سلامنقل قول:
خودت ناراحت نکن با ساپورت کسپر صحبت کن ممکنه اونا راه حلی داشته باشن
در ضمن بهتره با چندتا از برنامه های معروف ریکاوری دوباره تست کنید ممکنه نتیجه بگیرید
موفق باشید.
Printable View
سلامنقل قول:
خودت ناراحت نکن با ساپورت کسپر صحبت کن ممکنه اونا راه حلی داشته باشن
در ضمن بهتره با چندتا از برنامه های معروف ریکاوری دوباره تست کنید ممکنه نتیجه بگیرید
موفق باشید.
سلامنقل قول:
اولا از سایتهای معتبر(نمایندگیهای نرم افزار) خرید کنید.
دوما لایسنسهای نوع oem یکی از مشخصاتشون اینه که تاریخ مصرف دارن یعنی اگر فروشنده به شما گفت که لایسنس رو باید تا فلان تاریخ وارد کنید و بعد از اون از اعتبار لایسنس کم میشه مطمئن باشید اون لایسنس oem است.
سوما شرکتهای ساخت انتی ویروس لایسنسهای خیلی معتبر و خریداری شده به صورت رسمی رو به راحتی blacklist میکنن چه برسه به لایسنسهای oem که معلوم نیست غیر از شما به چند نفر دیگه هم دادن.(مثلا کسپرسکی اگه در طی اعتبار لایسنس بیشتر از 3 با ویندوز عوض کنین تازه اونم روی یک سیستم با سخت افزار یکی لایسنس شما رو بلوک میکنه و شرکتهای پشتیبانی هم کاری براتون نمیکنن)
چهارما اگر بازم خواستید از این نوع لایسنس خرید کنید از شرکتها و نمایندگی رسمی خرید کنید تا اطمینان بیشتری باشه.
مورد اخر هم اینهکه فکر نمیکنم شرکت اصلی فروش نرمافزار این نوع لایسنس رو مستقیما به شخص بفروشه معمولا این نوع لایسنسها رو به شرکتها و کارخونه ها می فروشه که این شرکتها هم سوء استفاده میکنن!
(در اخر مشتری خوب برای این کاسپر ما پیدا نشد اتیش زدم به مالم 60 تومن!:31:)
سلام
من چند سالیه که از کاسپر استفاده میکنم و واقعا ازش راضیم. اما من چندوقت پیش یه نرو افزاری رو کامپیوترم اجرا کردم(مربوط میشه به دستگاه های لیزر CO2) و بعد از اون وقتی سیستم رو ریست کردم ویندوز تو صفحه welcome گیر میکرد و بالا نمیومد. بعدش کاسپر رو حذف کردم(مجبور شدم).
از اون وقت تا حالا دو بار ویندوز جدید نصب کردم ولی باز وقتی کاسپر نصب میکنم همون مشکل بوجود میاد. یعنی براحتی کاسپر نصب میشه و لی به محض ریست شدن سیستم دیگه سیستم بالا نمیاد و تو صفحه welcome گیر میکنه.
یکی راهنمایی کنه که چیکار کنم؟ هرجور شده باید کاسپر نصب کنم
نسخه اینترنت سکوریتی رو نصب کردم
مشخصات لپتاپ:Dell inspiron 1501
cpu 3500+ AMD
RAm 1GB
.
.
.
نقل قول:
سلام
سیستم با برنامه بهینه ساز تمیز کنید
در run تایپ کنید msconfig به تب start up برید و برنامه هایی که احتیاج ندارین با استارت اپ بالا بیاد تیکش بردارید تا استارت اپ سیستم شما سبک بشه
هر نوع برنامه امنیتی دیگه ای رو سیستم دارید پاک کنید
کسپر از این لینک دانلود و نصب کنید
کد:am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis2012_12.0.0.374hEN_2912.exe
و در اخرسیستم ریست کنید
موفق باشید
سلام دوستان
چطوری میشه کاری کرد که هر برنامه موقع اتصال به اینترنت اول اجازه بگیره بعد خودم تعیین کنم که متصل بشه یا نه؟
میدونم توی تنظیمات میشه بلوکشون کرد ولی اگه بخواهم همه رو بلوک کنم یکسال طول میکشه! تازه خوده کاسپر همه برنامه ها رو توی Trusted گذاشته لامصب!
سلامنقل قول:
این پست ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاک شود...............
سلام. من برای یک بازی انلاین بعد از اینکه لوگین میشم صفحه بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته گفتم شاید کسپر بلاکش کرده باشه. سوالم اینه که از کدوم بخش میتونم این موضوع رو چک کنم؟ (KIS 2012)
دوست عزیز مشکل من کند شدن سسیستم نیست که بالا نمیاد. وقتی کاسپر نصب میشه دیگه سیستم بالا نمیاد. به هیچ وجه. قبلا با کاسپر کار کردم و همچین مسکلی نداشتم. هیچ برنامه ای تو strat up اجرا نمیشه و همشو خارج کردم..نقل قول:
یکی راهنمایی کنه چون نمیتونم از کاسپر دل بکنم...................
نقل قول:
سلام
من یه بار با یه چیزی شبیه مشکل شما برخوردم و بعد از چند روز کلنجار رفتن باهاش و چند بار ویندوز
عوض کردن با یه کار عجیب و ظاهرا بی ربط تونستم دوباره نصبش کنم که برای شما هم توضیح میدم
من اومدم و درایو بعد از C یعنی درایو D رو خالی کردم و با نرم افزارهای پارتیشن بندی چند گیگ به درایو C
اضافه کردم ، در واقع از D کم کردم و به C اضافه کردم و بعدش نصب کردم و اپدیت و تمام ، امیدوارم که مشکل
شما هم درست بشه ، نتیجه رو اعلام بفرمایید تا با همکاری دوستان عزیز این تاپیک تا رفع مشکل در
خدمتتون باشیم در ضمن نام دو نرم افزار پارتیشن بندی که به نظرم بهتر از سایرین هستند رو براتون مینویسم
Acronis Disk Director Advanced Server-Workstation 11.0.12077
EASEUS.Partition.Master.9.1.1.Professional.Edition