[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]FCBayern.ir- یوپ هاینکس سرمربی موفق بایرن مونیخ که فصل گذشته پس از قهرمانی در سه جام معتبر از نیمکت این تیم مونیخی خداحافظی کرد در گفتگویی با کیکر شرایط کنونی بایرنی ها را مناسب دانست او معتقد است بایرن می تواند با این بازیکنان و کادر فنی برای یک ده بهترین تیم جهان بماند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او به کیکر می گوید:" من در حال حاضر هیچ تیمی را بهتر از بایرن مونیخ برای کسب عنوان قهرمانی در اروپا نمی بینم بایرن بهترین تیم اروپا و جهان است و می تواند این کیفیت را برای یک دهه ادامه دهد."
او ادامه می دهد: آن ها با سن و سالی که بازیکنانشان دارند می توانند با این کیفیت بالا برای بیش از یک دهه ادامه دهند آن ها با بازیکنان فوق العاده که می خواهند همواره قهرمانی را بدست بیاورند شکل گرفته اند."
دون یوپ ادامه می دهد:" من هر کجا که بروم با احترام به بازیکنان جوان کار خواهم کرد و از پیشرفت آن ها خوشحال خواهم شد" او در پایان در مورد پیشنهاد هایی که پس از پایان دورانش در بایرن از رئال و پاری سن ژرمن مطرح شده بود گفت:" پس از موفقیت هایی که داشتم این پیشنهادات طبیعی بود اما آنچه مرا خانه نشین کرد همین موفقیت هایی بود که با بایرن بدست آوردم من برای موفقیت های ورزشی ادامه فعالیت می دهم نه محرک اقتصادی بنابراین هیچ تیمی نمی تواند عوامل موفقیت هایی را که من با بایرن بدست آوردم برایم فراهم کند."
* چیزی که منم فک میکنم همینه، بایرن رو غلتک افتاده و اینکه طعم موفقیت تو اروپا رو پس از این همه مدت دوباره چشیده، خیلی سخت میشه تصور کرد که دوران اوج بایرن کوتاه باشه، همینکه بعد از یوپ عزیز رفتن سراغ پپ این خودش نشون میده دید مدیران اینه که سالها تو سطح اول بمونن و مدعی باشن.
یکی اگه ندونه که ریبری فرانسوی هست و صحبت هاشو بخونه، فک میکنه آلمانیه :دینقل قول:
هافبک 30 ساله بایرن با ابراز رضایت از شرایط کنونیاش اظهار داشت: ما در بایرن همانند یک خانواده بزرگ هستیم و به نظر من بایرن مونیخ بزرگترین باشگاه جهان است. فوتبال آلمان هم همانند قطاری است که توقف نخواهد کرد و ما هم به بازی کردن در آن افتخار میکنیم."
+
متاسفانه شایعاتی هست مبنی بر خرید لوا تو ژانویه و حتی میگن 11 تایی هم خرج این ترانسفر کردن.
واقعا خرید تو این موقع از سال خیلی غیر عاقلانه هست. اصلا توجیه خاصی نداره.