با سلام .. لطفا به سايت من هم سري بزنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين سايت معرف مشاغل و صنايع شهر اهواز + تاريخچه + بازار كار و غيره ميباشد . لطفا از راهنماييهاي خود بنده را بي نصيب نگذاريد . با تشكر
Printable View
با سلام .. لطفا به سايت من هم سري بزنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين سايت معرف مشاغل و صنايع شهر اهواز + تاريخچه + بازار كار و غيره ميباشد . لطفا از راهنماييهاي خود بنده را بي نصيب نگذاريد . با تشكر
ممنون عالي بودنقل قول:
اینم از ادرس وب جدید من ... اون قبلی به علت سرویس سرویس دهنده مزخرف ایرانیش ول کردم ...الان این وب یکی از بهترین هاست ..
بیش از 10 ها گیگابایت ایبوک در تمامی زمینه ها ... تنها 1000 ایبوک در زمینه برنامه نویسی توی این وب قرار داره ... آموزشهای فارسی ... جدید ترین و بروز ترین نرم افزارها همگام با برترین وب های دنیا در زمینه وارز ... جدید ترین و زیباترین وال پیپر ها و فیلم ها ...آرشیو عظیمی از فیلمها تنها در یک پست این وب موجوده و بطور روزانه هر یک روز یک فیلم جدید قرار داده میشه ... مجله ای کاپیوتر یو گیم و گرافیک ...طراحی سه بعدی و دیزاین .. گیم ها و آموزشهای مختلف در بیش از 70 دسته مختلف ... (که در حال حاظر 50 دسته داری مطلب هست ...) و ....
فقط اینو باید بگم که وب خیلی سنگینه ...عزیزان دایال آپی حداقل 5 دقیقه باید وایستن بسته به سرعت استصالشون تا وب درست وحسابی بیاد بالا ...(برای بار اول اینطوره )
این وب هر روز اپدیت میشه ... تا مطالب از وب های قبلی به این وب منتقل بشه... تا حالا 1/3 کارانجام شده ... و بزودی تا پایان ادریبهشت ماه کار انتقال مطالب از وب های سابق به اتمام میرسه ...
یا علی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Master اکثر لینکها باطل شده یا not found میده بخصوص قسمت 3D و game ها. فکر می کنم قبل از انتقال نیاز به یه خونه تکونی اساسی داره.
بر روی عکس کلیک کنید تا وارده سایت بزرگ ستارگان موزیک شوید
لطفا به سايت من هم سري بزنين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين سايت معرف مشاغل و صنايع شهر اهواز + تاريخچه + بازار كار و غيره ميباشد . لطفا از راهنماييهاي خود بنده را بي نصيب نگذاريد . با تشكر
این هم وب من
هر کی طرفدار اث میلان هست یه سری بزنه
اگر هم طرفدار میلان نیستید یه سر بزنید
ضرر نمی کنید
سلام به وبلاگ من هم سر بزنید
این وبلاگ مخصوص دعوتنامه هستش
طعم واقعي اينترنت