128 روی 40 دانلود میکنه:18:!!!نقل قول:
حتما از سرویس دیگه ای استفاده میکنه:13:
شما مطمئن هستید؟!
Printable View
128 روی 40 دانلود میکنه:18:!!!نقل قول:
حتما از سرویس دیگه ای استفاده میکنه:13:
شما مطمئن هستید؟!
آقا من الان خودم از شاتل استفاده میکنم 128 خریدم با 60 دانلود میکنم.
شک نفرمایید!نقل قول:
128 روی 40 دانلود میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
حتما از سرویس دیگه ای استفاده میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئن هستید؟!
دوستان من الان دارم از سرويس 128پارس آنلاين استفاده ميكنم و سرعت دانلود رو 10 الي 15 هستش و شارژم تا آخر اين ماه هستش!
حالا ميخواستم ببينم اگه شاتل يا صبانت بهتر هستند از اونا سرويس بگيرم!
بنظر شما شاتل بهتره يا صبانت :20:
سلام آقا حامد
به نظر من که این روزها اصلا طرف صبا نت نرو که خودشون هم به کم بودن سرعت و مخصوصا سرعت دانلود شبانه اعتراف دارن. البته نمی گم شاتل خوبه ها ولی فعلا مطمئنم که صبا نت بده و کلی هم قطعی داره
شبا من با دایل آپ میرم. سرعتش از صبا بیشتره. روز ها ولی نرماله
می خواستم این مطلب رو ننویسم ولی دلم نیومد. ترسیدم شما دوستان هم وقتی به فکر بیافتید که دیگه پشیمونی فایده نداشته باشه و کلی پول از جیبتون رفته باشه
دوستان کمی در مورد خرید اینترنت از شرکت شاتل تامل کنید و گول اسمه هیچ شرکتی رو نخورید ( البته نمی خوام چیزی رو تلافی کنم ها)
من خودم حدود دو ماه پیش رفتم و از شاتل اینترنت خریدم( حدود 70 هزار تومن ) اول کار که سرعت کم بود گفتن فردا درست میشه و بعد که سرعتم کمتر شد بازم گفتن فردا درست میشه حالا منم الان حدود دوماه و نیمه که منتظرم فردا بشه . در ضمن سرعتم هم کمتر از دیال آپه. شاید باورتون نشه که گاهی اوقات حتی نمی تونم یه فایل 200 کیلویی رو دانلود کنم.
به هر حال احتیاط شرط عقله. اگر حرف منو باور ندارید حداقل قبل از خرید اینترنت شاتل از سرعتش مطمئن بشید. مثلا زنگ بزنید مخابرات منطقه و ازشون بپرسید که جدیدا سرعت شاتل توی اون منطقه چطوره
از ما گفتن بود
سرعت شبانه در ماه رمضان به شدت افت کزده ، قظعی زیاد داره ، هنگام کانکت شدن هم بسیار با ارور 734 روبرو میشم...
یه مدتیه صبا داره گند میزنه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاتل رو که دوستمون میگه اونطوری ، صبا رو هم که شما میگی اینطورینقل قول:
پس در نتیجه فعلا عشق است فن آوای خودمون!!
تومحدوده پلیس و شهید محلاتی چه شرکتی جواب میده