نه عزیز همین روشه.برو چندتا روش c4 بنداز.یدونه نه.چندتا بذار بعد بیا عقب و منفجرش کن.shift رو بگیر سریع برو پشتش تا نزنتت و سریع بنداز و بیا عقب منفجرش کننقل قول:
Printable View
نه عزیز همین روشه.برو چندتا روش c4 بنداز.یدونه نه.چندتا بذار بعد بیا عقب و منفجرش کن.shift رو بگیر سریع برو پشتش تا نزنتت و سریع بنداز و بیا عقب منفجرش کننقل قول:
نقل قول:
نه لپ تاپ نیست pc هست کار صدا ربطی به اجرای بازی نداره من منظورم کیفت بهتر و واقعی تر صدا بود
در ضمن سی پی یو من 2 هسته ای هست که با پل مادربرد 2 هسته قفل شده بالز میشه میشه 4 هسته ای ولی اصلا لگ نداشتم
نقل قول:محتوای مخفی: تانک
منم دقیقا همین به فکرم زد که شما هم گفتین!:n09:نقل قول:
تانک ها توی یک مسیر مشخص میرن و دور میزنن
من از مین های ضدتانک استفاده کردم
انداختم سر راهشون
هر دوتاشون دقیقا از یه محل رد میشدن
جفتشون ناکار شدن
همه دارن مولتی بلیر بازی میکنن اینجا؟
نه بابا من دارم با داستان بازی جلو میرمنقل قول:
نه باو... سریال برای مولتی بازی کردن چیزی حدود 140 هزار تومنه!:n09: حالا مشکل پولش نیس(خداییش بتل به مولتی معروفه و یه چیز دیگه ست و هرچقدر هم که پول بدی می ارزه). مشکل اصلی پینگ و سرعت ریده مال نت ایرانه! حالا بیای 140 تومن بدی سریالش رو بگیری وقتی نت خوبی نداری، به چه دردی میخوره!:n15:نقل قول:
با این سیستم میتونم بازی کنم؟
core i5 750
ATI 4890 1gb
4gb of ram 1333
بله صد در صدنقل قول:
من که گرفتم 5 تا دی وی دی بود 29 پارت ، چند بار نصب کردم ارور میداد همه کار کردم نشد،رفتم عوض کردم بازم همون مشکل... آخر سر پس دادم ، توی نصب ارور میداد با winrar هم ارور میدا میگفت دو تا پارت خرابه 17و 23
قسمت نبود مثل اینکه
کســی همچین مشکلی نداشته ؟