سلام شما چرا برید از سایت استرلیا لینک دانلود فریمور رو بگیریئ
برید از سایت مالزی بگیرید همه زبان ها ا جمله فارسی را ساپورت می کند و کیبرد فارسی هم دارد و مشکلی هم نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام شما چرا برید از سایت استرلیا لینک دانلود فریمور رو بگیریئ
برید از سایت مالزی بگیرید همه زبان ها ا جمله فارسی را ساپورت می کند و کیبرد فارسی هم دارد و مشکلی هم نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من نرم افزار هاي تلويزيون و انلاين از منو اپديت كردم الان ديگه تو وب نميتونم فارسي بزنم بايد چي كار كنم لطفا راهنمايي كنيد
زنگ بزنید به سام سرویس و گزارش بدید تا تو آپدیت بعدی مشکل رو برطرف کنند.نقل قول:
من خودم مغازه رفتم دیدم سری d6960خیلی تصویرش باes6960فرق داره تصویرd69602خیلی بهتره
سلام من تقریبا دو هفته هست که led گرفتم و پایین تلویزیون امروز دیدم تقریبا 10 پیکسل سوخته داره ولی نمیدونم از اول داشته یا بعدا
ایجاد شده , این رو به نمایندگی بگم عوض میکنه؟
زودتر بهشون اطلاع بدید ضرر که ندارهنقل قول:
10 تا پیکسل راحت دیده میشه، بعیده از اول بوده باشه چون اگه باشه نصاب همون اول میفهمه و گزارش رد میکنه،
اما اینکه بوجود اومده باشه هم 2تا حالت داره
1)ضربه فیزیکی خورده باشه که جزو گارانتیشون نیست ممکنه قبول نکنن
2) اگه مشکل از خود TV باشه و ربطی به آسیب فیزیکی نداشته باشه و اینو تشخیص بدن هم تعویض TV یا تعویض پنل.
یه سوال پیکسلهای سوخته کنار هم بصورت خط یا بصورت دایره هستن یا از هم جدا هستن و با فاصله؟
ممنون بهش گفتم گفت بمونه بعد سیزدهم که بهتون بگم چکار کنید چون شرکت تعطیله ,حالا هم باید دوباره هزینهنقل قول:
حمل و نقل بدم ولی نصاب اصلا پول نگرفت و فقط با وانت که فرستادند پول وانتی رو دادم.
ضربه فیزیکی فکر نکنم باشه مگه اینکه کسی که با وانت میاورد باعث شده باشه ولی فکر کنم بعدا ایجاد شده ,
و پیکسل های سوخته کنار هم هستند درست پایینترین قسمت تلویزیون سمت چپ , تشکیل تقریبا نیم دایره نامنظم دادند
که توی صفحه سیاه ,سفید میشن و توی صفحه سفید , سیاه.
و یکی از شیشه های عینکها که خود نصاب اومده بود گفت مشکل داره و من بردم که
نمایندگی فروش فعلا از این مدل جدید نداشت و گفت خودشون هم تازه الان این مدل رو دیدند و
مدل قبلیش رو داشت که سنگینتر بود و گفت بعد عید سفارش میده میارن,
و مثل اینکه این عینکها تازه اومدن چون 20 گرم هستند
و خیلی سبک بودند و فقط باتری میخورن و شارژ نمیشن.
نقل قول:
طی حمل و نقل هم اگه آسیبی بخوره نصاب TV که بعد میاد میفهمه دیگه.
عینکای 2012 همشون همینطورین باطری شدن دیگه، جدید نیست،6-7 ماهی هست ازین عینکا اومده،
دعا کنید TV تونو عوض کنن3-4 میلیون ضرر نکنید، اون عینک فوقش 50 تومنه.
بعید می دونم که خود تلویزیون را تعویض کنند به اعتمال زیاد پنل را عوض کنند
سامسونگ دوباره یه چیزی حدود 10-20 درصد TV هاشو گرون کرد، که این گرون کردن به شکل حذف هدایاش مثل سینما و بلوری، و در برخی مدلهایی که از قبل هدیه نداشتن هم افزایش قیمت اعمال شد.
تا الان سامسونگ از نظر قیمت به کیفیت اقتصادی ترین بازار بود از الان دوباره باید 2، 2تا 4 تا کنین واسه خرید چون دیگه شاید زیاد صرف نداشته باشه:n02: