دوست عزيز نورتون360 سال2012 با 2013 انچنان تفاوتي ندارن ولي معمولا بهتر ميشن و بهينه تر ولي چون من از هر دونسخه استفاده كردم به نظر من نسخه 2012 از 2013 سبكتره و نسخه 2013 سنگينتر و موقع اپديت كردن روزانه معمولا خيلي ضعيف شده.نقل قول:
دوست عزيز نورتون360 سال2012 با 2013 انچنان تفاوتي ندارن ولي معمولا بهتر ميشن و بهينه تر ولي چون من از هر دونسخه استفاده كردم به نظر من نسخه 2012 از 2013 سبكتره و نسخه 2013 سنگينتر و موقع اپديت كردن روزانه معمولا خيلي ضعيف شده.نقل قول:
سلام!
norton360 را نصب کردم ولی بعد از مدتی این پیام اومد{هرچی گزینه fix را میزنم یا آپدیت میکنم درست نمیشه}:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام" مطمئن بشید ک کامل ب روز رسانی میکنه، تاریخ سیستمتون رو چک کنید ب روز باشه، از داخل تنظیماتش توی قسمت آپدیتز بررسی کنید ک همه گزینه ها روشن باشند. اگرم کرک کرده باشید از این مشکلات برای آپدیت آنلاین پیش میاد ک باید مجدد نصب کنید و با کرک مطمئن کار کنید.
سلام!
چرا اینقدر نورتون بعضی وقت ها دیگر حرکت میکنه در آپدیت مشکل از سرور هستش؟!
بله. ی وقتایی سرعت نت کم بشه دیر ب سرورش وصل میشه
سلام
2013 یادمه اولی که اومده بود چندتا باگ داشت الان رفع شدن؟
سلام!
تو سایت سافت98 نوشته که نورتون 360 4 لایه دارد درسته یا اشتباه؟!!!!
اگر دارد چرا پس آنتی ویروسش و اینترنت سکوریتی نورتون 5 لایه دارد؟؟؟
حتما اشتباه نوشتن.نقل قول:
5تا لایه داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
EXCLUSIVE
- Norton™ Protection System – Our 5 patented layers of protection detect and eliminate threats more quickly and accurately than other technologies
تقریبا رفع شدننقل قول:
سلام" با نورتون نمیشه جلوی نشون دادن بنرهای تبلیغاتی سایتهارو گرفت؟ تنظیمات نداره؟