خونشون توی طالقانیه
خلجا روبروی زرگر باشی
پلاک 3 یه در سبز رنگ. طبقه دوم.
Printable View
خونشون توی طالقانیه
خلجا روبروی زرگر باشی
پلاک 3 یه در سبز رنگ. طبقه دوم.
خواهش میکنمنقل قول:
همون جایی که عسلی آدرس داد
البته اونجا خونه دومونه:blink:
خونمون روبروی باغ غدیره;)
مژگان جون
آواتاره نو مبارک:thumbsup:
خواهش می کنم قابل نداره
البته اواتارو می گم نه صاب عکسو
ایول بابا پس بچه محلیم البته ما خونمون به باغ غدیر نمیرسه ما خونمون اواسط 22 بهمنهنقل قول:
نقل قول:
خیلی مخلصیم siya جون
اسمت چیه عزیز؟
وضعیت سی دی هات چه جوریاس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی
اون مغازهه، از بروبچه
به من 600 میده
اگه تعداد زیادی سی دی میخواستی بگو تا من برات بخرم;)
ما چاکرتیم داداشنقل قول:
اسمم داوود:rolleye:
اگه منظورت سی دی بازیه که جدید چیزی ندارم تا پول گیرم بیاد یه کارت گرافیک جدید بگیرم ولی فیلم یه سری جدید دارم یه سریم قراره گیرم بیاد:evil:
باشه اگه خواستم بهت میگم :)
خوشحال شدم یه بچه محل اینجا پیدا کردم
اگه خواستی با هم بیشتر آشنا میشیم
فعلا"
سلام دوستان
امروز که جواب های دانشگاه آزاد اومد من قبول نشدم:sad:
آخه اون تیک که مربوط به انتخاب خود داشگاه بود رو نزده بودم
حالا من میخواستم بدونم میتونم وارد آموزش الکترونیکی دانشگاه صنعتی اصفهان بشم؟ یا نه؟
ببینید من رشته کامپیوتر کار و دانش هستم و پیش دانشگاهی هم نداشتم والان هم دیپلم رو گرفتم
با توجه به چیزهایی که این پایین میزارم ببینید آیا من میتونم برم یا نه؟
البته دانشگاه که نمیریم آموزش از طریق اینترنت باید باحال باشه البته برای امتحان باید به خود دانشگاه بشیم
ضوابط اختصاصی پذيرش
ضوابط اختصاصی پذيرش دوره مهندسي كامپيوتر-نرم افزار
1- داشتن مدرك ديپلم کامل متوسطه نظام قديم در رشته هاي رياضي يا تجربي و يا دارا بودن گواهي پيش دانشگاهي رشته رياضي يا تجربي نظام جديد (با شرط معدل حداقل 12) الزامي ميباشد.
تبصره1: دارندگان مدرک ديپلم کامپيوتر و يا برق به شرط داشتن مدرک کارداني مرتبط ( به جاي مدرک پيش دانشگاهي حداقل معدل 12) مجاز به شرکت در اين دوره ها ميباشند. بديهي است که واحد هاي گذرانده شده دارندگان مدارک بالاتر از ديپلم/پيش دانشگاهي به هيچ وجه معادل سازي نميگردد.
2- دانشگاه پس از بررسي تقاضاها با توجه به امکانات دانشگاه اسامی پذيرفته شده جهت گذراندن دوره دانش پذيری را در آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام مينمايد و فقط کسانی ميتوانند در دوره دانشپديری شرکت نمايند که اسم آنها در ليست پذيرفته شدگان باشد.
3- هر داوطلب موظف است در دوره دانش پذيري در دروس رياضي 1 (4 واحد) – برنامه نويسي کامپيوتر و كارگاه (4 واحد) - ادبيات فارسي (3 واحد) و زبان انگليسي (3 واحد) كه توسط اين مركز ارائه ميگردد، ثبت نام كند (سرفصل هاي اين دروس همان سرفصل هاي مصوبه شوراي برنامه ريزي دانشگاه ميباشد که در سال اول دانشگاه براي کليه دانشجويان رشته مهندسي كامپيوتر ارائه ميگردد).
تبصره 1: پس از تبدیل دانشپذیری به دانشجویی واحدهای فوق جزو دروس دوره کارشناسی محسوب خواهد گردید
ممنون میشم جواب بدید
:)
كسى جايى تو اصفهان سراغ داره كه فيلمهاى اوريجينال Dvd بفروشه؟
سلام به همه دوستان
كسي ميدونه اين انتن بزرگ كه جديدا زدن سر دروازه تهران ماله چيه ؟
ماله ایران سل هستش:puke:نقل قول: