عزیز اونی که من میگم 3635 هست مه 3615نقل قول:
گفنه 3100
؟؟؟
عزیز اونی که من میگم 3635 هست مه 3615نقل قول:
گفنه 3100
؟؟؟
اگه 3100 باشه می ارزه.(البته گارانتی هم خیلی برا لپ تاپ مهمه)نقل قول:
بقیه دوستان از لحاظ کیفیت لپ تاپ سامسونگ راهنمایی کنن.
من اطلاعی ندارم:n13:
ببین نسبت به سخت افزارش قیمتش واقعا خوبه،من خودم سامسونگ نداشتم ولی برند جدیدی هستش و تو ایران هم ارزون ترین لپ تاپ ها واسه سامسونگ هستش ولی من خودم تعریفی ازش نشنیدم و در رده های سوم لپ تاپ قرار میگیره،من بهت پیشنهاد میکنم بیای ایسوس بگیری شاید کمی سخت افزارش پایین تر باشه ولی کیفیتش به مراتب قابل اطمینان تر هستش،چون لپ تاپ مسواک نیست که خراب بشه بندازیش بره،باید سالها تحملش کنی.نقل قول:
باز ریسکش به خودت بستگی داره.
البته اینم بهت بگم قیمتش رو واقعا داره بهت خوب میده حالا حواست باشه یه وقت ریگی تو کفشش نباشه.
گرافیک N550JV که خیلی تعریفی نداره.نقل قول:
واس اینکه مطمین بشین هم تو Review سایت Notebookcheck مستونین ببینین.هم اینکه تو همین فروم دوستان این حرفو تایید کردن.
با این باطری و این کارت گرافیک اوضاع خیلی جالب نیست.
سیستم صداشم که دوستان میگن از N56 ضعیفتره..
این لپ تاپ نمیتونه یه لپ تاپ گیمینگ قوی باشه.حالا اگه قیمتشم همینایی باشه که ذکر شده واقعا به نظرتون میرزه؟؟!!
لپ تاپ های گیمینگ MSI بهتر نیست به نظرتون؟
مدل هایی مثل GE40 و GE60 و GE70...
حالا سری GT رو بذاریم کنار به خاطر قیمت بالاش...
سلام
الان Msi Ge70 تو بازار هست؟
سلامنقل قول:
متاسفانه این msi لپتاپ جدید رو هم نمیاره,قیمتاشون هم یه جوری شده که اصلا ادم نمیتونه به برند Msi فکر کنه!
دوستان notebookcheck واسه GE70 یه reviwe نوشته اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن از نماینده سازگار پرسیدم گفت Y510p با کانفیگ SLI وارد نمیکنن.
دوست عزیز اگه تو تهرانی تو پاساز ایران همون طبقه همکف یه نمایندگی MSI هست که مدلهای این برند رو زودتر از همه میاره تو بازار.نقل قول:
اگه خواستی میتونی اونجا پیگیر باشی.
ای بابا اگه با کانفیگ SLI وارد نشه پس فرق y510p با n550 asus چیه؟:n24:عین هم هستند.پس با این حساب هیچ کدومشون بدرد گیم نمیخورند:n27:نقل قول:
به نظرم چون نصل لپ تاپ در حال عوض شدنه اینا اوایلشن به خاطر همین خیلی به درد بخور نیستن.نقل قول:
دقیقا همین اتفاق در اوایل ورود ivy bridge اتفاق افتاد..
شما مدلای اولیه ivy رو با اونایی که بعدش اومدن مقایسه کنین...