برد مقابل کاردیف رو تبریک میگم! واقعا نفسمون بند اومد فاجعه میشد اگه بازی رو نمیبردیم امیدوارم تیم های رقیب امتیاز از دست بدن و بتونیم بازی های خودمون رو ببریم و فاصله رو بیشتر کنیم الان فقط یه امتیاز با سیتی فاصله داریم!
Printable View
برد مقابل کاردیف رو تبریک میگم! واقعا نفسمون بند اومد فاجعه میشد اگه بازی رو نمیبردیم امیدوارم تیم های رقیب امتیاز از دست بدن و بتونیم بازی های خودمون رو ببریم و فاصله رو بیشتر کنیم الان فقط یه امتیاز با سیتی فاصله داریم!
آرسنال 2 - 0 تاتنهام
و به این ترتیب آرسنال فاتح دربی شمال لندن میشه! وای خدا نمیتونم حس خودم رو بعد از بازی بگم! بسیار عالی کار کردیم طوری که تاتنهام فقط یه موقعیت جدی گل داشت انقدر خوب و حساب شده حریف رو پرس کردیم که چندتا از بازیکن های تاتنهام کاملا محو شده بودن مخصوصا لنون و آدبایور!
این برد در حالی رقم خورد که ونگر با زیرکی از چند تا بازیکن ها مثل اوزیل و فلامینی و گیبس استفاده نکرد و یه جورایی به اونا استراحت داد مهاجم نوک هم نداشتیم و ولکات تو نوک خط حمله حضور داشت و عملکردش با توجه به اینکه یه وینگره خیلی خوب بود و چقدر بد شد که نتونست گل بزنه!
همونطور که گفتم همه ی بازیکن ها عالی بودن اما اگه بخوام یه بازیکن رو به عنوان بهترین انتخاب کنم اون کسی نیست جز روسیچکی! به معنای واقعی بی نقص بازی کرد و در نبود مسعود اوزیل یه جورایی رهبر تیم بود و بازی استثنایی خودش رو با زدن یه گل بی نظیر تکمیل کرد هوس کردم برم کل بازی رو دانلود کنم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقه 80 بازی ولکات مصدوم شد و آرسنال مجبور شد بقیه بازی رو 10 نفره بازی کنه ! بعد از اینکه داشتن ولکات رو میبردن بیرون طرفدارهای تاتنهام به سمتش سکه پرت کردن و ولکات هم اینجوری جوابشون رو داد!
به نظر من حرکت ولکات یه جواب دندان شکن بود به اون حرکت زشت آدبایور که چند سال پیش با پیراهن منچسترسیتی جلوی تیم ما انجام داد!
اینم سکه هایی که طرفدارهای تاتنهام پرت کردن!
ونگر : آرسنال از هر لحاظ بر تاتنهام سلطه داشت!
در پي پيروزي 2 بر صفر خانگي آرسنال مقابل تاتنهام در دور سوم بازيهاي جام حذفي انگليس که صعود توپچيهاي لندن به مرحله بعدي اين مسابقات را قطعي کرد، آرسن ونگر به ابراز رضايت از عملکرد شاگردان خود پرداخت.
به گزارش تسنيم، وي درباره بازي مردان خود اظهار داشت: بازي سرعت مطلوبي داشت و به نظر من آرسنال هر 2 طرف آن را کاملاً آن را کنترل ميکرد، منظورم در بُعد دفاعي و در بُعد هجومي است. در تمام طول بازي ما نظم خوبي داشتيم و در خط دفاع مستحکم نشان داديم. هر زمان که آرسنال به بازياش سرعت داد و از پاسهاي تند و تيز استفاده ميکرد، خطرناک نشان ميداد.
در جريان بازي تئووالکات، بال انگليسي آرسنال مصدوم شد و در حين انتقال به خارج از ميدان، زماني که سوار بر برانکارد بود با دستهايش رو به هواداران تاتنهام نتيجه بازي (2 بر صفر) را نشان داد که اين باعث تحريک آنها شد و وادارشان کرد حرکت او را با پرتاب انواع و اقسام اشياء جبران کنند.
ونگر در اين خصوص گفت: پزشکان تيم به من گفتند که باران سکه بر سر والکات ميباريد و آنها مجبور شدند از او محافظت کنند و شايد به همين خاطر بوده که او آن حرکت را انجام داده است. بله، هواداران تاتنهام زماني سکههاي خود را به سمت والکات پرتاب کردند که او هنوز آن ژست را نگرفته بود. اين همان چيزي بوده که به من گفته شده است. بعد از آن والکات با دست نتيجه بازي را نشان داد که حتي آن هم به نظر من حرکت تهاجمي و خشونتآميزي نبود. شما (خبرنگاران) به دنبال کوچکترين اتفاقات ميگرديد و من اين را درک ميکنم اما به نظرم اين اتفاق کسي را آزردهخاطر نکرد.
