منم کنکوری 91 بودم اولش اینجور حسی داشتم ریاضی به شدت بدم میومد من تجربیات خودمو تو وبلاگ تو تالار گفتمان نوشتم همش تجربه است نباید خودت تجربه کنی چون از بقیه جا میمونی شاید به دردتون بخوره مطمئن باش که ضرر نمی کنی ادرس پایین اواتار!
Printable View
منم کنکوری 91 بودم اولش اینجور حسی داشتم ریاضی به شدت بدم میومد من تجربیات خودمو تو وبلاگ تو تالار گفتمان نوشتم همش تجربه است نباید خودت تجربه کنی چون از بقیه جا میمونی شاید به دردتون بخوره مطمئن باش که ضرر نمی کنی ادرس پایین اواتار!
سلامنقل قول:
آزمون هخای ازمایشی باعث میشه خودترو به یک برنامه برسونیو یکجورایی حس رقابت رو ایجاد میکنه ...
اینی که امسال رتبه یک تجربی توی کانون نبوده یک چیزی رو میفهمیم که ازمون رمز موفقیت نیست
خوب ومفهمومی خوندن مهم هست
البته فراموش نکنیم که بی تاثیر هم نیست.
اگر بتونی خودت رو با برنامه مثلا گاج برسونی خوب هست.
ازمون وکلا تست زنی باعث میشه شما اشکالاتت رو بفهمی در درس خوندنهای بعد حواست باشه که مثلاپاینجا میتونه مهم باشه این شکل مهمه
با تست زنی هم میشه این کار رو کرد ...
موفق باشید
اقا من امسال میرسم سوم ریاضی میخوام تو این یه ماه یکی از دو درس ادبیات و عربی رو جمع بندی و خلاصه نویسی کنم دو تا سوال دارم:
1- به نظرتون کدومو بخونم(با توجه به اینکه اصلا حوصله ندارم عربی رو بخونم ولی میگن اهمیتش بیشتره
2- چجوری بخونم؟:31:
نقل قول:
سلام
اولا سعی کنید برنامه بازی داشته باشید.تا باعث یکنواختی نشود.
فقط یک درس را مطالعه نکنید.
چون ذهن شما خسته میشود.
یک توصیه مهم این هست که نقاط ضعف خودر ا بهبود بدید.عربی رو کنار نزارید.
مثلا از لغات شروع کنید ....
موفق باشید
دوستان ببخشید این کتابای گاج سفید توضیح و جزوه هم داره؟آخه اونطور که به قیافش میاد همش تست باشه! یه توضیحی میدین؟
یه سوال دیگه...چرا بیشتر برای معرفی کتاب ، کتاب تست معرفی میکنن؟خب یکی که درسو بلد نباشه تست به چه کارش میاد:(
سلام دادا من کتاب هایی که به دردت بخوره و حتی روش های خوندشون تو وبلاگم تو بخش تالار گفتمان گذاشتم همش تجربه اس به دردت میخوره ادرسش پایین اواتارم!!!نقل قول:
بله. کتابای گاج سفید توی قسمت پاسخ تشریحی تست ها ، درسنامه داره. و درسنامه هاش مختصر و مفید هستن. یعنی نمیشه گفت یه جزوه ی کامل دارن. البته کتاب به کتاب تفاوت هایی هم دارن ، من در کل گفتم.نقل قول:
برای یاد گرفتن بعضی از درسها مثل بیشتر دروس ریاضی، تست، خیلی بیشتر از جزوه اهمیت داره. یعنی اگر یه جزوه ی مختصر و مفید خونده بشه و به جاش تعداد بیشتری تست زده بشه، تأثیر بیشتری خواهد داشت. پس واسه این درسا، جزوه ی مختصر و مفید و پاسخ تشریحی خوب، به یک اندازه اهمیت دارن.
این کتابایی هم که معرفی میشه، فقط تست نیستن. کمتر کتابی توی بازار هست که فقط و فقط تست داخلش باشه. حداقل یه جزوه ی مختصر و مفید دارن.
حالا این درسنامه های گاج سفید آدم رو گیج نمیکنه؟میتونه برای یکی که ضعیفه درس رو جا بندازه و نیازی به جزوه نباشه؟
خوب نمیشه که برای همه ی کتابای گاج سفید یه حکم صادر کرد که. در ضمن، شما مطمئنن توی همه درسا ضعیف نیستی. پس شما بگو دقیقن کدوم کتاب رو مد نظر داری و سطحت چجوریاس تا بهت توضیح داده بشه. :46:
ضمنن اگه میخوای کتاب بخری، نری یه دفعه همه ی کتابای گاج سفید رو بگیریا! واسه هر درس ، یکی دو تا انتشارات کتاباشون از بقیه بهترن. البته با توجه به سطحتون.
سلام دوست مننقل قول:
در تست زنی ابتدا تسلط بر مباحث کتاب شرط اولیه هست. چون با فهم و درک مطالب کتاب میتونید تست رو بزنید.
واین نکته رو فراموش نکنید تا مبحص رو خوب مسلط نشدید وارد تست نشید چون باعث میشه نتونید خوب تست بزنید و روحیه شما بد بشود ....
در مورد کتاب سفید درسنامه داره تقریبا منطبق با تستهای همون مبحث....
ولی اموزشی نیست که از پایه و صفرش شروع کنه ....
و البته نکات تستی بیشتر درش اومده
پیروز باشید