ما که دوست داریم همین امسال قهرمان بشه ولی در هر حال بین 4 تا بودن نشون از متوقف نشدن پیشرفت تیم بعد از ولاسکو هست. به نظر من هم مهمترین چیز همین پیشرفت مداومه. پارسال حظور در لیگ جهانی، امسال حضور بین 4 تیم برتر، و سال دیگه تلاش برای قهرمانی.نقل قول:
دقیقا هدف حضور در بین 4 تیم هست (بماند که قبل از شروع لیگ جهانی هدفمون صعود از گروه بود ! :n02:)
اما ؛ چرا با ایتالیا بازی کنیم ؟! اگه سرگروه صعود کنیم نیمه نهایی به تیم دوم اون گروه می خوریم که احتمالا ایتالیا نخواهد بود (بلند پروازانه گفتم ؟! :n02:) البته هر اتفاقی ممکنه بیوفته. به نظر من حتی اگه جزء 4 تیم هم نریم باز هم نتایج گرفته شده کاملا ایده آل هست. قطعا در مرحله نهایی هم بازی های خوبی انجام خواهیم داد.
یادمه تا پیش از این هدف رو بقا رو در لیگ جهانی عنوان می کردن و حالا ... :n01: (یادش بخیر ! چقدر سختی کشیدیم تا به لیگ جهانی راه پیدا کردیم .. )
خدا رو شکر اینجا دیگه توقعاتمون مثل فوتبال نیست که بلندپروازانه و رویایی باشه
ما وقتی باور داریم که می تونیم حتی تیم اصلی ایتالیا رو شکست بدیم (البته الان، نه اون بازی اول که کواچ شناخت نداشت)، پس جلو روسیه و آمریکا و ... هم می تونیم برنده باشیم
با این حال همه می دونیم که حتی ششم شدن در مرحله نهایی هم هیچی از ارزشای ما کم نمی کنه ...
همین که بچه ها تو لیگ حضور دارن، به مرحله نهایی رفتن و جلو تیمایی مثل ایتالیا و روسیه بازی می کنن خودش دنیایی می ارزه
سلام دوستان
نحوه ی انجام بازی های مرحله نهایی چطوریه؟
مثل همین مرحله مقدماتی دو گروه میشن و چهار بازی رفت و برگشن دارن و در نهایت دو تیم که در صدر هر دو گروه هستن میرن نیمه نهایی؟درسته یا اینکه جور دیگه ایه؟:n13:
ما حداقل 5 ساله می تونستیم وارد لیگ جهانی بشیم ولی به دلیل نفوذ کره و ژاپن بسیار ضعیف(تیم دوممون هم می تونه قهرمان اسیا بشه) از این مسابقات جا موندیم و حالا با توپی پر اومدیم...همین صعود می ارزه به کل حضور ده سال اخیر تیمای اسیایی...
ایولا داره این تیم...ولی نباید مغرور بشن...
فكر نكنم ديگه رفت و برگشتي در كار باشه. چون ايتاليا ميزبانه.نقل قول:
فكر كنم به دو گروه سه تيمي تقسيم مشيم و بعد تيم ها اول و دوم هر گروه به صورت ضربدري در نيمه نهايي با هم بازي ميكنن و برنده ها ميرن فينال و بازنده ها هم ميرن رده بندي.
اگر غير اينه لطفاً اصلاح كنيد.