-
نقل قول:
در مورد این بخش
Staff Management من توضیحاتی رو بگم.
افراد که به MB فرستاده میشن براساس توانایی هایی که دارن اتوماتیک دسته بندی میشن ولی برخی اوقات لازم هست که خودمون هم به وضعیت افراد نگاهی بندازیم.
همه افراد در بخش Staff Management توانایی هایی که دارن با حروف الفبای انگلیسی تقسیم بندی شدن و از حرف A++ که بهترین توانایی هست تا حرف E که ضعیف ترین هست تقسیم بندی شدن. در هر گروه یا Unite که می خواهین نفرات رو بفرستین دقت کنید تا برای اون بخش کسی رو بفرستین که بالاترین مهارت رو داره.
مثلا اگر شخصی درجه تواناییش برای قسمت Medical یا همون بیمارستان C هست و برای بقیه بخش ها مثل ساپورت - گروه تعمیرات و غیره D هست، پس بهترین گزینه این هست که این فرد رو به بخش بیمارستان بفرستیم.
بالا رفتن لول برابر هستش با ارتقا سطح کلیات بخش MB. (یک سیستم اتوماتیک هم داره که وقتی بزنی همه میرن سرجی خودشون)
نکته بعدی سعی کنید در داخل بازی یعنی در محیط هر چیزی از گل و گیاه و جک و جونور میتونید پیدا کنید و بگیرین و به MB بفرستین، بسته های موادر اولیه رو هم از دست ندید.
اگر سوالی درباره بخش Staff Management داشتید بپرسید تا توضیح بدم.
واقعیتش من خودم دوست ندارم برگرده، دلیلش هم پایان بازی هستش، اگر این بیگ باس واقعی بود من سرمو هم براش میدادم ولی همون بهتر که بره چون کواییت لیاقتش خیلی بیشتر از این ونوم اسنیک تقلبی هست.
برای همین دقیق نمیدونم بعد از رفتنش چطوری باید برگرده میپرسم میگم شاید هم میلاد بلد باشه.
2014 ؟ منظور گراند زیرو هست ؟ GZ
اره داستان اون پیش زمینه این هستش.
داستان کل بازی رو ؟ نمیشه چون اندازه یک رمان کتاب هست :دی
اولا لطف کردید بابت توضیحات .
ثانیا میشه لطف کنید بگید چجوری اتوماتیک بزنم سیستم رو
در مورد داستان هم میشه ... یه خلاصه ای برام بفرستید ( اگر اینجا نمیشه ؟ ) یا یه لینکی چیزی بدید که داستان کامل رو بتونم بفهمم چی به چیه ...
کلا اگر پیش زمینه دیگه ای هم باز قبل از اون هست بگید ممنون میشم .. میخوام همه رو بخونم .. داستان بازی یه جورایی برام مبهمه ..
- - - - - -
-
خب داستان رو برات پ خ کردم.
اون مورد چون من روی کنسول بازی میکنم با L3 هستش نمیدونم تو روی چه پلتفورمی بازی میکنی.
اگر این اولین متال گیرت باشه که بازی میکنی فهم داستان کمی برات سخت خواهد شد، چون همین الان هم برای من که 17 سال هست با این سری زندگی میکنم مبهمه :دی
-
نقل قول:
اون مورد چون من روی کنسول بازی میکنم با L3 هستش نمیدونم تو روی چه پلتفورمی بازی میکنی.
اگر این اولین متال گیرت باشه که بازی میکنی فهم داستان کمی برات سخت خواهد شد، چون همین الان هم برای من که 17 سال هست با این سری زندگی میکنم مبهمه :دی
دقیقا درد همینه ... تا حالا دو نسخه بیشتر بازی نکردم....
یکی رو که بخاطر ندونستن داستان ول کردم.. اما الان تصمیم گرفتم بفهمم ... خخخ :n02:
کمک برادر کمک :n12:
- - - Updated - - -
نقل قول:
دقیقا درد همینه ... تا حالا دو نسخه بیشتر بازی نکردم....
یکی رو که بخاطر ندونستن داستان ول کردم.. اما الان تصمیم گرفتم بفهمم ... خخخ :n02:
کمک برادر کمک :n12:
-
آقایون نسخه کم حجم بازی نبود؟
-
نقل قول:
آقایون نسخه کم حجم بازی نبود؟
کمترین حجم نسخه 12 گیگی هست
-
نقل قول:
کمترین حجم نسخه 12 گیگی هست
لینکشو بزارید لطفا.
-
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - PrePack | 12.3 GB
اگه مشکلی تو سرعت دانلود داشتین بدید دوستان تو بخش مستقیم سازی آپلودسنترها , مستقیم کنند
فقط چند تا نکته:
-آخرین پچ بازی رو دانلود کنید (1.0.0.5 فکر کنم) بعد محتویاتشو به پوشه بازی اضافه کنید و فایل patch.bat اجرا کنید
-اگه بعد باز کردن فایل patch.bat صفحه سفید شد و بازی بالا نیامد ساعت سیستمو به UTC+08:00 Beijing Chongqing , Hong Kong , Urumqi
برگردونید
-
نقل قول:
واقعیتش من خودم دوست ندارم برگرده، دلیلش هم پایان بازی هستش، اگر این بیگ باس واقعی بود من سرمو هم براش میدادم ولی همون بهتر که بره چون کواییت لیاقتش خیلی بیشتر از این ونوم اسنیک تقلبی هست.
برای همین دقیق نمیدونم بعد از رفتنش چطوری باید برگرده میپرسم میگم شاید هم میلاد بلد باشه.
منم موافقم در مورد کوایت ...
ولی خب میخوام دوباره برم مراحل رو ...
خیلی حال میده میزاریش رو میگی منو ساپورت کن اونم همه رو می ترکونه !!
- - - Updated - - -
نقل قول:
منم موافقم در مورد کوایت ...
ولی خب میخوام دوباره برم مراحل رو ...
خیلی حال میده میزاریش رو میگی منو ساپورت کن اونم همه رو می ترکونه !!
-
چرا اغلب سایت ها لینک این بازی و حذف کردن؟ کسی لینک دانلود مستقیم داره؟
-
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
نقل قول:
http://companyxt.ir/download/1460-%25D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2584%25D9%2588 %25D8%25AF-Metal-Gear-Solid-V-The-Phantom-Pain--%25D8%25A8%25D8%25B1%25D8%25A7%25DB%258C-PC.html