ونگر در پاسخ به اين سوال که آيا والکات از سوي کميته انضباطي اتحاديه فوتبال انگليس جريمه ميشود، تصريح کرد: بعيد ميدانم. پاسخ من خيلي ساده است. آنها تصاوير تلويزيوني را ديدهاند. اگر به نظرشان هجومي آمده باشد چه کاري از دست من برميآيد؟ ترجيح ميدهم والکات را محروم نکنند. من بعد از بازي فيلم آن را تماشا کردم و حرکت والکات به نظرم حتي تحريک کننده هم نبود. او داشت لبخند ميزد.
سرمربي فرانسوي توپچيها در پايان درباره اهداف خود در بازار نقلوانتقالات زمستاني هم عنوان کرد: منتظرم ببينم که چه کسي از تيمش جدا ميشود و در ورود به آرسنال را به صدا ميآورد. صادقانه بگوييد، به نظر شما آيا ما بازيکناني بهتر از کساني که اکنون در اختيار داريم پيدا خواهيم کرد؟
دوري يک ماهه مهاجم آرسنال از ميادين
مهاجم مليپوش آرسنال که در ديدار با تاتنهام آسيب ديد به مدت يک ماه نميتواند تيمش را همراهي کند.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تئو ولکات که در جريان ديدار آرسنال و تاتنهام از دور سوم جام حذفي انگليس دچار آسيب ديدگي زانو شد تا يک ماه نميتواند براي تيمش به ميدان برود.
به نقل از فارس،آسيب ديدگي ولکات ممکن است آرسن ونگر، سرمربي آرسنال را در پنجره نقل و انتقالهاي ژانويه به دنبال جذب يک مهاجم جديد بفرستد. ونگر در کنفرانس خبري خود پس از پيروزي دو بر صفر مقابل تاتنهام ابراز اميدواري کرده بود با اينکه ولکات با برانکارد از زمين خارج شده است، آسيب ديدگي وي جدي نباشد.
مهاجم تيم ملي انگليس پيشتر نيز با همين آسيب ديدگي روبهرو بود. در ديدار با تاتنهام نيز دو بار با تکل بازيکنان حريف مواجه شد تا در نهايت تعويض شود.
با دوري ولکات از ترکيب آرسنال و با توجه به آسيب ديدگي اوليويه ژيرو و نيکلاس بندتنر، ديگر مهاجمان توپچيها، ونگر در هفتههاي پيش رو کاري سخت در پيش دارد.
یه خبر خیلی بد برای طرفداران ارسنال و تیم ملی انگلستان
تئو والکات به مدت 6 ماه مصدوم خواهد بود و لیگ و جام جهانی رو کامل از دست می ده!!!!!!!
علتش هم پارگی رباط صلیبی هستش
---------
تو بازی با تاتنهام به نظر نمیومد مصدومیتش خیلی جدی باشه
واقعا این مصدومیت عجیبی بود! اصلا فکرشو کسی نمیکرد که همچین مصدومیت شدیدی باشه! به اون ژست و چهره اش هم نمیخورد که اتفاق مهمی افتاده باشه. لیگ که حالا هیچی ولی جام جهانی رو از دست دادن واسه هر بازیکنی فاجعه ای غم انگیزه.امیدوارم برسه به جام جهانی.
نمیدونم شاید نفرین هواداران تاتنهام بود ، اون دقیقا در روز بعد از اینکه ویلشر گفت ولکات قدم در راه اسطوره ارسنال شدن گذاشت با اون حرکت!
خط حمله تیم تازه داشت با اومدن تئو جون میگرفت که این بلا سرمون اومد. 6 ماه !!!!!!!
البته گفته شده حدالقل 6 ماه ... یعنی امکان اینکه خیلی بیشتر باشه زیاده. :n03:
اگه کمی خوش شانس بود میتونست تو 25 سالگی 3 تا جام جهانی رو تجربه کنه.
میگن همه اول فکر می کردن چیز خاصی نباشه ولی بعدش گفتن شاید لیگامنتش باشه ولی هیچکس فکر نمی کردم که رباط صلیبی پاره شده باشه.
فکر خرید وینگ تو ژانویه رو هم نباید کرد، چمبو به تمرینات کامل برگشته و نابری هم نشون داده که میشه بهش بیشتر فرصت داد. احتمالا ونگر با همین وینگایی که موندن کار رو ادامه بده.
شاید این مصدومیت یه فرصت باشه واسه ریو و نابری که خودی نشون بدن.
ولی شاید خرید مهاجم جدی تر بشه.
داغان شدم با این خبر. :n28:
اگر رباط صلیبیش باشه بیشتر از 6 ماه طول میکشه برگرده .
چیزی که برام عجیبه اینه که تو جریان بازی بعداز اینکه بیرون بردنش , ایستاد و انگار چیزیش نبود . در صورتی که اگر رباط صلیبیش پاره شده بود اصلآ نمی تونست وایسه . من خودم رباط صلیبیم پاره
شده و اون زمانی که پاره شد اگر پاتو بذاری زمین انگار زانو نداری و می افتی . مصدومیت وحشتناکیه :n15:
چه نتیجه اعصاب خورد کنی به دست اومد روزهای شنبه و یک شنبه خیلی استرس دارم تا ببینم امشب آرسنال میبره یا نه اگه تو این موقع عقب بیفته خیلی بد میشه چون تیمهای چلسی و منچستر سیتی خیلی خوب دارن نتیجه میگرن