خب درسته که انگلیس حذف شد و ما هم ناراحتیم .
ولی در لیگ خودمون با 67 امتیاز تمامی رقبا رو در جیب بغل خود گذاشته و به رتبه 7 صعود کردیم :31:
خب درسته که انگلیس حذف شد و ما هم ناراحتیم .
ولی در لیگ خودمون با 67 امتیاز تمامی رقبا رو در جیب بغل خود گذاشته و به رتبه 7 صعود کردیم :31:
خب دور چهارم هم با شگفتیهای زیادی تموم شد
جدول لیگ کلاسیک پی سی ورلد در پایان دور چهارم
امیر با امتیاز خوبی که در این دور به دست آورد اول شد
علیرضا هم با 67 امتیاز بالاترین امتیاز رو به دست آورد
به هر دو نفر تبریک میگم چون واقعا عالی بودن
خیلیها که به آلمان و گل نخوردنش در مقابل یونان دل بسته بودن با دو گلی که یونان زد غافلگیر شدن و امتیازات زیادی رو از دست دادن
و البته کسایی مثل من که سه نفر رو از دفاع این تیم انتخاب کرده بودن بیش از دیگران آسب دیدن که البته طبیعتا هر ریسکی یا جواب میده یا...:31:
و یه جمله معروف هست که میگه: خودم کردم که لعنت بر خودم باد:31:
ولی نکته ای که واقعا توی جدول مشخصه امتیازات واقعا نزدیک تیمهاست تا جایی که با کمی شانس حتی تیم دهم جدول هم میتونه در دور پنجم به سه رده نخست برسه
و واقعا مشخص نیست که چه کسی در پایان دور پنجم صدرنشین میشه
نتایج هد تو هد در مرحله یک چهارم نهایی
من با اختلاف امتیاز کمی باختم که واقعا شگفت انگیز بود:31:
اگه آلمان گل نمیخورد الان به راحتی برای خودم توی نیمه نهایی قدم میزدم:31:
در کل به 4 تیم صعود کرده به مرحله نیمه نهایی تبریک میگم
برم تیمم رو متلاشی کنم:31: مثل رویانیان بیفتم به جونشون:31:
خب من با کلی فلش قرمز در سمت راست تصویرم مواجهم که همتون می دونید معنیش چیه :37:
با امتیاز این دوره حتی با حرفای قشنگ و امیدوارانه هم فکر نمی کنم امید به تیم برگرده:41:
+اما در این دور باید کمی هوشمندانه تر عمل کنیم چون درسته 8 ترانسفر داریم اما برای فینال فقط 4 تا داریم.
و البته ثابت بازی کردن بازیکنانی چون گومز ،فابرگس و تورس در هاله ای از ابهامه که این انتخاب ها را سخت تر می کنه.
ولی خودمونیم این صدر جدول عجب حالی داره !جای دوستان خالی :31:
این دور کلا ریسکی هست و واقعا نمیدونم چجوری ترکیب رو بچینم :41:
دوستان من از اول مشکل سیستم تیمو داشتم ، چه طوری میشه سیستم تیمو عوض کرد از 442؟ یک سوال دیگه اینکه این قابلیت wildcard دقیقا چه کار میکنه و چه طور میشه استفاده کرد؟
سلــام بر فانتزی دوستان و فانتـزیـن ها :دی
خوب من بعد از تحولی که توی تیمم انجام دادم تا الان تیـم روند رو به رشدش رو ادامه داده و تونسته نمره نسبتا قابل قبولی رو کسب کنه :دی
هر چـند امیـدم واسه قهرمانی کمرنگ شده ؛ ولی خب دیگه چه میشه کرد ! باید ادامه داد اون هم بـا ریـسکی خــفــن ! :دی :دی من یـه تنه 6 بـازیکن از اسپانیا گرفتم که اگه زبونم لال خدایی نکـرده گوش شیطون کر و ایـنا بـاخت ! تیـم به فـنا میـره !!
ولـی اگـه ببره و خصوصا اینکه گل نخوره نونم تو روغنه : دی
ولی خب از اونجایی که من شانس ندارم ... :/
دیروز هم به نت دسترسی نداشم و نتونستم کاسانو رو تو ترکیبم بزارم ! مفت مفت دو امتیازش پرید و 0 امتیاز دیارا واسم ثبت شد :| هــعی !
در آخر هم امیـدوارم تیمی که شایسـته هست قهرمان بشـه(M.Susa ترجیحا :دی) و مسائل خارج از زمیـن قهرمان رو تعیین نکنه :دی
:10:
همون جوري كه قبل اين دور گفتم تيم ما براي انتقام به ميدون رفت و موفق هم شد
دور اول جلوي همين تيم و روز آخر باختم و اين دور تو روز آخر و به زحمت پيروز شدم
به تيم حريف هم تبريك ميگم:11:
از اونجايي كه تيمم داره در 2 جبهه ميجنگه فعلا از صدر پايين اومده ولي هنوز هيچي تموم نشده
به امير هم بابت صدرنشينيش تبريك ميگم
تو جدول كلاسيك خيلي باحاله بعد هر matchday يكي ميره اول
تا پايان دور اول فكر كنم argentina اول بود، دور دوم علي رضا، دورسوم من و تا پايان دور 4 هم امير :31:
دوست من کافیه بازیکنی رو که میخوای بیاری داخل بگیری و بکشی روی بازیکنی که میخوای ببری بیروننقل قول:
مثلا اگر در حال حاضر سیستم تیمت 4.4.2 باشه
با کشیدن یه مهاجم روی یه هافبک و جا به جا کردنشون سیستمت میشه 4.3.3
یعنی یه مهاجم میاری داخل و یه هافبک میاری بیرون
wildcard به شما اجازه میده بدون کم شدن امتیاز و بدون محدودیت ترانسفر داشته باشین یعنی تمام تیمتون رو عوض کنید
البته به نظر من نیازی نیست در این مرحله ازش استفاده کنید چون الان خود سایت به شما اجازه میده 8 بازیکن جا به جا کنید
توی فینال wildcard بیشتر به دردتون میخوره
جدول لیگ هد تو هد اپدیت نشده؟
من یه لیگ هد تو هد دیگه عضوم ولی اون اپدیت شده
دوستان من به علت تعویض خونه تا 2 هفته الی 1 ماه اینترنت نخواهم داشت در نتیجه نمیتونم تیممو در این بازی رهبری کنم بنابراین به اجبار کنار میکشم از مسابقات!ایشالا جام جهانی!