.........................
Printable View
.........................
نه بابا اصلا حرفشم نزننقل قول:
برای گروه سنی زیر 15 سال طراحی شده :n02:
البته پریست هست نه پلاگین
دوستان ممنون میشم کمک کنین.. ضمنا نحوه نصبشم بگین
سلام دوستان لینک دانلود برای پلاگین های cc partcle world , keylight رو میخواستم من افتر افکت سی اس 3 رو ویندوز سون نصب کردم 32 بیتی هم هست
بی زحمت اگه کسی پلاگین رو که گفتم داره بذاره:n26:
سلام کمک فوری آیا ترانزیشنی برای مورف در برنامه های مونتاژ وججود دارد و اگر نیست کسی از نرم افزاری برای مورف اطلاعاتی دارد با تشکر
از پلاگین morph استفاده کنید توی افتر
توی یوتیوب اگر بگردی آموزش هایش فراوانه
برای دانلود خود پلاگین ، توی گوگل سرچ کنید
...موفق باشید
سلام
میدونید که همون تکسچر های فوق حرفه ای هستن برای موضوعات 3d element
ممنون میشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این آموزش می خوام روش هایی رو برای ایجاد متن های جذاب تر بهتون نشون بدم و اینکه چطور با صرف زمان کوتاهی بتونیم نوشته های خودمون رو با استفاده از سیستم ذرات (Particle System) ایجاد کنیم و با استفاده از این ذرات و انیمیشن کردن خصوصیات مختلفش، حالت های متفاوتی رو ایجاد کنیم. همچنین در این ویدئوی آموزشی نحوه دستکاری ظاهر کاراکترها رو با هم خواهیم دید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این آموزش از پلاگین های موجود در خود افتر افکت استفاده شده است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاگین فوق العاده VideoCopilot برای وارد کردن مدل های سه بعدی به افتر افکت و استفاده آنها به عنوان Particle که دنیای جدیدی از قابلیت ها را به کار شما اضافه می کند. این مجموعه شامل تعداد زیادی مدل سه بعدی آماده و بافتدهی شده است که به ساده تر و حرفه تر شدن پروژه های شما کمک فراوانی خواهد کرد.
سلام و خسته نباشید.
میخواستم از شما پلاگین digieffects free form رو درخواست کنم
خیلی ممنون میشم