منم یک ساعتی بازیش کردم فعلا تا الان به یک نتیجه رسیدم که سازنده ها قصد داشتند
هر چی فن اساسین، GTA، عناوین مخفی کاری مثل اسپلینتر سل هست رو همشو جذب این بازی بکنه، یک جورایی اشی هست که همه چی توش پیدا میشه.
Printable View
منم یک ساعتی بازیش کردم فعلا تا الان به یک نتیجه رسیدم که سازنده ها قصد داشتند
هر چی فن اساسین، GTA، عناوین مخفی کاری مثل اسپلینتر سل هست رو همشو جذب این بازی بکنه، یک جورایی اشی هست که همه چی توش پیدا میشه.
حالا این آش چطوریه؟نقل قول:
شوره یا بی نمک؟:n02:
جذابیتش رو از دست داده ؟
من که اصلا نمی تونم رانندگی کنم خیلی چرته
بدترین قسمت رانندگیش هم توی گاز دادن اولشه
تا w رو فشار میدی ماشین در میره و اصلا نمیشه کنترلش کرد کلا تسلط شخصیت بازی روی کلاچ خوب نیست :n02:
ولی صحنه های تعقیب و گریزش خیلی خوبه
گرافيكش با چيزي ك قبلاً ديدم خيلي تفاوت داره!
بهتر بود فقط براي نسل جديد كنسول ها ميومد :n27:
آش عالیه ... فوق العاده خوش مزه و باحال :n02:نقل قول:
حالا این آش چطوریه؟:n02:
شوره یا بی نمک؟
جذابیتش رو از دست داده ؟
یکی دو روز دیگه نظرت کاملا عوض میشه :n09:نقل قول:
من که اصلا نمی تونم رانندگی کنم خیلی چرته
گرافیکش روی کیفیت تکسچر ultra واقعا عالیه !! منتهی اصلا بهینه سازی نشده. :n13:نقل قول:
گرافيكش با چيزي ك قبلاً ديدم خيلي تفاوت داره!
بهتر بود فقط براي نسل جديد كنسول ها ميومد
حامد دقیقا" منم به همین اشاره کردم...لامصب رانندگی کمی مثل درایور سانفرانسیسکوئه....کلا" دوربین شخصیت مثل اسپیلینتر سل....دویدن کمی مثل سری AC و کمی مثل اسپلینتر سل....البته بیشتر از همه چی اون ترمز بعد دویدنه که تو ذوق میزنه...لامصب تو هر صحنه ای انگار داره فرار میکنه....به نظر من بهتر بود کلا" شخصیت از رو سری AC ساخته میشد....نقل قول:
آقا میلاد عالــــیه عالی....نقل قول:
پچم بدن بیرون بیشتر تر عالی میشه...بابا دو تا که -- نمیکنی آدم به وجد میاد...
+
دوستان اون اسکیل مربوط به -- رو که افرادی رو که بانکشون پره رو نشون میده رو بگیرین...آقا با این مهارت پول در آوردن میشه باقلوا....کلا" اونایی رو که نشون میده تو حسابشون زیر 2000 تا نیست....
+
دوستانی که کارت گرافیکی DX10 دارن و بازی رو تا الان از دست دادن یه نگاهی به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بکنن ببینن میتونن اجرا کنن بازی رو.....
تا اینجا که بازی کردم نمیتونم دقیق بگم بازی در چه سطحیه ولی حتما ازرش بازی کردن رو داره.نقل قول:
از بابت نمک و فلفلش میزون میزون هستش فقط باید کمی باهاش کنار بیای بعد قلغ بازی دستت میاد که بعد اون بازی لذت بخش میشه و بازیو جذاب میکنه.
از بابت گرافیک بازی هیچ وقت اون چیزی نیست که تو اولین ویدئو معرفی بازی دیدیم و حتا در حد و اندازه های نسل جدید هم نیست اما باز خوبه و قابل قبوله.
بازی خوراک نقد نوشتن هستش و به مرور در مورد بازی توضیحات تکمیلی رو میدم.:n02:
پلیسا قایق ندارن چرا ؟؟! : دی . من هر وقت میخوام از دستشون در رم میپرم تو آب و خلاص .
بعد این که تا یه حرکتی جلو ملت میزنی زنگ میزنن 911 خیلی جالب و از طرفی رو مخه
شما بدو گوشی رو ازش بگیر....نقل قول:
دریا ام از درجه 3 به بعد کارساز نیست.....هلیکوپتر میاد بلاسرت عمرا" هم برا....